Петков за имунитета на Борисов: Вярваме в истинското правосъдие, но то не трябва да е бухалка

Протестиращите срещу Румен Радев се събраха пред президентството, а след това изразиха недоволството си и на "Орлов мост"

Обратно в новината

Коментари - Петков за имунитета на Борисов: Вярваме в истинското правосъдие, но то не трябва да е бухалка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ащо кирил не беше подведен под отговорност за лъжливита декларация за Канадско то му гражданство?

А какво е ако не бухалка - перце за галене?

май само кире верва на правосъдието

Директивата на комунистическата партия е ясен - разритват кошера и наново запретва ръкави . Никога не забравяйте за комунистите "Не човек а желязо" Не !!!!!! " Тихо мъртвият казал- не комунист"

Тази жълтопаветна измет няма ли най-после да разбере, че не са най-умните и красиви, а са утайката на обществото ни. Най-продажната и безродна утайка!

Пълен задник!! Мушмул Простак.. Просто циганин...за съжаление...

На местните избори ще се види че ПП просто не съществува

"Очаква се утре в 8 часа да има и контрапротест пред Народното събрание." - позорна история! Т.е. очаква се до утре да се плати на който, където, каквото трябва и да бъдат организирани едни лумпени да контрапротестират .....

уви

Верно ли бе, Кире, вярваш в правосъдието? Ама в кое правосъдие - това което ти ще назначиш след насилствената чистка ли?

Кирчооооооо.... Миналата година рева че не разследват Борисов, сега ревеш че го разследват. Много ви набиват канчетата в това американско посолство бе. помните ли как Бойко се хвалеше четтой и Кирчо 1 седмица били в американското посолство на разговори. директна намеса на американците в Бг политиката

нагъл, а?

А бре Киро,нали ще чегъртате Бойко.За това гласувах за вас.Сега какво?Ще се целувате ли?Мизерници и лъжци ли сте? Марш от НС.Далавераджии!

Мъ, ни гу целиват, само му лижат заднико

Тук е България ,не е Брюксел !

Писна ми от предатели и чужди марионетки !А Украйна ....какво е това !?!

Петков, щом вярваш в правосъдието, защо пазиш Борисов от него ?

та още да вярва на тези хора... те сами си казаха какви мизерии вършат... може да е активно мероприятие на някого да ги запише, за да ги дисредитира, ок, ама не е монтаж и никой не им е тикал думите в устата...

Да му пада имунитета и правосъдието (съда да реши). Какъв си ти, че да решаваш вместо съда !? Помияр...

А СЕГА СИ ПОМИСЛЕТЕ КОЙ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ?? Бойко както се вижда не може и за да бъде компенсиран ГЕРБ им се дава възможност да крадат, та да продължат да участват в измамата !! Разпаден ли се ГЕРБ-ГРОБ ще се появи такава празнина която нито ПП, нито ДБ ще могат да запълнят!!

Да не е Москва, но не и Вашингтон , не е и Брюксел. Много тъпи се оказаха тези възпитаници на Харвард.

Тези записи за съгласуване с посолството на какво ли не си е достатъчно да се изгонят от БГ хамерикански дипломати - ама не. Защо ли ?!!!

"Вярвам в истинското правосъдие, но това правосъдие не трябва да е бухалка". Каза Куро, който абсолютно незаконно арестува този, който сега пази :) Хахахаха, продажник.

Това е и предателството в нашите телевизии! Тези шепа измекяри ги дадоха с подробни репортажи, а хилядите протестиращите в последните три месеца против войната и за неутралитет в десетки градове в страната - пълно мълчание!

Щяха да показват 24/7 репортажи, ако записите бяха изтекли от събиране на някой друг (БСП, Възраждане, БСП, или който и да е "неодобрен от посолството")?? Телевизиите и медиите, вкл. дира са подлоги на посолството и те, и обслужват интередите на който им кажат и който си плати.

КИРО ПРОДЪЛЖАВА ДА Е КАНАДСКИ ГРАЖДАНИН И НИКОЙ НЕ ГО ЗАКАЧА!!

На записите ви каза на всички български говеда, които му крепите хуя.....МОРАЛЪТ НЕ е между евроатлантическите и м "ценности"....

