Петър Илиев вече не е част от „Има такъв народ”

Оскандаленият юрист липсва на сайта на партията; "Той не фигурира в погледа напред на ИТН”, заяви главният секретар Виктория Василева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вече води класацията "Има Такъв Идиот".

Ние не сме забравили за кюлчета и чекмеджета а вие сега се сетихте за тях

Мъжката дума на Слави струва много

А че Петър Илиев бил изчегъртан от ИТН,местя си дедовия!! Ха ха ха ха!!

Ало,Василева!! Правилата не ги определят Цигулката и Тошко Тъпото а СУВЕРЕНА!! Схващаш ли бе тикво??

Чалгарите се самоизчегъртаха хахахахахахаха

Да ти обЯсна как се намалява книгата... Ами преиздал я е, вече с намалено 80 стр. тяло. Мефдувремено се е опитал да открие и унищожи всички екземпляри от старото издание с плагиатството... Ама за негов лош късмет не се е добрал до всички копия, пък и в ерата на тоталния интернет има и електронни копия... А Слави явно се е погрижил за него.. като го маха отвсякъде, все едно не е съществувал... няма човек - няча проблем. Да ви е познато?!

Как, по-точно, се "намалява книга с 80 страници"? Откъснал ги е от всички екземпляри ли? пп. Няма по-големи помияри от седерунгелите.

Пази се от приятели ! Петър Илиев торпилира има няма такъв народ !

"....ще се погрижа да разбера кой си ти или кои сте вие, които сте в състояние да изгорите книга, да съсипете човек заради амбициите си за власт." Жокер - самият Илиев се опита да "изгори" 80 страници от "труда" си! Това е човекът, който с изгаряне на книги иска да постигне политическите си амбиции. С ЛЪЖА!!!!!

къдеЙ подкрепата за която Славиту така яростно беше писал във фейсбук0? Прост, лъжлив дългуч.

Смятайте колко ни е прост народа шом гласуваха тия да са ПЪРВА политическа сила в БГ и да ни управляват ! Сега същия тоя "мъдър" народ се кани да преизбере Мунчо Фатмака да го щави още 5 години ... Прост народ - слаба държава !

Бърже звънете на банкянската помия! Бърже да го взема за следващото НС!!!! Този ще сложи в малкия си джеб всики пачаври на лойко крадеца! ТОЗИ Е! ТОЙ Е!

Тошко каза че не са го изритали, просто щял да работи като експерт от задните редици. Демек ще е вице-премиер в сянка. Ще му назначат някой политически приемлив аватар, а той ще го командва от зад. Мъка мъка чалгарска !

Смешници, смешници... Как тъй предлижението ин за министър на едно силово министерство не присъства дори и като редови депутат??? "Отлюспиха" го тихомълком... щото работата на присъда отива, от ясно по-ясно... Не им бил в погледа.... АХАХАХХАХХХАХАХ НЯМА ТАКИВА КЛОУНИ...

има

_stankow

Не е проблемът в плагиата. Повечето хора дори не знаят за това. Но всички видяха на интервюто надменното му поведение, изключителното самомнение, грубите обноски. Това изключваше дори мисъл на този човек да се поверят "вътрешните работи" на страната. И това провали и цялото проекто-правителство на ИТН. Неговата проява преля чашата.

Колега ще ходите да серете пак по Орлов Мост за такива нови политици ?

Да не би Радев да го хванал да замести оня .....Рашков?

Ахахахахахха - тоя пуяк го употребиха като лайняна тоалетна хартия и го захвърлиха с отвръщение :))))

Роден съм в СО-ФИ-Я. Държа да подчератая - СО-ФИ-Я! Уникален идиот.

И ас , у факултето...

Да, българите били забравени чекмеждетата... В епоха в която вече видео материал може да се фалшифицира така че 99% от хората да не могат да го разпознаят, това да се вярва на някакви снимки на чекмеджета си е подигравка с интелектуалния багаж на хората. Но те избирателите явно или наистина са толкова тъпи или просто всеки си вярва каквото иска да си вярва и удобно се хваща за всяка глупост като аргумент, когато по-добри аргументи липсват.

Естествено! Че от къде Борисов ще има такива пачки.

Не си прав, суверена е много по-тъп и злобен отколкото предполагаш. Пример, попитай някой от суверена за въпросните килчета и пачки във въпросните клипчета пуснати от Божков дали са снимани в присъствието на Борисов? Не от сто а от един милион 999999 ще го потвърдят.

Си прав ,не само снимки, така могат да те имитират че дори собствената ти съпруга да не те разпознае.

