Убитото в Перник бебе е живяло 5-10 минути

Пернишкият окръжен съд остави в ареста майката и бабата на новородено, обвинени за неговата смърт.

Обратно в новината

Коментари - Убитото в Перник бебе е живяло 5-10 минути | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

През балкона и тях

Май не са цигани, а?

За такива случаи трябва да се върне смъртната присъда!

Ужас, а някои хора се молят да имат деца... Изроди.

До 77 - б. е живяло 5-10 мин. след като вече е било хвърлено....какво име....

се оставят за осиновяване от хора, които ще ги отгледат с желание и грижа и това е единственото решение за родените нежелани деца. Двете убиици са се отнесли с човечето така като не се отнасяме и с една бездомна котка. Наказанието е доживотна присъда , само защото в България вече няма смъртно наказание.

Кои сте "вие, които се отнасяте така" с бездомните котки! Убийството на животни също е наказуемо със затвор - до 3 г. Чл. 325 б. от НК. Направи си справка и не се излагай.

бебето живяло 5-10 минути??!! за това време, едва ли са му дали име!?? ега ти, уродите!!

За съжаление има много такива примати. Тук наистина става въпрос за страшна изостаналост в развитието на ителект. Жалко, че инстинкта за самосъхранение на тези човекоподобни е толкова силен и не са се хвърлили те през балкона, а са лишили от живот невинното бебе. На такива затвора няма да помогне. Те не подлежат на превъзпитание.

ей тва е. систечата те прави роб и НЕДОПУСКА да не възпроизвеждаш робското си положение и в следващо поколение. Сад, тва,онва....................ало, има 7-8 милиарда копия. прави дете, само ако си робовладелец. иначе: твойта болка ше я видищ в детето си, умножена по 1000!

Тия двете заслужават някой тях да ги хвърли от балкона. Това не са хора бе...

много съдници има в тоя форум но дали можете да влезете за денв гехните обувки?

В кои обувки бе алонкоолу??! В на шибаните бебе-убийци ли?!? Не, не мога и не искам, калъф..

Да влизам в обувките им ? Вие добре ли сте ???да се опитам да разбирам жена, която е изхвърлила бебе през балкона ??

Човек, който се мъчи да разбере убииците на бебе трябва сериозно да помисли за психичното си здраве и да се посъветва със специалист.

за съжаление най-лесно се размножават хората, които не би трябвало да се размножават въобще.

нормалните хора използват презервативи и хапчета. Перничани го чакат да се роди и после го хвърлят през блакона.

От кога приказвам, че 90% от поселението земно е излишно?

99,9

около 96% ако трябва да сме точни...

не разбирам, не искат детето защо го мятат през балкон, като трупа ще се намери, отиват в Балкана и го заравят там. Или са луди или не вярвам.....

Странно е да търсиш разум у извършителите на подобно деяние. Не ми се мисли какво трябва да ги е докарало до такова ментално безумие и душевно отсъствие....

Чудя се изобщо в такива случаи какможе да има изобщо ЗАЩИТА за обвиняемите? Как ще ги защитава, с какво сърце? Ква защита-тия двете доживот при строг тъмничен затвор-никаква смърта присъда-нека се мъчат 20-30-40 години и сами да се убият накрая!!!

Защитата би трябвало да проучи обстоятелствата довели ги до това състояние. И ако е читаво обществото, подобни обстоятелства не бива да се допускат да застигнат други.

Sm3hurk0

Има някои майки, които проявяват необичайни реакции към новороденото.... - като при животните.... рибката ражда и изяжда малките... На това му се вика след родилна треска ! Сега и държавата да я треска - файда никаква.... пак излиза от нашия джоб.

Следродилна треска я има всяка родилка, но не тръгват да си мятат бебетата през балконите. Още повече , че тук става въпрос за 9 месечно криене на това, че момичето е бременно + тайно раждане вкъщи, а не в болница (сакън никой да не разбере-е те ся разбра цяла България, че в затвора ще лежат десетилетия). Става въпрос явно за 2 глупави жени, на които бог знае какъв им е бил живота, за да оскотеят така-казвам бил, защото вече ще го гледат през решетките.

Тия нв са хора - тия са по-долу и от хлебарките - да си метнеш бебето през балкона, все е едно е фас?! Егати и изродите!

Изглежда не правите разлика между следродилна треска и следродилна депресия. Ако родилата е в това състояние, то и майка й ли е? Неописуема жестоокст е това деяние.....

Sm3hurk0

Бащата може и да не знае, че е баща... К'во го месите и него.... Може и майката да не знае кой е бащата !

Представете си колко бебенца са умъртвени по подобен начин, тоест в тази фаза на техния живот. Тази дързост на детеубийците подсказва за някакво възприятие за безнаказаност при подобно деяние. Не искам да генерализирам, но тази случка, както и другите с изоставените бебенца ме тревожат много.

