Свлачището в Перник не било от незаконен добив

По първоначални експертни данни на Министерството на енергетиката причината за свлачището в Перник не е незаконен добив на въглища.

Обратно в новината

Коментари - Свлачището в Перник не било от незаконен добив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ля ля ляа, тралюююлю. В БГ всичко е законно, няма нищо незаконно

До незапознатитите. Манговците копаят, ама колкото и да копаят не могат да предизвикат свлачището, а само локални пропадания на места заради неукрепване. Основната причина която се прикрива, е подпочвената вода. Изоставянето на галериите от много години стана причина водата да не се изпомпва и голяма част от тези километрични лабиринти са потопени. Какво може да се очаква. Перник е като наколно селище и е въпрос на време да потъне част от него ако не се вземат спешни мерки.

d4

има тъмнозелена орка-има проблем. не стига, че са опоскали всичко, което е над земята, ами сега са се прехвърлили и под нея. така, както кОпат въглища с тези темпове, може някой ден да излязат от другия край на дупката в Австралия или на Сев.полюс...

В СЕЛАТА ЖЕДНА И ЖИТУША МЕСТНИТЕ ОТ КОИТО НЯМА НИТО ЕДИН МАНГО!!! МАСОВО ХОДЯТ ДА СИ КОПАЯТ ВЪГЛИЩА, ЗАЩОТО ПЕНСИЙКИТЕ ИМ СА ПО 2-300 ЛЕВА! ДОЛУ ГЕРБ!!! ДОЛУ МУТРО-КОМУНИСТИТЕ!!!

ДОКАРАХТЕ ХОРАТА ДО 18 ВЕК!!!!!! ДА ХОДЯТ ДА СИ КОПАЯТ САМИ ВЪГЛИЩА!!!!!!!!!!!!!!!!!! САМО КУРШУМ ЗА ВАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

БОКЛУКарски не се прави че ти пука за държаваат ,гледай да намърдаш оназци недъгава стриптизьорка в някое местенце и се поскрий че втръсвате от некадърност в това правителство

Изобщо не се съмнявах) Та незаконен добив е напълно законен, когато с него се занимава определена част от електората. виж, свлачището е тръгнало само, от някакви си там самообразовалите се празнини под земята. незаконен добив без никакво обезопасяване няма никаква връзка)) надявам се, че всички са съгласни

Божо "Трика" е най-слабият министър на икономиката, който сме имали. По слаб е даже от Драго "Лъжеца" Стойнев. Може ли някой да ми обясни Божо какво е направил във и за икономиката?

Направи "взривоопасна "икономиката в прекия и преносен смисъл.Това малко ли е за 7-8 мееца.

Че нали идват избори и как ще са виновни мангалите който копаят тунели под къщите на хората и противозаконно добиват въглища, които впрочем са изключителна държавна собственост и принадлежат на целия народ, а не само на шепа крадливи мангали! Пък и нали си плащат лептата някому така, както самоковските цигани са плащали тока на частното енерго на депутата от ДПС Александров (бат`Сали)!

Свлачището в Перник не било от незаконен добив От написаното в статията , дори и Шерлок Холмс не би разбрал какви са причините за свлачището

683 хиляди за укрепване на свлачището и за да затворят устите на роптаещите. Само и само да не се притеснява електоралното мнозинство или етническото малцинство.

На практика излиза така. За жалост..

Значи се оказа, че добивът е бил законен и могат да продължават да ровят !