Песков: Присъединяването на Украйна и Молдова към ЕС ще го дестабилизира

Отбранителния пакт, който планират да сключат Финландия и САЩ със сигурност ще предизвика напрежение" между Хелзинки и Москва, заяви говорителят на Кремъл

Обратно в новината

Коментари - Песков: Присъединяването на Украйна и Молдова към ЕС ще го дестабилизира | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Присъединяеането на Украйна и Молдива към ЕС ще създаде проблеми главно на Русия. Както присъединяеането на Щвеция и Финландия към НАТО. Най малкото затова че сега Русия има да пази едни 1300 км допълнително. Половината зад Полярните кръг. А присъединявайки се към ЕС Украйна иМолдова завинаги ще скъсат със зависимостта си от Русия . Тъй че в Москва Путьо и путьовците около него да се подготвят да лапат. бахура...

Като ще го дестабилизира защо са против.? Нали е в техен интерес

Тоя хамстер плЯскоФ и пияната марА Захарова просто не знаят какво говорят - толкова са го закъсали умствено, че ... могат само да ни разсмиват !

Е как така Русия има да пази още 1300 км. граница,!?От кого да ги пази, НАТО не е агресивен блок!

Ти май явно не си от най острите моливи в кутията щом не правиш разлика между ЕС и НАТО? Отварянето на европейските граници,пазари на труда,здравни и социални услуги за едни от най бедните и с най висока престъпност и корупция държави няма да е дестабилизация а пълен крах за ЕС. Ти явно или живееш в някой тихоокеански остров,или си прекалил с видеоигрите,щом си вярваш,че едни такива огромни тектонични размествания няма да се отразят катастрофално за държави като нашата?!

В отговор на договора за военно сътрудничество, който предвижда изпращането на американски военнослужещи и военно оборудване за подпомагане на отбраната на Финландия е възможно Русия да сключи подобни договори с Куба и Никарагуа, както направи бившия СССР.

Като държава членка на НАТО, Финландия има правото и задължение то да посреща военнослужещи от НАТО. С агресията си срещу Украина, Русия сама си го изпроси. Щвеция инФинландкя, едни традиционно неутрални държавибсъанахажчленки на НАТО.. Финландия има най дългата европейски граница с Русия. Над 1300 км. Яко ще го лапат бахура руснаците...

Агресора Русия почти от всякъде е ограден от миротворците от НАТО.Както върви на Русия не и остава друго освен ядреното оръжие.

Коледна приказка! А Коледата ще свърши и живота ще продължи както обикновено!:)))

Русия дестабилизира най -добре

Гледай си руската кочинка и не се занимавай с другите. Никой не ви иска ни жилото ни меда.

Не отговаряй да всички.

То и друженето на Русия с Китай и Иран не е много здравословно. Утре Китай ще им почука на вратата, а за Иран са просто едни неверници.

lu4ka

Е нищо де! Видя се какво стана с Посрайна . Разруха и 18% загубена територия. Значи Финландия си знае.

не са 18%, а 23% при това в тази сметка не влиза Крим.

Да не би войната да е свършила?

тогава вие ×5.

типун тебе на усте.

Орбан е това което наш Копейкин иска да бъде. И двамата са на хранилка в Кремъл. Алкашите както винаги лъжат. Заканват се да унищожат ЕС с атомни бомби да потопят острова с атомно цунами но били загрижен. Ето това са те лицемери и гьонсурати! Мамка ви дивашка алкохолизирана!

Какво го засяга ,комшията с КОЙ ще общува,повод за оправдание на войната

Много е забавно, как просташка пРоссия винаги е загрижена за народите по света, за икономиката на ЕС и на САЩ, за гласуващите в Африка, но никога не е загрижена за собствената си мизерия и за живота на руските примати.

Че каква е разликата с Българското правителство? То повече се интересува от проблемите на Украйна и ЕС от колкото проблемите на Българите.

Крах и провал на мисията на живота на Путин! 500000 руснаци, умрели напразно! Русия капут!!

Как може един болен мозък да решава съдбата на хората,както едно време хитлер.

Капут е майка ти че те изсра

Жал ми е за безмозъчните русофоби! Не могат да зацепят, какво се случва и това е. Както се казва, "едно си баба знае, едно си баба бае"... А Реалността е съвсем друга. Утре, образно казано, доста от тия индивиди (особено по-кресливите), ще ходят с наведени глави...

