Пешеходец загина под моста на гара Подуяне в София

Мъжът е блъснат от лек автомобил, управляван от 49-годишен водач

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

на Подуяне няма мост, има надлез и подлез. В София всички удобства са за колите, а пешеходците да се оправят. Градът е за хорта и на хората, магистралите са за колите, но като няма читав градски транспорт, а и по цял ден някакви коли джиткат по улиците - кога работите, бе, хора ????

Дървен сувенир с три букви ШОП-шантав,опак и проклет,Така се кара в шопско,като на рали.

За съжаление, виновен пешеходец се води съпричинител по закона, а го отнася и шофьора. Такъв ни е закона - дори без никакви други нарушения си длъжен при възникване на опасност да спреш. Сега предстои да се докаже имал ли е време за реакция шофьора. При всички положения ще му се стъжни живота.

Психопенсионерите си мислят, че се разхождат като едно време на село, дето е имало само каруци. Добре поне, че електоратът на БКП се топи. На следващите избори ще са 4-ти.

Чиче, дано доживееш до пенсия та да се види какво ще излезе от теб

Селяндурите карат в София, все едно карат по шосето, което минава през селото им. Хеле пък и ако ги тресе селското самочувствие!

Споко , ти няма да си жив за да се зарадваш ....

Ще има ли най-накрая у нас виновен шепехпдец самоубиец причини ПТП. Или пак шофьора ще бъде виновен.

Докато го има терминът "несъобразена скорост", все водача ще е виновен. Нищо, че по нашите пътища има места, където и бутане на ръка на автомобила ще е "несъобразена скорост".

Абсолютно е виновен пешеходецът. Това не е място за пресичане, намира се в завой, видимост няма, има във всяка посока по четири ленти плюс две трамвайни линии. Всеки ден минавам и постоянно виждам камикадзета да пресичат

А дали има достъпен подлез или надлез, ама такъв, че възрастните хора да могат да го използват? Дали пресичат там от хубаво според вас или просто трудно ходят и не могат да използват стълбище, особено като е по- стръмно.

А как ще прескочат мантинела там, ако не могат да качат стълби? Защото има мантинели, които отделят трасето на трамвая

Хайди, вземи, та прочети къде е станало - ПОД моста, не отгоре, където са трамвайните линии и 4-те платна (които всъщност са 2 ленти във всяка посока. И не се пени, не е добре за здравето.

Не ми е известно кое в коментара ми Ви накара да мислите, че се "пеня". Ще добавя също, че не само прочетох, но и минах оттам десетина минути след инцидента и е добре Вие да прочетете и помислите, защото случката не е под трамвайните линии на трамвай 20 в посока Ситняково, а в подлеза в посока Ботевградско шосе по маршрута на трамвай 22. Там са четири ленти във всяка посока и мантинели до трабвайните линии. Приятна вечер

Под тоя мост е честа практика да се пресича с прескачане на трамвайна линия, мантинели... Въпрос на време беше да се случи.

Мани, мани. И аз съм го правел това понякога, обаче съм млад и бърз. Там като цяло е зарязано и недовършено. За да се пресече от площад Пирдоп към Редута, трябва да се ходи или до подлеза на "Александър Екзарх" или чак до "Мадрид".

точна така е. не може на всеки 50 метра да има подлез или пешеходна пътека! Всеки ден на това място някой се опитва да си спести едното ходене до някои от двата споменати подлеза. Когато някой иска да се самоубие, и Господ не може да му попречи