Петков пред "Ди Велт": Невероятно е, че все още 20% от българите подкрепят Русия

Тези, които искат да откраднат нещо от държавата, са същите, които правят бизнес с Москва, казва премиерът в интервюто, което публикува "Дойче веле"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами за всички които подкрепят путинярското клозетно "царство", от все сърце им желая ето това ...........▐░░░░░░░▌ ....... ▄█▓░░░░░░▓█▄ ....▄▀░░▐░░░░░░▌░▒▌ .▐░░░░▐░░░░░░▌░░░▌ ▐ ░░░░▐░░░░░░▌░░░▐ ▐ ▒░░░ ▐░░░░░░▌░▒▒▐ ▐ ▒░░░░▐░░░░░░▌░▒▐ ..▀▄▒▒▒▒▐░░░░░░▌▄▀ ........ ▀▀▀ ▐░░░░░░▌ .................▐░░░░░░▌ .................▐░░░░░░▌ .................▐░░░░░░▌ .................▐░░░░░░▌ ................▐▄▀▀▀▀▀▄▌ ...............▐▒▒▒▒▒▒▒▒▌ ...............▐▒▒▒▒▒▒▒▒▌ ................▐▒▒▒▒▒▒▒▌ ..................▀▌▒▀▒▐▀

много ти е малък... импотентен си нали .... и търсиш да си избиеш комплексите .... горката твар

80 % я подкрепят !

Той не може да различи корупция от антикорупция, а тези проценти за него са висша математика. Не го слуша главата и това си е, какво да го правиш !

Няма по гнусна държава от пРосия, зачената в грях ! ИСТИНАТА за мумията на сифилистика: Гейовете при комунизма. Ленин пише: „Разкрепостяването на духа ще помогне за победата на социализма“ Дълго преди да поемат властта, на свои конгреси руските болшевики също обсъждат „сексуалността и чувствеността“ и дори поръчали на Лев Троцки да разработи нова теория за отношенията между половете след революцията. А през 1904 г. Ленин пише, че „разкрепостяването на чувствителността на духа и отклоняването на неговата енергия от псевдосемейните ценности ще помогне за победата на социализма“. И действително веднага след Октомврийската революция в Русия Ленин отменя царските закони, които предвиждали строги наказания за содомитите, както по онова време наричали хомосексуалистите. По този начин Съветският съюз става първата страна в Европа, където те не са преследвани. Според съвременни исторически изследвания причината за тези реформи е много елементарна – не само вождът на пролетариата, а и някои от най-близките му съратници в болшевишката партия са били с обратни наклонности. Както разкрива руският историк И. В. Соколов, неестествената връзка между Ленин и Зиновиев започва още от периода, когато двамата са емигранти в Швейцария. Именно там ги сгащила и Надежда Крупская, съпругата на Ленин. След този неприятен случай, „когато тя най-напред ни свари“ (по думите на Зиновиев), срещите им не прекъснали, но се наложило да бъдат по-внимателни. Крупская, разбира се, е подозирала, че те продължават да се сношават, но била принудена да търпи. Зиновиев го наляга силна мъка и през септември пише писмо до Ленин: „Скъпи Вова! Няма да повярваш колко ми е мъчно тук без теб, как само ми липсваш, ти и нашите ласки. Няма да повярваш, не съм се докосвал до никого от мига, в който ти замина. Можеш да бъдеш съвършено уверен в моите чувства към теб и в моята вярност. Повярвай ми, нито до мъж, нито до жена не съм се докосвал, нито ще се докосна. Само към теб, мой най-близък приятел... Пристигай, не се бой, аз ще приготвя всичко по най-добър начин.“ Вероятно Ленин не откликва на това писмо и тогава Зиновиев след седмица му пише следващото: „Мили Вова! Не ми отговаряш, навярно си забравил своя малък Гершел. А аз съм приготвил за нас забележително гнезденце. Можем да бъдем там по всяко време, когато си поискаме. Една прекрасна квартирка, където ще ни бъде хубаво и никой не ще попречи на нашата любов. Ще бъде така прекрасно както преди. Аз помня какво щастие бе за мен да те срещна. Помниш ли, още в Женева, когато ни се налагаше да се крием от твоята жена... Никой няма да ни разбере, нашите чувства, нашата взаимна привързаност... Пристигай бързо, чакам те, цвете мое. Твой Гершел“.

по-скоро 20% не подкрепят Русия, тоя пак явно чете някви пропагандни стъкмистики, соросоида му със соросоид

Като чета коментарите и разбирам, че за тая страна няма бъдеще!

