И Вучков потвърди, че Сертов е напуснал страната към Гърция

Вътрешният министър Веселин Вучков каза "с висока степен на сигурност" пред bTV, че Петко Сертов е напуснал страната ни в посока Гърция.

Обратно в новината

Коментари - И Вучков потвърди, че Сертов е напуснал страната към Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно е, че властите в Гърция не потвърждават официално нито влизането на Петко Сертов, нито на неговия автомобил на гръцка територия.

Вучков, по добре кажи, имаме обосновано предположение, както се изказваше физкултурникът.

За да си отговорите на въпроса, който ви интересува всички тука, а не да четете глупостите мога да кажа следното..! Топ-ченгето Сертов има сериозна причина да "бяга", защото е предупреден ,че има опасност за живота му. А защо има такава и от къде идва , оставям вие да си отговорите на това, имайки в пред вид, кой управлява днес Държавата ни.

Далавераджия се крие и огромни пари се хвърлят на вятъра за да го търсят. Може да ходи, където си иска. Негова работа. Ако е престъпник или е убит, да го търсят.

Стига пък и вие бе...Човек не може да си почине от жена си десетина дни сред курвалъка на Атина. Кажете и, че като се оте-ба , идвам си.

дали? нямаше да е проблем ако беше казал на жена си заминавам по работа в австрия и беше заминал към гърция с две думи не е имал намерение да замине още по малко с бг паспорта си а вече е в гърция по тех средства на бг теретория- нещо не се връзва

Ами отишъл е човека да забърше нещо чуждо и вие го следите къде ще си свали едва ли не гащите.....

А жена му от ревност го обявява за издирване.

Всичко се знае, чудно ми е защо се правят на умрели лисици, явно за пред публиката. Да кажем че сте висш държавен чиновник, каква ви е алтернативата? Да се борите с мафията за 2-3 хиляди лева на месец и ако много се борите да ви похарчат, или да си затворите очите за нещо от което няколко милиона ще дойдат и при вас като благодарност?

Между нас да си остане, обаче според мен има два варианта: или е жив още, или вече не е.

След аферата КТБ много хора ще им се иска да изчезнат, някои ще успеят а някои не.

Аз знам къде е Сертов!

Кажи ни и на нас!!!

В Гърция!

При Бисеров, нали?

шефче

Може би при братя Галеви!?

Ако вярвате на всяка информация,която ви се подаде,значи сте отчаяни наивници!Малко хляб и много зрелища!

Sm3hurk0

Толкова енергия за да бъде намерен ПС ! Да не е извършил някакво престъпление ? Ако толкова енергия бе вложена в аферата КТБ, до сега щеше да се знае всичко, а не да питаме КОЙ ?

На всичко отгоре, дори ангажираха и Интерпол....

оставете тия клавиатури да си починат малко ясно е че парламента е виновен че сме овце ама клавиатурите какво са виновни :Д

ПС е казал че отива на среща от която още не се е върнал."Топ ченгета" прогнозираха, че може и да не го видим повече. Други не ченгета са го видели в Петрич, тогава "топ ченгета" казаха че най-вероятно е в Гърция, но е можело вече и да е заминал за Америка.Вероятно в милиционерската "академия" в с.Симеоново изучават астрология, а има и хора, на които това им се иска наистина да се случи. Аз като си хвърлях "ези - тура", започнах да си мисля, че срещата е била с някой грък и е проведена в Петрич, а ПС е бил в музея където го е чакал. Няма как ПС да е минал легално границата, а бившите му подчинени които извършват граничен контрол, да не са го забелязали. Освен това, ако беше е отишъл в Гърция, след този медиен шум, отдавна щяха да са го видели. Най-малкото техните камери по летищата работят. Вероятно сега текат процеси, за които обществото не знае, а ПС чака да "отмине бурята". Рано или късно ПС ще се покаже. Тогава да видим кои от "топ ченгета" ще си дадат оставките.

се подготвят министър-пред(сед)атели на България.

Оставете човека бе! Отишъл е да пляска по дупетата 20 годишни манекенки из слънчева Елада... Оставете го на мира !!! Ще обиколи бардаците из Атина, ще удари някое ташаче тук-там, пък ще се върне...