Отърва им на българомразците, работещи за лична изгода,да тражират измислицата, че президентът раборти в интерес на Русия, а не за интересите на бЪЛГАРСКИРТ НАРОД !

ПРАВО КУМЕ, ТА У ОЧИ!

"Европа - свободна, демократична, просперираща или Европа на бившия СССР". Тоя Асенчо е доста объркан , и не само сексуално. Какъв СССР бълнуваш , СССР беше много удобна за такива като теб , ама не залагай повече на СССР просто защото го няма. А твърдят че сексуално обърнатите били по-умни, ама тоя явно е изключение.

Изгонете тия измекяри с камъни! Продължаваме Предателството трябва да се натрепят със сопи и да бъдат изгонени!

Прайдът и Парапетът осъществиха меко кацане на Бойковия. Сега и генерал Танас иска да приседне!

ПП и ДП правят протест в подкрепа на ГЕРБ и защитават Бойко за Барселонагейт.

Само главните герои се хилят, всичко друго ги гледа накриво. Откъде ги докараха?

Петков има излъчване на сервитьор от квартална кръчма .

моля, без обиди!

Резилът на България се е събрал да брани Борисов и да разпродава България. Народният съд идва!

Ето на това се вика ЛИЦЕМЕРИ...

Киро "простото", разбрахме че ти е спуснато от определно посолство да направите правителство на всяка цена.

Боко обикаляше по посолствата също

Хайде стига агония. Нека да си дойдат следващите избори и д се приключва с тези. Още като започнаха проекта бяха подозрителни, по време на мандата им се видя, че са опасни за нацията, сега вече са история. На следващите избори, герб ще са 4-5% по-малко, демек 18-19%, Възраждането ще се борят за първо място вече и след още две три итерации на изборите ще имаме вече стабилно правителство. Надявам се, през това време да се отървем, да не бъдем хвърлени под руския автобус като пушечно месо. Това е играта, както се казва по партиините събрания в днешно време...

Комунистите газ пикаят, че ще има прозападно,про американсконско проукраинско,анти руско евроатлантическо правителство на ППДБ и ГЕРБ. Ще чакате 4 години скапани русороби комунисти.

Не няма да чакаме никакви 4 години, ами ще дойдем и ще ви изметем щом се налага със сила. Вие сте 7% ние сме 93%.

Кои сте вие бе, кремълски маргинале? Заминавай в сибир тогава

Ха, като си искаш Америка товари се на самолета

Или както афганистанските предатели, когато сащ бягаха от Афганистан - да виси от колестника на американския самолет.

Туй пък още комунизъм му е в главата. Алоуууу 2023 г. е! Комунизмът свърши преди десетилетия! Тук говорим за суверенитет и свобода!

Значи няма да е пробългарско.. .

...а българко ,кога ?

И ПП, и лично К. П. и А. В. и ГЕРБ и лично Б. Б. са тотално компрометирани. Б.Б. многократно от години. И?!? НИЩО!!! Такива хора управляват цяла държава. Така е тук.

кМЕШНО И ЖАЛКО.. Дали имаше и 50 електорални единици на този протест. Защо Простото се пъне още, не мога да си обясня. И Барселона, ще се спука, като показния арест. И пак ще се съдим. защо ни го причиняват? Толкова много ли има за кладене в окаяната нидържавица, та се държат като магаре на мост? ТОВА, НЕ Е НАРОДЪТ, ТОВА СА ШЕПА ЛУМПЕНИЗИРАНИ СЪЩЕСТВА, КОИТО СА СЛЕПИ ЗА БЛАТОТО, В КОЕТО ПОТЪВА БЪЛГАРИЯ! И НИКОЙ НЕ ИСКА ДА Я СПАСИ. НЯМА ГО МЕСИЯТА, ЛИДЕРЪТ, КОЙТО МОЖЕ ДА ВДИГНЕ НАРОДА, ДА ГО ИЗПРАВИ СРЕЩУ ОЯЛАТА СЕ ПОЛИТИЧЕСКА КЛИКА /точно клика, защото нямат капацитет за класа/. Боже, пази България! Само ти, й остана.

