Дъжд от ”падащи звезди” ще може да се види в нощта срещу 13 август

Дъжд от "падащи звезди" - Персеиди, ще наблюдаваме в нощта срещу 13 август, когато в небето ще могат да се видят по около 100 бели, бързи метеора на час.

Обратно в новината

Коментари - Дъжд от ”падащи звезди” ще може да се види в нощта срещу 13 август | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А дали е случайно това, че този "метеорен дъжд" се явява точно когато цялата страна иска сваляне на правителството? Дали това не е поредният начин да ни отвлекат вниманието от проблемите тук на Земята? Писаха оня ден, че нямало да има пари за наука за България от ЕС. Е как ще има? Като все още вярваме на падащите звезди? Все още си мислим, че дъгата съществува... Все още си мислим, че сме "сами във Вселената"... Е няма да има пари за нас. И най-вече като си мислим, че американците са най-велики и им угаждаме на всяка прищявка...

ти си чисто луд човек. боико мета метеорити. луд луд луд луд луд

Не позна това не са орехи,а големи тикви и за пръв път янките и евреите ще претърпят пълен провал в Бг понеже се хванаха за най-изгнилата тиква на света,която е дори без семе и не може да роди нищо.

Над големите градове може и нищо да не се види от химическите следи.

Сред потока от глупости не разбрах в коя посока на небето да гледаме,мисля,че беше на север-поне преди години там ги гледахме,оставете невежите,не спорете с глупаците!

Радианта е север !!! Приятно гледане :)

Какво е радиана. С една дума от север ли ще "дойде" потока.

Хора, вижте какво. Аз пак ще попитам защо преди години (да го вземем 25 години) такива явления като "дъждове от падащи звезди", супер Луни, толкова големи комети просто нямаше? Някой питал ли се е това? А технологиите си напредват... Защо вече не се говори за земетресението в Перник миналата година? Май нещо на американците да имаме информация п случая не им харесва, не мислите ли? Май някой пак си играе с нас... За проекта ХААРП да сте чували? Е, аз съм го и виждал! Нещо страшно е, повярвайте ми... Направи ли са го сложен и голям, за да не може никой да се досети, че това е машина за земетресения, вулкани, а също и за уж "много безопасните" падащи звезди... Какво е падаща звезда? Г-н Маркишки казал, че това били изгарящи камъни. ДА БЕ!!! Колко трябва да е голям един такъв камък, за да бъде толкова ярък при изграрянето си? Около 5км! Камъните с такъв размер в Слънчевата система не са толкова много! И казват по 100 на час! Съвсем ни взеха за боядисани канарчета... Или това е нарочно разбит от американците астероид, или е нещо още по-необяснимо. Но, повярвайте ми, това не е просто рой от кометни отломки прези който Земята минава... Това и малко дете няма да ви повярва.

Аз пък точно като дете преди около 20 години си спомням точно такива "дъждове от падащи звезди". Тогава нито имаше ХААРП, нито нищо. Така че, моля, конспирациите си ги запазете за себе си и ни остовете да се насладим на майката природа на 13-ти август!

Как си ги спомняш бе!?! И на тебе ли ти дадоха подкуп и тебе ли те вербуваха американците?!?

Ами значи си супер НЕЗАПОЗНАТ, понеже аз от десет години следя подобни неща които са всяка година. И стига с тоя ХААРП бе. Хем показваш, че не си запознат с най-обикновенни явления като редовните метеорни дъждове, хем си тръгнал да разправяш теории за ХАРРП. Ей от такива като тебе тотално незапознати с коя да е материя им излиза лошо име на всички които се интересуват поне малко от конспирации. Не е имало падащи звезди преди 2 години .... не е имало супер луни ... да бе. То сигурно и 86-та не са видели Халеевата Комета щото не е имало ХААРП.

И то поне центъра в Аляска да се водеше СЕКРЕТЕН ... а той е ДЕКЛАСИФИЦИРАН. Тоест още по-трудно да се опазят някакви тайни, понеже липсва нивото на секретност характерно за тайните бази на САЩ. Опа .... аре на бас, че даже не знаеш, че ХААРП е в Аляска :) Иначе си много запознат какво правят там.

Малейййй! ГолЕма конспирация те тресе! Я си пий хапчетата! Тая планета не се е появила с твоето пръкване, а Галактиката съществува много преди да научиш буквите и да "видиш" ХААРП!

Като те гледа човек, много би се замислил на твърдението, че българина бил умен.

Колега определи АЙпи-то на тоя и да ходим да си го приберем ...нЕ си е вземал Антидепресантите и Усмирителните от две седмици ! Айде дръжте се по сериозно ....вижте като ги изпуснем какво става !! бегом марш :D

Ало-о, дир-а! Каква е тая новина, бе! Как да си изкажа активно мнението? Къде да си излея злобата? Как да си извадя на показ комплексите? Искам новини за президента, за правителството, за милионерите в България. Искам да плюя, да плюя, да плюя....

ей ти ми връщаш вярата в живота и в хората направо-пиши си 100 +

а ще паднат ли нашите парламентарни звезди и кога? това природно явление по ме интересува ама не чакам отговор от БАН и Рожен?

Питай боко милиардера дали ще му се откъснат няколко милиона за протести.

сменя магнитните си полюси! Затова са изригванията и появата на коронарни дупки, изблици на плазма. Лъчите му парят! А какво го чака Човечеството, когато Земята смени полюсите си?! Между впрочем, този процес е започнал от 94 г. Сега Магнит-полето на Земята е с 13 % по-малко ! Честотата на Шуман сега е 7.83 Хц и предизвиква раздразнителност, гняв във хората, но когато надхвърли 13 Хц и зачестят всякакви катастрофи:въздушни, морски земни- изгаряне на електропроводи, когато излязат извън строя всички човешки технически и научни прибори и достижения , хората ще обезумеят, животът на Земята ще изчезне... Тогава ще е страшен Апокалипсис! Сега, политическата администрация в света строи тайни подземни градове за оцеляване и трупа там храна, вода, удобства ...Предстоят страховити промени за Земята и Човека! Но, Вселената следва свои си закони! Последното изменение на магнит.полето на Земята е било преди 780 хил. години! Отдавна е време полюсите да се сменят!Оцелелите- ще трябва да градят Живота отново!

В коя част/посока на небето ще се виждат

АЗ СИ ПОЖЕЛАВАМ - ОСТАВКА НА ОРЕШАРСКИ И РАЗПУСКАНЕ НА ''АВТОБУС НОМЕР 42''.

Аз си пожелавам най-големият лайнар и престъпник боко тиквочев да се спомине и да се свърши веднъж завинаги с крадливите комуноиди като него.

Слънчевата система навлиза в тримесечен период, през който се обръща магнитното й поле. Това става на всеки единадесет години, но все пак е интересно и неизяснено докрай явление. Не се очакват катаклизми, може би само засилени слънчеви изригвания. Във областите където има северно сияние ще бъде великолепно...

Не бъди толкова сигурна! Защото смяната на всяко ел. магнитно поле директно влияе върху живите организми и навигацията! А се очаква и скорошно сменяне на полюсите на Земята!

ХААРП?

Тъпак?

Кой Хаарп - оня дето прави земетресения? Оня дето прави урагани? Оня дето създава черни дупки? Оня дето прави снимки на извънземни кораби край Юпитер? Оня дето прави кафе? Бах тоя ХААРП по прякор Швейцарското ножче с хилядата функции.

Остава нея вечер да няма и облаци и ще е чудесно...