Петър Волгин пред Dir.bg: "Продължаваме промяната" е американски проект

За какво им е да се коалират с ДБ и да делят успеха си с друг, когато могат и сами, коментира журналистът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом Руски задник казва че са Американски проект значи са точно обратното! Дали не са част от Капитал на Прокопиев ?

Да , добре, изпратени са от великият Катзекоатъл, инките и арапахите! Няма ли кой да застреля пианиста, свири много фалшиво, пълно менте е, по зле и от царкировите.

Хммм, Волгин май усеща, че от ДБ се опитват да му вземат либералната девственост по евро-гейски. Що се дърпа не знам.

А ти си руска подлога върху, която са ср*ли най-долните отрепки от целия соц лагер. А на теб ти ухае все по-хубаво!

Само това ли е проблемът! Ако няма други недостатъци и китайски да е НЯМА ПРОБЛЕМ!

Много любезно, ако САЩ са се загрижили за България. Ама тяхното благосъстояние се крепи върху обрания труд на разни аборигени. Е! Имаше и някой грешки (визирам заводите в Севлиево). Много ясно обаче следва да се отбележи, че развитието на българската индустрия няма как да стане без американски технологии. Така че - ако успееме да се възползваме максимално от техните интереси - би било добре. Вероятно, Б.Б. настъпи котето с доизграждането на турски поток до Сърбия. Това е основната им цел: Регионът да не ползва руска газ. Ако младите и красивите - за които господин Волгин говори - вземат властта, те не биха имали чак такъв опит и ще следва да се ръководят изцяло от американската политика на моркова и тоягата. И все пак, дай боже американците да са заложили на куция кон.

=Волгин

От река Волга ли те извадиха?

Волен казва истината!!!!!!! Всъщност е нормално руска проститутка да разкрива картите на САЩ..Дано го проумеете!!!!

не само си потресен, ами си и в гъза натресен. Лапай ми го веднага!

Америка не щем, искаме си Боко и Доган! Да живеем като цигани, т’ва ни е мечтата.

Лично Байден е поръчал свинарите в България да се приобщят към цивилизования свят..Никой не го вълнува за вас циганите наброявайки среден на брой Американски и малък на брой Азиатски град.. А по доход малко надминавате чистачите в Ню Йорк..Беаво!

Този руски малоумник Волгин, да се мята на Москвича и да се прибира в прокажената си Матушка.

А Джо Байдън какъв е?

Та да разбереш колко си тъп-да те питам: А Ким -Чен-уН-бУН КЪВ Е?

Ким -Чен-уН-бУН не говори за Кирил Петков.

Да се чете “ губи самообладание”

Българинът, поставен при нормални условия, туби самообладание! Той е свикнал на шумни спорове, с надвикване, цинични обиди, откровени псувни и закани! Тогава се чувства в “ свои води”. Ако го изслушваш, в разговор с него използваш предимно думи като моля, благодаря, обръщаш се към него с Вас, Вие или Ви той си мисли- този нещо иска да ме прекара. Цитатът от интервюто с Волгин по- долу е доказателство за това: “Винаги съм бил скептично настроен към лъскавите неща. Колкото повече нещо изглежда лъскаво, чистичко, неопетненичко, толкова по-подозрителен ставам. Когато нещото блести прекалено натрапчиво, почти сигурно става дума за фалшификат” Ако на Българин му кажеш, че не можеш да му свършиш работа и го посъветваш да потърси друга алтернатива той мисли, че не желаеш да му помогнеш! Съгласен е да го залъгваш и мотаеш неопределено време и след това да каже “ този опита всичко но не можа” отколкото веднага да проумее, че не можеш нищо да направиш за него!

И не разбрах какво предлагате? Едно голямо Нищо. Аман от анализатори на "българинът" - професори, журналисти и други дърдорковци.

Вие глава на раменете си нямате ли, че някой трябва винаги да Ви предлага нещо и да взема решения вместо Вас?! Или така е по- лесно- да виниш друг! Явно и на Вас е необходим водач, или, така да се каже, лидер, а може би- ръководител! Между другото, допускам, че правите разлика между лидер и ръководител Води се стадото, хората имат мнение което се споделя или не от другите и така се сформират различни групи!

