Москов: След реформаторите идват реставраторите

Бившият здравен министър Петър Москов отрече обвиненията, че е оставил административен хаос, оказвал натиск по телефона и отчитал като спестени похарчени пари.

Обратно в новината

Коментари - Москов: След реформаторите идват реставраторите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е министър,който направи реформи,въпреки обидните думи и клевети. Ако беше мушмурок и тихо си стоеше, нямаше да привлече толкова негативизъм. Вярно е, че вятърът брули високите дървета.

След реформаторите идват реставраторите а след тях социалистите.

махаъ се бе куку

Москов с Бойко колко прилапахте от турските ваксини ,за сметка на здравето на българските деца.

Прав си Лудото , след реформатор само реставратор може да възстанови картината.

Намали прашеца брат.

Какво стана с ваксините?

Кой е този неврастеник, който да вярва на брътвежа на този дегенерат и гамен, излязъл от редиците на мухлясалото и недобито ДСБ на Иван Костоф? Не си ли спомняте, че само преди месец наричахме т.н. "реформатори" - РЕСТАВРАТОРИ! Тоя изперкал от пиянство тип се опитва да прикачи своя ник към...сегашните от две седмици временно, служебно назначени! Къде си тръгнал бе, леке? Идете в кварталното кафене (кръчма) на ул. Хан Крум и ще видите с кого виси там по цял ден! Но най-срамното е, че медиите непрекъснато го "интервюират" и му дават трибуна да говори простотиите си дори повече от простотиите на Боко и Цецо! Жалко за продажните ни медии, които искат да запазят статуквото и хаоса на Борисовото управление!

Колко ваксини ти праснаха в главата? Поне да не бяха с обоготен уран!

Ваксините с обогОтен уран са праснати в твоята тиква, непрокопсанико! Не ми е известно, някой нормален човек да е ваксиниран в...главата, освен такива като теб герберски подлоги! Досега, освен задължителните детски ваксинации по схема, други не са ми поставяни. Доколкото си спомням биеха се в ръката на определени места! Тези в кратуните са специално предназначени за дегенериралите и опростачени герберуги, белким им дойде малко акълец, но уви - дегенерацията им е необратима!

Московски- свежа Мастия! Тя е, Най- младото Чекне, в Харема на Борисоф Две!

Московски беше и в Борисов 1!

Давам награда от един милион за нова ваксина против червен вятър в мозъка!

Знам, че не му е тука мястото, но на мен Слави Бинев ми скри шапката!

Какво направи Москов: 1. Пакети - нищо дефинирано освен отложен пакет и неотложен пакет. Нищо за различни нива на осигуряване и съответни пакети. Нищо за доплащане. 2. Лимити - две думи просто купонна система и опашки от чакащи характерната черта на гнилия социализъм 3. Пръстови отпечатъци с две думи мутрокомунизъм и милиционерски контрол без при това да дава и 0.5% положителен резултат. 4. Лекарства- държавен шантаж на производителите на лекарствени средства за целите на популизма на управляващите мутромилиционери с цел грижа за пролетариата. Нито дума за високия процент ДДС на лекарствата в сравнение с други европейски държави. На всеки 10 лева медикамент правителствената шайка взима 2 лева дан щото сте болни и сте си купили лекарство.

Браво, Кухарски, пЪрдон Лукарски, абе - КОНОМИКАТА, ГЛУПАКО! Вие успяхте да счупите тъпомера! Пък аз дълго време си мислех, че СДС е невъзможно да си избере по-тъп вожд от Емо Кабаиванов! Пък сега в коалицийка със "скакауеца", още по-длибоки дупки в дъното ша са копаят..

Мощна подкрепа за реформаторите! Светльо Витков ще е първи във своя район!

Единственото свястно нещо което направи Москов е че премахна платената специализация на младите лекари. Не може да му се отрече.