А пък шефа на Гранична полиция отрече:)))))Някой май е вътре в ''изчезването'' защото таквиз глупости избълваха напоследък сякаш за да докажат за пореден път е са тъпи МУТРИ,,,

Вучка, боли ме патъра защо, как, кога и от къде някой си Сертов бил напуснал България. Като толкова ви интересува- търсете си го, обществото има хиляди пъти по-приоритетни задачи за решаване, отколкото издирването на някой си Сертов.

Това че колата която е карал е излязла за Гърция, не значи че точно той е бил в нея, даже и при показана лична карта.Създаване на легенда просто

И защо не се обажда този човек като излиза? Беше на такава длъжност...дето не свърши нищо и сега ни кара да се притесняваме за него !

Какво е поведението на Брюксел? В докладите се порицават недостатъците в областта на правосъдието и на борбата с корупцията. Никъде обаче НЕ става и дума за ПЪЛНО и ПРОЗРАЧНО отваряне на досиетата на ДС. А както е известно, това е една от ГЛАВНИТЕ ПРИЧИНИ за корупцията, организираната престъпност, сивата икономика и унизителното СЪСТОЯНИЕ на правосъдието в България. Полицейските експерти МНОГОКРАТНО са стигали до УБЕЖДЕНИЕТО, че сътрудничеството с България е успешно САМО когато НЕ се ЗАСЯГАТ интересите на висшите политически и СВЪРЗАНИТЕ с тях икономически кръгове. Според единодушното мнение на западните наблюдатели ПРИЧИНИТЕ за това се коренят в ХАОТИЧНОТО ГОСПОДСТВО на една плетеница от политически, икономически и престъпни кръгове, със секретните служби ЗАД гърба им, които дори НЕ се срамуват от своето минало и от НАЧИНА, по който работят.

че ви отворим....Какви ги искате? Отваряме досьета Сякакви и по желание на клиента.

абе кокошкар. Явно големи работи са били и още може би- щом толкова години - цели 25 ви е страх от това.

Абе тия от това правителство ала-"четириглавата ламя" ни мислят за идиоти! Има информационна система и проверката дали някое физическо лице е напуснало страната се прави за секунди с едно натискане на бутон! Нещо по-вече - Гранична полиция" са служители на Държавна сигурност /не казвам умишлено "бивши"/ и те за оперативно интересни хора, какъвто е П.Сертов са длъжни да подават отделно информация, така, че цялата ръководна пасмина е знаела че Сертов е напуснал БГ!

Ти още не си влезнал в европейския съюз.

Може да сме в Европейския съюз, но не сме в Шенген, така че границите за нас съществуват, дори и с държавите членки! Опитай да отидеш до Гърция или Румъния и ще разбереш!

да твърди само идиот, който никога не е минавал вътрешна граница на ЕС.

А това което казваш ти може да го твърди идиот, който не е пътувал зад граница и не знае че ние не сме в Шенген!

ти сигурно си ходил с открит лист до Драгоман.

Абе в тоя чат все кретени ли сте, бе?! Ходили ли сте скоро до Гърция?! Макар и държава-членка, за да влезеш там ти е нужна най-малко лична карта! Ако искаш може да представиш и задграничен паспорт! Малоумник тъп, като не знаете нещо, поне не пишете поне глупости в чата!!

123 - просто се забавлява като говори глупости и се прави на луд... защо му се връзвате... пълно е с такиво по форумите - няма как да ги изчистиш... просто ги подминаваме и толкоз...

Да поиграем на криеница. Стрес тест на актуалния от бившият директор.

който показа,че границата ни е като швейцарско сирене

Това е разработка на военните. В Русия съм, в Русия съм ;-)

"..Вучков каза "с висока степен на сигурност" пред bTV, че Петко Сертов е напуснал страната ни в посока Гърция. " Добре, че не сме в Шенген, иначе и това нямаше да знаят...

Дано Сертов да е напуснал страната.Всеки читав човек трябва да натрави това/може би по различен начин/.

и се крие не се издирва за да му се помогне а за да се хване! а дали е в америка този на снимката, при добро желание естествено може да попита амрериканското посолство. но, и този на снимката и близките на посерков са в театъра който разиграват вече 2 седмици за сметка на полуживия народец като знаят къде е а се правят, че не знаят!:)

Той им е бил дясна ръка.