Еееееееех, ако Кирил Петков беше руски гражданин, колко опорки имам ...

а има само подмяна на изпълнителите! Времената се промениха и вече няма нужда от мутренски похвати и подплатено с власт и пари безмозъчно послушание при осъществяване на целите и изпълнение на задачите и за това са на ход нови персонажи от типа на белите якички, коитос години са добре школувани за изпълнението на подобни цели и задачи и не страдат от мания за величие, не защото го нямат, а защото са си научили урока и знаят до къде може да им се простира чергата!

Ако не изритат поне 70% от работещите на бюджетна заплата калинки, няма да се промени нищо. Всичко е корумпирано - от горе , до долу или в най-добрия случай просто престоява на работното си място.

Кирил Петков беше назован поименно в приветствието по повод инициативата "Три морета", прочетено лично от Джо Байдън. Това означава само едно - нашите партньори във Вашингтон силно биха искали тъкмо споменатият от тях човек да е следващият премиер. Те разполагат с всички възможности да реализират този план.

Джо Байдън не назовава Бойко Борисов, защото не може да произнесе тулуп.

самият Байдън разби на пух и прах нечии идиотщини за ролята на Решетников при издигането и поемането на президентския пост от Радев!

американски проект, отколкото путкинов руски проект воден от миризливото съветско говно Петър Волгин.

Не могат да оцелеят сред толкова 'компромати' без чадър....това е поредният coup без.

Бързо ще се промени всичко у нас, ако българите най-сетне схванат, че политическите битки и зашеметяващите нови политически проекти са заради усвояването на европейските милиарди. За съжаление, голяма част от туземното население е глупаво, затова и държавата му си отива. Наивността и глупостта не се прощават.

Тоя каун пък кой беше?

Господин Волгин, от къде е видно,че е американски проект по думите ви новата политическа формация.Не манипулирайте аудиторията с голословни, не доказани твърдения.Преди Москва ни беше виновна, после Америка, за някой и Европейският съюз.Както се казва на крива ръкета космосът и е виновен.Дайте шанс на младите, образованите възпитаните хора. Запазете внушенията за себе си.Типично нашенска черта е да не харесваме успелите, лъчерарните хора, имащи енергия, идеи. Стига с балканското недоверие, злословене,ревност.

Задаваш тъпи въпроси, патицо! Ако се проследят фактите около появата на двамата хубавци в служебното правителство на натовския генерал Радев, ако се вземат предвид компромисите за оцеляването на двамата в правителството, въпреки предупрежденията на бившите съдружници на Асен Василев, че е измамник, въпреки двойното гражданство на Кирил Петков, става пределна ясна поредната намеса на американците. Не е трудно да се мисли, но мисленето е за хората, а не е за патиците. Ти не изразяваш мнение, ти просто крякаш докато сервилно си въртиш трътката.

Не използвай думата Патица,щото ми се прияде една печена патица.

То,Кирето и като дете си лъжеше на провалия,но децата не му вярваха...