1. Съветският съюз няма и не може да се върне, даже на някои да им се иска. Но да протестираш, за да не се върне Съветският съюз - е поредната лъжа на ПП! Да, те лъжат, че може да се върне СССР и че протестират заради това. ПП лъжат - те измислят как да манипулират, а не как да радят добро. Русия не е предвидима държава и България трябва да се държи много стриктно с тази държава, но България е в ЕС, а ЕС в момента е под дълбока криза от такива хора като Урсула фон дер Лайен и още няколко хиляди, които подвеждат Европа. 2. Когато слагаш фейк проблем, очевидно е, че криеш истниския проблем. ПП са подплатени с нужните ресурси да вкарат България не в СССР, а в античовешка клика, която на всичкото отгоре е вече обречена, защото се води от страна, която е в необявен дефолт. ЕДИНСТВЕНИЯТ шанс на САЩ сега е да прави последоватлно локални конфликти, за да крепи долара със заплаха и обвързване с тероростичния и националистичен негативен потенциал на различни места по света. Да не забравяме, че в САЩ съдебната им система води дело против Байдън и сина му за финансиране на нацистите в Украйна, даже за получаване обратно на част от парите, с които са финансирали - за изборни цели. Има снимки на Байдън с лидери на нацистите, като последните не са с вдигната дясна ръка единствено на снимките с Байдън. Из интернет ги има с хитлерсистки поздрав пред тълпи, като нацистки лидери в Украйна. 3. ПП затъват още и още, защото са мръсотията на псевдоинтелектуалците - нито са интелектуалци, нито са създали нещо до сега. Изпечени посредници, които са заживели с илюзията, че могат да посредничат и на желаещите да употребят Българския суверенитет. Аз съм ревностен антикомунист. Точно за това съм проявил любознателност и съм научил как е взникнал комунизмът. За да зная кое води до такава пошлост. 1. Между комунизма и националсоциализма има граница, която е много тънка. Не напразно са били приятели преди да вкарат в епохален погром човечеството. 2. Комунимзът като идея произлиза не в Русия, а в Германия. 3. За да победят голтаците болшевики, САЩ ги финансира вначалото на миналия век с невиждани до тогава суми в злато и пари. Такива пари не са харчени до оня момент за подхранване на международен тероризъм. САЩ го правят. Включват се и шепа германски индустриалци евреи, но с по-малък ресурс. Основният ресурс за извършване на Октомврийската революция е от САЩ. След като тази пошлост успява, царското семейство е избито и Ленин взема окончателно властта, му е осигурен охраняван влак до Женева, за да му се дадат укаания какво ще бъде допуснато да се прави занапред. Това са исторически факти. Историята не възниква в учебниците по история, искам да подчертая. Много хора не знаят тези факти, като глупаво си мислят, че щом ги няма в учебниците, те са измислени. За съжаление не са измислени и за радост са добре известни на историците от исторически източници, които обилно оворят какво се е случило. Предатели на руската нация са били купувани системно, за да прокарат възможност за революция, а след това е плащано на революционерите, докато овладеят Русия. И така е станал комунизмът в Русия. 4. Сега се опитва отново погром върху Европа, отново се емитират долари, за да се подхранва конфликт. И отново има лакеи, които получават захранки, за да предават народите си. Урсула, Шолц, Кирчо... Да, те не само докалдват, а получават заповеди и треперят дали ще им се даде паят, който с голям риск за главата си заработват в момента. ЧУвтват се сиурни, но ще бъде: И паднаха под теб с пречупен кръст! Те умеят да боравят с елементарни хора. Планират как ще изманипулират внушения, с които да напреднат още един метър до желаната награда. С времето започват да формират лексика, която ги устройва в предателството им. Посолството, ще им кажем еди как си, за да изледжда еди как си - за България. Само че България не иска лъжи, а иска истински българи. Не посредници. 5. Ще ви кажа как е паднала България под османско робство. Коато България се е нуждаела от защита, както всяка страна се нуждае, Султанът е предлагал на опортюнистични предатели, местните "бъларски" управници от покраинините, вместо да защитават България, да ги защитава срещу данък, като им обещава вместо да влизат в битка, да получат привилеигии. Местни владетели от покрайнините са решавали да станат васали на султана вместо да бранят България с риск за живота си. Така са отпаднали много територии от България и се е развалил моралът на управниците на следващи области. Един се навежда, а това навежда следващия. Така е завладяна България. За това сме били близо 5 века под робство. Защото е имало лидери предатели. Те не са се съмнявали, че могат да живеят по-добре, вместо да влизат в битка. Офертата на силния им се е струвала чудесна! Постепенно са губели лавите си за най-малките провинения и териториите са се присъединявали към териториите на новия господар. А българите са ставали безправни роби. ДНЕС всеки един служител на американските бази в България има повече права от всеки българин и от всяка българска институция. Подписан е договор за това. Служител на американските бази не подлежи на граничен и митнически контрол, не може да бъде арестуван или съден от