ПЕС предупреди, че може да замрази членството на БСП заради ляво-патриотичния фронт

"Ако ръководството партията продължи с действията си, описани в медиите, със сигурност ще предприемем мерки, както се случи с други наши членове, например в Словакия", заяви генералният секретар на ПЕС Джакомо Филибек

Обратно в новината

Коментари - ПЕС предупреди, че може да замрази членството на БСП заради ляво-патриотичния фронт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нинова е сестра на Борислав Михайлов.Тя приватизира бесепето.От ПЕС правилно е предупреждават.Вън от партията.Радев не го хвалете,разбрахме го като вкара Василев и сие в управлението,той докара инфлацията с високите це ни на тока.

Всички политически сили от прехода трябва да бъдат разследвани, забранени и обявени за престъпни, като извършената приватизация се обяви за нищожна. Едва след като тези 2000 души получат присъди от по 15 години и им бъде конфискувано имуществото ще може да се възстанови свободата и демокрацията. На нормалните хора външнополитическата ориентация на страната им е през дедовия, важното е хората да живеят приятно и богато, а бизнесите да процъфтяват. Може да се случи само ако се върши тъкмо обратната от това от последните 30 години.

Идеология и демагогия са брат и сестра.Неможахме да отделим плявата от житото.Кои може да каже че комунизма във които сме живяли е и сега капитализма които изградихме не са едно и същто проклятие,Бедния преди и сега е сиромах само децата на комунистите сега са бизнеспартньори с капиталистите.Ако е имало комунизъм тои е бил другаде но не при нас.Винаги сме били нагаждачи и лицемери но никога остоявали цености и лоялност затова само при нас е ни КОН ни МАГАРЕ.Винаги някои друг е виновен винаги някои ни е преебал и винаги ще чакаме някои да ни ОПРАВИ!,,ПРЕДИ РУСНАЦИ СЕГА АНГЛОСАКСОНЦИ НО И ТЕ РАЗБРАХА ЧЕ СМЕ ТРИЦИ А НЕ ЖИТО .

Имаме си неофашизъм в ЕС!!!. БСП че са тръгнали към отпадане, тръгнали са. Единствено предимство, че са баласт да не се фашизира България до край. Друга файда няма, но и тази си заслужава. И още как!

Не виждам абсолютно никаква разлика между БКП и ПЕС

И от кога да си руска подлога те прави български патриот???????? И много ми е интересно кога по-точно БСП са работили за България?????? Би ли ми казал какво са направили твоите руски патриоти за България???

Ръководството но бсп води партията към логичният завършек! Най-после! Честито!

Интересно ми е какво точно печели БСП от тия джендърски песове дето нямат вече нищо общо нито със социализма нито със социал демокрацията? Коалицията с тия за изборите в София се оказа успешна и очевидно за БСП е добре да работи в тази посока. Но какво да ват песоглавците като алтернатива -гей паради?

ПЕС е една ялова организация. Тя не е нужна никому.

Голяма работа. Да ти пи. ая на Песа

И без ПЕС-овете ще минем! Какво търси майната си там БСП, зарежете ги и започнете да се грижите за България, че скоро ще изчезне от картата.

прокремълски български уроди трябва да се избиват след като има народен съд за всички путлерофашисти и военнопрестъпници

А неофашистките какво?

Една от основните грешки на БСП е членството й в този фашистки пес

Нещо се бъркаш, защото национал социализма се нарича фашизъм Та нинова прави нова фашистка партия

ти си грешка на природата

Аз неразбирам как така на нас все партиите са криви на нашата строина фигура.Всички комшии са по добре от нас със същите партии.Зелени сини червени или черни всички живеят по добре от нас дори македонците изкуствено заплодени 54год.Нещо ни куца но какво е незнам.

Време беше европедалите да разберат, че никой не иска да им играе по свирката.

За пес да си патриот е лошо. Ми ЕПМ тогава

Фара зе джендърите от пес и посолството

ПЕС,ЛФ и ЕНП същия буламач като в България с един болюк партии и всеки дърпа чергата към себе си ,без да му пука за европейските граждани в т.ч.и Българските.

Голям плач за светлия социализъм и за това сме на тоя хал защото сме се вкопчили в едни разбирания от преди 35 години и не ги пускаме да си ходят.мен ми е дерт какво ще прави корнито Нинова защото тя с нокти и зъби си стиска поста .горката

Е като станахме от 35 години фашисти и капиталисти, прокопсахме .На последно място в Европа по заплати и на първо по смъртност и демографски срив.