Пепи от сутринта е на бело и не знае какво говори... Самият той върна системата с 20 години назад, когато нямаше лекарства, нямаше дори спринцовки и игли, а лекарите и сестрите бягаха главоломно през граница да търсят спасение в другите държави. Който е в системата на здравеопазването, ще ме разбере. Който не е, нека си повтаря мантрите на това наркоманизирано същество и да вярва, че пръстовият отпечатък ще го лекува.

И ВКАРА ОТРОВА ОТ АГАЛАРИТЕ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА,ЗА НЯКАКВАСИ КОМИСИОННА!

Ваксините са за чугунените глави, за директна употреба! Дали е опитвал с обогатен уран да ги ваксинира!

Пръстовата автентификация не дава никаква информация на ползвателя на медицинска помощ, което само по себе си изключва възможността за текущ контрол от пациента и последващ информиран контрол от страна на НЗОК. Нещо повече такава практика не позволява трансграничния обмен на медицинска информация сред страните-членки на ЕС и затруднява ползването на спешна и неотложна помощ за българи в чужбина и за чужденци в България (нарушени са и директиви на ЕС, регламентиращи тези процеси...

Пръстовата автентикация не е информационна система.

А бе не щат да мислят бе! После Д-р Менгеле, с живака в главите, лош бил!

А какво е - хоби и комисионни?

Коментарът е написан ясно, че не съдържа информация, но вие Мушморок чел-недочел се чувствате длъжен да минете покрай тоя коментар и да репликирате нещо, което се съдържа в самия коментар. С тези ваши измислени опорни точки, забравихте да четете и да мислите, само повтаряте като папагали и си измисляте. А коронният номер да минете с ник Мушморок, а след него без регистрация да си само репликирате, за да "затвърдите" позиция , е ясен и на децата в 1-ви клас. Толкова прости и елементарни може да са само привържениците на деформаторите.

Откакто ми смениха рисполепта със солиан, тревожността ми премина в шизофрения и като страничен ефект, постоянно съм сънен и започнах да ходя по голяма нужда, преди да стигна до тоалетната.

това обяснява лудите ти коментари. А дано се оправиш

ТОВА ГО РАЗБРАХМЕ ОТДАВНА!

за мен той престава да бъде лекар!Може да си министър,но не и политически шаман. Москов е провален отвсякъде!

Виете ли, виете ли? Още колко заклинания те чакат по Д-р Москов, хал хабер си нямаш!

Това което напрви ББ Прилича на една стена от лайна намазана с вар На пръв поглед красота и качество Като я доближиш, пинеш или одраскаш и всичко почва да мирише

Мноооого, мноооого живак ще трябва още в главите на комундетата! Ваксинация до дупка, директно в главите!

А след реставраторите ,бяха деформаторите.

Ще дойдат, след като си толкова некадърен!

магнитен резонанс и търпях болки заради Москов! Дано никога кракът му да не стъпи начело на здравеопазването!

не сме народ не сме народ а мърша русофилска пазим пеевски и доган с НСО! пазим главите на мафията с НСО!!!!! какви РБ и кънев ви гонят???? слепи ли сте платени ли сте??

ЧЕТЕМ.. Иначе не сме спели и платени - КАТО ТЕБ!! УДЪРНИКО - изостанал по насрещния план, дет бичиш жълти стотинки тука..

Спри да пишеш едно и също, че ставаш досаден! Върви при работодателя си да ти смени опорните точки, че тези вече се изчерпаха!

Бобеца, бобецааа, лелче трътлесто с демодирано червилце. :)))))

Сашкото Йордановия: Сегашното национално ръководство на СДС не направи достатъчно, за да постигне обединение на десницата. Вместо това се търсят "на пожар" комбинации от типа "скакауци". Разбира се, не по-малка е вината и на тези, които днес се представят за "Нова република" или се кичат незаслужено с името България "Да, България!". Затова и не желая да добавям "принадена стойност" на СЛАБИ или КАРИЕРИСТИЧНО ориентирани ПСЕВДОполитици. Това не би било нито достойно, нито честно.

