Международният паспорт на Петко Сертов е в дома му

„Международният паспорт на съпруга ми е вкъщи", заяви Емилия Сертова пред Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Международният паспорт на Петко Сертов е в дома му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не му трябва паспорта.С лична карта е.

И по-интересният въпрос е не КЪДЕ е Сертов, а ЗАЩО е изчезнал? Дали го страхуват?

Е за какво е тоя шум за международния паспорт, като в Гърция може и с лична карта?

Петко Сертов има носна кърпичка която се превръща в паспрт. Държавата се определя от това как ще се изсекне в нея.

Надявам се да имаме Сертовleeks.

МВР и медиите за международния паспорт- "Тука-има, тука-нема" Такова ни управлението, такава ни и държавата!

Защо не оставите човека на мира и не си гледате задълженията. Само плюене и изливане на помия, за който и да било. Абе много големи философи сте!

Е какво от това! Той не може или не знае как да си промени самоличността ли или какво! Просто вече може да е американец и да се подвизава с друга самоличност и никой повече да не го види и познае ако той не иска! Да не забравяме че той не е кой да е! Срамно е за държавата България този случай и голям гаф!

Каде е гаранцията че няма друг паспорт!

В тъпъя ти ас!

Дали не е имал паспорт с друга самоличност- практика в тези среди, показвана в съответните филми ?! Тескерето в случая ще е напълно "легално", щот издадено от "компетентните органи".

И международният паспорт на ББ е в Банкя,но той вече е в Берлин. Сертов може да е напуснал територията България с пашапорта си от времето на ТЖ.

е, да се знае в тази държава как всеки изкарва парите си и по това да се цени в обществото. За мен е много по-достоен човек един зидар или мазач, или един учител или лекар, който заработва парите си с труд, отколкото разни босове, живеещи в лукс и печелещи от страданията на хората. Особено пък тези, които си ПРИСВОИХА националните богатства и ТАКА СЪСИПАХА ИКОНОМИКАТА. После не им бе неудобно да станат професори по икономика. БРАВО! И тези хора ще мислят за образование, наука, здравеопазване! Вятър! Както са си натрупали първоначалния капитал с присвояване, така и следващия. По друг начин не могат. Затова е важно как в нашето общество си изкарваш парите. Дали с труд или с присвояване, експлоатация и страдания на честните хора.

Май някой от бранша замита следите.

ДАНО ДА НЕ СЕ ВРЪЩА ТОЯ МАСОН.ОТ МАСОНИ НИЩО ДОБРО.АКО ВЪРШЕХА ДОБРИНИ НЯМАШЕ ДА СА В ТАИНА.

Наистина ''мозъчето'' ти е като на мравка! ВНимавай да не те стигне това, което го пожелаваш на другите!ОК?

хората се страхуват от Алексей Петров, а той работил в ДАНС като разузнавач. Ами някак си притеснено ми човек с неговите ценности, бивш милиционер, да отговаря за националната сигурност. Враговете на Алексей са все пребити. Петко Сертов го назначил, после се занимавал с енергийни проекти и изчезнал. Е, не знам- не ме интересуват. Ако можеха всички, които съсипаха държавата да зачезнат като него. По важни са други неща за държавата, а не тези хора.

Всеки ден ще ни успиват- днес с паспорта, утре с презервативите...други ден може би с памперсите! Докато забравим и спрем да питаме: - Кои са кредитните милиционери(пардон милионери) източили 4,20 милиарда лева от КТБ? - Къде е сивият кардинал и зам. п-л на ДПС Христо Бисеров и кога ще бъде окошарен? - За какво Вожда Боци харчи новите МИЛИАРДНИ заеми?

Егати и малоумната държава да не знаете къда са най-важните хора.....,,станаха за смях ......помните ли случая Боевски ...,,.,как се прибра от Сау Пауло

Те скачат на жените като диви френски петли, И, докат не ги распердушинат и си хфърлат хайвера всичко, всичко прават, но на мира няма да ги остават! По- лани, пак един френски, той пък Страс Конски се зовеше, от Париш, та чак в Нйу- Йорк отиде, една Афро- камератка, буррно да я обладае, но пари не Й даде, И, тя се оплака на шефовете си и се стигна до Съдиите !

А стига с тоя Петко Сертов!Пука ми къде е и жив ли е или не, защо не ви пука за стотиците, а може би и хиляди хора, живеещи на улицата, без подслон и колко от тях ще доживеят до пролетта??Стига ни го пробутвахте тоя, давайте нещо за Идола Ви от Банкя, как ще посрещне празниците, здрав ли е, колко е кръвното му налягане, посоката на вятъра в Банкя, налягането на водата в тоалетното му казанче, това чакат подвизаващите се тук герберастки подлоги, а не друго!!!

