Петър Волгин е №2 в евролистата на "Възраждане"

Списъкът с кандидати за ЕП е оглавен от депутата Станислав Стоянов, името на партийния лидер Костадин Костадинов не е включено

Обратно в новината

Коментари - Петър Волгин е №2 в евролистата на "Възраждане" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пешо Миризливот се натиска за евродепутат ??? Ама там ще му сменят пола и ще го насилват да взема евро банкноти.А и нямя да може да обменя лиги с травестита Митрофанова ...О Ужас

Тези двамцата са нагледен пример за отрицателния естествен отбор Надолу по стълбата на дегенерация От циганина в дясно към шимпанзето в ляво Пулна клинична картина

Българите не престават да се чудят, защо всички останали европейски народи ги изпревариха икономически и социално, а същесвременно не спират 30 години да подлагат врат на мизерната руслямска педерация .... Логично е - с какъвто се събереш, такъв ставаш. Събери се с бедняк/пРоссия/, бедняк ще станеш ....

Да, бих подкрепил Волгин, защото е доказан професионалист. Дори независимо, че съм поддражник на ГЕРБ.

И аз бих "подкрепил" всеки един руснак, да разгледа отвисоко Истанбул, като ми седне на онази работа ....

Този не беше ли някакъв отявлен любител на руски ласки? Защо в европарламата ? Къв ще го дири там?

Как какво ще дири - ше дири хомосексуалисти като него ...

По Черноморието живеят дузина руснци.В сички ползуват Вайбър -руска собственст. Е ектроннта система на мин. съвет се доддържа от Касперски.Нац.телевзи от ЧЕНГЕТО Кошлуков.Тотално руско влияние . Хора.....изгнете руската сган.

Гурльо или американци ще ти серат в устата или ще си с руснаците! Ти какво избираш подлого много полова??

Избирам да ти сложа един рязан в миризливата руска муцуна, да не накефиш на качесвен Западен "колбас" !!! Ето това избирам !!!

Като същий Матросов ще затъне до юнашки гърди, в гнусните еврогейски евра. Чак ушите му ще плющят от погнус ...

БАСИ ШОУТО ПУСКАТ ЕДНА СТАТИЯ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ И ЕДНА КАМАРА ИДИОТИ С ОТРИЦАТЕЛЕН КОЕФИЦИЕНТ НА ИТИЛИГЕНТНОСТ ЗАСТАВАТ НА РУБЕЖА ЗА НЯКЪКВИ ЦЕНТОВЕ ..........

рашки агент ли е волгин ? Да му отнемат кандидатския имунитет и да го осъдят за диверсии и разузнаване в полза на раша. Ежечасно произвежда доказателства.... Срещи с други агенти, резиденти....

Този не е "рашки агент", този ушатия предател е рашки парцал !!!

Наличието на Касим Садък ясно показва завоя с новата концепция на руското "и3раждане", спрямо руската "атака", при която основен враг беше ДПС, турците и циганите. Днес при руското "и3раждане", основен враг е Запада, САЩ, ЕС и най вече "американското посолство", споменавано във всяка втора дума на лешперите от и3раждане ....

Да, съгласна съм, ще гласувам за него. Много по добър и честен е от Бойко Тифлоня и Киро Интелекто.

Как разбра, че е "по добър и честен", след като слугува на престъпната кремълска педерация, и на дивашка пРоссия ???

По-добре гласувай за оня, дето поруга гроба на българския Патриарх. Грехът ти ще е по-малък.

Всички много харесавт Путин, но и всички предпочитат да се разхождат по улиците на Брюксел, Страсбург или Люксембург и да получават заплата в евра.

всичките русофили са такива Русия, Русия, ама ако може да се изнесат с фамилиите си някъде в омразния Запад. Да се качат на комфортни, западни автомобили, да живеят в къщи като от американско списание. Децата им да учат в швейцарски пансиони и английски университети.

Най-сетне започнаха да се нареждат нещата :) Волгин - депутат от "Възраждане"!