Бабата е чудо на чудесата-има тумор в мозъка от 18 години и все още е жива?! И е в състояние да изроди живо дете от дъщеря си?! Тия съвсем за абдали ни вземат вече! Няма човек на тази земя, който толкова дълго да е живял с тумор в мозъка! На друго място в тялото-да, защото има случаи на калциране на тумора (организма го затваря сам в затвор), но не и в мозъка-там се разраства неимоверно бързо и взависимост от местонахождението му в логовете се засягат важни функции - двигателни, речеви и т.н. За това бабата спокойно може да бъде за ФЕНОМЕН - 18 години жива с мозъчен тумор! Пратете журналисти от националните телевизии веднага, също така и представители на здравното ни министерство и на световната анти-ракова организация да я изследват!

Свекърва ми живее вече 17 години с тумор в мозъка. Претърпя три операции, след последната вече 8 години няма негативна промяна. Това, което не успяха да изрежат си стои със същите размери. Жената, слава Богу, е добре. Така, че явно много зависи къде точно е доброкачедтвения тумор.

Ами ако тумора засяга основни центрове на мисловната дейност и я води до полуда? Знаете ли колко хора нямат адекватно лечение?

Не знам какъв медик сте или не сте. Не всички тумори за злокачествени. Аденомите на хипофизната жлеза са тумори, но много редко се изменят злокачествено. Имам аденома на хипофизата, седи си кротко вече двадесет години, само главоболие ми докарва, ако не взимам лекарства и нивото на пролактина ми се повиши.

маи няма да има дадат дори орден стара планина.

Чета и препрочитам 20 пъти тази статия и не доумявам как е възможно да изхвърлиш от седмия етаж живо новородената си плът и кръв, сякаш е някакъв непотребен боклук?! КАК е възможно!? Та аз не мога да изхвърля така и една буболечка, а това е собственото ти детенце, току що проплакало, топличко, живичко, беззащитно като мравките под краката ти! Дори животните не биха сторили това на новородената си рожба, а ще я бранят със зъби и нокти, ако някой посегне на нея. Що за изроди са тези двете?! На тях и доживотен затвор им е малко - живи да ги дерат, парченце по парченце да ги режат, хиляди пъти да се молят за по-бърза смърт тези две изчадия адови! Това заслужават те!

И това, което им готвите не е ли същото причинено на детето? Взаимно оглозгване. И те така са раздали смърт, като вас.

Не е взаимно оглозгване - в случая не става въпрос за убийство например в пиянска свада или в дискотека, а става въпрос за човек -на години, мислещ, който с лека ръка затрива едно безащитно и невинно създание - това се нарича оскотяване, среща се при някои първични животни (риби)-майките да убиват или изяждат потомството си. С 2 думи НЕ Е ЧОВЕШКО! Какъв трябва да си ти, с каква мозъчка функция, че да вземеш да метнеш през балкона вкука си?!!! Не и човек!!!! Щом не си човек - ще се отнесат с теб като с нисшо животно, разред членестоноги!

И аз недоумявам за тази постъпка, но пък Вие много ги фаворитизирате и издигате до божества животните. И те, като нас си имат своите черни овци. Не се заблуждавайте. Има много случаи на новородени котенца и др., майките им, на които ги изядат. Така им е заложено- ако прецени, че няма да успее да изхрани това поколение, го редуцира. Те изобщо не са глупави и немислещи същества.

Реципрочност му е майката ! Двете бангии с шутове от седмия етаж, ако случайно оживеят - в пандиза ! А " таткото " , ако е известен , със засилка от петия етаж , щото е непряк участник в престъплението. Едно не мога да разбера , тия примати за контрацептиви не са чували ?!!!!!

За такива не контрацептиви, а концентрационни лагери трябва.

Кастрационни

Изроди мръсни! Защо Господ дава толкова лесно деца на хора, които не ги искат? В същото време хиляди двойки дават мило и драго да имат детенце.

Тези изроди живеят сред нас! Ако сега не ги изтребим, ше се увеличават в геометрична прогресия.

Ми да започнат с теб.

ми не, по-добре с теб!

Бабата на бебето Ваня е тази с тумора, а не родилката. Не зная в какво психическо състояние са били и двете в момента на деянието, но със сигурност не е било добро.

Хвърлили го от седмия етаж - смъртна присъда и за двете убийци!

Правилно!

Убийци! Като не са го искали, поне да го бяха оставили живо някъде, да го намерят хората и да се погрижат за него!