дори най-големите изцепки на Боко не успяваха да съберат толкова коментари,и то негативни...И все още ги търпим на власт???

Невероятно е колко умни тъпани излизат от Харвард

Заминавам да живея на запад Ще мия чинии и клозети и ще подгъзувам на дъртити еврогейове

Имам въпросче към болните тролове, подкрепящи Путин. Защо не живеете в Русия, като той е толкова велик, а там - толкова хубаво? Защо дебилчетата ви мият чинии на Запад, а не в Руслямистан?

същата логика иди в Украйна, бе идиот!

Ти си съвършен селски дебил, от най-примитивните. Нямаш мозък дори за един аргумент. В Украйна не желая да ходя, защото тук изкарвам достатъчно пари за храна, екскурзии, апартамент и нова кола. Всичко, което ми е нужно, без кредити. И не величая никого за рубли.

А, ти к'во правиш тук, като е толкова прекрасно назапад, ве, цървулане?

Цървулане, имам акъл и образование, за да изкарвам повече пари от теб и тук.

Това човече Кирилчо, някаква друга математика е учил, ако смята, че едно цяло е 30%, то тогава 20% подкрепят Путин срещу USA, за уточнение военния конфликт е Русия-САЩ, а Украйна е полигона

ЧЕ ТИ С ПОД 10% ПОДКРЕПА ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ ПОД 30% БЪЛГАРИ, СИ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ! ЕДИНСТВЕНО ЗАРАДИ ПОДКРЕПАТА ОТ АМЕРИКАНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ!

Подкрепям изцяло изказването. Много точно и актуално, но нахалника няма да се откаже, защото му се услади държавната манджа. Дето много лаеше, че щял да пребори корупцията ,.....ШМЕНТИ КАПЕЛИ , дето беше любим лаф на Бойко. Поредната лъжа и разочарование за тези, които гласуваха за него и другите боклуци, чалгари, демократи, бесепари

Мръсен педал! 20% НЕ подкрепят Русия. Както винаги лъжеш.

Много българи са побъркани и страдат от русофилия.

Русофилия ли е да смяташ, че Русия са си прави в този конфликт? Трябва ли да обичаш или уважаваш някого, за да смяташ, че е прав? Или който не ми харесва не може да е прав?

Кое е право? Да избиваш цивилни и нецивилни ли? А Грузия? Прав е това да убиваш и завземаш територии ли?

Русия е окупатор на България и крадеше от ресурсите и, парите и.

Много вярно, само смени Русия със САЩ в изречението, а, да, също оправи миналото време в сегашно.

Малоумието на българите и болестта им русофилия са известни на цял свят.

Русофилия ли е да смяташ, че Русия са си прави в този конфликт? Трябва ли да обичаш или уважаваш някого, за да смяташ, че е прав? Или който не ми харесва не може да е прав?

С какво са прави Русия, бе, трол? С това че нападат друга държава ли?

Тоя не е наясно с процентите - не са 20 към 80, а обратното - 80% подържат Русия и 20 % - не!

За какво ни е Русия, че не разбирам?

Щото си проста краварска подлога, за това не разбираш!

кире бе, спря ни газта, щото не щем да плащаме в рубли, /нищо, че Германия и Италия плащат/,после що го дириш ти в рим, а не дойдеш да си оправиш бакиите дето забърка, а ние ще сърбаме, преди да правиш статистика кой за кого е, а?

СТРАШЕН ПРОСТАК И НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ Е ТОЯ КИРО.ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА ТЕБ ПРЕСТЪПНИКО.

На тоя трябва да му се направи военен преврат ! И с Еконт до Канада !

А кого да подкрепяме ако нe Русия, фашистите от Азов ли?

Кире пак не си разбрал ,не 20% а 80% в България подкрепят Русия,а 20% не я подкрепяте.

Кирето явно живее на Марс. То бива малоумщина,ама неговото мина всякакви граници.

Киро+DW= перфектната смес от нечистотии срещу България и Русия ! Абсолютна пропаганда !!!

НИЩО НЕВЕРОЯТНО - 10 % от тях са вербувани от 1200 шпиони (данни от телевизиите), а 10 % са с превъртел циферблат на живот и мисъл !!!

НЕВЕРОЯТНО Е ЧЕ НЕ СМЕ ТЕ ИЗРИТАЛИ ОБРАТНО В КАНАДА

Невероятно е, че много повече българи подкрепят Русия и лично Путин отколкото теб и умрялата ти в зародиш партийка, а ти все още си на власт. Няма да е за дълго.

...но факт!

Кирооо, Киро... Или не си на тоя свят, или лъжеш като ма.нг.ал.

