Пет жени и един мъж са жертвите на хладнокръвния убиец в Сидни

Осем са ранените, сред тях и бебе. Полицейска инспекторка, озовала се сама на местопрестъплението, застреляла нападателя. Засега версията тероризъм е изключена.

Обратно в новината

Коментари - Пет жени и един мъж са жертвите на хладнокръвния убиец в Сидни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пропускате важен момент, на ескалатора го е спрял руснак и после се е дотътрила инспекторката, има видео по всички други медии с руснака как му крещи на руски да се маха...

Бил е нормален австралийски гражданин и полицайка В ИЗВЪНРАБОТНО ВРЕМЕ. Така се действа. Така правят и в Израел. Докато в Крокус повече от час милиционерите не смееха да влязат вътре и да спасят горящи невинни жени и деца. Руски милиционери. А казармата эта московския ОМОН е на 3 минути свински тръс. 90 минути са пътували твоите руснаци за да "спасят" руснаци.

Ислям

Дубъл 4: Чеченеца отрязал главата на френския учител също беше сам.

Напишете сега, че един руснак сам се нахвърли срещу убиеца и го неутрализира.

руснаците са били няколко. Последният от тях е успял да го пребори, след като на убица са му свършили ножовете.

Срамота е австралиското правителство да крие личността на нападателя, преди да се подготви с политкоректни тези за извършеното престъпление. Мъж, с голям нож, който убива жени предимно е или психопат или бежанец-терорист!

2024-04-13 20:50:35 дали (нерегистриран) не е закономерна последователност ? . крокус - обществена сграда . мол в сидни - обществена сграда . ??????? - обществена сграда . ????? - обществена сграда . ???? - обществена сграда ============ се опитва да насажда глобелан страх сред хората ...да не излизат и да не ходят никъде на обществени места ! . това прилича на продължаване на тенденцията за "изолация" по време на короната . дали ако "войната" срещу украйна заглъхне ...няма да п уснат пак короната ?!? . от един стрес в друг ...но постоянен стрес ! нагоре- надолу ...нагоре надолу ...нагоре надолу ...така се чупи метал, като се огъва нагоре - надолу , докато се натрупат дислокации на кристалната решетка и не настъпи умора на материала и счупване ! . дали някой не се стреми бяквално да ...потроши хората ...т.е. да ги избива под една или друга форма ? м ??? това започва да се вижда все по-ясно !

В Крокус участваха ФСБ. Таджикските шпакловчици бяха само жива стръв.

Нека не забравяме, че в Австралия е събрана най-голямата паплач на света. Мързеливци, селски тарикати, с идеята за бързо забогатяване...

Нека не забравяме, че ти си от България, страна на пълни дебили

Ние си решихме нашите проблеми тук, че на някой му дреме какво се е случило на другия край на света!

И отнов руски турист окрадна обяда на крокодила. Единственият който се противопоставил и забавил убиеца до пристигането на полицията е руснак въоръжен попаднала му под ръка стойка от сигнални ограждения. Клип от охранителните камери върви по всички телевизии и информационни сайтове естестено с изключение на българските.

Австралийците имат тъжни традиции с убийствата с нож. Един от тях, Джок Полфрийман, закла като прасе българина Андрей Монов преди 17 години в центъра на София.

не е закономерна последователност ? . крокус - обществена сграда . мол в сидни - обществена сграда . ??????? - обществена сграда . ????? - обществена сграда . ???? - обществена сграда

Аллах им проговаря. Време е всички политици и медии, които допринасят за това и ние да се приближаваме неизбежно към терора, да бъдат посочени и когато белята стане - до живот.

Нашите национални телевизии ще кажат че замесена Русия

Абе, че руснака го спирал не пишат!

Щом му крият името, значи ще да е някой Мехмед... Ако беше австралиец вече и дядовците му щяха да се знаят...

По 5 пъти на ден вземал високи дози Ислям ….

А мъжът и той ли е бил жена?!

Който застана на пътя на терориста беше РУСНАК. Малко храна за разсмисъл на соросмършата русофобска.

Избягал от родината, че иначе ше го пратят за тор на фронта

От мъка, че няма перемога. Укроминдилите са пред 14 та мобилизация. Махнаха ограниченията. Всички с украинско гражданство извън странта трябва да се регистрират в база данни. На фронта има хора с увреждания, жени и деца. Ма дрънкай тука малоумия за центове, мършляк прост.