Явно си останал да си живуркаш в средата на 20 век след като ти се привиждат комунисти ,след 32 години пагубна ДУМОКРАЦИЯ. В светлия социализъм България бе развита промишлено аграрна държава с износ на храни ,машини и съоръжения както на Изток така и на Запад.Сега износа ни се състои в емигриране на българи по света като след бедствие,даже и циганите се изселват.Трябва човек да е сляп и глух за да невижда запустелите села и градчета и застаряване на нацията ни с ниска раждаемост и на първо място по смъртност в т.н.ЕС.За онова време при светлия социализъм сме имали силна и модерно въоръжена армия за времето си,която можеше да защитава страната ни.

Не е сляп и глух, а продажна проститутка на посолството

Вместо България да се клатушка като куца баба на ляво или на дясно е редно да си защитава националните интереси. България е с унищожена икономика от дясно и няма търговската сила която пълнеше бюджета ни. Не ни трябват чужди мнения и интереси, трябва ни промишленост и търговия за да сме добре.

радев е предател!

Аз съм гей

Много бих желал да ми се посочи някой от тези комунисти който да желае национализация, т.е. да остави фабриките или магазините, леките коли и всяка заран в 8 да ходи на работа в държавно предприятие с трамвай.

СМЪРТ НА ФАШИЗМА .... И ХОДЖИТЕ НА МУТРЯМА !

Как може Шулци и Щолци да са модел на подражание,некви европедали.

Кой не слушка ...,а така и на това отгоре патриотично настроени със собствено мислене да се отлъчат,в ПЕС приемаме само тамагочита.

Патриотично и собствено мислене значи подчиняване на интересите (икономически и да цоцат от нас) на Русия. Нормалните хора няма да ви се вържем на тъпите глупости.

Още Лилов предрече края на БСП. Комунистите в бг са просто номенклатура назначена да управлява губернията. Но проблема е че са некадърна пасмина опортионисти и предатели и ще се само изядът. Затова да държат нещата под контрол от време на време назначават някой еничар роден и отгледан вербуван в СССР. Ама руснака не става

Eми, нормално. В Европа комунягите са всичките подкрепящи педалите и нисшите. Нямат нищо общо с нашите болшевики рубладжии, които се правят на националисти - Хахахахаха! Даже съм виждал една от психично болните, която казва, че е комунистка. Тука сигурно нашите комуняшки отрепки ще я претрепят.

Бе тия не знаят ли че БКП е създадена в СССР. Тва по начало си е руска партия даже руснаци я оглавяват често често. Това е партия която няма нищо общо с България. Все едно вълци да са овчарски кучета

Нали знаете поговорката - на зъл "ПЕС" - дебела тояга

ПЕС,НАТО, ЕС ...са герои от миналото които разбират своята тъжна съдба. Нинова е умна патриотична,отговорна ,постоянна Българска жена ,достойна да бъде Премиер на България!

Взимай хапчетата редовно у си лягай на време. Какво правиш толкова късно във форумите.....?

Заради яловите еврогейски и американски и руски дипломати и политици, които не желаят да мислят!

Едно е ясно, зеленият чорап използва президентството за лични облаги и цели тип диктаторче...

Аха

Украинския евреин Гей Станишев класически ,в типичен за него стил го начуква подмолно ,чрез ПЕС, на кака Курни,от яд че е по-мъж от него.

Орбан е значима политическа фигура в световен мащаб. Най-печатляващото при него е не просто волята му да служи на своя народ, а това, че прозря, какво трябва да се прави, ако искаш да постигнеш някакви реални резултати. А една от най-важните първи стъпки в това отношение винаги трябва да бъде изгонването на Сорос и хранениците му от страната. Рано или късно и ние ще имаме своя Орбан и ще се отървем от соросоидната плесен (надявам се, разбира се, да е скоро). Иначе Нинова може да има много грехове, но дистанцирането от ПЕС не е от тях. Защото скоро ПЕС, както и всичко друго либерално ще звучи скоро съвсем обидно за нормалните хора, които са все пак поне 80% от населението.

И на последните избори видяхме къде се позиционират рософили и "патриоти"... Цялата пара в свирката. Иначе онлайн са силни, а на митинги са 200 човека. Дето се казва "Обичам Русия, но карам мерцедес"... долу-горе до тука стига русофилството.

