Петимата отцепници от ИТН са подали заявленията си за напускане в деловодството на НС

Николай Радулов, Деян Петков, Иво Атанасов, Светлин Стоянов и Георги Георгиев вече ще са независими депутати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При Слави нещата се засраха , време е да си ходи в Учиндол тоя клоун

Фурнаджийски лопати са шестимата отцепници. Намърдаха се в парламента чрез ИТН и сега се правят на незвисими. Боклуци!

Говеда на пазар, два за три, пет за осем. -Ма, язе сакам 12! Кажи тъй бе бастун! Оди на оназ лампа и лъскай до де не излезе джина. Кат му излезе да речеш: имам 8 ма сакам още 4. След известно време. - Чакай, чакай малко, нещо е станала грешка, джине. Язе саках 12, ти ми ми даде 6 половинки леви и 6 половинки десни, язе ко да ги праа? Джина рекъл: да одиш, че да се не връщаш. Язе ти давам, ти пак не си доволен.

ко туй?

Не искам да съм зависим от Слави, а от Киро и той да ми казва как да гласувам! Лольовци, влазохте в НС с листата на ИТН с гласовете на избиратели, гласували за програмата на ИТН и дали гласа си за подкрепа на Слави да осигури изпълнението. Не са гласували за ПП и Киро, така че вие предадохте собствените си избиратели. Махайте се от НС и не съсипвайте имиджа на депутатите.

да напуснат и парламента много станаха продажници в парламента

Странна комбинация!

днес в ПП, утре в БСП, зависи кои колко плаща!

Ъ

Слави се провали не само като политик, а и като шоумен и в края на крайщата като човек. Остатна само като биснесмен , но и там май нещата отиват н порвал.

Може би се страхува и от КОНПИ. Кой ги зне?

Предателят винаги си остава предател! Тия там така наречени "отцепници", биха предали и Киро, стига да се яви някой с по-добра финансова оферта!

Ти май пак не разбра....не става въпрос нито за Киро, нито за Слави. Това не са вождове. Става въпрос за важни закони, които трябва да минат, за да има пари в държавата. Сега стана ли ти по-ясно. Ами образовайте се бе хора!

Образован си, но биеш на шаран и то голям.

Е, да друго си е келепира. Шо за човек съм бе, искам депутатите да работят за държавата. Шаран съм да.

Не знам дали с аписани в Посолство. Но ако са писани в Посолство, както казваш, със сигурност не е твоето-Руското. Ако бяха в Руското нямаше да питаш. Вие със законите от посолството на Русия много си обичате вождовете. Ама стадото ви нещо оредя.

Политически предатели

Слави показа на цяла България, че е зависим и прави компромати. Е, да си депутат на партия с такъв вожд не е много найс.

Прави са руснаците като казват: "българите предатели завинаги".

да не са им се клели във вярност на руснаците? Всеки си гледа първо неговия интерес. А тези депутати не са депутати на Слави, а на България.

а дали щяха да са в парламента без Слави??

на снимката са седем....

Принципно тези депутати не са се клели да обслужват Слави, а България. И са депутати на България, а не на Слави. Депутатите трябва да обслужват България, а не някакви партиики, създадени за да обслужват корпоратични интереси. Така че моля ви. Слави да не им е собственик?

Ще са депутати ако са си провели сами кампанията и са си спечелили нужните гласове сами, след като са ползвали името на Слави и неговата партия за да влязат в НС да си подават оставката и да се махат.

Да но ако са били от партия "Бор и секира "кога щяха да влезнат в парламента?

Гласувах за Радо като част от ИТН. Но вече не е. Как да го отзова?

Нали си умен и се опитваш да формираш обществено мнение. Ами сам си отговори. Явно не си гласувал за Радостин, а за нещо друго. Първо кажи за какво?

Благодарение на него ЦСКА, ма не това а предишното отиде в небитието такива договори пишеше, такива дела водеше че дойде 09.09.2016г.

Почвам да се съмнявам в съществуването на господин Трифонов, чалгаджията. Не се появява в парламента, не заема никакъв пост в държавата, няма никави задължения обаче се опитва да командва. Забрави за мажоритарния вот, забрави за субсидията от 1 лв. за партиите, забрави, че в Бг има огромен брой бедни хора. Ако съществува, то си е загубил ума.

ей, няма такова лайно като българина. за няколко сребърника тея са готови да предадат и ръката, която им е подала хляб, и народа който им се е доверил. Тук говоря принципно, а не заради итн, пп и всякакви недоразумения.

Нещо май забрави, че това са депутати на България, нито са на Слави, нито са на ДПС, нито са на Израждане. Слави гледа да попречи да мине закона за КОНПИ. И най-вероштно е вече зависим от някой, но този някой не е бг. народа.

като са подали оставки , чий го търсят още там ?

точно така, оставка трябва да значи автоматично излизане от играта. ама пък нали и лапачката ще спре, няма как. и тея са поели ангажименти вече, не е лесно да си предател!

На какво предател бе? На сЛави или на България? За Слави може и да са предатели, но за данъкоплатеца не са. Въпрос на гледна точка.