АМЕРИКА НА БАЙ ДЪН Е ФАШИСТКА ДЪРЖАВА ОТ ТРЕТИЯТ СВЯТ Да разсея някои митове. 1.АМЕРИКА НЕ Е ПОВЕЧЕ ЗЕМЯ на Свободата и Доблестта. Това може да е било по времето на Тръмп, но не и по времето на узурпаторът на Властта Бай Дън - Деменцията. Уточнявам. Фашизмът има две определения: историческо свързано с Италия и Мусолини и широко, свързано с Ленин, СССР, Китай, Източният европейски блок. Сверете си часовниците! Всичко свързано с марионетката на Китайската комунистическа партия Бай Дън е КАТАСТРОФА както за Америка, така и за света. Кирил Петков - също! 2.ХАРВАРДСКИ УНИВЕРСИТЕТ. Тия които са отишли да получат знания, учат от първи курс там. Тия, които са отишли за престижна диплома, могат да си я купят с платените магистърски програми. Те са достъпни за всички с пари, от целият свят, дори това да е едно магаре с платежоспособен собственик. Магарето дошло отвън за магистратура е достатъчно да присъства на семинарите - срещи с второстепенни корпоративни лидери или вече пенсионирани. Такава програма за магарета със спонсор е завършил и Кирил Петков. 3.КАНАДСКО ГРАЖДАНСТВО. Кирил Петков излъга за своето гражданство. В момента на назначаването си за министър и издаване на заповеди до обявяването на известният канадски документ, той е канадски гражданин. Правната страна конституционен въпрос, за хората е важна ЛЪЖАТА. И ТЪЙ, българите все чакат Спасител, все някой им се бърка в работите, все преливат по цял ден от пусто в празно с приказки. Не ви трябва лъжлива Западна демокрация. Не ви трябва Еврогейски или Евразийски съветски съюзи. Не ви трябва нито САЩ, нито Русия. Не ви трябват политици и партии, а електронна държава с минимални разходи и минимални данъци. Така ще се ликвидират кражбите, корупцията и джафкането между политическите опоненти, а хората ще вземат съдбата си в свои ръце. Успех!

А какво ще кажеш за най-фашистката държава, управлявана от най-големия фашист - Путлер?

А пък Волгин е руски проект.

Знае ли някой този Волгин дали е стар грозен педерунгел ?

Не, не е. Търси такива из ДБ и неолибералната нова партия...

ебе се за рубли не за пари..ха.ха

-В момента нищо не им се лепи... Напротив, напротив. Лепи им се и то, много яко, всичко, обратно на: -На почтеността -На интегритета -На морала -На честността Факта, че К.П. е повече разпознаваем като киро лъжата не е ли достатъчно?

Другаря Волгин явно е взел доста пори от партиите на статуквото. Всичките му коментари от известно време обслужват единствено и само тях. Но това не трябва да ни учудва. Той така комфортно си живуркаше в БНР, ръсейки глупости. Притеснителни са коментарите - явно хората искат да си живеят в блатото на простотията... Както и че дир.бг също така тенденциозно слугуват на партиите на статуквото. Сега очаквам да ме нападнат...

Петър Волгин много точно и ясно го каза, колкото и да ви е неприятно.

Щом Джо Байдън спомена чак името на Кирил Петков, никакви съмнения не останаха кой стои зад него...

Ами не само Волгин, но и Валентин Вацев твърди същото, а и за всеки с IQ над 50 е ясно още като им прочете биографиите. Но кукловодите са изчислили, че могат пак да пробутат поредния/те месии, тъй като чалга, риалити формати, мизерия и пр.доведоха до още по голямо опростачване на нацията. И липса на елементарна преценка кой кой е. Жалко че заради 80-те процента %,погиват и читавите 20...

Точно. Добавям и Георги Марков, бивш конституционен съдия, който също подробно анализира тия двамцата американофили. Всеки нормален и поне средно интелигентен би трябвало и сам да може да стигне до тези очеизвадни изводи. Останалото е стадо, добитък...

Кой г. Марков-доносника тиквата ли?

Вижда се кои са днешните доносници, все продажни либерасти дали гъза си на американската банда "демократи"... В онова време е имало силна държава, такава е била системата, почти всеки е бил вербуван и точно благодарение на такива "доносници" като Г.М. които са защитавали България, а не Америка както днес...я е имало онази силна и стабилна България. А не като днес. Продажни и малоумни американофили, все гладни шпинги на хранилка при сороските сатанински НПО-та, които ще ми сочат нормални, умни и интелигентни хора с морал и ценностна система за "доносници". Ай, сиктир, неграмотни продажници, които биха продали за центове майка си ! Жалка измет без ценностна система и морал...които повтарят като в транс тоз къв бил, онзи къв бил.. Предпочитам милион пъти да ми е съсед, колега, да ме управлява, да чета и слушам хора със здрав разум като Волгин и Марков, пред либерастки плюнки като Плевела и Бойкикев, като боклуците от сороските сатанински НПО-та, които съсипаха родината ми.. А сега и тия "харвардци"...поредните сороски комсомолци, нашите ултра леви другари, културни марксисти... Докато Марков поне е десен като Орбан... Та, ай стига толкова лакърдии... Пука ми кой какъв бил. Гледам сега кой какъв е...

