Петков след срещата с Ковачевски: Не сме се обвързвали с никакви срокове

Само с конструктивен диалог можем да продължим в посока към добросъседство, изтъкна премиерът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държавното ръководство на РСМ продължава да провежда образователна, медийна, вътрешна и междусъседска политика, базирани на югокомунистическа идеология, която насажда омраза и дискриминация към хората с българско етническо самосъзнание. Отричането от РСМ на българското културно- историческо наследство на географски регион "Македония" е на практика претекст за провеждане на тази дискриминационна и недобросъседска политика. Така че няма как РСМ да получи одобрение за ЕС от България, докато не се раздели с тази антихуманна държавна идеология !

Ковачевски и Петковски са от един дол дренки.

А ха ха ха, и гърците са платили в рубли за газа... Чакаме новната да изпълзи и по българските медии. :))))

Г-н Петков, когато сядаш на два стола си на земята. Има ясна позиция и ако я нарушиш губиш и то жестоко.

Леле-малей ! Конструктивен диалог ? Оплюти, ругани фашисти от нацистите !

И фирмата на Злачевски със сина Байдън и сина на Джон кери

Разследването е на украинската прокуратура и западни журналисти, има документален филм със записи на тези криминални боклуци ..киру путков си намери точния престъпник в ЕС - ковачевски

https://www.youtube.com/watch?v=RlKJDwViNKs

Не се косете на Кирето, закон не го лови, щото е кротък луд, каквото и да направи ще е невинен, защото е невменяем, ще оттегли ветото срещу стотина милиона и ще бяга в Канада

Големия въпрос е дали Шляви ще свали Киро преди или след гласуването на което ветото ще падне. А ввтото ще падне с гласовете на дпс и герб. Ако Шляви изчака ще загине заедно с Киро.

Не,как не. Никой не ти вярва. Я да се махаш в Канада верицата ти мръсна, продажно копеле.

А бе има ли някой, който да му вярва на тоя лъжец и измамник, че и престъпник? Не е случайно, че Мунчо престъпи Конституцията за да го напра'й министър, а после и премиер с Мъдуровската машинна измама и една от основните цели е да продаде България, да я унищожи. Факт е, че унищожението на икономиката ни и обедняването на народа вървят с пълна сила!

Ей тъпунгер нали ти обясних, че радев и киро са хора на сащ, а Мадуро е анти сащ.

Абе тъпанар ,като искаш широк консенсус защо не направиш референдум?? Боклук продажден !

продажен*

Слави, ке одиме ли на Луната Македонска, или ке се тепаме?

Едно въже ще ти вържа на педалското вратле, гиндър разпорен.

Кирчо досега се проваля в няколко неща. Най-важното е, че не насмете мършите от ГЕРБ. За макетата не ми дреме. Ако ги приемат в ЕС ще е добре за БГ, защото ще има евтини работници за БГ бизнеса.

Харесва ми как довчерашните герберастчета, които с лиги от бяс на уста врещяхте как пак ще си изберете Боко Тиквата, вече се правите, че никога не сте му лизали гъза :)) От това по-сигурен знак, че Тиквата вече е политически труп, няма :))

Кой ви пита гербопитеците какво ви се иска и кой не ви харесва?! Като спечелите след 4 години избори и формирате мнозинство в парламента, тогава ще се разпореждате. Дотогава - Кирил Петков е вашият премиер по волята на мнозинството, а Боко Тиквата е на безсрочна командировка под магнолиите, щете-не щете :))

погледи, показващи че нещата не вървят, но Киро Ухилен до Уши, щото той не е на тая Планета, а е при Грийнберг на Кокаиновата Череша!

Чак сега ми светна че ПП всъщност било съкращение от “Педерасти в Парламента”!

Военен съд! Предател!

Кирчо като се обесняваш колко е трудно да се бориш с външни и вътрешни врагове,но подгъзувай курвенски на тези които те инсталираха а почни с вътрешните демек първо корупцията и нейните аватари в лицето на парапитека крадец Боци ,крадеца с обръчи агент Сава и пазителя им от курватурата Шрек, след това щемрешите и проблемите на вънка и то много по-лесно.

Е реалният път към Европа, а не София. Кирчо може да е неопитен но е хитър понеже е вечно усмихнат.. Дано се държи до нова и мнооого догодина..РСМ са драже за всеки БГ патриот- с тях или без тях България е завинаги в ЕС. Да са живи и здрави всички реални Българи без значение от коя етнос са..

Това с Гугле ли го преведе от укропедалски на български?

