Двама пешеходци загинаха, блъснати на тротоар в София

Двама пешеходци са загинали в София тази нощ, след като са блъснати на тротоара на булевард „България" около 1 часа, съобщиха за Агенция „Фокус” от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Двама пешеходци загинаха, блъснати на тротоар в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а тези две жертви нямат ли близки с оражие? бандити като този единят син на прокърор ничто не можеч да мъ направич освен един палнител в главата. в балгаря точно това е начина за разправа след като правосадието е по мрасно от бандитите. а се питам няма ли и коктеил молотов за сада? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Въпросът е кога ще бъде следващото убийство на прокурорското синче?!?!?! За него явно правилата са други!!!!

до като тате е в власта няма оправия келеш на 23 години с на тате колата какво друго да очакваме съболезнования на близките и приятелите

Прави ми впечатление, че коментарите са насочено предимно към полицията, а корупцията в съдебната система и висшата управа някак си се премълчава. Аз гледах сутринта репортажа от бул. България, по- точно интервюто, което репортерът се опита да взвмв от келеша- убиец. С него бяха някакви възрастни мъже, предполагам адвоката и бащата. Келешът и единия възрастен мъж демонстрираха такова арогантно поведение, от което не пролича никакво разкаяние за случилото си. Представете си за кого става дума. В такива случаи какво може да направи един полицай. Никой няма да допусне този младеж да престои и един ден в полицията, а след това ще бъде предаден на съда, който от своя страна знаете какво ще направи. Пред татковите синчета със скъпите коли един редови полицай е с вързани ръце.

Нямат алкохол в кръвта, но многократно са надвишили допустимата скорост от 50 км. в следствие , на което двама души са загинали. Това не е ли престъпление, къде спят институциите? Защо плащаме данъци?

да убия някого и да се обадя на тати да се извини и да каже че може би не съм друсан и не съм пил и да ме пуснат!!! Егати схемата! Тати трябва ли задължително да е прокурор за да ме пуснат?!?! Или може да е учител или лекар?!?!

човек, докато има корави кратунки и надути балони ами ще има гробища под път и над път!!! хаиде сега, гробищата виновни че тия идиоцхета са без акъл. те трябвасче да се пребият....но колелото се върти... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

абсолютно съгласна с Хорст! Дасе организираме за промяна в закона!!!

а нещастните хорица са се прибирали от рожден ден- тихо и кротко- по тротоара...ужас!!!

какво значи "непредумишлено" убийство- карали са с над 110 км в час- със 120-130??? в населено място- това не е ли "предумишлено" убиство.. а тия дето пият като идиоти и после карат- и това ли е непредумишлено убийство!!!! То не може да е предумишленоу, защото тия нямат УМ..примати някакви!

и това не е основната новина в емисиите!!!! Двама млади хора убити на тротоара от някакви малоумници..а те са пуснати веднага ,защото представете си- не били употребили алкохол. единият е син на прокурор! Егати държавата!

И какво като се извинил бащата за постъпката на сина си - ще върне ли живота на мъртвите ?Докато някой убиец не бъде убит за отмъщение от близките на загиналите няма да бъде променен закона .Аз лично бих убила ако някой затрие мой близък и убиецът остане ненаказан . Смърт на такива изроди неуважаващи живота !Как да пуснем децата си навън ?

В неделя 31.07.2011г бяхме със съпруга ми до новата спортна зала в София за да и се порадваме. Като се връщахме на пешеходната пътека на колелото на 4км бяха спрели две коли и чакаха а ние започнахме да пресичаме по пешеходната пътека. Точно бяхме пред втората кола и шофьора даде газ и как не ни прегази беше чудо. Къде гледаше незнам но явно беше се стреснал и той. Как да пресичам вече на пътека. На пътеките е най-страшно т.к шофьорите въобще не ги признават за някакъв знак за спиране.

четете и тук на този адрес dnes.dir.bg/newscomments.php?id=9208396&tagid=69700

преди няколкостотин години, когато мисионерите стапвали на дивашките брегове в африка и други части на света те раздавали нозове на диваците, които не били виздали такова чудо преди това. вместо да ги исползуват за улеснияване на бита си, диваците започнали да се колят с тях. сащото сега става в балхаристан. местните аборигени се испобребиват с колите вместо да ги исползуват разумно и по предназначение те се изиявияват като батмени. прост народ, слаба дарзава, мизерем зивот. по умните биягаите и не мислете да се вращате в тази комунистическа кочина. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

колата е оражие за масово поразяване, по опасно от пистолета. шофиорски права трябва да се дават само на образовани хора сас средно образование и след тежак психотест. практиката да се дават шофиорски права на куцо и сакато е главната причина за убииствата по патищата, еле пак на хлапаци по на 20 години, за които "морето е до колене". друга основна причина за масовите катастрофи е корумпираността на полицята коиото вземат подкупи за издаване на шофиорски права и за нарушаване на правилата за двизение. освен, че са тотално корумпирани, полицаите в балгаря са неуки, тапи и марзеливи дебили, които не стават за нищо друго. трябва да се назначават само полицаи сас средно образование след изкарана полицеиска школа от минимум 1 година.