Струва ми се, че измъкване от блатото няма. Пълна апатия. За това петата колона е в настъпление. Руснаците изкупиха България и си правят каквото си поискат, без никаква съпротива.

Така ли ? Руснаците ? Явно са невидими... За сметка на тях, американците чевръсто изнасят от години български капитали от ВЕЦ-овете, построените по време на гадния соц от руснаците и от концесията за златните ни залежи... Ами никнещите като гъби безплатни при това, гадни американски военни бази в родината ми ? Ами непрекъснатото ни изнудваме да им купуваме военна скраб ? Предплатени милиарди за някакви безполезни самолети на хартия ? И при цялата тая наглост и безочие, алчност и варварство, да ни казваш как някакви невидими "руснаци" били изкупили България... Ай, сиктир, долно, лъжливо мекере...

Ти ли Волгин, ти ли....

Той, той... Ти кой чакаш ? Плевню ли ? Или Бойкикев ?

Волгин, ептен за абдали ни имаш. Ролята на двамата от Харвард е да вземат гласовете на гласувалите за Слави, но разочаровани от него. Тошковците се оказаха не надеждни, и за това се задейства план "Б" . Необходимо е мнозинство, което да състави руско ориентирано правителство, но достатъчно маскирано, за да успее да измъкне 30-те милиарда от ЕС, които Русия вече е осчетоводила като поредна вноска на такса "асвабаждение". Планът ще успее, защото разочарованите от ИТН ще гласуват за новите месии или за ДБ. Те няма да гласуват за ГЕРБ или за ДПС. Преизбирането на Радев и съставянето на прокремълско правителство са неизбежни. Планът може да бъде провален само от Конституционният Съд, но те се снишават и явно няма да посмеят да се опълчат на кремълската марионетка Радев, защото едва ли им се яде рукола. Това е.

Ей, лъжецо... Какво "руско" ориентирано правителство. Путин не знае за съществуването на Кирчо и Асенчо. Докато Байдън изрично спомена името на Кирил Петков и така разсея всякакви съмнения кой стои зад либерасткия му, продажен гъз. Харвардци с полирани мозъци, идеални за американски партиен проект. Путин никога не би заложил на такива болни мозъци...Кауза пердута.

Потрай малко и ше разбереш.

Аз не те наричам червен чугун маниполатор. По-полека с епитетите.

А, да потрая...докато вземат властта... Ай, сиктир, да не паса трева...!

Посланието на Волгин е насочено към червените олигофрени. Ако се излъжат да гласуват за ПП, БСП се утече в канала. Настройвайки ги срещу ПП, запазва гласовете им за БСП и цели максимално измъкване на гласове за проекта на Радев от останалите партии. Ето не нами товарищ Волгин!

Нищо подобно. Нито съм червен, нито съм зелен. А нормално мислещ и анти либерал. Не ми е нужен Волгин, за да проумея тия двамцата накъде ще ни поведат и кой им подпира продажните им гъзове. Двама измамници, които показаха още на старта истинските си лица...И двамата сгазили лука, ама американците бързат, нямат време да спазват закони...

Еййййй!

Питаме г-н Милен Митев, и.д. директор на БНРадио: -Програма Хоризонт с музикално-информационна насоченост ли е, или има изменение? -Каква е рамката по време на интервюта? -Има ли значение ранга на интервюирания? -Задължителна ли е тема от деня, или това се преценява от случая? -Допуска ли се вмешателство от страна на директора на програма Хоризонт при провеждане на конкретно интервю? Молим за отговор в социалните мрежи.

Петър Волгин е агент на ФСБ, ГРУ и Путин! Бау! Разкрит си!

