17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевидно основното постижение на Курумбашев от престоя му в Европарламента ще се окаже въвеждането в употреба на думата "ТРИАЛОГ", която иначе съществува само във вицовете за блондинки. Ясно е, че се произнася монолог (монолози в мн.ч.), когато говори само едно лице и се води диалог (диалози в мн.ч.), когато говорят две лица. Дотук добре, но има малка ИЗНЕНАДА (за евро- и всякакви други депутати) - Води се диалог и когато си говорят и три лица, както и сто и три лица и колкото още си искат говорещи, стига да са различни от нула и един. За да се отбележи приноса към българския език на въпросния евродепутат, предлагам когато ще се водят преговори между три страни (само и единствено в системата на ЕС) , тогава въпросните преговори да се наричат ТРИАЛОГ ПО КУРУМБАШЕВ. Крайно време е да се въведе ценз за грамотност по роден език за кандидатите за всякакви видове парламенти!

Въобще не искам да знам за тази измет т.н превозвачи.Питам те какво става с БДЖ?С тази компания от национално значение ,не за бившите тексимаджии които с далавери са станали "бизнесмени"Затрихте България,бе ид.ти.

Тия бг мръсници си мислят, че това им НС-то на жълтите павета, където обслужват фирмите си без проблем с всякакви престъпни закончета

Корумбашчето от кога започна да разбира и от въпросите и проблемите на българските международни автомобилни превозвачи? По-приемлив ще бъде като стъкми поредната голяма лъжа за АЕЦ Козлодуй.

Не е победа да спиш като куче в кабината на камиона!Не е победа да пикаш и акаш в полето или шубраците!!!Не е победа да не се прибираш у дома!!! Победа е за соствениците на фирмите превозвачи-не плащаш хотел,не плащаш застраховки на товара,не плащаш дневни съобразно държавата в която се намира водача!!!Победа е за ГЕРБ иу нейния плиткоумен депутат,който продъни ушите на всички!!!!!!Но Б.Боросов е тарикат-не е победа над Макрон(опазил ни господ) а е победа на големия дипломат и международник!!!!!!!

PO SKORO NERAZBIRANE I NEVEJESTVO

"Като път към ада, постлан с добри намерения, определи гласуваните текстове в пакет „Мобилност“ Красимир Лалов – зам.-председател на Националното сдружение на българските превозвачи. „Поне от тази информация, която получихме и идва от евродепутата Петър Курумбашев, се оказва, че дори това е по-тежкият вариант, отколкото това, срещу което протестирахме. В протеста ни нашите шофьори трябваше да се прибират на три седмици, но сега се оказва, че нашите камиони трябва да се прибират на 15 дни, което е две седмици. Незнайно защо камионът трябва да се прибира, защото той нито има роднини, нито деца, за да си почива при тях, нито има социална отговорност“, коментира Лалов. Според него това е най-страшният удар, по-страшен от този, който преди това е бил. „Има един куп други недомислия, за които човек се чуди защо официално не е пусната цялата стенограма от това гласуване и от изказванията, се казва, че ние сме победили в една битка, но все още не сме спечелили войната. Това за жалост не е точно така, не ми е ясно това пиар ли е, или неразбиране на проблема. Това, което се е служило, не може да се каже, че въобще е победа в каквото и да е.“