Гонкаджии , слезте от тъпите си каляски ! Убивате хора ! Помирете се със ебе си ! Хората няма да ви търпят , ще ви линчуват !

Време е да се събудим и да се организираме. Във фейсбук, по улиците,... с едно искане.Промяна в закона. Ефективни присъди за "непредумишлено" убийство на пътя. Само ефективни, да няма възможност за условна и пробация.

И след толкова много инциденти, все от млади пишман шофьори, чудя се, на кой УМНИК му хрумна още на 16 години да се дават книжки?????? Дори да изкарат курсовете, нали се сещата и сами колко ще управляват в ПРИСЪСТВИЕ НА РОДИТЕЛ, ДОКАТО СТАНАТ НА 18 И ИМ СЕ ВРЪЧАТ?! МАЛОУМНА РАБОТА Е ТОВА! МАЛОУМНА!!!!!

"защо в новината не се казва ясно че двата автомобила са се състезавали посред нощ по бул. България, катастрофирали са, и са убили двама абсолютно невинни пешеходци ?!?!?!?!?!" А НЕ Е ЛИ ЯСНО? ИДВАТ ИЗБОРИ, ХА ДА ВИДИМ ЩЕ СЕ ПРЕСТРАШИ ЛИ НЯКОЙ ОТ МВР, ГЕРБ, ПАРЛАМЕНТ, И Т.Н. ДА СИ ПРИЗНАЕ ГРЕШКИТЕ В ТЪПОТО УПРАВЛЕНИЕ???

Поредният нелеп инцидент на тротоара. Много зачестиха подобни инциденти! Не мислите ли? И винаги причината е една - несъобразена скорост. Трябва да се вземат спешни мерки. Ако трябва, цяла София да бъде с полицаи до полицай за известно време, но не трябва да се допуска каране с висока скорост (над 100-150 км.ч.). Да се залавят навреме нарушителите, да им се отнемат книжките и да плащат огромни глоби. А ако стане инцидент като този, наказанието да е доживотен затвор. Само така ще озаптим високите скорости на колите-тигри.

Основната причина за подобен род тежки катастрофи с убийства на невинни граждани е чувството за безнаказаност, породено от корумпираните, неработещи съдебна система и полицейски органи. Случилото се е точно 24 часа след като русенският съд постанови условна присъда за убиеца с БМВ, премазал момиченце на пешеходна пътека. Няма съмнение, че присъдата е купена с пари, както и че тези двама юнаци от снощния екшън с еднакви "милиционерски" номера, както се видя от репортажа, ще се измъкнат безнаказани.

По- точно съдебната система. При всяко едно престъпление полицията задържа за определен от закона период от време /72 часа/. След това всичко е в ръцете на съда. Недай си боже някой полицай да поступа някое такова мамино и татино синче. Жална му майка на полицая.

Сега актуалното е да вземат книжки по на 16 години, без завършено средно образование. Без контрол по пътищата. Всяка секунда пред пиещите кафета и облягащи се катаджии стават стотици нарушения и няма кой да ги санкционира. Пари от глоби се търкалят по улиците и не могат да ги съберат.Пълно е с гювендии управляващи джипове по трамвайните релси. За какво ви плащаме данъци и заплати ?

охх аре бе сичките се извадихте такива примерни че само крилцата и ореолите ви липсват. като сте решили да пишете па пишете си истината,а не някакви врели не кипел. се едно не давате и вие пари на катаджиите, се едно не правите нарушения. я се стегнете малко и си вище фактите. а те са че в българия улици няма, господата от народното събрание ги возят лимозини за по половин милион евро, а ние караме таралясниците за по 1000лв. но пък като се качите в таралястника си ставате същите като тези 2 мата дебили. и съм сигурен че е така, в момета в кожто видите по добре изглеждаща кола се почва едно напиняне и напъван да видим колко ви върви таралсника, или тия с икологичните дозели дето им раздават гас наляво на дясно зад него мъгла никож нищо не вижда, ама не нашия е настапил педала до долу и е на върха. какво в другите дъряви не умират хора ли, било невинни или виновни... или само ние сме важните. спонсори на полицията, сички сме такива: секи ще извади дваисетачкатапри положени че го чакат 150лв глоба.... така че недеите си чеша пръстите с некви малумни приказки. и аз карам кола и аз съм на пътя и мен саме удряли 3 пъти, и какво от това щом е имало да става става. ся тия двамата дано да ги осъдят въпреки че единия вече с и е в къщи ......................... другия е в ареста ама какво от това .... та размишляваите наи вече над себе си и вместо да ги пишете тия глупости тука, фанете и почнете да ги сапазвате. на теория няма разлика между теорията и практиката. но на практика има....... така че по малко бъдете теоритиците и повече бъфдете практиците................. аре със здраве и не пожелавам на никого случилото се .... но е неизбежно. Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица. Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Недорасляк! Намали дозата и започни граматиката от първи клас! П Ъ Р В И К Л А С! Разбра ли?