Имаш само 2 лева в гащите

То вече имаше напрежение след пропускането на зърненият коридор от Украйна, през ЕС за бедната и гладуваща Африка. Ужким зърно за гладуващите пък накрая по-голямата част така и не напусна съюза, което безмалко не фалира всяка родна индустрия защото украинското зърно беше в пъти по-евтино! А ако Украйна стане пълноправен член, то тогава няма да има възможност за каквито и да било забрани и бедна и гладуваща Африка ще е все така бедна и гладуваща, а зърнената индустрия в Европа, напълно фалирала. От друга страна след войната Украйна не само ще е с безчет дългове, но и навярно ще се наложи да се анулира дългът й както стана с гърците. Освен ако преди това Полша не е гушнала част от западната територия на Украйна като компенсация!?

Прсков , ние имаме една поговорка "Не гледай в канчето на другия , гледай собственто си канче"! Така че не коментирай другите , виж себе си , искащ възстановяването на великата Руска империя , няма да стане !

Аууу, колко си проЗд фатмако...

не знам какво пушат или пият управляващите в рф, просто не мога да го разбера - буквално да седиш на богатство от природни ресурси, да имаш голям народ, да имаш огромна територия и вместо да си по-добре от швейцарците и петролните емирства, ти си по-зле и то в пъти от нас, дето нямаме нищо от това.за ростр0лб0т-овете пояснявам: питер и москва не са рф. единственото което произвеждаш са неумности, мизерия, войни и пропаганда.а, да и видеа от автомобилни катастрофи. ето го и проскубаният мустак, като сводник от 70-те, например, те навлезли с войска, убиват и рушат, но ес ще дестабилизира украйна, а молдова, дето и казват - ти си следващият, и те ще бъдат дестабилизирани.

нещо не си в час, ама карай. Всички еднокнижни сте такива...

Посети Казан или Владивосток или дори Ростов на Дон, Новоросийск и тогава дрънкай латерната.

Кума Лисабон казва ,че гроздето е кисело.. Защото не може да го достигне... Въпрос на време е тези държави да са готови, НО азиатската губерния просто Никога няма да достигне и тази точка.

Да не е лъжа - още едни хрантутници, на фона на задаваща се рецесия...

Вярвайте им! Те са специалисти по присъединяването. Както и кражбите, убийствата и лъжите.

ДРУГАРЕ РУСО.СИФИЛИСТИЦИ да си ходим в Русия .... Тук не се диша ,а и не лекуват СИФИЛИС ... Бил нелечим .Казват ,че в Русия всичко лекуват ...

Ама този ци.ганин Песков, що реве бе ..????? Вместо да се радва ,че ЕС ,ще се дестабилизира ..Тези от Кремъл са пълни олиго.френи ....

а яйцето ви станало 1 евро. и пак го няма.

Ептен го разби

Другари русороби, що не си гледате какво става в кочинката. Не берете грижа какво се случва в цивилизацията. Въпреки че миналата зима мръзнахме и си изядохме домашните любимци, дали ще бъдат приети и какво ще се случва в цивилизацията не е ваша грижа.

Да приемат Украйна и Молдова в ЕС, е просто пиар кампания, както винаги тя излиза извън всякаква реалност и обслужва единствено Зеленски, който трябва спешно да бъде спасен. Освен, че САЩ стовариха на Европа задължението да храни Украйна, сега прехвърлят и задължението да се грижат за имиджа на украинския просяк, висящ като сопол на всяка врата която види. Украйна няма да просъществува като държава. Всякакво наливане на пари там е чисто източване на даващите парите.

Важното е че вас ще 'стабилизират' - перманентно..

Песков изглежда доста променен напоследък. Някак сякаш се е състарил, физиономията му изглежда уморена и отчаяна. Дори пословичната му наглост изглежда някак изкуствена.

"Не плачи на чужд гроб,защото не знаеш къде е оная му работа"-стара българска поговорка.

нали буташ моча,мочай там и трай

аз не виждам как Украйна ще влезе в ЕС, Молдова и Грузия също, много държави ще са против

Унгария е против и учтиво помолиха Орбан да не присъства на гласуването! Та, кой друг ще посмее да си кажем мнението? Демокрация, а? :-)

всячески се стремят към закриването на щатовете си