Разиграва се някакъв цирк у нас. Простият, назначен от Мунчо Естонски, изведнъж да се обърне против руслямците? По-скоро той е един бушон, за да се запази пред дебилите образът на Естонския фигурант. Задава се и новата партия на Мунчо - тази на Безличния гробар. Комунягите няма лесно да пуснат властта. А и разбрах от един брокер, че с това правителство цените на имотите растат заради "бедните" бежанци, които със спестяванията си ги купуват, а за капак ние им даваме и по 40 лв, на бежанци с апартаменти......

Не са 20% а 82 % които подкрепят Русия, ясно ли е сега тъпанар.

Ли? Сигурно това е подкрепата за правителството, не и за Русия.

не 20% а 70-80% от българите са на страната на Русия .Просто страха е от референдум за това. но 80% са срещу подобни клоуни назначени на работа в един бункер-посолство при това не знаещи нито български нито дори полу-родният им английски.Няма да имза милост за такива еничари.Времето на този либерално фашисктки модел на запад свърши. Предстоят игрите на глада и студа.

Просто Киро трябва да е черпил информация за процента подкрепящи Русия българи от Американското посолство, иначе щеше да е наясно, че са в пъти повече.

По-невероятно е, че К. Петков не е българофил. Съвсем ясно е, че е американофил.

аз съм човек, който не бързам да отричам или да величая особено пък някой политик но 4-5 изцепки като тази са достатъчни за да се разбере,че отново имаме марионетки на власт в България Никога няма да чуете и намек за критика към техните господари и благодетели америка и нейната куца патерица ес със здраве

Когато си дебил, то е завинаги, лечение не е известно. Но Простото е в добавка и патологичен лъжец. Отлично му е известно, че 80-90% от българите подкрепят Русия. Но като си свикнал на бялото да казваш черно... Въпросът е час по-скоро да бъде изритан този нещастник обратно към Канада, заедно с Кокорчо и другите безродници, продажници, некадърници, корумпета, леви резби и наркомани, явяващи се към момента нашето, с извинение, правителство. Защото такова дъно България не е достигала никога в най-новата си история.

Предателството вече има друго име и то се казва Кирил Петков.

Спрямо кого е предател бе "пацо" - спрямо Путкин ! Че Петков е Българин, а не мизерен руснак ….

Най-малкото според проучване за английски медии коментираха онзи ден, че в България и Гърция е най-висока подкрепата за Русия от целия ЕС. Според теб, ако в Европа ни дават като отрицателен пример с над 40% подкрепа за Русия, тези 20% откъде ги е взел премиера и как? Ако си ги е измислил на момента, защо го прави? На кого угажда като лъже така? Ако са факт, защо не погнат западните медии, които изнасят фалшиви данни? А данните са фалшиви, защото никой не смее да провери реално колко хора наистина подкрепят Русия в този конфликт.

Извънземен е Петков!

Подкрепят Русия, защото акъл нямат в простите глави!!!!

Киртака нещо се е объркАл, 90% подкрепяме Русия, освен продажниците и психодесните. Интересно ми е кой му е правил проучването? Той сам ли?

Ужасена съм. Това е ниво на знания за седмокласник. При това повтарач. Не е в ред и говори абсолютни глупости, само от Тиквун могат да се копират такива бисери. Ужас, ужас...

Откъс от „Дневник на писателя”. 1877г. В дневника си Достоевски пише още: “…Русия никога досега не е имала и няма да има такива ненавистници, завистници, клеветници и даже явни врагове, каквито ще станат всички тези славянски племена веднага след като Русия ги освободи и Европа се съгласи да ги признае за освободени!…И нека никой да не ми възразява, да не оспорва, да не ми крещи, че преувеличавам и че ненавиждам славяните. Напротив, аз много обичам славяните, но… знам, че всичко ще се сбъдне точно така, както го казвам и не поради уж долния, неблагодарния характер на славяните, съвсем не е там причината - в този смисъл характерът им е като на всички останали - а именно, защото на този свят такива неща иначе не могат да стават… Изобщо не трябва да искаме от славяните благодарност… Те непременно ще започнат с това, че вътрешно, ако не открито и гласно, ще обявят пред себе си и ще се убеждават, че не само не дължат на Русия и най-малката благодарност, а напротив, при сключването на мира с намесата на европейския концерт едва са се спасили от властолюбието на Русия…” Изводите от тези думи и разсъжденията остават за нас! Много от вас сигурно ще им се ядосат, други ще ги приветстват, каквото и да е обаче, те се оказаха истина!

!?