Дори говедата имат имена. А убииците - само възраст 21 и 23. Казват имената и показват лицата на ключови свидетели, но за снощните убиици - нито дума. ГОЛЯМ ПОЛИЦЕЙСКИ И МЕДИЕН ЧАДЪР!

понякога, след заведение с приятелки и аз се прибирам късно, пеша - плащам данъци и осигуровки, работя доста, пия до две чаши вино и след това обичам да се поразходя. имаш ли проблем с това? защо всеки нормален човек у нас трябва да живее като затворник, да не би да му се случи нещо - я убит, я обран, я изнасилен, или пък блъснат с кола.

Какво стана стая пудра коя искаше да събори Руски паметник?Какво стана с тая която се натресе в линеиката?Какво става с убиеца от Сиеоновград?Все въпроси без отговор.Ще останат без отговори защото някои потулва нещата.Ето защо тия самоубиици и убиици по пътищата ще се чувстват извън закона и ще продължават да убиват!

jizast

Прост народ слаба държава...

НАИСТИНА ТРЯБВА ДА СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ И ДА ПРОТЕСТИРАМЕ , ДОКАТО НЕ СПРЕ ТОВА БЕЗУМИЕ.НЕ НА ВИСОКИТЕ СКОРОСТИ , НЕ НА КОРУПЦИЯТА , НЕ НА БЕЗДЕЙСТВИЕТО НА КАТ И ВСИЧКИ ТАМ ДРУГИ ОРГАНИ . ПРЕДЛАГАМ ДА ЗАПОЧНЕМ ВСЕОБЩ ПРОТЕСТ ВЪВ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ НА СТРАНАТА . В НАСЕЛЕНИ МЕСТА С ОГРАНИЧЕНИЯ ОТ 40 ИЛИ 60 КМ / ЧАС СЕ ЛЕТИ СЪС 100 . ПОЛИЦИЯТА НЕ ВИЖДА ЛИ ? ДА СЕ ОРГАНИЗИРАТ АКЦИИ ВЪВ ВСИЧКИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА , ДА СЕ ВЗЕМАТ КНИЖКИТЕ НА ТЕЗИ УБИЙЦИ . ЗАЩО Е НУЖНО ДА СЕ РАЗРЕШАВАТ И ПО МАГИСТРАЛИТЕ ТЕЗИ СКОРОСТИ ? КОЛАТА Е МАШИНА - ВСИЧКО СТАВА . АКО Е НИСКА СКОРОСТТА ПОСЛЕДСТВИЯТА НЯМА ДА СА ТРАГИЧНИ . ПРИЗОВАВАМ НА ПРОТЕСТ ОЩЕ УТРЕ ОТ 10. 00 ЧАСА В ЦЯЛАТА СТРАНА ! ИСКАМЕ СПОКОЙНО ДА СЕ ДВИЖИМ , СПОКОЙНО ДА ПЪТУВАМЕ И ДА ЖИВЕЕМ ! НЯМА НЕДОСЕГАЕМИ ХОРА - ЗАПОМНЕТЕ ТОВА !

КОИ СА ГОВЕДАТА?

Народ от комплексари. Малък народ но не сплотен а тъп и озлобен. Не само намаляме като бройка, ами тука остават тия с кофти мат`ряла. Обиждайте се колкото щете - фактите са налице. Просто мъката е за все още останалите съзнателни граждани на страната. Иначе простотията и чалгарското у народа се мултиплицира от година на година. ПТП са само върха на айсберга и понеже са свързани с жертви са видими и коментирани. За останалото си нехаем. Как шофьорите да са съзнателни като им липсва възпитание образование и интелигентност за да преценят адекватно обстановката. На тая възраст им иска и да бъдат забелязани и да се самодокажат ама в училище и на работа е трудно изисква се усилие и то всеки ден не като се наспиш и да се събудиш и да се чудиш какво да правиш.

Mи то в България остават хората, които не се котират навън. Така постепенно пада общото IQ на държавата. Липсата на "качествени" хора в икономиката вече се вижда и от слепите.

