Петков чака формална покана или протокол от ГЕРБ, досега чувал само вътрешни дискусии

По негови сметки разпределението на властта в държавата било следното: над 95% за ГЕРБ и ДПС, за ПП-ДБ - 5%

Обратно в новината

Коментари - Петков чака формална покана или протокол от ГЕРБ, досега чувал само вътрешни дискусии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПП-ДБ нямат място в политиката, държат се като малки деца.

и 5 им е много

Разбрахме, че е прост и че бизнес посредник, случайно попаднал в политиката - грешка на президента. Видяхме, че бърка изотзад в дупето на Бориславова - морален погром. Това е далеч от образа на желан от българите политик. Чухме в запис, че крои лъжи в политиката - потвърди се моралният погром. В същия запис чухме, че са позволили чужда държава да получава кадрова информация и да одобрява кадри нс държавната безопасност. Това д държавна измяна по дефиниция. Какво чакаме още?! Да ни продадат и гащите от задника ни и майчиното ни мляко ли?!!!! Долните келеши работят за пенсиите си чрез разпродажба на националния ни суверенитет! Какво чакаме?!!!

А аз чакам някой да предложи мерки, решения, закони и план, как да се подобри живота на народа и икономиката на държавата, образованието, здравеопазването, демографската катастрофа, земеделието, селското стопанство, животновъдството и стандарта на живот в България. Но вместо това единственото, което ни обясняват е колко власт искат да си разпределят и по възможност да е по 100% за всеки, за да не зависят от избори и избиратели никога повече.

Народът е казал: - От лайно бонбон не СТАва От циганин само лъжец и крадец

Простото всекидневно доказва, че е много просто парче!!! Първо от Герб му казаха ясно, че въпросният мунмурандом, предложен и подписан от ПП, е нескопосано, неграмотно, незаконносъобразно написан "документ". Второ - ако трябва да се подписва подобен документ, трябва преговорни групи от двете страни да седнат на маса, да коментират, да обсъдят и изготвят такова споразумение, след това да го представят на парламентарните си групи и след това, при одобрение от тях следва да го подпишат. И въпреки всички това днес Простото Киро отново си пее неговата си песен - сега пък чакал от Герб, подписан от тях документ /тоя път го нарича протокол/, който да го разгледали в ПП и да видели дали ще подпишат.

Ако ППДБ получат 50% от местата в регулаторите, ДАНС, ВСС, но после скоропостижно изчезнат и от парламента, и от политиката, кой ще носи политическата отговорност за назначенията?! Мерси!

Пинокио и двете прасета , бог да пази Родината !

То все са били боклуци,ама такъв Гюбюр,кат тебе не съм виждал..

Сега е време за нови избори и дрОгарите от Пълен Провал няма да влязат даже в парламента... Така че не виждам как от позицията на извънпарламентарна партия претендират за участие в управлението.

Прав си Кирле, подавай оставка и да правим всичко наново.

На кретени никой да не обръща внимание.

Кой си ти бе оли-гофрен някой да ти дава сметка за каквото и да е.

На мене ми е през курац за тебе добро дошао у Београду Слободан Милошевич Тачка У ракетка у парапето

чака формална покана от Бай Ставри за трайното настаняване на ГРОБ, ДъПъСъ и Бьесьепету в уютните килии на Централния.

Тресе ги страх, да не ходят на избори.

Май бело и парапетката чака повече. И на всяка простотия ли да се отговаря?

Kalin

АЗ пък чакам избори за да не ви гледавм противните муцуни !

И ние чакаме вашата оставка !