Предпочитам ДПС пред тия измекяри. Доган винаги е залагал на етническия мир както досега сме съжителствали. Доказан във времето вече над 30 години. Докато тия промити харвардски болни мозъци, ще ни разединяват, настройват един срещу друг да се джафкаме и да ни отклоняват вниманието от либерастията, която се канят да ни натресат доста агресивно, понеже изоставаме от модерните евроатлантически ценности. Все още не всички сме овце, наркомани и весели джендъри....А ни искат такива. И децата ни готови да си сменят пола и от 3 годишни да стават за стръв на дъртите, мазните педофили, окопани във властта по високите етажите.../ тук не става дума за Бг, а за Европа и САЩ /...

ДПС е много повече българска партия, милееща за България, отколкото американският проект на тия двамата продажници, с полирани мозъци от Харвард.

Проекта е руски.

от монополно високите руски цени на горивата в България! ДО КОГА?

Още преди седмица хората разбраха,че тоя проект е удобрен от Радев и подкрепен от САЩ.Разбра се че БСП,ДПС и ГЕРБ,са партии на стакуквото,които 30 години правиха преход и от тоя преход само техните върхушки забогатяха.Народа даде ред на ИТН да управляват,за да свърши прехода,но пък те нито знаят,нито разбират от политика.Ето защо сега се появява новия Проект от знаещи и можещи и се очаква хората да гласуват за него,за промяната и за края на прехода.

Първи би камбаната Георги Марков, един от малкото стари консерватори, много умен и мислещ човек... Имаше обширна и подробна статия с него в ПИК, където дори казва по какъв точно начин ще бъде узаконен Истанбулският парцал, как точно ще променят състава на КС и извращенията ще бъдат прокарани.... И не само това... Нищо хубаво не ни чака със сороските и бай дъновските мастии...

Едните ги обвиняват,че са кремалски лакеи,ти пък ги обвиняваш,че са сороски и американско слуги.Хайде разберете се,какви са тия от Новия проект?

Няма какво да се разбирам с неграмотни и ниско интелигентни хорица, родени като овце. Всеки има глава на раменете си. Ползвайте си я, не я щадете... Джо Байдън на висок глас произнесе името на Кирил Петков. Какви още доказателства са ти нужни ? Или пак смяташ, че е Кирчо от Харвард е човек на Путин...хахахаха

Край на 30-годишния и преход и начало на безкрайна промяна? Браво, Удобрявам!

Волгин Московски взе ли си хонорарите от касата в Сараите?

Така е. Партията на Киро канадеца е американски проект и по-точно шорошки, заменил неуспелия протестърски. И не е вярно, че резидентът няма никаква роля, тъй като и той, и ‘сичкото БСП са шорошки агенти, а приказките, че са хора на Кремъл са за да не загубят гласовете на червените бабички и феновете им русофили. Доказателствата са повече от очевидни, като например подкрепата на Радев за антируската инициатива "Три морета", спирането на ЮП от БСП-Орешков, валутните игрички на Шорош-Луканов с долара за над 3 хил. лева, приписани на Виденов, свалянето на бай Тошо от основателите на БСП с подкрепата на соросоида Горби и какви ли не още шорошки мурафети, в т.ч. и цялата протестърска кампания до вкарването в НС на чалги, джендъри, мутрите на стрелящия с прашка и сестри Галеви с престъпното законотворчество Ванко-1 и почти загубилите шанса си за съществуване комундета. Неслучайно и резидентът и сегашният премиер са обучавани в САЩ, а там не възпитават руски агенти. И на Нинова синчето е банкер на Ротшилд, което няма как да стане без вземане-даване с Шорош.А че гражданите имали право да гласуват е пълна измама, предвид че вотът им бе явно подменен и на двата избора чрез отхвърленото в целия нормален свят машинно гласуване, или някой ще ми каже, че е нормално гласовете за ДЕЕБЪ да идват от Турция и че Ганю иска да го управляват Мамаята и чалгата и да му изчегъртат санираните жилища и асфалтираните улици и магистрали, а за настоящия бесен скок на цените да не говорим.

То и Боку беше германски проект подкрепян от САЩ 12години, ама не те са ни виновни да сме най-бедната европейска страна, а че си харесвахме и гласувахме за простак и крадец. От политиците се изисква елементарна почтеност, всичко останало е функция на морала им. Почтен човек, ако е прост, няма да се пъне за премиер.

