Петима ранени при челен удар край Костинброд

Движението се отклонява през селата Петърч и Богьовци

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Маааалии, тая "ЕСовица" на кво прилича.. какво е останало от другия автомобил?!

сигурно поредната психо-диахноза "немска каруца": ебмв, каруцар-цедес, или гоУф

Виждал съм поне още два челни удара на това място! Особено опасно е при дъжд,мъгла и здрач има леко изкачване със коварен завой без видимост,то си има предупредителни знаци ама малоумниците изпреварват!

Шофьора е жив?!

снимката е от друга катастрофа

За капак, някакви идиоти запрели половината магистрала около Хоуммакс и два часа не можах да се прибера пъплейки, тормозейки мотора и издухвайки бензина и джоба си! Кой изрод асфалтира и ремонтира когато вали бе, освен тия тука??? На това му се вика усвояване на средствата и никому не прави впечатление!!!! Къф Шенген, тия и за Филиповци вече не стават!

В тази част на България има силна концентрация на селяния и стари мерцедеси и баварци. Това е резултатът.

С нетърпение очаквам мнението на "пътния експерт" милчев, на корифеите стратиев, калина, малина, василев, миланов....! Вероятно ще предложат по-високи наказания! Така и не разбраха тъпите милиционери, че основната причина за многото катастрофи е тоталната ни простотия, на девиза аз съм прост и....! Докато не си сменим чипа нищо добро не ни чака. А опростачването идва от горе, от властта. Може би ще предложат още една структура за безопасност, за да може още някой виден милиционер да се уреди с топло местенце! ОТВРАТ!

При тези тирове които вече минават там, движейки се заедно по 4-5 камиона и отнемащи всякаква видимост. Когато са пълни завиват по пътя към Сливница, а до там се мъкнат като мравки заради наклоните. Когато някой ТИР цъфне пред теб, от Малка Бързия през Петрохан до двулентовия път преди депото, няма никакъв шанс за изпреварване. Защо там няма полицай, който не само да следи скоростта, но и да отбива ТИР-а за да се пропусне огромната колона която той образува. Омръзна ми некомпетентното и слабо управление.

Там има кофти ляв завой в посока София, на който винаги се намира някой тъпоумен идиот, който да изпревари! Мен точно там са ме изкарвали на банкета, някакъв тъпак с Монтанска регистрация, изпреварващ в завоя! Само че...сега има колчета и ако някой идиот реши да изпреварва в завоя, няма къде да избягаш, поради колчетата, банкета е недостъпен и...ето резултата! А пътя вече е нов, състезатели има много, КАТ никога не е в района, седят си на разклона за Сливница и Белидие хан, където всички знаят, че седят и респективно намаляват скоростта, с което по никакъв начин не подпомагат правилното движение в района! По телевизията току що казаха, че и двете коли са с чужденци, те пък, не стига, че са в чужда страна, ами карат като малоумни! Просто не е за говорене...! Да слагат камери на всеки километър и за чужденците да налагат глоби започващи от 1000 евро, които ако не платят на границата, да нямат право да напуснат страната! За българите, камикадзета зад волана, най-ниската глоба трябва да е 1000 лв., иначе ще се убиваме на пътя с хиляди всяка година още дълги години напред!

Сега го дават по телевизията - снимката е абсолютна бутафория.

Това беше един със семейството си, който влязъл с мерцедеса си в ремаркето на камион.

Задното стъкло на колата от снимката е здраво!! Браво!

мда, явно е на шикана преди депото, който герберската строителна мисъл не изправи с хвърлените десетки милиони за ремонт...

Хайде сега-шиканът бил виновен и ГЕРБ-а задкормилното устройство къде го слагаш ?

Имам видео регистратор от години. Всеки ден минавам по тоя път. Такива убийци снимам. Днес една кола на НСО изпревари две коли на завой без видимост. Имам го заснето и какво?

Подай сигнал, как какво!?

тюфлек

"Пътна полиция признава клиповете, заснети с видеорегистратори от случайни свидетели, и ги използва като доказателства за налагането на санкция. За целта обаче авторът на уличаващите кадри трябва да се яви в полицията, за да свидетелства срещу виновника". Е сега ще минавам всеки път 100 км за да ги докладвам. Трябва да става онлайн тази работа.

Бай Ганьо като види кола пред себе си и трябва да я изпревари на всяка цена.

Абсолютно си прав!Или ако види,че го настига кола-газ до дупка-да не го стигне!

Много хора си помпят ниското самочувствие и лошото настроение (алкохол, цигари и захар до откат) с агресивно шофиране. И имайки предвид как се дават книжки и колко малко контрол има, е закономерно.

стига със тия стари снимки от зимата!

Къде видя сняг бе дебил на снимката,тъпотата ти е безгранична но след като само това си имаш

Май ти някой друг е дебил, човека написа "зима", не "сняг" кой е казал, че през зимата всеки ден има сняг, виж короните на дърветата, имат ли листа, че да е лято....?

Вярно, бе. Дърветата и храстите са голи. Не е снимка от катастрофата, а нещо ей така...

То е ясно , че покрай депото ще минават само ,,битови отпадъци,,.