Защо се връзвате на ПОЛИТИЧЕСКИ ОТПАДЪЦИ, като Мостов Само това не разбирам. Този е в небитието вече

А бе този зъболекар от Гоце Делчев бил истински "гений"! Той каза,че след 2001г, след като е създал и напуснал Здравната каса до идването му отново на власт нищо положително не е направено! Жалко, ако беше останал шеф на Здравната каса-сега щяхме да имаме по-добро здравеопазване от швейцарците! До момента ми се струва,че Министър Семерджиев лъже повече от Корнелия Нинова! Как евъзможно за 2 месеца да проведе "революционни " реформи? Ако уволнения и назначения той брои за реформи - нека ги обясни! КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА СМЯНА НА ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА "ПИРОГОВ"? И ТОЗИ ЧОВЕК Е БИЛ МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО В КАБИНЕТА НА КОСТОВ! И ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ ЗАЩО СЕ РАЗПАДНА СДС! ЩОМ ТОЛКОВА МНОГО ХОРА ОТ ГИЛДИЯТА ГО КРИТИКУВАТ,ЗНАЧИ Е ЗАСЕГНАЛ ФИНАНСОВИТЕ ИМ ИНТЕРЕСИ!

Само една грешка допуснах. Вместо живака да е 2 милиона пъти над допустимото, аз опитах само с живак 2 хиляди пъти над нормата да лекувам комунистическата чума! Еми не стана, ще трябва да изчакаме изборите!

Мда, турците слагат на децата си 2000 пъти по-вредни ваксини от французите, дето им слагат 5000 пъти по-полезни.. Просто френският концерн добре захранва с подкупи, а турските ваксини са бартер и мафията не взима стотинка.

Охоо, чорапи ли плетем?

3евзек

Само не знам дали е френският концерн или местните търгаши.

Москов е луд и посредствен и затова събира дивиденти с яростен антикомунизъм. Жалко, че има хора които му се връзват.

комунистите никога и нищо не са създали комунистите са най-простите и злобни хора единственото което държи комунистите е омразата към успеха и свободата ти ли ще ми говориш???

И къде ти се привиждат тия комунисти, бе?? Я си вземай редовно хапчетата, че халюцинираш!

Е, тези думи са очевидното доказателство за това което говоря.

2017г. българският народ се нахвърли върху москов докато главата на мафията продължаваше да се пази с охрана от НСО не сме народ а мърша русофилска

ако обидиш доган пеевски путлер комунистите гербери платените тролки се включват акоооо :)))))))

Изкара ли за баНса с кис. мляко, бе некадърни-к?!

А бе този зъболекар от Гоце Делчев бил истински "гений"! Той каза,че след 2001г, след като е създал и напуснал Здравната каса до идването му отново на власт нищо положително не е направено! Жалко, ако беше останал шеф на Здравната каса-сега щяхме да имаме по-добро здравеопазване от швейцарците! До момента ми се струва,че Министър Семерджиев лъже повече от Корнелия Нинова! Как евъзможно за 2 месеца да проведе "революционни " реформи? Ако уволнения и назначения той брои за реформи - нека ги обясни! КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА СМЯНА НА ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО НА "ПИРОГОВ"? И ТОЗИ ЧОВЕК Е БИЛ МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО В КАБИНЕТА НА КОСТОВ! И ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ ЗАЩО СЕ РАЗПАДНА СДС!

Семерджиев не е там, за да внедрява електронната здравна карта - трябва да си пълен наивник, за да не си наясно, че без НС НИЩО не може да промени! Семерджиев е там, за да махне направеното и да върне системата към предишно положение! А предишното положение на система е такова, че от него реват и лекари, и пациенти и то от 16 г. вече :)) Което пък автоматично ни връща на въпроса - Какво ВСЪЩНОСТ иска да постигне Семерджиев?!

Моси, абе с кво си се напушил - да не е с ваксините, които ги вкара с обогатения живак - само 2000 пъти над допустимата норма?!

Не, пазя ги за чугуна! Чугуна се лекува само с такъв живак!