български съд. Всеки служител на тези бази има официалното право да арестува който си поиска българин. Ако служител на американските бази убие българин, той не може да бъде съден от български съд, а ще бъде съден в САЩ. Българин няма право да влиза в американска база в България. Забележете, че не говоря за НАТО. Вече има случай, при който американски служители от база в България ярестуват бъгари - в пловдивско. Никой няма право да ги спре, няма необходимост от обяснение. Днес е явно, че се назначават служители в службите за сиурност с одобрението на Посолството. Казно беше ясно. Естествено посланикът няма да каже: да, така е. Някой да очаква посланикът да потвърди?! Българи, тук не става дума за дилема между СССР и Европа. Тези опитват да плашат, както опитваха да плашат и с цел масово ваксиниране, а то се оказа, че свръхсмъртността от ваксините сега ще се натрупа по-голяма от пандемичните поражения. На американските сиви кардинали не им пука за хората. Просто не им пука! Няма дилема към СССР. Дилемата е: отново роби или свободни в ЕС. ЕС в момента изпълнява директно заповедите на САЩ. В парламентите се говори за еманциапция от САЩ, Макрон каза официално, че да сме партньори, не значи да сме васали. От Германия хората на канцлера веднага го "съжалиха". Васали! САЩ ни набутака със скъп газ на тройни цени. Дадоха превилегии на иновативни фирми в САЩ, започнаха преместване на огромни европейски корпорации в САЩ, за да дават работа на американци и да плащат данъци в САЩ, а не в Европа. Въвеждат медицински контрол върху Европа чрез СЗО - това е противонаучен медицински тероризъм от невиждан мащаб, започнаха вече да плашат, че следващата пандемия ще е по-страшна - вече излизат пропагандните статии - изобщо си играят с психиката на простите хора. Именно на образованите прости хора, които като имат диплома в джоба не съзнават, че не знаят много от дейстивтелността и че са стадо овце, които подкарват за доене до кръв. Надявам се да съм бил изчерпателен. Американците не са виновни, те самите са управлявани по същия начин. Има задкулисни управляващи, които правят всичко това. С много емитирани долари. Без покритие. Просто се емитират и се плаща на тези, които за пари и властови опции са отови да сътрудничат. Кирчо е новият кандидат представител. Така се наведе, че Бойко се принуди да се наведе и той до земя. Кирил Петков не е политик. Той е посредник. Посредствен опортюнист и посредствен комбинатор. Безпринципен, двулучен и пошъл човек. Сексуалните му пропадания, обясненията какво ще каже на избирателите си, признания за манипулации на изборите, скача като маймун от бухалки за Бойко към тезата, че правосъдието не е бухалка - това е един пошъл човек, който не е достоен. Не е изобщо по-добър от Борисов. Петков е продавач на държавата си на сергия. И СССР изобщо не му е проблем, както в момента опитва да употребява народопсихолоията, формирана след комунизма (който пък е създаден с пари от САЩ...). Кирил Петков просто трябва да си ходи. България е в Европа, но не в тази, която служи на други интереси. Европа е много хубаво място и такива като Кирил Петков я унищожават, като лъжат наляво и надясно народите си, за да получат личен пай долари и власт. Продават националния ресурс, бъдещето, суверенитета. Никой да не се лъже, че когато си дадеш суверенитета, някой ще се грижи за тебе - това никога не е било и няма да го бъде. Дадеш ли си суверенитета, започва заробване - икономическо, политическо и най-страшното - морално и ценностно! Опитите да се разруши Европа започват със задушаване на вярата ( по това се работи още от комунизма), унищожаване на ценността европейско семейство (държавите вземат власт върху децата по модел, спуснат от САЩ, а истинското семейство става заместено от хомосексуални съюзи и прочее), законите са превърнати в политическа целесъобразност, говори се за премахване на собствеността - ами това са изброените европейските ценности, които се поругават, за да се вкара ЕС в калта. Някой чувал ли е кои са евроатлантическите? Не съм чувал кои са, освен че САЩ трябва да насади войски в ЕС, за да го пази от военна заплаха. Сякаш ЕС не 700 милиона с напреднали технологии и сякаш някой смее да нападне ЕС!!! Това е безумие. ЕС трябва да си дойде на мястото и да си поеме лидерствтоо в полза на европейците и доказаните европейски ценности. Тогава и хората САЩ ще са по-добре! Защото държавата ще е спряла да върши зло, а това е май най-важното за хората - да превъзмонат злото. Тогава идва добруване. Народът на САЩ е подведен, в момента хора се преселват по политически причини от щат в щат, под мостовете става тясно от просяци, САЩ се тресат от корупция и зло. Европа е златно място - да о опазим от злото!! Американците не са лоши хора. Хора като хора. Има зло, което се е загнездило там. И ние трябва да започнем да виждаме како се случва и да си вземем държавата и ЕС в ръце. В ЕС вече се говори ясно за тази необходимост. За съжаление се иска подкрепа от всякъде, за да се случи това. Такива като Кирил Петков, като Борисов - са вече потенциално част от миналото. Нека да реализираме този потенциал! а съжаление Възраждане и БСП също нямат потенциала. Т.е. търсят се новите лидери.