Кирчо, кога ще го намерят техните да го набият Киро, не е идиот, олигорофени са тези, които гласуваха за него, Кокорчо и Радев. Благодарение на тези гласоподаветели сме на този хуй. Лидери на идиоатията по Кирил Петков, Лидери защото отказахме газ в рубли, а онези нелидери Италия и Германия плащат рубли, вместо да чакат 2 танкера от САЩ!,

Махайте го час по скоро тоя шут! Много се смее ама кой ще се смее последен ! Да не стане белята и после да го търсим в Канада ! Поредния шут инсталиран да управлява една ограбена държава като нашата ! Аман от еврогейската ви интеграция, псевдодемокрация и други разни крации! Колко години станаха а фактите са налице ! Скоро и държавата няма да я бъде ! Да не пишем пак лозунги 35 години стигат !?

Какво беля още да стане? Македония е изгубена кауза. Корабът отплава и няколко то национални катастрофи само подчертават крайния резултат.

Подмиваме Подките (Преди да Повърнете)...

Безсрамен лъжец и измамник, национален предател и продажник, слуга на САЩ и олигофрен, просто Киро или Киро Простото. С една дума - кретен.

Киро измамата, се отметна и каквото е обещавал на макетата На тоя малоумник, всяка втора дума му е лъжа, а първата под съмнение...

Тоя,дали не го е видяла Ванга като утрепан през 2022?.....терзая се мамка му и прасе

Изобщо ми прави впечатление, че Кирил Петков засега се справя отрично в международната политика! Навсякъде го приемат и харесват! А нашенските идиоти и дебили са без никакво значение! Моите поздравления!

Шутове са добре дошли навсякъде, да разсмиват аудиторията с простотиите си

Мерси, че обясни присъствието си. Не че ме интересуваше специално мен:)

Ами да. Проститутките ги харесват. Ползват ги и .... овое е стандарт, йебеш и фърляш.

“Петков след срещата с Ковачевски: Не сме се обвързвали с никакви срокове” И съвсем правилно! И е много добре, че то казва високо и ясно, веднага след срещата! Не че дебилите ще го чуят и разцерат, защото те си циклят по тъпите си опорки…

Копеленцето

Кой гласува за този?!? Но пък то за кой да гласуваме.... Нищо - просто трябва бързо да ги махаме и да идва следващия

Мога да ти кажа кой НЕ е гласувал - гербери и дебили като теб, дето задават постоянно тъпи въпроси.

Ха ха - точно така е - всички не дебили гласуваха за канадец. Да нямаш маймунска шарка?!? Да си имал скоро контакти с белгиец?

Сега, Киро е обещал, ясно е… Как ще го постигне това с парламента ми е интересно ? Имам един въпрос, макетата всичките ни празници ли ще дублират??? Не вярвам на Османи толкова да му пука за Македонската история ;)

Значи след срещата премиерът изрично, за тъпанари като теб съобщава пубрично, че не е обещал и на теб ти е категорично ясно, че това значело, че е обещал! Ти кръгъл идиот ли си, или да?

Що ли не му вярвам на тоя Канадски д.бил

Ами при мошениците и много лъганите е така - на никого не вярват! И при простите - защото другите не разчитат на вяра, а на знание.

Една празна ухилена тиква, нищо повече.

"Обещахме си конструктивният тон да бъде запазен", изтъкна Кирил Петков. " Обещали са си нещо, което не е налично, вижда се и от самата снимка. Докато не се отворят досиетата на Югославските репресивни служби, напредък няма да има. Срещу Б-я на срещите не присъства РСМ а Сърбия с нейните агенти бивши и настоящи. Всяка наша добронамереност в Скопие се тълкува, като слабост, от наша страна и като тяхна правост. Всеки натиск, върху Б-я е неконструктивен и само задълбочава проблемите. Продължаваме Промяната са лаици по темата. Днес един техен депутат много се изложи, като каза, че Македония можела да ни върне костите на Цар Самуил. Истината е че те са открити от гръцки професов на остров Св. Ахил и се намират в Гърция.

“"Обещахме си конструктивният тон да бъде запазен", изтъкна Кирил Петков. " Обещали са си нещо, което не е налично, ..” Това го наричат дипломация и политика. При дипломатите, министрите и политиците е така, за добро или лошо.

Ама как се ухилил нашият иди... Сякаш Македония ще решава дали да влезем в ЕС, а не обратното.

Македонците угрижени, министър-предателя ухилен, външната мисирка провесила нос-идилия

Тя май гледа влюбено … Нещо се е разхубавила напоследък :) Рее се някъде !

