Петков: Кабинетът може да издържи и 4 години, ДПС бяха важни за конституционните промени

Ако видим, че Димитър Главчев не изпълнява функциите, по никакъв начин първоначалната подкрепа няма да продължи, заяви съпредседателят на ПП

Обратно в новината

Коментари - Петков: Кабинетът може да издържи и 4 години, ДПС бяха важни за конституционните промени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Петков: Кабинетът може да издържи и 4 години, ДПС бяха важни за конституционните промени и за подкрепа на правителството, съставено от партии които не са сключили колиационноспоразумение.

Подкрепата на ДПС си има цена и пазарлъка е направен вече. Двойното гражданство да не е пречка да станеш премиер, например , и националния празник да не е трън в очите на ДПС.Тези " променливите " не си дават сметка какво залагат в бъдеще , щото не виждат по-далече от носовете си.

Киро,ДПС са важни за вас,но вие вече не сте важни за нас! 600.000 българи останаха излъгани от голямото предателство на тримата ви,Киро,Ристо и Танас.

Кирчо,ходете се скрийте някъде с простото Ленче,че вече никой не може да те диша.Ти си дебил,и при другите избъри групата предатели Кокорчо,ти и Мравояда сте на резервната скамейка,ако пак не сте булки на Боко.Смотаняк.

Крайно време е десните партии да се обеденят,защото има заповед от русия левите да се обеденят и това да сложи край на Българската деемокрация.

Софиянци, внимавайте за кого ще гласувате наесен! Овладеят ли ППДБ или Герб и кметския пост, тотално ще я втасаме! Оставка на целия Министерски съвет!

Софиянци, внимавайте за кого ще гласувате за кмет наесен! Овладеят ли ПП или Герб и кметския пост, тотално ще я втасаме! Оставка на целия Министерски съвет!

Се повече си мисля, че тези активни действия в посока абсурди и наглост са целенасочено дразнене на народа и населението. Посланикът писаха бил експерт по метежи и преврати и май насърчава управниците ни да предизвикват търпимостта на народа. И ако стане недоволство, ще спретнат Майдан и ще ни вкарат в гражданска война. А при гражданско неподчинение ще за действат силовите министерства

Какви 4 години, вие ще закриете България за по-малко от 2, каквито сте гугутки !

Кире,не се отклонявай от сценария. Имаш мозък колкото да викаш "Йес".

В Дания също управлява коалиция, която до преди 2-3 години беше немислима - социалдемократи и десни. Сериозно различия най- вече във вътрешната политика . Обаче се коалираха. Давахме им 1 година, но май както се очертава, ще продължат .

Има нещо Фнило в Българската Коалиция на посолството на САЩ! Нещо отблъскващо и отвратително!

Да ама там не излезе запис като този при нас. И аз мислих че коалиция между тях е възможна , но с идеята да се следят и контролират, а те какво , направо се ГУШНАХА пък и започнаха да пазят ББ

Г-н петков , идва зимаааа!

По-скоро изглежда, че тия измишльотини бяха необходими за да се обнравдае изпирането и на Певски и ДПС срещу допускането на Киро и компания до софрата на властта.

Е хубава песничка на сценаристите! Всичко важно е казано в нея. А вие които гласувахте за тези продажници може да се замислите! Ако имате мозък;)))

Гласувах за ППДБ да отстранят смъртоносният тумор ГЕРБ/ДПС от всяка власт, да ги махнат от администрации,и да ги набират в затвора. Това ми обещаха ПП и ДБ и затова само ги подкрепих. А те! Направиха коалиция с тези срещу които гласувахме, ДПС и ГЕРБ! И цялата тая мръсотия защото САЩ искат така.

ДПС нямаше да съществува.

баси ъпсурда да спечелиш избори и да не управлчваш щото едно чуждо посолство та командва??? Булгаристан робски! И роба дреме чака визи

Честита "Промяна" на всички, които гласуваха за нея!

Kalin

Ако зависи от вас и 100 години ще издържите ама ние нямаме желание да ви понасяме толкова време.Все някак ще намерим начин да ви изгониме ама на светлинни години от България!

Че този няма да успее да избяга на островите?! На каквото кажете се обзалагаме

Значи основната задача на този кабинет е "да издържи" с всякакви средства, на всяка цена. А държавата - ами майната й на държавата!

Ми той си го каза на записа бе, дедо!