Няма по гнусна държава от пРосия, зачената в грях ! ИСТИНАТА за мумията на сифилистика: Гейовете при комунизма. Ленин пише: „Разкрепостяването на духа ще помогне за победата на социализма“ Дълго преди да поемат властта, на свои конгреси руските болшевики също обсъждат „сексуалността и чувствеността“ и дори поръчали на Лев Троцки да разработи нова теория за отношенията между половете след революцията. А през 1904 г. Ленин пише, че „разкрепостяването на чувствителността на духа и отклоняването на неговата енергия от псевдосемейните ценности ще помогне за победата на социализма“. И действително веднага след Октомврийската революция в Русия Ленин отменя царските закони, които предвиждали строги наказания за содомитите, както по онова време наричали хомосексуалистите. По този начин Съветският съюз става първата страна в Европа, където те не са преследвани. Според съвременни исторически изследвания причината за тези реформи е много елементарна – не само вождът на пролетариата, а и някои от най-близките му съратници в болшевишката партия са били с обратни наклонности. Както разкрива руският историк И. В. Соколов, неестествената връзка между Ленин и Зиновиев започва още от периода, когато двамата са емигранти в Швейцария. Именно там ги сгащила и Надежда Крупская, съпругата на Ленин. След този неприятен случай, „когато тя най-напред ни свари“ (по думите на Зиновиев), срещите им не прекъснали, но се наложило да бъдат по-внимателни. Крупская, разбира се, е подозирала, че те продължават да се сношават, но била принудена да търпи. Зиновиев го наляга силна мъка и през септември пише писмо до Ленин: „Скъпи Вова! Няма да повярваш колко ми е мъчно тук без теб, как само ми липсваш, ти и нашите ласки. Няма да повярваш, не съм се докосвал до никого от мига, в който ти замина. Можеш да бъдеш съвършено уверен в моите чувства към теб и в моята вярност. Повярвай ми, нито до мъж, нито до жена не съм се докосвал, нито ще се докосна. Само към теб, мой най-близък приятел... Пристигай, не се бой, аз ще приготвя всичко по най-добър начин.“ Вероятно Ленин не откликва на това писмо и тогава Зиновиев след седмица му пише следващото: „Мили Вова! Не ми отговаряш, навярно си забравил своя малък Гершел. А аз съм приготвил за нас забележително гнезденце. Можем да бъдем там по всяко време, когато си поискаме. Една прекрасна квартирка, където ще ни бъде хубаво и никой не ще попречи на нашата любов. Ще бъде така прекрасно както преди. Аз помня какво щастие бе за мен да те срещна. Помниш ли, още в Женева, когато ни се налагаше да се крием от твоята жена... Никой няма да ни разбере, нашите чувства, нашата взаимна привързаност... Пристигай бързо, чакам те, цвете мое. Твой Гершел“.

Толкова тъп трол си, че е хабене на време да ти се отговаря. Но пък кой трол не е гнусен драскач на повикване и на заплащане. Няма значение от кого. Затова и винаги ще сме най-бедните, защото сме населени с ей такива полуграмотни, нагли и продажни плужеци. Само че куонът свърши, сега идва време да се плати цената. И ти ще я платиш, безродно мекере на хранилката.

Те не са българи, а рускини с имотите на руски генерали метали, закупени по цялото Черноморие.

В интервюто си пред “Ди Велт” Кирил Петков споделя и, че 20 процента от българите все още подкрепят Русия, което било невероятно. “Значителното мнозинство обаче е загрижено, тъй като войната е близо и хората смятат, че аз, с моята твърда позиция за Украйна, поемам голям риск. Т. е. сигурността е важна тема”, заяви Петков. Той посочва, че има нужда от повече натовски войски на югоизточния фланг на Алианса и обяснява какъв вид военна помощ ще окаже България на Украйна - ремонтирайки военна техника. Кирил Петков казва, че България подкрепя европейското членство на Киев, което за България като близка до Украйна страна е въпрос на национална сигурност. Преди десетина дни в коментар за “Ню Йорк таймс”, премиерът Кирил Петков също обвини руския президент Владимир Путин за провалите в управлението си и резкия спад на подкрепа сред българите. Тогава Петков изговори почти същото, но без уплаха си от знамената под прозорците на сградата на Министерския съвет: “Кремъл иска да ме свали от власт чрез размирици, Москва е предприела кибератаки, като е атакувала сървъра на държавната енергийна компания на България и е нарушила изплащането на пенсиите от пощенските служби”, казва пред американското издание Петков.

СЪДИ МЕ ЗА КЛЕВЕТА БЕ ЗАДНИК!