те ви наднационални организации в целия си блясък

аз съм русофил, това престъпление ли е, кой член от конституцията нарушавам, каква морална норма, етичен императив или правен кодекс погазвам, ако на някой му пречат моите убеждения да си ЕПМ

Има разлика между русофил и путинофил!

Престъпление е.Но и болест.Така,че по-скоро си за психиатрия

Българите приличате на индуси и пакистанци..Всеки в Германия и Англия ви има за роми и турци ...Ето и ''Руснака'' Костадинов = прилича на Бангладежец от Дака.

на мен пък немците и англичаните ми приличат на инцестни копелета

А дано, ама надали... Иначе ги искам под ръка с Възраждане и към Москва...

Патриотизмът у нас вече е мръсна дума. Роболюбието у нас вече е престъпление. ТОВА ЛИ ИСКАМЕ?!?! ДОТУК НИ ДОКАРАХА ЕВРОАТЛАНТИЦИТЕ НЕЩАСТНИ

Патриотизмът у нас се свежда до Путинофилия.Всичко е наопаки

Плюти ги докато русофилите си пият ракията

БСП е наследник на терористичната организация БКП

Ей, ДПС ви е верен демократичен партньор, нищо че Турция има толкова общо с демокрацията и цивилизацията, че 5нщ континента ги ненавиждат

По добре РУСОФИЛИ от колкото ДОБИТАКОКРАВАРИФИЛИ /АМЕРИКОФИЛИ

От снимката помислих, че са спипали стрина за ИИ-то й. Че тези неща са скъпи, месечни такси а-у. Трябва да знаем кой плаща сметката. Ако не тя, сина й ще я плати. Нали той е в този сектор?

Пес се опитват да вдигнат от мъртвите БСП.

На следващите избори всички за Възраждане !

Евро ДЖЕНДЪРИТЕ правят КОМПЛИМЕНТ на Корнелия, президента и РУСОФИЛИТЕ. :)

2023-12-01 20:45:15 Българи (нерегистриран) АБЕ БЪЛГАРИ НЯМАЛИ ДА СЕ НА ЕРИ НЯКОЙ КОЙТО ДА БЪДЕ САМО БЪЛГАРИН И ДА ПОВЕДЕ ТОЗИ НАРОД И ДА ЗАПАЗИ БЪЛГАРИЯ ----------- В УПРАВЛЕНИЕТО ПЪРВОТО КОЕТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИ Е - ДА РАЗРУШИ ЧУЖДИТЕ ИМПЕРСКИ СИМВОЛИ ...ПРОСТО ДА ГИ УНИЩОЖИ, ЗАЩОТО ТЕ ДЕФАКТО В ДЪНОТО НА ЛИКВИДАЦИЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! . НЯМА ДРУГА СТРАНА В СВЕТОВНАТА ИСТОРИЯ, КОЯТО ДА ДЪРЖИ 140 ГОДИНИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА СИ ЧУЖДИ ИМПЕРСКИ СИМВОЛ ! . ТАКОВА ЧУДО НА ЧУДЕСАТА, НАМА ДА ЖЕ В НАЙ-ДЪЛБОКАТА КОЛОНИАЛНА СТРАНА ОТ АФРИКА ИЛИ ЛАТИНСКА АМЕРИКА ! . ТОЗИ ИМПЕРСКИ СИМВОЛИ /КОНЯ, МОЧА И АЛЬОШАТА/ СА В ДЪНОТО НА ВСЕ ПО-НАРАСТВАЩИЯТ НИХИЛИЗЪМ ! . . ОТ ККАВО ВИ Е СТКРАХ ВЕ, ЧЕ НЕ СЪБОРИТЕ КОНЯ ???? . ОТ КАКВО И ОТ КОГО ВИ Е СТРАХ ...ЩОТО ВИЖДАМЕ ЧЕ ВИ Е СТРАХ ! А КОЙТО СЕ СТРАХУВА ...СЛЕД НЕГО НИКОЙ НЕ ВЪРВИ ! ЗАТОВА 70% СА "ПАС" ВЕЧЕ 12 ГОДИНИ ! . ЩОТО СТЕ СТРАХЛИВИ МИШКИ !*

Големи глупости !

България да се съюзи с Унгария. Да хвърли в панделата Толупа и Шиши за по 30 год, Сикола на некоя лампа и да се приключва с тая комедия.

Киро и парапетката са за пандиз!