защо в новината не се казва ясно че двата автомобила са се състезавали посред нощ по бул. България, катастрофирали са, и са убили двама абсолютно невинни пешеходци

По Околовръстното шосе на София, близо до Бизнес парка, всяка вечер свистят гуми от гонки и няма кой да спре това. През това време, на няколкостотин метра, ченгетата нещо мишкуват със съмнителни типове, близо до стоянките на магистралните проститутки. Ха познайте от три пъти за какво става въпрос... Корупция и наглост!

Ало, журналистите! Мутрата Йоско, симеоновградският пишлегар, убиецът на момичето на пешеходната пътека в Бургас, тези двете лекета от тази нощ... Кой ще говори и пише за това? Не трябва да спирате! Стига сте ни занимавали със самодоволните приказки на ББ, Фандъкова и подобни, пишете и говорете за тези изроди, които убиха невинни хора, докато не разберем че са осъдени и в затвора!

на българина му пука само ако го ударят по джоба той и затвор ще приеме стига да му оставят возилото-конфискация на всички возила на които водачите им карат пили ,не спазващи ограничения и други нарушения!

Това място в София е злокобно от години. Не е случайна работата. Може да са карали бързо, всичко, но тука така не ставата катастрофи. МВР да си видят хрониките за това място. И от двете страни на булеварда стават катастрофи ежегодишно. Преди 2 години последно загина от другата страна на булеварда човек при катастрофа. Казват, че на този завой преди е имало гробища.

Искаме имената на двете келешчета - убийци. Искаме ги в затвора! Освен това, дежурните ченгенца слухтящи по форумите, да съобщят на шефовете си, че така повече няма да продължава и хората ще излязат с пушки по улиците. Така повече не може!

Те това е резултатът от бездействието на полицията. А тя бездейства защото държавното ръководство нехае за живота на българина и не и поставя ясна задача ВСИЧКИ НАРУШИТЕЛИ ПТ да бъдат иавадени от движението така както е в САЩ. Глоби, арести,-глоби арести -затвор това е печелившата за обществото формула. Вярно е , че много рядко разярен шофьор застрелва полицай, но шофьорът завинаги остава без по нататъшна биография. Мой познат беше вдигнал 200 км с празен камион в Невада - подгониха го с вертолет -3 дена арест в Лас Вегас- фирмата го уволни и го глоби $10 000 за провалена доставка, с много пари адвокати и 2 месеца тичане успя да си спаси шоф книжка и накрая получи една честитка от Дедо Коледа , че ако в следващите 50 г премине с търговски автомобил през 5 щата Юта,Невада , Калифорния, Ню Мексико и Аризона -1 год затвор и конфискация на автомобила. Сега човекът е много съзнателен.

Мразя Америка повече от чумата. Ама което е вярно и хубаво - не мога да го отрека.

За съжаление не само в София е това.

Така ще е - синчетата на борчетата с аудитата и беемветата, ще си ни газят като стопански добитък... и на никой не му пука, така ще си продължава май... А тези ще ги пуснат условно, почти съм сигурен...

+1 усещам условна присъда .

Хайде сега давайте и от 16 годишни да взимат шофьорски книжки, пък дано като станат до 21-23 белким се научат да карат като изтрепат по 10-тина човека.

Това е най-голямото безумие на фона на ежедневните жертви, кой е измислил тази идиотщина, трябва да се разпъне на кръст! Вместо да се затегнат нещата ние ще пускаме децата си да карат още от забавачката

Сигурно си права, че тези шофьори на 21 и 23 години са за забавачката...

Тази промяна в законодателството определено е поръчкова. Някоя важна мутра трябва да купи на глезеното си синче мощен автомобил и да го изкара на улицата...да гази наред...

Преди години, на спирката на 204 на пл. Ручей загина жена, ударена от автомобил, който карал с висока скорост по бул България. Там трябва да се измисли нещо, явно мястото е опасно за пешеходците, трябва да бъдат защитени. и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да има полиция и камери, а не бул. България да се ползва за писта нощно време.

да, беше преди около......5-6 години. тъкмо бях взела книжка, бях в автобус 20ч, минахме покрай тялото на женицата - беше към......19.00-20.00ч. автомобилът беше бмв.

Блъснати са ,защото са ходели с ръцете долу!Не им увряха чутурите на тия пешеходните ей!Горе ръцете и като ви утепат поне е било по правилник.

МВР просто не си върши работата.

КАТ е да взима пари на бул. България а не да спира гонките

Хюмнетата, които си правят гонки по булевардите са от спонсорите на МВР. Затова и не ги пипат куките за нищо, а се обръщат на другата страна!

Вечер в София настъпва беззаконие...хайде Фандъкова събуди се!