Вие амебите, под ръба на тоалетната чиния, не носите наказателна отговорност … Присъдата над вас се изразява в пускане водата на тоалетната, и вие изтичате в канала на човешката история …

Изцепи се една попова лъжичка, дето й хвърлят трохичка отвреме- навреме.

Ква вода в арабско вц_то?

Да такъв е още от самото си пристигане в България ,но като си служител на ЦРУ,говориш ,това ,което са ти написали.Имали сме всякакви мин.председатели ,но този е нещо изключително.Трябва да се подчертае ,че той не е избран ,а ни е натрапен

Отново Киро, отново ТЪП! 70% подкрепят Русия, Кирчо НЕ ЛЪЖИ!

Вероятно 70% от българите вече подкрепят нанасяне на ядрени удари по кочината пРосия !

че сте много кресливи и гласовити, и се мислите за 70%, докато на практика сте на едва 0,8%...

Гейовете при комунизма. Ленин пише: „Разкрепостяването на духа ще помогне за победата на социализма“ Дълго преди да поемат властта, на свои конгреси руските болшевики също обсъждат „сексуалността и чувствеността“ и дори поръчали на Лев Троцки да разработи нова теория за отношенията между половете след революцията. А през 1904 г. Ленин пише, че „разкрепостяването на чувствителността на духа и отклоняването на неговата енергия от псевдосемейните ценности ще помогне за победата на социализма“. И действително веднага след Октомврийската революция в Русия Ленин отменя царските закони, които предвиждали строги наказания за содомитите, както по онова време наричали хомосексуалистите. По този начин Съветският съюз става първата страна в Европа, където те не са преследвани. Според съвременни исторически изследвания причината за тези реформи е много елементарна – не само вождът на пролетариата, а и някои от най-близките му съратници в болшевишката партия са били с обратни наклонности. Както разкрива руският историк И. В. Соколов, неестествената връзка между Ленин и Зиновиев започва още от периода, когато двамата са емигранти в Швейцария. Именно там ги сгащила и Надежда Крупская, съпругата на Ленин. След този неприятен случай, „когато тя най-напред ни свари“ (по думите на Зиновиев), срещите им не прекъснали, но се наложило да бъдат по-внимателни. Крупская, разбира се, е подозирала, че те продължават да се сношават, но била принудена да търпи. Зиновиев го наляга силна мъка и през септември пише писмо до Ленин: „Скъпи Вова! Няма да повярваш колко ми е мъчно тук без теб, как само ми липсваш, ти и нашите ласки. Няма да повярваш, не съм се докосвал до никого от мига, в който ти замина. Можеш да бъдеш съвършено уверен в моите чувства към теб и в моята вярност. Повярвай ми, нито до мъж, нито до жена не съм се докосвал, нито ще се докосна. Само към теб, мой най-близък приятел... Пристигай, не се бой, аз ще приготвя всичко по най-добър начин.“ Вероятно Ленин не откликва на това писмо и тогава Зиновиев след седмица му пише следващото: „Мили Вова! Не ми отговаряш, навярно си забравил своя малък Гершел. А аз съм приготвил за нас забележително гнезденце. Можем да бъдем там по всяко време, когато си поискаме. Една прекрасна квартирка, където ще ни бъде хубаво и никой не ще попречи на нашата любов. Ще бъде така прекрасно както преди. Аз помня какво щастие бе за мен да те срещна. Помниш ли, още в Женева, когато ни се налагаше да се крием от твоята жена... Никой няма да ни разбере, нашите чувства, нашата взаимна привързаност... Пристигай бързо, чакам те, цвете мое. Твой Гершел“.

Абе дупе оакано! Не знам колко подкрепят Русия и в какво, но 70% имат акъл, и виждат през годините кой наля маско в тоз огън...и кой се топли от него!

Въпреки 32 годишна , системно и последователна ,изпълнена с лъжи , манипулация ,огромната част от населението , продължава да има топли чувства с нашият велик съсед. Има една малка креслива група маргинали ,които правят системни лъжи за някакво хипотетично русофобско мнозинство.Тази смрадлива, лаеща гладна глутница от ,сервилни блюдолизци/ последното е малко по-различно/ ,са само някакви еврогейски ,североатлантически неолибералисти ,стаени в различни юдомасонски организации и фондации,в някакви смехотворни институтчета с служители ,събиращи се в едно такси.

Невероятно е , че тоя идиот е все още премиер!

Русофилията се заплаща, с пари, постове и корупция. За това има 20%

Ами като реално са 80%, на тях с какво им се плаща, че нещо не е ясно?