Благодаря за поста!

Добре обосновано и написано, с кеф го четох докрай.. Лошото е че малоумниците "протестъри" Нямат капацитета дори да го прочетат камо ли разберат.... Именно поради слабото интелектуално ниео на част от "будното" Гражданство сме на това дередже, вижте само: Ставайте да защитите европа от руския ботуш,че Путин утре идва!!!! Другата част от тва т.н. общество е апатична ,обезверена и гледа само в своя бюджет: абе се ще се оправим някак и псуват по кръчмите и на дивана... То се видя още от 2020 как оставиха 100 200 души да превземат държавата

В една нормална държава, след тези записи, всички от ръководството на ПП трябва да се скрият вдънземя и да бъдат съдени, а не да се натискат да управляват държавата.

Ако това е бройката на простите хора в София (събралите се там) сме добре! Подозирам обаче, че това е само представителна извадка на профаните.

Така е, простите и бедни ганьовци вече сте много повече. Мразите образованите и успелите. Панелни маргинали сте

Смешници ! На следващите избори тия ще изтекат в канализацията ! Къде видяха дългата ръка на Москва и връзката й с Радев ? Най-удобно е своите прегрешения да ги оправдават с Радев ! А тоя Киро, нали дойде на власт от жълтите павета с основно искане оставката на Борисов ? А сега ще брани имунитета му !?

Тези от гласуващите за ПП и ДБ, които продължават да подкрепят това формирование и след записите, моля веднага да посетят специалист. Мисля, че с такива хора се различаваме фундаментално и цивилизационно. Разбиранията ни за "добро" и "зло" са различни. И тъй като те са малцинство, мисля, че е редно да емигрират в любимия си запад или любимата си Украйна и да ни оставят да си подредим държавата.

Про100 Киро го оставете - той е ясен! Ама вижте тези будали, слагачи и утрепки около него колко са възмутени! Ох, Господи, прости им - те са невежи!

Типичната седесарщина - лумпени, неудачници, клошари и подхилкващи се тарикати

Крайно време е за имунитета на простокиро.

Време е за имунитета на простокиро.

Време за имунитета на простокиро.

Що ли си мисля ,че руските тролчета педерастчета и гербертските тролчета педерастчета цоцат от единица ще дудук...

Ти по себе си ли съдиш? Чу се кой съгласува с посолството. Моля не вменявайте вашата вина на други. Пък и ГРОБ са ви партньори, все пак!

Американизираните оператори на млеконадойни биологични единици, да си ходят у Щатите. Ние ще си тролим на воля.