Коментари - Петима българи са арестувани на "Промахон" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хахаха. Нели у ЕС има свободно движение на хора, стоки, капитали и др, Евро-ценности? Гръция да не би да е излязла от ЕС? Пушачите от Чикаго си купуват колкото искат евтини цигари от съседния щат Индиана- Гери и на Келюмет бридж никой не ги пребърква. Разстоянието е колкото от Драгалевци до Подуене. Или влачат от Тексас сити. При създадената обстановка отново ще оживеят бойните пътеки, както и духовете на .анг.. .глик.., Вампиро и Асен Игралищенски. Това е по случай 60 годишнината от битките при Белия камик, Папраница, Риска тумба, Гяур Калиси и гранична пирамида Баба Керимка. Доста народ е изчезнал тогава. който не вярва да пита Аврама Горския и Спиро Полския.

Свободното движение на стоки си го има, но трябва да е придружено с документи (хеле пък при акцизните стоки). ЕС не може да сравните и със САЩ, ЕС не е държава. Аз имам забележка към БНР, чиято информация коментираме - отдавна в ЕС не се използва думата "внос" от друга държава-членка. За слушателите е по-разбираемо, но можеха да напишат нещо обикновено, като внасяне.

Верно бе , съпровождащи документи? У САЩ съпровождащите документи са зеленикави и за предпочитане в средата с едно кубе -ала Михаил Неделчев и 2 нули.

Давайте потурджии прости, ходете в Гърция! Най-сигурното там е отредено ви място в гръцките зандани! Няма ли да проумеете това, простаци. Никой български патриот не ходи в Гърция, освен по изкючение или в полза роду! Ходете да се шляете и харчите народна пара там, ходете галфони и все ще ви измислят някой мръсен номер да ви вкарат в затворите! Мутрата кога ще разбере това и ще даде указания и на българската граница да постъпват така с долните византийци!

Поради затворения Промахон най-добри обходни маршрити са Бежанска пътека- Белия камък и Лют комита- Паднал германец. И двата излизат на Посерковото, където има добри условия за ориентиране, почивка и лесно се хваща пътя за Сърбилото - Неон Галфон.

Ето защо искаме в Шенген - като няма ГКПП, няма да има и такива арести :-)

Евалла на гърците! Ето така трябва да се действа и у нас! Особено с орките внасящи денкове от Турция!