Какви бяха тия толкова важни конституционни промени така и не се разбра - само баламосвахте хората с 3-ти март, а какво друго тайничко сте прокарали ще разберем чак когато се обнародва текста на конституцията. Такова чудо няма никъде по света, тайно и подмолно да променяте конституцията без да сте се допитвали до народа. Част от промените явно са свързани с премахването на институцията главен прокурор и с подчиняването на съдебната власт на правителството. Уж демокрацията беше разделение на законодателна, изпълнителна и съдебна власт, пък вие ни бутате в обратната посока? Какво друго? Например аз не бих се учудил скоро да осъмнем с член в конституцията който поставя Истанбулската конвенция над българските закони.

Избори ги виждам да се обединят с ГЕРБ за да влязат във властта

Майкопродавците няма да се спрат. Никоя от държавите в ЕС не поставя интересите на съюза над собствените си. Оставете ги иначе какво говорят. ЕС винаги ще е на 2 или по скоро на 3 скорости. Немците първо са немци, после са в ЕС. Франция и те. Те управляват ЕС-всички останали са някакви техни сателити, които са длъжни да им слугуват. Орбан е нелюбван, защото им казва истината в очите. Всичко в ЕС се прави за благото на 3,4 богати държави. Ние сме им случите. Дори една Италия е пропищяла от швабите. Свободен пазар ли? хахахаха-няма такъв. Има планов. Продуктите на дадени страни са с приоритет. Не можеш да произвецдаш свине. Хоп-чума по свинете. Ще внасяш белгийско замразено свинско. Белгия трябва да е богатата, не България. Ние винаги сме поставяли "съюзническите" интереси над българските. По-важен е ЕС интереса-какво му казва на Кирчо уруспията Урсула (брех че змийско име), отколкото българския народ!

Ще се скарате за местните избори и това ще ви е края

За кратко време такив мизерии натвориха, не ми се мисли ако останат 4 години във властта!

Какви четери години бе боклук.?За четери години ще затриете България .Заспалия народ трябва да се събуди и да ви нарита алчените ви задници

Какви 4 години? Нали сте на ротационен принцип - 9 месеца? Кат бременните? А и след 4 години не се знае дали ще я има България, както сте я подкарали да я раздавате на вашите приятели!

Петков толкова много обича Борисов ,че е готов да му слугува.Избирателите да си мислят каквото си искат . Важното е ,че тази любов е подкрепена от Посолството.

време е ... за боя настана !!!!!!

тъкмо ще ви ваксинираме

краста превзима власта крачка по крачка.... и народа мьлчи

3ти март беше част от сделката с ДПС. Предател!!!

Нормално е ... Щом са есенциална еманация на подживотински сиганяци, маргинали, крадци и всичките налични изтрещеляци ... Такъв гнъсен тюрлюгювеч изкарва и 40 г. ...

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=OMxhvcPeUEI ←←←←☼→→→→ Приятели миряни, ♥ ЧЕСТИТ НАЙ-СКЪП И СВЕТЪЛ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК 24 МАЙ ♥ СВЕЩЕНО БЛАГОСЛОВЕН още през 2010 година от мен богинята на София: тройна хеката Рея, Афродита, Венера Урания, Изист, Хатхорт, богиня на Свободата Либерта Малката Русалка, Снежанка, Бялата Мартеничката и богинята на Пловдив: тройна хеката Мàрица, Артемида на Олимп, Оопс, Диана, Бендида Кендрейска Добрата богиня https://www.youtube.com/watch?v=eKy-GG-SYL0 другите Благословени Национални Празници са: 6 септември Съединението - под личната Закрила на богиня Мãрица 22 свптември Декларацията за Независимост - под личната Закрила от мен, богинята на Свободата ♦ semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur ♦ винаги е така, както говори богиня Рея а каквото каже богиня Артемида, се случва непременно Любов, Смирение и Благонравие между Човеците, а във Висинето - Мир ! ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка вашето Блонди

Канадски боклук с еврейн подгласник , в задруга с гербави бандити, обяснява ,че ако лапа турски пишки ще изкара 4 години навласт.Хвала на таквиз българи....

така и тоя е пълноо Дънинг-Крюгъче! Толкова е прост, че дори не може да осъзнае колко много е прост. Колосалният размер на простотията му за него е абослютно непонятен...

Те видяха какво ще стане ако има избори, сега са първи приятели с ГЕРБ

Жалко за майка България! Други народи се гордеят с родината си, а българите явно всички са българомразци. След като пред очите им всичко се унищожава от такива предатели измамници, а те мълчат и търпят. Явно им е все тая……

Олигофрена и лъжец Кирчо

Киро,нямаш представа,с предателското си дърдорене, колко приятели и поддръжници загуби.Ти предаде 600.000 българи,решили да гласуват за теб.