Хайде, бе Петко, обади се, вече ми омръзна да се тревожа за толкова много неща - твоето изчезване, наводненията на тези нещастници, разни насечени, нарязани, изнасилени, какви ли не страхотии по сайтовете. Много ми е. Искам ти да се върнеш жив и здрав!

Според мен е жив. С фалшиви паспорти, някъде в чужбина. Успял е да ИЗЛЪЖЕ колегите си, и ако е решил, тоя опитен човек, може и да не го намерят. Един може да го намери : Маргарита Михнева се казва. Останалите НЕ са достатъчно кадърни ... ;)

Щом аз мога да си поръчам какъвто си искам паспорт. Имам авер в Панама прави всякакви. Представям си за тези хора. А те имам кинти и власт.

мен ме учудва друго,а именно,тоя дето страдаше от стеснени пикочни канали и дископатия или там каквото беше,като какъв се явява по разни студия и телевизии???

много ми е интересно като какъв се е загрижил трактора за това кое щяло навреди на безследно изчезналият сертов !? няма как да е някоя следа водеща до участието му в организиране на убийството, нали !? ще да е само от най-хуманни чувства и от любов към родината... - хахахахахахахахахахахахахахахахааа.!

"MEJDUNARODEN"pasport?a imame li si VATRESHNONARODEN,ili pasporta v BG prostichko se naricha PASPORT ???

Междонароден паспорт е остарял термин и най-малко се очаква от хората, които ги издават да не знаят това. Междонародни паспорти имаше по времето когато имаше и лични паспорти или т.н. зелени паспорти /днешни лични карти/. Впочем, Сертов може да обиколи достатъчно много страни и само с лична карта.

Ха-ха, изкарването на тая информация е сигурна гаранция че той вече не е в БГ!

Дали има само един?

Вкъщи е имал само един международен паспорт.

партята маика- кърмилница не прощава изневерите ...да се готвят доган и останалите от бандата

защо му е на шефа на СДВР Младен Маринов да казва пред медиите, че Петко Сертов е тръгнал с паспорта си от в къщи? После да не се окаже, че Сертов не е теглил нито пари, нито е шофирал прословутия Голф или Опел. Всичко е поредица от "партенки". МВР само ни лъже. Къде е БОйко?

Леле на тоя как съм му набрал.С Цв.Цв. го издиваме цяла седмица ако го намерим ще го утрепа ще си играе с нас./Дали не му е минало това през главата на ББ или зне къде е а се прави че го търси/

Ченгетата нищо не казват дали са намерили колата. Вероятно не са я намерили. Невъзможно е ПС да е в Гърция. Досега щаха да го намерят ако е там. Досега не са изказали само хипотеза свързана с Македония. В тази измислена "държавица" с албанската си популация са възможни всякакви криминални сценарии.

Сигурно много му е дошло информацията КТБ,Южен поток цирка,ББ,ЦВЦВ и тн.По добре при италианската мафия от колкото тук

Сменяйте плочата вече, тая песен ни омръзна...Дайте за някой друг изчезнал, че всяко чудо за 3 дни, нали знаете- Горни Лом, наводнението в Мизия, КТБ, пияният полицай, убил бебе с колата си, Слави Бинев.... Циркаджии- всяко чудо за три дни, важно е народът да дъвче някаква интрига, за да му се отклонява вниманието от окаяното му , робско положение....

Прав си но и не.Това което знае този човек ако го разкаже няма да има мутри и българия ще върви напред.Дано да стане да не го издиват да го свитнат.

Там е работата, че това, което знае Сертов , го знаят и мутрите, защото всичко е синджир.. Даже мутрите знаят повече неща от Сертов.

напълно споделям мнението ти. но в българия има много прости хора за съжаление.

Значи е имал друг паспорт на друго име!

сериозно, на кой му дреме за Петко?

Човеченнннце, а за тебе на кого му дреме въобще кое си ти нещастно дребосъче?!

Питам се,защо му е на този хрисим човек,на този "страхотен комунистически служител на ДС",на този безупречен ръководител на ДАНС,посветен в "благородните идеи" на масонството,да минава в нелегалност?Единственото обяснение,което намирам е аналогията с историята на П2,Супер сисми,банка Амброзиано,Личо Джели,"самообеселият се" Роберто Калви...,през 1982 година в Италия. За много по-малки суми(от тези "изчезнали" в КТБ),при бездействащата у нас съдебна система,се раздават от мафията смъртни присъди.

Какво пречи да си е изкарал нов международен паспорт, като е писал стария изгубен

Оставете го сега бай Петко на мира. Следете мацето кога ще изчезне. И най-вече къде ще се появи.

ей - всички разговори се записват само намерете записите от когото трябва - справка сноудън

Да така е.

е за какво му е този паспорт - много ясно, че се е покрил с нов под чужда самоличност