Петков и Василев предизвикаха Борисов на дебат, а той им пожела още идеи за черна кампания

Те настояват дебатът да се проведе на неутрална локация най-късно до четвъртък вечерта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевидно е ,че образованите Петков и Василев ще надвият Борисов в дебат и затова той се дърпа

Много точно им го е казал бат'Боко: - "Бих дебатирал с всеки гражданин, спазващ законите и Конституцията на страната. Нито Вие г-н Петков, нито Вие г-н Василев, отговаряте на този профил", Дебатьорите Киро от Канада и Асан от Хюстън са пълен аналог на измамниците гастролиращи в каубойските времена и преджобващи каубойците от град на град и от село на село. Е, тогава повечето са били наказани строго и справедливо от "демократите" на Линч...

Дебат ? Ааааа страх лозе пази !

Дебат за какво,за големите успехи на тези смешници,и въобще вярва ли още някой на Кирчо и Кокорчо.

Тези нещастници,НЕ ОСЪЗНАВАТ ЛИ,ЧЕ И ДА ТИЧАТ СРЕЩУ БОРИСОВ,не могат да се приближат до него.Българските граждани ще им го покажат на изборите.

Ще построя 5 моста на Дунав!

Някой знае ли къде е Лилето от пътищата ,магистралите и милиардите?А, Ивайлао....? А, Цецка и Фидоска? Не се тревожете- всичко им е наред!

Банкянски педерас най големия срам за бг

Кой е тоя "бг"?

Създаването на Герб през 2006 е с цел усвояване на еврофондове, по думите на самия Бб - има архив в нета. Забележете, преди 2007, когато ни приемат в ЕУ. Социалните мерки не са им по силите и желанието, та затова сме първи по всичко, отзад напред.

Кой ще дебатира? То срещу бившия премиер не може никой да дебатира защото той едно изречение на кръст не може да изкаже. Да не говорим да борави с цифри , факти да коментира събития. НЕГОВИЯ РЕЧНИК Е КАТО НА Гриша Ганчев. Като ти каже ти в багажник на кола лежал ли си и край -всичко се изчерпва по темата. Човека не е свикнал да развие теза , да постави проблем да го развие и представи разрешаването му. Вижте форумите на ГЕРБ и ще Ви стане ясно уствения багаж на вожда. Жалко е че една партия наистина без идеология и с послушни държавни чиновници електорат се е подчинила на един по своята същност диктатор , който го и осъзнава , което е още по лошо. Ама такъв е мат, риала , какво да се прави. Република България.

е цар на монолозите а не на диалозите.

Тия двамата за кои се вземат? Та дебатът за който мечтаят си е чиста реклама за тях да се греят на името на Борисов. Пътници сте и двамата няма да ви дадем шанс да досъсипете държавата. Колкото можахте-видяхме до къде ни докарахте-газ няма, инфлация, лъжи и неуважение към основния закон на страната-стига вече, време ви е да ви е страх. Защото това което направихте за седем месеца е за страх !

Тревожно е,че народецът ни взе да се осъзнава,че сал за година- харвардиите,шумкарите и меките китки го докараха до просешка тояга,а страната- до трета национална катастрофа!! Киро барука пухкави бели кълки на ГУГЪЛКАТА,но в същото време агенция ПИК разкри днес зловещия доклад на ЦРУ как Киря и Кокоря при пазарлъка с Шиниър инкасирали...стотици милиони в 5 офшорки...Въъъх отваря се много работа за Гешев след изборите...въъъх ДАНС нищи доклада на ЦРУ, Президент Радев знае за аферата на века...Въх ГРАНДИОЗЕН СКАНДАЛ !!!!

Харвардските мастии са пътници...Заедно с шумкарите и меките китки от ДеБъ събират по-малко от 80 депутати,а ГЕРБ-СДС сам събира повече от 80 !!!! Новите избори ще са към 3 март,а дотогава служебния кабинет на Донев ще чисти лайната,издрани от тройната коалиция... Бог да пази БЪЛГАРИЯ !!! ЧЕ ДРУГ НЕ ОСТАНА....

Мислех, че след Борисов по-лошо няма, обаче, животът бързо ме опроверга....Изпечени шмекери, с добро образование, липса на управленски опит и визия, ценности и патриотизъм....Единият гази Конституцията още като служебен министър, другият сключил извънсъдебно споразумение, за да размине съдебен процес за измама....За липсата на морал и дендържо-гей наклонности не ми се коментира, а и то е в сферата на личния живот все пак. Но като цяло са тотално, пълно и ненадминато дъно НОВИТЕ!