Ако е в щатите добре, ама ако е в Москва ... Такъв човек не ходи никъде на разходка ей така ..... За кого ли работи е въпроса, но никой не смее да го зададе. Много лоша работа. Във всеки случай не е по мацки юрнал

По лесно е да мине границата със Сърбия. Но не го е направил. Сърбите са руски мекерета. Това позазва че в основата е Южен Поток.

Този или си е бил камшика и този на снимката знае защо или наистина на оня свят вече му викат Гърция.

1.ами още в самото начало и на малките деца им бе ясно че другаря сертов е издухал 2.не се къхарете за него-жив и зрав е с доста парички с знойна бамбина на някой зноен бийч 3.ами кацна ли хиликоптеря дето го търсеше 4.ами кво стана с мадамата собственичка на колата с която бай петко издуха

Ако е избягал в САЩ, колко ли флашки е взел със себе си и какво ли ще последва от това?

браво, за 10-на дни нашата мила полиция разкри, че е минал границата с Гърция! това си е постижение!бих казал колкото да не е без хич!

може да е минала в Гърция. Но той може и да не е там.

всички сте разбирачи зад мониторите вземете свършете нещо полезно стига си правихте вятър на пръстите :Д

А ти си пълен идиот. Вероятно от онези дето се издържат с нашите данъци е структурите на МВР и не могат да си намерятзадника без ръководство

Г-н СЕРТОВ е ЕДИНСТВЕНИЯТ позволил си да "разработва" министри от правителството Орешарски и политически лидери на БСП и ДПС!!! Сигурно заради ЗАПЛАХА така скоростно "напусна" Б-я!!!Ако тези разработки се препокрият с думите на Цветан Василев относно "фалирането" на КТБ--доста политици ще "идат " при ХРИСТО БИСЕРОВ!!!

Айде стига манупулации. Помниш ли в коя година Сертов е бил в ДАНС че да успее да разработва министри на орешарски?

Когато имаше държава, Атанас Атанасов разследваше министри, и имаше резултат и не му се наложи да бяга. Сега този "разработвал", ама резултат никакъв, а той се крие...

Кой нормален човек ще тръгне ТАЙНО да пътува зад океана и няма да каже на жена си, та тя да вдигне патардия до бога? Ако е искал да не се знае къде е - щеше да и каже, че е в Полски Тръмбеш, а не да се прави на Мата Хари... С висока степен на сигурност таз работа намирисва...

След като Вучков е потвърдил това, значи със сигурност Сертов не е минал границата с Гърция. Поредната дезинформация по случая извършена от човек близък до ББ и компания. Това е всичко друго но не и случайно.

Тръгнал да се крие със собствената си кола - този наистина е обучаван от КГБ и ДС.

Може да е на някоя яхта по островите, а някоя наша силиконова дива да го милва по кубето. Само вижте каква дама мз е дала колата с която е отплувал. Просто е отишъл да кара празниците във весела компания.

Щом мутрите и рекетьорите от герб са на власт - все повече ще изчезват безследно !

браво на мутрите

Стигнал е до недосегаемите 2 част и да не му видят сметката като на компютърен специалист е изчезнал.

Интересно и донякъде забавно - преди година, Пеевски беше шеф на ДАНС няколко часа. Вдигна се вой до небесата, каква ли информация е получил през тези часове. А ПС, той с каква информация и при кого е отишъл, май никого не го интересува.

Той си е отишъл при работодателите,чийто агент е и повече не се интересувайте от него и от Бисер4ето

А кой го самоубиха в сарайте?

Който предложи пеевски за данс ли?

Абе на кой му дреме къде е тоя, стига сте писали за него, все едно президента е изчезнал...

Загубата на Чехлю едва ли би трогнала някого. Нито на (все още) жена му, нито на (все още любовницата му), нито на някой от нас му пука. Даже бихме почувствали облекчение, че с тоя само се излага нацията.

Човека така се е разсърдил, че не се обадил и на жена си а смятайте ние какъв шеф на данс сме имали щом по-близки от семейството му са гърци.

Тоя,дето е напуснал България е вече време да проговори.

В Гърция е влязъл с личната си карта, а задграничния паспорт за какво му е? Да излети за някъде извън ЕС ... В коя ли посока..... Е няма да е на юг. Остават две посоки. ....Лоша работа .... Много лоша ....Дали е жив и здрав?