Петна от мазут се появиха на къмпинг край Шабла

Цялото протежение на плажната ивица е покрито с черни петна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами че то там постоянно си има петна от мазут. Откакто дадоха "Нефт и газ-Шабла" на ТИМ, почистващите системи ги няма никакви...

с мама и тати, лека им пръст, бяхме на палатка на дуранкулак през 1967г наоколо нямаше нищичко освен слънчоглед, и ....петна от мазут! сигурно сегашните са остатък от онези тогава

По татово на Ахтопол ако нямаше мазутни петна, със сигурност не си на Ахтопол. Като се има предвид, че всички тецове бяха на мазут а прчиствателни станции нямаше.... Същата работа и в София по онова време. Благодарение на мазутните тецове и парни инсталации + Кремиковци въздуха наистина се виждаше а в реките Искър и Струма живот се появяваше в едната след Мездра а в другата след язовир Лобуш.

аее вие сте е гати мишоците, тия копелдаци от ГЕРБ изораха дюните презастроиха и осраха цялото крайбрежие а вие ни занимавате с петна от мазут, където минала една гемия и си измила танковете. А на боко и цецко някой няма ли да потърси пряка отговорност за разпарчатосването и разграбването на нашето черноморие??????

Аре стига глупости бре!! Мазут на Български плаж... Най обикновена ГМО медуза!!

Е те тва е богата дръжаа - секи се къпе у нафта и се чуди кво да я праи. къде копнеш - и оппааа, бликне нефт наместо фекалии.

Как така "гемията" ще си измие танковете и ще изхвърли "говната" без да я хванат? Нали от месец насам, "дете с пояс да влезе във водата, ние го виждаме"? Че тя по същия начин ще вземе друга"гемия" на "лимба" и вместо мръсен баласт или води от измиване на танк, ще прехвърли съдържанието на горивните си танкове. Докато прехвалената система работи в режим "не чух, не видях, не разбрах".

Олеее, край! Дюните са съсиспани! Викайте бетоновозите да инвестираме!

Коя фирма и ортаци ще търсят теча пак

забравих отдавна за българското черноморие, къде беше шабла, хехехехе

До жителите на Черноморието: Когато направихте референдум против тръбопровода Бургас - Александропулис бяхте убедени, че ще има разливи и Черно море ще се замърси. Защо допуснахте сонди на нефт срещу дома ви - Шабла? Забравихте ли Мексиканския залив и трагедията от нефтената платформа? Ясно е, че за вас е важно ГЕРБ да са на власт, независимо какви простотии правят. Носете си ги на гръб - да нямате плажове и риба - сами си го допуснахте.

Като бях малък на плажа в Сарафово нямаше къде да опънеш хавлията от такива петна. Винаги си тръгваш с черни крака от плажа. Класика.