Ако го изберат, в денги ли ще му плащат?

Не знам колко е рродолюбец / ДАНО Е ТАКА / ? но за волгин РУБЛАТАЕ Е ЮБЕР АЛЕС !!!

А ти, долар алес ли си?

русофилията е форма на лайнофилия, а тези двамата от снимката яката ще си омажат ушите в стремеж да се назобат с нова порция пресни путинярски екскременти от куфара на мръсната кремълска вулва, завряна в бункера ....

Само им вижте физиономиите на тези двамата "европейци", наредили се на европейската софра, а мечтаещи за "Москва"!!! Няма какво повече да говорим .....

Русофобите, що не сте на украйнския фронт да умрете за Украйна, ами квичите по цял ден зад клавиатурата? Защо бе путки недоклатени.

Ни не си губи времето тук, лайноросоробско, ами отиваилй да си искаш парите от Исторически парк, че май на зле отиват "акциите" им

Ами ти какво дириш в НАТО-вска България бе русофилистичен лешпер. Що не ходиш да се кефиш на живота в путинистан, ами си натискаш опиканите парцали в държава от Запада ???

Абе, Вие не се научихте, че не сме русофоби! Русофобия значи страх от терорраша, "фобия" - страх! Не ни е страх, просто я мразим! Без пари!

Що така реват козяшкия дебилаж??? По заповед или щото са нискочели примати???

Реве русофилистичния добитък, докато е мощно дефлориран от "буталото" на НАТО ....

лобира и пропагандира в интерес на чужда държава, обявила ни за враг! И е на хранилка чуждо на посолство .Не може да е българскиу патриот! К.К. трябва да го заклейми, той не харесва чуждите посолства и техните хрантутници. Поне тайа казва де.

и пачаврата / Съществително нарицателно име, женски род, арх. Мръсна кърпа, или парче плат. Пачаврата се използва за забърсване на нечистотии и зацапани повърхности в домакинството/ е този. Слага се на всеки.

На арабски и турси звучи като "миндил"!

костя копейкин е вреден за България!

давай пий зелените

русофилите не са българи!

Време е да почистим България от продажниците майкопродавци "възраждане (на комунизма)" които за жълти копейки сеят лъжите на русия и простотокостя!

Този грозен комунист ще има да ни излага в чужбина.

да ги ебат на запад

да ги еб ат на изток, хихихи

Копейките никога не са били наред с главите, ххихихи

Този знае ли някакви нормални езици, освен руски? Ще има "ай спиклю рашан"

Абе , тоя с маска ли е или наистина е такъв урод . В щатите с такива обират банки . А тоя и е урод и името му е уродско .... Ебати съвпадението .

Българите трябваше отдавна да приключат, и то веднъж и завинаги, с лайняните руски проекти - "и3раждане", преди това "атака", "АБВ" - все руски лайна миризливи, тровещи българската политическа система.

малко сте ве курво, един файтон хора, просто мериканобританската сган е зад вас :) и пак не можете :))))))

Вие, като сте много защо не сте на власт, и защо още сме в ЕС и НАТО? Маргинал!

Г н. полиглот смешен ти мангал ли си или рязан коапнар че даваш акъли какво трябва да правиме Българите да те еба в боклука издрусан. моля покажи как се пишебуквата (ъ) на Английски къде е (ъ)то в думата "ФАК"

Това лай.о плюе срещу Европа, ама иска да взима европейска заплата и пенсия! Не ще руска!!!!!!!!!! Всъщност, някой знае ли какви са заплатата и пенсията на евродепутат?

Под булото на ,"Различната гледна точка ",Европарламента ще се сдобие с още един ,чист руснак. Оная паца ,Йончева вече не им носи полза и е изчерпана с барселонската си теза ,тя е аут ,сега да видим тоа каун ,какви ще ти яде там . Дано по малко да ни изложи пред Европа и света , че сме Троянски кон в техните редици.

Ако шава с уши - веднага гласувам за.Егати атракциона.