Той си го каза в записа-идваме да свъешим програмата и дим да ни няма!

Следващият път гласувайте за истински и чисти българи, а не за поставени от чужди посолства, дошли отнезнамкъде си чуждопаспортници, маскирани шмекери, крадци, разбойници и предатели на национални интереси.

Интереса клати феса. И деца ще си направят. Но понеже са ялови, ще им направят от посолството.

Толкова тъпо стадо, шибат го отвсякъде то търпи. Заради тоя скапан народ няма да се върна май никога в България и ще трябва да ме закопаят на чужда земя.

Не трябва да има партийни квоти. Най-сетне цастичка от сивото вещество на Кирчо се посъбуди малко. Ашколсун, ако представитне проект за конституция без партийни квоти. Ще са ви нужни още два мандата на МС докато се поразмърдат и другите за сега почервенели от немощ сиви клетки.

Ама хора,аз гласувах за ППДБ да махнат отвратителните ГЕРБ и ДПС! А те създадоха с радост коалиция с тях. Да не се надяват на моя глас отново.

Като искаш да махнеш ДПС, спазвай си конституцията.

Злото не може да го унищожиш със зло. Трябва с добро.

ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА ДПС, била ВАЖНА, за конституционните промени!?!?!? Конституция на република България Чл. 11. (1) Политическият живот в Република България се основава върху принципа на политическия плурализъм. (2) Нито една политическа партия или идеология не може да се обявява или утвърждава за държавна. (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.

На кого му пука за конституцията. ДПС вече 33 години са в парламента и реално управляват държавата.

На мен ми пука.

...че конституцията е потъпквана 33 години.

Правителството ще издържи и повече, но в затвора. Тоя наистина ли се смята за безсмъртен?

Нима мислиш, че тези отрепки ще влязат в затвора? В момента в който изпълнят задачите поставени от посолството, ще си хванат самолетите и ще заминат. А нас ще ни оставят да се оправяме с опосканата си Родина.

Ти ще издържиш, но народът няма.

Ама на мен ми е тъжно за копейко възрожденците че все не им се получават нещата . Много кофти

Сред политиците в ЕС и у нас силни по профил личности почти няма, не се допускат. Локомотивът на историята е излязъл от релсите, влакът лети към някоя пропаст. Към света на Оруел и Хъксли. Към превръщането на човечеството в безлична биомаса, разделена на две неравни части – господари и роби. Ала-бала коалицията сглобява силов режим. Развратът може да бъде спрян само от Вярата. Важи и за политическия разврат, когато управлението на страната е в ръцете на неверници, измамници и предатели. Оцелявали сме българите и в по-гадни времена. Д-р Илия Илиев

Да не е гинеколог ?

Борисов 6 години от трите си мандата се мяташе по телевизора да ни обяснява, че стои във властта за да бори тройната коалиция. Той също управлява в тройна коалиция, но го беше срам да го обяви публично. И сега е в коалиция и вече не го е срам чак толкова. Ние нали сме прост материал, все ще ни залъжат с нещо. Това са нагли, лицемерни злобни същества, докопали се до върховете. И за да се задържат там са готови на всякакви простотии.

2 отвратителни плужека на служба в Посолството! Затвор за предателите!

Няма шанс да ви и оставим след местните избори в Октомври. Вие служите на САЩ и Турция,срещу България! Ще ви махнем!

Или конституционните промени са ви за алиби, за да оправдаете коалицията? Или Кирил си мисли, че всички сме будали и маже да си ни лъже и манипулира както си иска? Кирчо, елементарен си.

Бившия американски посланик Пардю точно го каза,когато бившия сикаджия Бойко Методиев Борисов взе власта и наложи авторитарно крадливо управление,че мафията влезе във власта.Мафиоти ,преследвани от закона Магнитски и с помоща на Сирил,Танасов и Адвокатина ще променят основния закон Конституцията на Република България.Господа крадци ,лъжци,мошеници и манипулаторите Конституцията е приета от ВНС и не е Халваджийски тефтер да я пипате с мазните си ръце ,с нечистите си души и помисли.Историята ще ви съди като българо престъпници,ако случка не ви се случи по-рано. Били сме парламентарна република ? Така ли е българи? Мислете и действайте ,за да си върнете държавата макър и ограбена до шушка.