Браво на тях,опълчиха се на простащината.

Да не са се клели във вярност към Слави, за да не могат да решават по съвест. Слави да не е вожд? Христинка може да си промени мнението, ама тези момчта не могат. Ами и те имат мнение.

Аз съм ги избрал да заради програмата на ИТН. Не ме интересува тяхната съвест. Искам да изпълняват това, за което съм ги избрал. Иначе - ВЪН от парламента!

Ами те остават за да ти я изпълнят. Не виждам противоречие. Ако тази програма на ИТН бе много по-различна от другите, нямаше да са в коалицитяа. Ти какво не си искал да минава КОНПИ ли? Кое от новите закони не е част от програмата?

Тия не се цепят, затова че са много принципни, а заради келепира ! Разходен мат'риал, какво да ги правиш ! Навремето имаше такъв израз-който се цепи от колектива, колектива ще му го нацепи !

никът ти е прилича по-скоро на бай Ганъо. Не говори от чуждо име. Пък и всички знаем при соца какво беше колектива, една тълпа с вожд отпред. Безлични хора. А личностите са си личности, те не са тълпа. И не искам да ме управляват колективи от безлични хора с вожд отпред.

При соца, вожда, ПОНЕ, беше отпред, А СЕГА Е ОТЗАД скрит!

Кольо

И аз като един друг "под вънкашност чужда и под име ново...", но ти не ми сменяй името, не съм Колъо, а Кольо ! Пък те работите в България затова не се получават, щото всички като теб искат да са № 1, но в древни времена са казали един Бог, един Кан, един народ инак се губи единоначалието и нищо добро не следва !

Браво на тях. Свобода от пионките на мутрите и ДПС. Слави ги внедри, за да свали Правителството, но те излезнаха смели. Спасиха бюджета и пенсиите. Мине ли КОНПИ Слави ще се успокои.

Браво на петимата - махнаха се от пионката на мутрите и ДПС и турските интереси - Славчо Трифонов!

Бих им казал "браво", ако бяха влезли в парламента благодарение на собствените си качества, а не под крилцето на учиндолеца. В момента са обикновени продажници.

И каво да не са се клели във вярност в Учиндолския? Нямат ли съвест, за да видят, че никой не печели. Освен Слави и кукловодите му.

Никой не ги обича,..гнусна сган

Да бе,. никой. Аз пък ги харесвам. И им се възхищавам. На тяхно място и аз не бих изпълнавал на чалгаря командите. Има си по-важни неща- бщджет, закони, КОНПИ. Смели са.

едноклетьчни организми............ДПМ

Никой не обича предатели. Щом един път са предали, пак ще предадат! Ако ПП не съберат мнозинство, ще се получи много, много тъпо за предателите.

От предателите ми се повдига и ме засърбяват ръцете!

Ако не беше Слави, щяха да гледат народното събрание през крив макарон.

Тези нищожества не са подали оставки, а просто (киро) са пристанали на харвардския нерез и ще сменят местата си и ще отидат при тези, които до вчера не можеха да гледат!

Очевадно е, че милия българин, няма идея ни как демокрация, ни парламент, ни граджанско общесвто как работи. Това, че депутатите са хора, които трябва да разсъждават със собствените си глави и да са независими му е пълна мъгла. Депутите не са там, само за да натискат копчето така както иска лидера им. На българина му дай твърда ръка и "по втория начин" и тогава всичко му е ясно. Най силния бие тия под него и така от ред на ред до най-слабите балъци, които няма кого да бият.... Просто (като четящия) и ясно (дори и за четящия)... Дайте да разделим Бъдгария по Стара Планина и вчките дето ги влече тоталитаризма от едната страна и се хвърлят в обятията на Путкин, всичките дето искат да го пробват това чудо с гражданското общество в другата и пробваме да ползваме ЕС фондове без да ги крадем и да видим как ще се получи. И да, тоталитаристите, вие ще трябва да се оправяте без ЕС фондове. Путкин ще ви прати еФтина газ обаче и нея може да си я крадете както искате.

Той Слави стана за смях. Нормално е депутатите да напускат Партията му. Кой иска да обслужва посмешище. И те са хора и те виждат, че в този момент е добре да се разграничат от Слави.

Слави си противоречи: Първо нямало пари в държавата, затова се махал. Сега пък депутатите му, бившите, оставали заради пари. Логика! Този защо не замълчи, че само се излага. Това не му е да говори цинизми от екрана.

Или да вземат парите за които са купени + продължават да си взимат заплатата или да стоят с ИТН само за още няколко месеца, парламента се разпуска и те губят всичко. Ако няма закон срещу това и не е нелегално няма въобще да се замислят.

Ами парите са при управляващите,това са ПП,затова така говори.За едни има,за други не.

Слави като използва хората за свои цели- така става. Целта на Слави бе да блокира закона за КОНПИ. А сега отцепниците му с акриви, че не успя да свали Правителството и не бутна държавата в хаос. Нали нямало пари в държава, затова с емахал. Е, някои стоят и за без пари.

