Петима души загубиха битката с COVID

4,84 процента от направените 3161 теста са положителни за изминалото денонощие

Обратно в новината

Коментари - Петима души загубиха битката с COVID | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бил вече респираторен вирус, другите продължават да лангъркат статистики.

Загубилите битка, ОТ или СЪС Ковид са починали.. Или няма значение....

Абе дираджии, кога ще пуснете новината че на др. Фаучи и сие им пуснаха нецензурирани имейлите в които дискутират произхода на коронавируса? Или не е удобно да се гърчи съзнанието на плебса. Всички от начало са знаели че идва от лаборатория която са спонсорирали, но за да не бъдат държани под отговорност други неща говореха...

Много ми липсваха тези новини. Държа също да ме информирате как върви ваксинационната кампания. Колко души имат сложена 6-та доза, колко са с по-малко от 5 и т.н.

От катастрофи и трудови злополуки , загинаха повече хора. Аре стига вече с тая истерия!!!!!

Къде са я загубили

На запад уаксърите мрат като мухи, тук като че ли не чак толкова - може би защото тук дори най-големите тъпаци спряха на трета игла, а на запад продължиха.

ЗАКРИВАЙ!!!

Събудете се овце, продължавайте да не питате с кво ви пръскат от краватаките биолаборатории!!! Изкараха ви и руснаците купища документи от такива биолаборатории, които превзеха в усраина.. Достатъчна е и появата на оня физически и душевен изрод от ВМА - муфтажийски вчера, за да ви светне също в тиквите алармата за ковид тероризма им

Ние сме единствената държава която продължава всекидневно осведомяване за Ковид случаите. На запад вече никой не го интересува. Да не би да има залежали ваксини по складовете.

Д-р Скот Атлас: Никое цивилизовано общество не бива да използва деца като жив щит за защита на баба https://www.redvoicemedia.com/2022/11/dr-scott-atlas-no-civilized-society-should-ever-use-children-as-human-shields-to-protect-grandma/ "Аз съм баща. Моята роля е да бъда щит за децата си. Те не трябва да бъдат щит за мен." "Къде днес е спешната ситуация за общественото здраве, за да се издаде разрешение за употреба на експериментално лекарство при здрави деца?" - попита д-р Скот Атлас. "И ако хората вярват, че това е предпазване на другите чрез инжектиране на деца, що за общество сме ние - което ще използва децата си като щит за нас?" "Аз съм баща. Моята роля е да бъда щит за децата си. Те не трябва да бъдат щит за мен."

А за дигиталният ваксинационен паспорт ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН за пътуване чухте ли?

Да, Русия, САЩ и Китай може да го раздават смъртни врагове, но за такива гадости са единни ...

90 годишните губят битката с ковид (както и с пневмпниите от време оно) А младите губят битката с ваксините..... дори младите атлети, които живеят здравословно!

Педерастите изрожденци сте загубили битката с мозъка и сте в мозъчна смърт.