Мисирка си ти, или може би си мисир, като Кирил

Ами като не е съгласна, както се казва да развалят седенката в карето, пардон коалицията и да се избираме пък който остане без стол така да е

Кирчо кажи му на тоя тъпанар в прав текст : Да запишат българите в конституцията си. Да си променят две страници текст в учебниците по история. Да обявят че хан Кубер е имал държава на тяхното място. Тия трите неща и ги пускаш в ЕС. Могат да го свършат това за една седмица. Иначе им кажи просто да вървят на майка си в п.утката.Ок?

На грешен гроб плачеш.Точно Киро е обещал да ги пуснем пък после да коментираме точно тия неща

познава българската история. Как може да каже нещо?

Що щат античкине при папата? Учениците на св.св.Кирил и Методий са били приети от българския цар Борис I, който им е предоставил условия за просветителската им дейност. Българският цар е изпратил Климент Охридски в Охрид, български град, в пределите на държавата му, кога Македония е била държава със свои просветители? Що за невежество демонстрира папата?

А като те хванат - МАЖИ. Тва е Кирчо Фашистката Канадска тарелка.

Прави ми впечатление, че на 95% от снимките нашия човек е ухилен до уши, независимо от повода. Някои специалисти определят това като симптом на нервен срив и неспособност да се овладеят. Хубавото е, че поне нашият се смее. Другият вариант е неконтролируем плач.

А бе колеги, ние от трън та на глог... Време е и у нас да се пролее кръв, защото от 1978 не се е ляла и вижте до къде я докарахме.

1878

Много си тъп. Колко бяха балканските войни? И какво предизвика няколкото национални катастрофи?

„И аз това ще се надявам, че като се вържа да говорим с президента, да обясня защо това е една добра следваща стъпка. Разбира се, крайното решение си е негово“ „Едновременно с това да имаме, разбира се, и уважението на нашите коалиционни партньори, всички да чуят мненията на базата на това докъде сме стигнали. Там се надявам, че всички ще бъдат информирали, все пак са минали 6 месеца, и, ако трябва да се вземе някакво решение, институцията за това е българския парламент“ В крайна сметка Кире крайното решение на Радев ли е, или на парламента? Или Радев и парламента са едно и също?

Не се хаби, всякакъв опит да се анализират излиянията на Кико е обречен на провал

Външната министирка от ИТН не е на кеф.

Киро какви свободни съчинения изплеска от разговора с Папата за борбата с корупцията и външния враг като чели няма пресслужба от където истината излиза на яве.Пълен глупак. Сега лъжеш и за сроковете с Македония.

"Кацнал бръмбар на трънка-а, па започнал да дрънка-а..."

Tази шушумига е поредният БОКЛУК които сами си го натресохме Но както доиде таика и ще си отиде Готов е и маика си да продаде ако разбира се не е копеле

има срок! ако до 2070-та не ликвидирате и последните следи от Дунавска България Ви се пише много, ама много лошо!

Що щат античкине при папата? Учениците на св.св.Кирил и Методий са били приети от българския цар Борис I, който им е предоставил условия за просветителската им дейност. Българският цар е изпратил Климент Охридски в Охрид, български град, в пределите на държавата му, кога Македония е била държава със свои просветители? Що за невежество демонстрира папата?

За какви срокове и за какво говориш ези глупости? Самото посещение днес на РСМ в Рим само по себе си ясно ти казва-тези хора наричат българската история македонска! Аз наричам ли историята на траки, после Римска империя по нашите земи българска? Не! Значи и на тези ще намериш начин да им обясниш, че докато има Р.България, докато има българи -никога няма да позволим някой да ни пребоадисва българската история и герои от български на "македонски". Хубави е по-скоро да си го изясним. Иначе те чака съдбата на онзи,който беше изгонен извън Царство България през 1886 год.

Сроковете са...., сроковете в които РСМ ще изхвърлят в историята идеологията на Коминтерна, после сръбските партизани, после на онзи с къщата с цветята - идеология на пребоядисваме на всичко българско в македонско. После от 1991 год, разбира се, който каквато държава иска, е свободен да изгражда. Но...до 1991 год - няма македонска история и исторически личности, а има само българска история и исторически личности.

То е хубаво срокове за изпълнение на ангажиментите да няма ! Но това значи , че и срок за вдигане на нашето вето няма, нали ?

Кире, а къде ти е Ленчето

Кире, защо се срещаш с тези, които не си изпълняват обещанията ?

Защо му казваш Кире Боклук му е името