Най-независимите във Вселената! И кого ще защитават?

Лумпените ревяха по площадите от глад и злоба,сега от алчност се хванаха за гушите.

Смели хора са тези, които са напуснали ИТН. И преди депутати са напускали партии, но не е имало такова дамгосване от вожда. Просто Славуца умира от яд, че не успя да блокира гласуването за КОНПИ,Не изпълни поръчката. А тези момчета вярно са спасители.

Гадост.

Ами Слави сам си е виновен, след това което направи, всеки би се махнал от Партията му, даже се учудвам защо са толкова малко.

И какво те могат да гласуват както решат, а не както им каже Славчо. Има още 22 закона да се гласуват до август, включително и КОНПИ. Кой губи, ако те си тръгнат. Губим всички българи. За да угаждат на Слави с компроматите, ще загубим време и пари, ние данъкоплатците. Стига си писал и ти не си вярваш. Нито от ИТН са нянакви народни сласители, нито са пък някакви супер експерти и морал нямат. То хората ги видяха, та депутатите ли им няма да с емахнат от тях. Всеки човек има право да действа по преценка, а не да зависи от партиини вождове, като Слави Чалгата и монтажистите му. Видяхме ги.

И Просто Киро не разбира, че подаване на заявление не означава автоматично освобождаване от гражданство... И Просто Киро не разбира, че пращането на хора да ти вземат оставката е мутренска заплаха... Абе, Кире, ти ли си си бре, фърфалак?

Той Птобиотика и той управлява като с декларацията си.Всички са един дол дренки.Един читав няма.Аз по симпатии ги избирам вече,не по обещания

Вместо да се срамуват от постъпката си тези гьонсурати като проститутките на магистралата са се наредили и гледат нагло.Такива отпадъци нямат място в НС.ВЪН!!!!!!!!!!!

Хе хе, петимата от РМС (младите дихатели едва ли знаят какво е РМС).

Това са 12-те отцепници от ИТН. Когато ги питали - Защо сте само 5, отговорили: Няма хора....

Шило

Хубаво де, като са решили да не са стока на Слави, що не са отишли при Бойкикиев или Корнела, а точно при Киро?

за пари, за много пари!

Шило

Да, да си дойдем на думата. А с парите се купува стока...Следователно, това, което те се кълнат че е, просто не е вярно.

добре бе, вас как ви избират??? до преди 5 минути обясняваше, че тея са се продали за по камион пари всеки, и сега що при Кирчо и Кокорчо? Че кой разпределя парите в правителството?????

Шило

Въпросът ми е провокиран от твърденията на Гелосания и компания. Че, не са се продали, че не трябва да ги считаме за стока. Затова питам. Ако наистина са по убеждение, що при Киро са отишли, а не при други? Щото, логично обяснение не чух, Киро е ходил в дома на Гела. Друг-не.

Ами, къде да отидат? Във възражданек може би, които дори не са в правителството? Че си тъп е ясно, ама поне не го показвай така гордо, като си въобразяваш, че задваш едни тежки, тежки въпроси. Иначе точно подлога като тебе да говори за достойнсвто идва малко в повече. Ако може малдко мярка да имаш. Или жената пак разхожда кучето, та няма кой да те следи как се излагаш?

Продажници, винаги е имало, има и ще продължава да има. За да няма подобни случаи в бъдещите БГ парламенти е нужна законодателна промяна да уреди този казус. А именно, когато се появят отцепници от дадена партия, а същите са били избрани за депутати от листите на тази партия, то отцепниците престават да бъдат въобще депутати и мястото им се заема от втория в листата. За независим да се счита единствено кандидат депутат, който се е явил като такъв и е спечелил свое място в парламента.

И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО възможност за отзоваване на депутат, ако избирателите от неговия район преценят!

Но второия в листата на негоно място, защото оже да няма и втори. ПО си избира свой човек на мястото на пануснали и толкоз

успех с промяната на конституцията... нали знаеш, че това с референдум няма как да стане?

Не ме учудва какъвто народа, такива са и политиците. И пак ще цитирам дядо Славейков то е казал преди 150г. ,,Не е народ! Не е народ! А е Мърша! И с това ще завърша. А ТО КАЗВА МНОГО, МНОГО, МНОГО!

И за какво им е да обслужват Дългия. Който изпраща онзи Тошко ли е къв е там да им казава какво да правят?

Шило

И, за какво им е да обслужват прост Киро и ококорен Асен?

Най-гнусното е ,че тези го играят ''спасители на България''! '' Жертви в името на светлото бъдеще!''

Могат да носят отговорност. С бщджета какво ще стане? А с КОНПИ? Не сикат Чалгаря. Разбираемо. Ще подкрепят ПП.

Най-скапаният сайт за новини е dir - ни..а

Е, не е от най-читавите, но чак скапан? По-важното е, че мога да коментирам каквото си искам. И както си искам. Стига да не се ползват нецензурни думи.

Жалки продажници

купуването на гласове било престъпление, а купуването на депутати не???