От ИТН много искат да са трета политическа сила и само да мрънкат и да дават акъли! Всички видяха, че работа не могат да свършат никаква. Целят се в третото място и ще ползват парламента като рекламна площадка на нескопосаната си телевизия. В тази връзка ИТН много ми напомнят на политически Франкенщайн: Водача им с ЕГО по-голямо и от на Бойко Борисов; Водача им иска да е като Ахмет Доган - Да стои в сянка и да движи пешките(и обръчите от фирми); Партията има и партийна телевизия като АТАКА(а се подиграваха на Волен Сидеров); В ИТН се гласува като на конгрес на БСП(БКП) +90% за каквото каже вожда или Тошко, след като се е съгласувал с вожда; Гласувайте за ИТН - Гласуваш за една партия, получаваш 4 в 1 и музиката да свири, простотията да се лее.

"погледа напред" в годишника на рядко срещани ментални заболявания....

И кво стана бе Слави, това ли ти беше грижата за Илиев - просто го изтрихте и все едно, че нищо не е било ?

От ИТН всичката им работа такава.

Напоследък се наблюдава зачестяване на явлението "психясал плондир". От промяната на климата ще да е.

Плагиятсвото Не очудва никои то е пълно с плагиати но ако се бяхме сдобили с такъв пръдльо за министър щяхме да станем за резил и на остров ,,Такмунту..А Герджиков и подобни тъмни субекти които са дали възможност на пръдльото да се издига и командва научната общност е НЕПРОСТИМО.

За едно беше прав Петър Илиев. Ако жълто-кафявите медии казват плюят по някой, то значи този човек е читав.

Това добре. Но заради резерви към този асистент по право, ИТН се отказа от подкрепата на една партия (БСП). А ако беше приета тази подкрепаи ДБ и Изправи се, щяха да ги подкрепят, дори и без желаните министерства. Та 46 народно събрание си оъива безславно, защото сценаристите се заинатиха да защитават някаква хипотетична фикция на понятието политик (става дума за отлюспения)

He oстанахте неразбрани. Помнм чекмеджетата, кюлчетата и пачките, нo вeчe пoзнавaмe и ваc

А, верно, ще остане ли ковчежник на офшорните сметки на Слави?

А от университета? Кога го махат?

Това е по-интересния въпрос.

Значи ще става служебен министър

А ТошкУ току що каза по НОВА,че ПРЕПИСВАЧА си остава техен ценен ЕКСПЕРТ!!!!А сега де!

То Хаджитодоров си е в основата на кривите стъпки на ИТН-то. В понеделник чух една диагноза по радиото, която много ми хареса (цитирам по пмет) "Заинатяването на сценаристите". Многоточно и много вярно,

Хвани единия, удари другия!

Нямате въздух чалгааааа.....

Тошко и другите кога?!

Аха, Славчо все пак се е "погрижил" за Петър Илиев. Явно най-после е вдянал, че той не е от онези "почтени и лоялни хора", за които си струва да се бориш. Или? Или "заради амбициите си за власт" е предпочел предизборно да поизмие лицето на ИТН.

Василева: "Понякога трябва да създаваш правилата, ние се опитахме да покажем други правила...". Това ли са ви правилата, госпожо - всеки фалшив наглец да се възползва от чужд труд, за да се намести на топло и удобно местенце; всеки фалшив наглец да не дава и дума да се издума за вътрешната му същност на подъл използвач; всеки фалшиф наглец да говори за себе си само в "Аз" - форма, нещо, което по-скоро напочня самоизтъкване и хвалба. Да ви ги имах правилата и новата нравственост!

А мозъкът на въпросната Василева функционира ли?

Няма човек-няма проблем.Затворена страница.

ИТН отива към забрава защото: 1. бясна кампания против ваксинирането по частната телевизия на шута/вожда/ тоест ТВ на ИТН /има такива неудачници/ 2. Изказванията на шута около скандала с плагиатството 3. Инфантилно поведение на сценаристите в парламента 4. Опитите да се съсипе специалния съд като целта е да се опазят олигарсите 5. Подкрепа за юмрука който пази от правосъдието съветниците и близките си.

“Оскандаления”???? Дираджии??? Речник???

Какво да коментирам, протестърските партии се оказаха най-обикновени сезонни партии като берачите на боровинки. Обраха си боровинките и дотук. Доколкото знам сезонът на боровинките приключва до края на септември. На 14-ти ноември боровинки вече няма, за партиите не знам.

Иди да работиш и спри с доносите

Боклук!

Ама отстрани изглежда че ИТН се оакаха.

И отпред и отзад така изглежда. Сетиха се да говорят за кюлчетата, след като не посмяха една дума за оредишните да кажат, но пък тръгнаха на война със “съмишлениците” си.

Славунчо се погрижил за извънземния юрист неплагиат.

Ми въпросното лице би следвало да не преподава Право! Браво лице преподаващи право в Софийският Университет , показва професионално поведение пред студентите, подминавайки Закона за Развитие на Академичният Състав!!!!!

Дръжте му ченето, може да падне!

Е нали се грижехте за своите хора а сега "затворена страница", "не фигурира". То така и доста избиратели ще решат да не фигурират.

А Банкера на Мафията КАРИМАНСКИ, Кога ще го отстреляте?

Нямам такъв компот