Разбрахме само едно нещо със сигурност. Тия двамата не са български проект. А лично на мен това ми е достатъчно, за да знам, че нямат място в народното събрание.

Внушения! Едни и същи боклуци са. Първо бяха умни и красиви а сега пък почтенни. Май мислште народа за бая тъп. Вече няма кой да се върже на тая "ПОДМЯНА". Аут на палаткаджии и платени протест-проститутки. АУТ!

Волгин е проект на нашите партньори от задкавказието.

защо изобщо от дир.бг му давате трибуна на този боклук?! разочаровате.

на Чалгаджията джендър шибан

полезен фитнес за мозъчните ви клетки...

Боли като ви казва истината, а деби?

Преди 77г окупатора русия, постави на власт в БГ НАЙ-ДОЛНОТО СЪСЛОВИЕ В БГ,ЗА ДА УПРАВЛЯВА В НЕГОВА ПОЛЗА...Комунистите са НАЙ- ОБИКНОВЕНИ КРАДЦИ,ЗАЩОТО ЕВРЕЙСКОТО ТВОРЕНИЕ КОМУНИЗЪМ Е ДРУГОТО ИМЕ НА КРАЖБАТА.През 1947г комунистите ИЗДИГНАХА КРАЖБАТА В РАНГ НА ЗАКОН-"закон" за национализацията.Комунистите донесоха и насадиха своя "морал" на БГ,"морала" на крадеца.А кражбата е НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В ЧОВЕШКОТО БИТИЕ.По-голямо и от това да отнемеш човешки живот. Така наречения "преход" в Бг е почнал 1980г гат окупатора русия фалира.Той е замислен и осъществен от комунистич. върхушка на свинара от правец с позволението на окупаторите.Така наречената "демократична опозиция" е едно от творенията на дрОгарЕте от цк на бкп...Резултата е ЗАГРАБВАНЕ НА СОБСТВЕНОСТА В БГ ОТ ВЪРХУШКАТА НА ЖИВКОВ.след 1944г В БГ НЯМА 'ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ',КОЯТО ДА НЕ Е СЪЗДАДЕНА ОТ КОМУНИСТИТЕ В БГ. Така стоят нещата госпожо посланник.Няма мърдане.Те държат всичко в БГ.А са кръвно свързани с окупатора защото той ги извади от свинарниците преди 77г и постави на власт .Иначе същите теа свинари щеха да се рият в кочините и до ден днешен.Разбра ли како посланник

скапанста монархия поведе 4 войни и ги загуби с 42% територии,Убити мъже над 500 х.души, Ранени 1.5 млн души.Огромни репарации.Душене с тел и горени живи над 7000 интелектуалци 1923 г.Даване по 50 хил.лв. срещу отрязана глава.Набучени на кол глави.Обявенс война на Сащ и Англия. Бомбардирана и попиляна София с над 8000 жертви. Тази класа остави 5 млрд.д.сктиви. Комунизмът построи 8 царски Българии.Осигури 45 г.мир и остави 141 млрд.д.актиеи. Обеси се бързо безказармен израстъко

Даа, "комунизмът построи 8 царски Българии,,,остави 141 млрд.д.актиеи", за да ги приватизират кои? ... Комундетата! Шорошките комундета, че на 10 ноември от съвецки станаха шорошки!

Е, гаа ти "трактата"! ....Бегай под Айфела...! ....при Камунизма.. Шиши- бее...

Волгин каква копейкаджийска ватенка е, просто не е истина...

Кой пък слуша тъпотиите на руското гоМно Волгин...

част от либералния електорат, но няма да гласувам за тези. Не харесвам нечистоплътни хора с болни амбиции, които си мислят, че са над закона. Освен това, не приемам да ни управляват нито американски, нито руски протежета. А вие?

Либерал ????? Пази Боже от такива... Въртите гъза според зависи...

Добро изказване за фен на Руското управление и любител на конспиративните теории за Запада.

на афроамериканите