Изборът е повече от добър! И всички тролски подлоги, които плюят за жълти сороски центове, не могат да осъзнаят, че всъщност отблъскват мислещите хора от "партиите" на простокиро, кокорчо, грабителската партия на бойко, антибългарската партия на пеевски и доган, и търгашите на корнела. По метода на изключването остава САМО И ЕДИНСТВЕНО ВЪЗРАЖДАНЕ. Точка.

Давам по 5 цента за минус. Плащам веднага и без проблеми, ама друг път. Гаранция-Франция. Вервайте ми!

Тоя ако отиде в Брюксел ще е егати атракцията- всички ще си припадат от смях да слушат простотиите на това червено изкопаемо !

Надявам се в секциите в Карлуково да изковат пълна победа !

Петър Москвичин кой номер е?

Отиде в Европарламента, плащат му в евро, облекат го, храна му дадат-яде шницелите напреки, налива се с шато сеедно пие квас от берьозка, прибере се вечер в хотела в Брюксел-облече пижама расия, псува у фейса Европа, еврото, европарламента, пусне лайк на България вън от евросъюза, сърчице на митрофанова на вайбер, та падне и заспи под масата- тежко се живее

Успех на г-н Волгин и дано продължи да води предаването си по бнр че ми е гот да го слушам като карам :) Дано успеят и на националните избори че те са ни по важни!

Успех в какво - в дефекирането по Запада в услуга на умрялата педереация на кремълската вулва ???

Тоз сайт смело грабва приза "люлка на европедалската измет"

сменяй бързо избора си, както Главчев министрите си, че работата ти е на никъде

Москвичин-невероятно гнусна твар!

Гнусна е тази, дето те е изсрала.

какво ли не съм видял през този живот ..само не съм видял русофил или децата му да живеят в Русия

Едно време в БГ се играеше футбол за купата на Съветската Армия , сега от 20 години сме в НАТО , що не се играе за купата на Американската Армия , защо най високия паметник в Софето не е на Американската армия ?

Не станахме 16-та република,а 27-ми щат на еврогейския съюз с атлантически ценности.Първенството си остава вътрешно американско

Вулвин са го изгонили от БНР и отива в омразната Европа. Ще "громи" капиталистите. Защо не отиде в Русия или Северна Корея да възхвалява великите дела на учителите? Колко сте прозрачни тези, които се продавате срещу родината...само за пари мислите. И шефа на Вгъзраждани е същия - питайте го жена му какво работи и за колко евро месечно.

Возможно ли е да има български родолюбец, който не носи москва в съцето си?

Щом е български родолюбец трябва да носи България в сърцето си, а не столици на държави обявили България за вражеска страна!!!

Столица на окупатори.

И сигурно родолюбеца да не пише по чатовете на "вие българите....."

Възможно ли е да си путинлюбец и да носиш в сърцето си България.

Империята над всичко!

Пешо ти изглеждаш нормален човек, как можа да се хванеш на приказките на тоя до теб на снимката. Тоя мрази целия свят.

Ясно беше, че волгин е пълен боклук. Рашистка безродна подлога. В 10те процента малоумници.

Голямо удоволствие е за мен да видя соросоидната паплач, която ни вкара в тази кочина, да вие от страх. Налазили форумите като хлебарки и плюят ли плюят. Русия и комунизъм сънуват още. 35 години по-късно. Успех за Възраждане! Успех и на Алтернатива за Германия и всички разумни партии в ЕС!

И да ревеш, и да не ревеш ти си за в кочината.

Жалки гюведжари, като всички комунистически отрепки. По цял ден квичат срещу ЕС и НАТО, а са първи на опашката за дебелите заплати, забележете, в евро, не в рубли. А малоумните им избиратели им ги осигуряват….

Да не е на фронта?

.. разлика между месирките волгин и хекимян макар и двамата да заявяваха че са независими, щом са в партиините листи, бг мисирки са реално проксита на партиите, така че и волгин и хекимян лъгаха че са независими а са провеждали политики на своите партии