Този да не е постоянно дрогиран???

с тебе бе?

Докъде може да стигне, до под кривата круша!

Ако нашата държава еше нормална Москов одавна щеше да е на топло до живот - Прави експерименти с децата като ги инжектира с живачни ваксини (не са отровни а са токсични) - Взе пръстови отпечатъци на всички престъпници(Болни)които изтоват здравната каса и не оствят за крадене. Ама каво му пука нали той и окмпания си напълниха джобовете те и без това се лекуват в чужбина

ти си гнусен лъжец най-вероятно платен най-вероятно от пеевски кръсника на мафията който го пази НСО

Иди тогава си ваксинирай децата с турската ваксина

Да, бе! След двата герберски мандата всеки може да управлява страната и ще го прави по-добре. Тези хора така потънаха в блаженство и самозабрава, че изгубиха чувството си за реалност. Все още продължават да твърдят, че някъде имало "комунисти, каквото и да означава това. Нашето общество се дели на бедни и богати, хитреци и наивници, успели и неудачници, но идеалисти /нека ги наречем комунисти/, отдавна няма.

Ами можем да наречем и мафиотите идеалисти!

И на патриоти и идиоти! А това с комунизма толкова се изтърка, че прилича на "Мирча Кришан и краставицата". Интелектуалното им ниво не достига да измислят нещо ново и по-оригинално.

На ЗАСЕДАНИЕ НА КАБИНЕТА: "Ако една крастава жаба я сложиш в тенджера с вода и я поставиш на един котлон, на който бавно повишаваш температурата, тя ще кряка и най-накрая ще умре, без да разбере." Алооу, краставите жаби, как сте, врите ли, врите ли? А крякате ли като врите, крякате ли? Или бавно и с кеф си умирате? Селянчето от Банкя, което до днес ви управлява, ви казва, че сте крастави жаби?!? И си траете, траете, и врите ли, врите! Ама на селянчето от Банкя все му трябват ПОДЛОГИ кат Пепи ЕБОЛАТА за да може УЖ да управлява.. Та къде казвате, са спестените милиони с ТУРСКИЯ ПРЪСТОВ отпечатък??? Щот в ЗДРАВНАТА КАЦА НА МОСКОФФФ ГИ НЯМА!!!

милиони с ТУРСКИЯ ПРЪСТОВ отпечатък??? Щот в ЗДРАВНАТА КАЦА НА МОСКОФФФ ГИ НЯМА!!!

Москов: След реформаторите идват реставраторите След като разрушиш нещо, ти трябват реставратори, за да го закрепят в някакво положение.... Така че заглавието трябва да е: След деформаторите идват реставраторите

Най важното е създаване на електронно здравно досие на всеки Защо не е направено още! Явно още не са се накрали!

Почти е готово! Да видим обаче крадците как ще почнат да шикалкавят, та да не го въведат!

След Боко Тиквата и Пепи Готиното трева не никне! Нали преди години отарашиха Здравната каса!

Бившият депутат от "Атака" Камен Петков влиза в листите на ДПС. Това е вторият депутат, който е бил част от патриотите и който ще се бори от ДПС за място в бъдещия парламент. Първият такъв, както OFFNews писа - е бившият патриот и евродепутат Слави Бинев, който ще води листа на ДПС в София.

от АРХОНТ ,АГА

"прани гащи" - к'во да го пра'иш...!!! :::)))

Москов е нагъл и всеки, който е имал работа със здравеопазването през последната година е наясно с това. Въпреки че го заслужавате, на тези които го защитават не им пожелавам да ползват услугите на Москов и компания. Все пак не сте толкова глупави, за да не се вслушате в народа си. Москов е вреден.

Москов пак язди Белия кон. Прекалява с веществата това момченце.

малоумните москов и добрячетата от РБ тръгнаха да борят мафията рамо до рамо с герб голем смех се едно да се бориш с мафията заедно с тото рина :)))) а пеевски си дебелее и ви се смее :))))

++++++++++