"Нещото" е отново тук в България? Нещото е "милицейщината" и няма значение дали се казва КГБ, ДСБ,КДС, БКП,ГЕРБ,БСП и 102 броя производни с разни имена, като ББГЗНКП/Превод на транскрипцията- "Бойко Борисов от ГЕРБ защитаваме ние контролиращите патриоти./ Мислех, че сме се отървали от тази простотия, поне ! Но не! И няма да стане! Какво може да поиска един Премиер-Милиционер? Да арестуват човека, ясно какво! И сега какво ще го правят? В затвора или на свинете ? Разбира се, не е трябвало да сочи пушките/каквито няма/, но пък е смалил броя на сопите. Те са много и аз вземам една. Арестувайте ме! Този нещастник Бойко Борисов го мразя! Надувка на детски балон е той. Не е мъж, не е смел, не е силен и бие на тенис защото му пускат. Така мисля. Комунистите не ги харесвам и нямам идея за кой идиот още имам избор да гласувам. Ако съм на кеф и не съм в Ловеч, Белене или Вологда, разбира се? Плаче ми се, но ще е взаимно мили опоненти. Be sure!

Много ви молим след вечерната доза ракия да не пишете, дори не можете да се ориентирате под коя статия се намирате и за какво се изказвате!

Четох, че в Индия въвели смъртното наказание след изнасилването и убийството на студентка, в България стигнахме дъното и за съжаление още надолу ще дълбаем. Нищо чудно да ги оправдаят тези изроди!!!

Убииците какво да правят в психиатрия! И двете са го убили в адекватно състояние, родилата е имала възможност да позвъни на спешна помощ, другата с тумора в ремисия е била способна да взема решения.

Демократизъм

нямала възможност да гледа бебето, а и имала тумор. Какво толкова - според акушерката опитала се да убие неуспешно бебето - колко години го влачите това дело. Тя просто за кеф е искала да убие Никол, а тази - имала е тумор. Според тази логика в България няма да има наказани, та ние почти всички имаме по нещо.

Жената очевидно е за психиатрия, не за затвор. Тук няма изобщо нужда от експертизи, но дори ако всички експертизи остановят, че е напълно нормална и може да бъде съдена, има ли нормален човек, който ще им повярва, освен ако не сметнем, че нормален човек може да си изхвърли новороденото през терасата.

Хайде де, за психиатрия! Как не! Сигурно и майка ѝ е за психиатрия... И двете са за затвор, ако не и за нещо повече! Акълът ми не побира що за чудовище може да направи това :/ Горкото детенце...

те нашите лудници са по-зле от зарвор

Да речем, че дъщерята е била неадекватна след раждането,ама майката защо не я е спряла?Или тя повече от дъщерята не е искала бебето.И щом е раждала у дома, значи са искали да скрият бременността, но сега всички разбраха кои са и какво са направили.

Какво искаш от майка, която от 99 кодина до ден днешен не се е погрижила за здравето на дъшеря си. За тези, които ругаят непрекъснато днешните време, въпрос с голяма сложност: Майката на девойката изхвърлила дето си в кой времена е възпитавана, след като днес дъщеря й е на 20 години.

Много моля, след като сте изпили 2-3 ракии да не се опитвате да пишете на обществени места - нито ви се разбира писането, нито сте прочели да разберете каква точно е историята.

Как майка ѝ да я спре? В статията е посочено, че точно майката (Тодорова) е хвърлила бебето през терасата.

Защо не? Пуснаха акушерката, която се опита да убие новородено в болницата, защо да не пуснат и тази. Казаха, че нямало свидетели на боя в болницата. Ми то и тука няма свидетели, че бабата го е изхвърлила през прозореца. Живеем в България - страната на абсурдите!

Боже, глупости! Сега ще я изкарате тая изродка невинна! Имала тумор в главата от 18 години??? Я, по-сериозно!!! И аз имам тумор от няколко години, но не мятам бебета през прозореца! Щом от 18 години има тумор значи е доброкачествен и не расте, щом не расте значи не дава усложнения и не влияе на качеството на живот. Тоест бабата си е виновна по всички параграфи за убийство на новородено. Тая ако ние бяхме нормална държава трябва да се пържи на електрическия стол, защото няма по-голяма жестокост от това да посегнеш на едно напълно беззащитно дете. А тази, която е родила това дете...нямам думи, да застане до майка си и да спрат да цапат Земята!

Колко е несправедлив живота... :( Едни чакат рожба с години, а други я хвърлят през балкона, като торба с боклук.

Не мога да кажа нищо...Просто не може да има такава жестокост, не е възможно!!! Горкото малко детенце, една невинна душа..Тази статия ми разби сърцето :(

Кастрация и на двете и да ги пускат да си ходят. Така е справедливо.

И как кастрацията ще ги спре да убиват???

Е, сега като я изкарат невменяема и я пуснат на свобода, ще продължи да ражда и да ги убива. А иначе поне ще спре да ражда себеподобни.