Коментари - Петимата обвиняеми за смъртта на 18-те мигранти остават в ареста, единият не се чувствал виновен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези смешковци да си оставят 2000,а другите пари веднага да ги преведат за пострадалите хора в Турция и Сирия,

От Главата на змията, където и да е до опашката в Европа. Тия хванатите са разбойниците на кръстопътя, населили България от векове. И Мрежата цялата, да бъде унищожена. Земята няма нужда от изроди. И никога не е имала.

Нека всеки с личен автомобил да може да припечелва по нещо! А мангалите мястото им е точно при педитата от ес!!!

Всички оншформени на детектор на лъжата! Всяка година.

Сключване но споразумение с прокуратурата и одобряването му от съда- колко работа има един магистрат в този случай? Колко от наказателните дела в България приключват така?

Запознал се с приятни хора на излет в гората и решил да им покаже любимата столица. Кой бе, кой взе парите за кокошкарската мрежа и кой ги пуска тези неканени "туристи".

обърка плановете на колективния запад да внася мангали от арбаските страни като засили милиони руси украинки в детеродна възраст към Европа.

Поредната дир сага от тип ваксинация, зелен преход и т.н.. първите нелегални мигранти, които са пострадали... Жал ми е за хората, ама драмата е като да е от отворено общество по повод паднала с тротинетка на магистралата след смяна на пола

Една капитанка беше възхвалявана па докарани емигранти...

18x доживотни, няма какво да се мисли

на ДА БГ и на Промяната. Масово в евросъюза се наемат трафиканти на араби с одобрението на ЕС правителствата. Още от времето на Меркел е задействан плана за масов внос на млади арабски мъже в застаряваща Европа.

Стига с тия араби! Афганистанците не са араби, а са главно от ирански произход, официалният им език-пущу, е почти идентичен с иранския фарси....

все циганорски езици

Pratete gi na talibanite.Neka te da pravjat s tjah,kakvoto namerjat za dobre.

За тия ясно, ами кажете какво правите оживелите пришълци, по всички закони те са нарушили ред закони. Какво ги правите тях, ще има ли присъди или само ще ги храниме и обгрижваме?

ше ги обгрижваме. ше ги пратим да шибат жена ти, ако изобщо иамш такава.

Ти редовен ли си бе?. Ей тия изстрадали хора заслужават 5звездни хотели а не неблагодарните укри. Убийците им са българи. Така, че ние сме им длъжни

Че са българи е видно и ясно. Но да са чисти невярвам , мръсни са както свини, направо смърдят.

Негодното и престъпно племе все с циганите извинява изключително лошото си качество…

Покажете лицата на тези отпадъци! Прави впечатление че са си чисти българи. Не са цигани. Да видим дали ще има и турски имена.