ХАХАХАХАХАХАХА! ДОБРА ШЕГА!

Удри БоБо! Тези двамата мошеника искат един здрав пердах!!!

Аз дебатирам само по Севда ТВ.

Доньо Донев анимационен сериал- "Тримата глупаци дебатират". Няма нужда, вече сме го гледали много пъти, с различни политици през годините. Ще бъде голямо пелтечене.

Тука в България дебати няма.. Тука има малоумници

Гласувайте за алгафари, за да има кой да ви коли децата с нож.

Щом и генерал Радев се уплаши от чувала с отровни змии с надпис промяна, смятай. Няма такива отрепки.

ЗА КАКВО МУ Е ДЕБАТ , С НЕКАКВА ЗАГУБЕНА КАУЗА - пп ? И БЕЗ ТОВА ГИ ШАМАРИ ОТВСЕКЪДЕ !

......" АЗ ЛИ НАПРАВИХ ЗАВОЯ , ИЛИ вие П А К КАЦНАХТЕ НА М,, " !

Американските некадърни протежета Кирчо и Кокорчо губят почва под краката си и се чудят какво да направят. Нямат полезен ход. Щели да дебатират правовата държава и икономиката. Пълни некадърници.

Как да нямат полезен ход? Имат няколко полезни хода. Единият от тях е да ти напълнят гъза с човечета, вторият е да те задавят със сперма и третият е да ти се изсерат на тъпата българска гулия и ти да си направиш масаж на кожата.

И Асен-крадеца отекоха в канавката.

Защо да дебатира Бат Бойко, с двама лайнари, които губят изборите?

ами защото след като сраха на майка ти в устата сега им весело да се изсерат и в Боковата.

Толупа да дебатира??? Киро и Асен са по- наивни, отколкото си мислех. Банканскята тиква не може да състави просто изречение, да не говорим за дебат!

Защото големи изречения вързва?! Ситуацията е в лоша ситуация. ……

хахаха смешка голяма ГЕРБ и ДЕБАТ!!! Ако бяга приели, щяха да ме изненадат!

отчаян опит на киропитека да дръпне малко след бездарната му кампания Сега им се приискало да спорят с Бойко е нема да стане. Той достатъчно им подаваше ръка.

Бацето им го наби и ги заби в ъгъла ..

Ти наистина ли си толкова тъп? По цял свят, преди избори има дебати - това е основоположно за демокрацията! Да покажат кой каква платформа има, да погъделичкат малко избирателя. Ако герб/дпс, не разчита на циганските гласове, и на тези на държавната администрация, знаеш ли кога ще влязат в парламента??? Само че , в Мутроландия, мутрата не може да води дебат - той може само да лъже в монолозите си по СевдаТВ. И ако ти наистина мислиш, че дебатът е излишен, значи или си циганин, или си малоумен- всъщност ,едното не изключва другото.

Освен да грухти тоя тлъст шопар Борисов ни докара толкова беди, че и 1000 години затвор са му малко.

Колко беди,я ги изброй?И колко беди завари преди 2009 г.?Колко беше БВП през 2009 г.- само 40 млрд,а колко стигна 2020г. - 120 млрд.А колко е сега,колко е резерва,колко е дефицита и колко са новите заеми?А вие за начало на прехода не сте ли чували,за двете финансово икономически катастрофи,за хиперинфлацията и закриване на предприятия.Това как се възстсновява,от днес за утре ли?

Тъп като гъдулка си

Шибаната тъпа мутра борисовоглу гербо-дпсарско-путкински - какъв дебат очаквате с тоя боклук,дето свестни 2 приказки на кръст не може да изрече,освен простотиите си...ебати гнустната дебела свиня...FUCK OFF SHIT...

Себе си описа

Докато задкулусната олигархия на прехода продължава да си купува политици и да ги назначава като кирчоасеновците и компания ,урежда платени преврати за да се спаси от специализирания съд,е няма как да свърши прехода.Любимката на Кирето идва от фирма на Бобоков,а Бойкикиев често обсъжда " културни " проекти в колата на подсъдим.А и на Кирето ходи на гости.Че и Божков използват.Е каква промяна,няма откъде.

ПП пълен позор са безкрайно нагли след всичко което надробиха.Тези фантасмагории за доходи след толкова безразсъдни кредити,и то така,че повече е опасно да се теглят и при цялото им шуробаджанашко управление,злоупотреба с власт и тотална бъркотия която излиза всеки ден по сектори,та те ли са промяната и края на прехода,е то е цинично.Промянатата не са те,марионетки и шлифивани измамници и слаби финансисти.Те не могат да стигнат Борисив,затова блокираха всичко което трябваше да се свърши вкл.и Хемус,при все че е крайно нужна не само ,също и Струма.А парите изчезнаха..Дано са по малко баламурниците с къса памет.

Киро и другарчето му не са на нивото на Винету, а му гледат в чинийката. Не е за тях този бизнес, защото вече са свикнали да опитват и потребляват от стоката и ще свършат много зле, ще почернят и семействата си и твърде много българи.

В България има един проблем всичко друго е производно нарича се корупция.Докато тази Система не бъде изметена и не бъдат осъдени нейните емблематични лица като Боци,Агент Сава,СерГей,Параванката,Царчето,Бидона манекен,Торбичката Била перде киризите им и др и техните ОГП та ,няма да изгрее слънце на нашата улица

Като се започне отзад напред с измикярите, които са още пресни - ромите Кирил и Асен, след тях кръстникът Борисов и т.н. по трасето.

Ами , ако го питат за крадливото му и корумпирано управление , какво ще каже !? Големият мъж е свикнал да се крие , като мишка от неудобни въпроси! А и шайката му добре го защитава .Ако го оставят сам ще му блесне простотията!

Как си представяте порстият толуп на дебат ?!

Ами няма да се съгласи Бацето , защото съвсем ще му лъсне простотията! Той може да бълва речи само, когато е заобиколен от лумпелите си , които му вярват сляпо! Там е неговия, защитен хабитат ! А и тези ще му изобличът лъжите , а той като няма софльори, какво ще приказва! Трудно мислещ , ако не става дума за далавери!

Браво, Бойко. Само така с тези измамници, мошеници и гийове. Ще гласувам за ГЕРБ.

Примитивните преобладават братя българи

ПП е за интелигентни и умни хора Те ще гласуват за тях Ганьовците за бай Ганя

Защо му е на интелигентен човек да гласува за индивид с ментална недостатъчност като Кире или за международен престъпник като Асен?

Борисов с дебили и педераси не говори.

Ти си мека китка,пък с теб говори! Нещо лъжеш!

За свободна и независима БЪЛГАРИЯ Само ВЪЗРАЖДАНЕ !!! Останалите са предатели .

Точно вие сте предателите , нещастни РУСОРОБИ!

Пешо,ПО ГОЛЯМИ ПРЕДАТЕЛИ ОТ ВЪЗРАЖДАНЕ И ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ ИМ ,НЯМА.ВИЕ СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА. ХВАЩАЙТЕ СИ ДЪРМИТЕ И ПРАВО В МОСКВА.ТАМ ВИ Е МЯСТОТО.НЕ ЗАМЪРСЯВАЙТЕ СВЕЩЕННАТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ!!! РУСКИ ПОДЛОГИ,ВЪН ОТ Р БЪЛГАРИЯ!!!

БУЦИ СПРЯ АЕЦ БЕЛЕНЕ И КАЗВАШЕ НА ЦЕНТРАЛАТА ЧЕ Е ГЬОЛ. БУЦИ СПРЯ БУРГАС АЛЕКСАНДРОПУЛИС. БУЦИ СПРЯ ГАЗТА ОТ РУСИ ДА ИДВА В БЪЛГАРИЯ И ЗАТОВА СЕГА Я ВЗИМАМЕ ОТ ТУРЦИЯ.

Кирчо и Кокорчо, на дебат с Гешев!

Че може да се случи обратното!

Не сте на нивото на Бойко Борисов и никога няма да бъдете. А и вече сте бита карта, видяхме ви колко пари струвате...

Така е НЕ са нивото БОРИСОВ е избил над 200 души ,контрабандирал е ТОНОВЕ с ЧОВЕШКИ ОРГАНИ,БЯЛО,ХЕРОИН и АМФЕТАМИНИ ,ЦИГАРИ,60 год замразено свинско/телешко,ограби пенсите на 2,5 милиона и скъси живота на 7 милиона Взривявал е живи хора с РПГ и коли бомби ,застрелвал е в главата собственици на скъпи коли

А апчитата пийна ли ги , бе ...

Никога вече Борисов, който може само да грухти.

Ти ще кажеш! Ама друг път.

БОКО Е ЕДНА 130кг. УСЛУЖЛИВА -УТКА, НИЩО ПОВЕЧЕ.

Тоя престъпник Борисов е още на свобода.

нали няма да има кюлче

Може да има ГОРЕШИ СИНОПТИЧКИ с гореши и влажни пи4ки