Нова опасна мода сред ученици - гълтат капсули за пералня

Нова опасна мода - гълтане на капсули за пералня, което може да завърши в спешното отделение, се е появила сред подрастващите.

Обратно в новината

Коментари - Нова опасна мода сред ученици - гълтат капсули за пералня | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакаме. Може и направо от обществен кенеф, когато не му работи копчето за вода.

Всичко това за повече лайкове в мрежата. За демонстрация на coolness. Нуждата от dopamine fix and rush. Създателите на Файсбук признават в интервю как са фенериали начини за манипулиране на поребителите - създаване на необходимост от това да са лайкнати не от 1-2 а от хиляди. и такива подобни. И хората са способни на какво ли не за да постигнат желания резултата. Гледах Idiocracy. Тъжно е, но на там отиват нещата.

Така ще имат чисти мозъци.

Вашето IQ е под 80?

SS-Nebel

Пффф... това беше МОДА преди месец! Много назад ви застигат новините!

Децата винаги плащат греховете на родителите си и родовете от които произлизат. Тези идиотчета дебилни са продукт на родителите и родовете си. Така че,нека се знае ,че техния идиотизъм е дело на стеблото от което произлиза листото. По плодовете им ще ги познаете. Защото събират ли хората плодове от тръни и .... е казано преди малко повече от 2000 г. Тъжни факти за това ,какво раждат родовите дървета.

ОСЕМДЕСЕТ ПРОЦЕНТА, на международно равнище!

След туй каваци праят ли?

Е що пък налетяха на капсули,да гребат направо от насипния

Търсят границата на своите възможности. Като разберат - ще знаят.

Ама какво лошо, че гълтат тия капсули. От заседналия мързелив живот който водят, от пуканки и чипсове не виждате ли какви "барабани" са отпрали на пералните си еврогейчетата. Те нека се нагълтат с перилни капсули и да си въртят барабаните / на пералните де/, а ние ще изпратим наште младежи да им сложат и по един нагревател на пералните, че да е качествно прането

Нека се забавляват младежите. Да са ни живи и здрави. Ние сме си ги възпитали. Ама да ги гълтат с омекотител, че да мирише на хубаво на патоанатома. А може да пробват и с таблетки за съдомиялна, че са трикомпонентни.

глей тоя бейби бум до къде доведе кулинарното изкуство!!! ;)))

Поне да ги преглъщат с бензин или коресилин. Може и с блажна боя.

Глупости. Това че някой казва нещо и се пресърува, че това което прави е реално, не означава че е. Кой може да докаже че т н капсулу за пране са наистина капсули за пране?...

Светът тотално превъртя, и тъкмо когато си помислиш, че няма накъде повече, изведнъж разбираш, че си се заблуждавал...

Който не е гледал филма Идиокрация (Idiocracy), да го направи. Пророчески филм.

кръгли идиотчета! Я на бригади в некоя консервна фабрика или на полето ама то пък Костов и шуробаджанака ги приватизира и разтури. Там поне пубера моеше топне чушката.

Нас комунизма ни увреди като правеше неспособни да имаме инициатива и да взимаме решенията, които "партията" взимаше вместо нас и даваше разрешение, но на Запад нещата не стоят много добре като следствие от либерализма. Там те оставят да си говориш и правиш каквото си знаеш, а накрая те удря либералното дърво с думите"Сами взехте решение, за последствията сами сте си виновни!" И понеже не ти обръщат внимание на свободната изява, има награди от типа"Дарвин"- за изявени идиоти и мръсници, които дават опасно лош пример на наивни тъпанари, които без родителите си не познават опасностите и могат да се набозаят с отрови и да унищожават живота си. Толкова тъпи хора са им необходими , за да не са конкуренция на децата на богатите и властващите. Тук вече също е така. Пазете си децата от боклуци и ги учете да не стават папагали , а да мислят, докато е време.

Абе да ти кажа, повечето такива идиотчета са деца на богати и властващи. Те толкова са задоволени и презадоволени, че им е скучно и да живеят дори. А що се отнася до комунизма тогава поне такива тъпотии нямаше, а достъп до наркотици имаха само децата на властимащите, а сега на всеки ъгъл наркопласьори, всяко дете от първи клас с телефон в джоба от който може да черпи много информация какво е модерно и да го изпробва върху себе си!

Та как беше тази история с борящника? Ха да видим сега кой какво ще загуби.

е па ние тука си пием антифриз...

Къде са сега петимата козяшки предателя, да коментират дали в Русия се пие Бояришник, или говедата ядат прах за пране???

идиоти има навсякъде, а тази мода си е естествен подбор, също като екстремните селфита или другите игри - син кит

Вместо капсули, разлигавените, неграмотни, малоумни, пияни олигофренчета на мами и на тати да ми ядат х-я. Боклуци нещастни. Бой, бой, бой и яко бачкане може да ги оправи днешните копеленца.

Модата в момента всъщност е полуграмотни журналя да пишат статии на базата на 1-2 клипа в ютуб и да вадят глобални заключения. А опасното на модата е, че разни идиоти им се връзват и после раздухват "новината".

Простотията никога не е ходила по гората. Все по хора си пада... Включете в групата и тези, които правят от нея новина. Те също не са от умните хора!

Това е нищо, елате в Бг за да видите какъв по-страшен челиндж има: Младите си пускат една песен за неква циганката-Шушана и от тогава започват да се променят...превърщат се в нещо като градински охлюви.

нормално е един робот да тества продукти за другите видове роботи -пералнята е също вид .може би е желание за самоизпиране ,пречистване .ще е по-ефикасно ,ако родителите им ги вкарат в пералнята с 1-2 дозички !

абе да си правят каквото си искат. голяма работа. като се напиват у нас с ментета и спирт да не би си е по-здравословно. нека се забавляват младежите

Ами прави са да ги гълтат. нали никъде по тях не е написано "Да не се гълта"

Човек да се чуди кой е по-голям дебил - англосаксонските изчадийца или журналята, съобщаваща ни тази "новина"?

от терасата в басейна (на морето) даваше безотказни резултати - чупеха си врата безусловно и нямаше нужда да хабят спешната помощ

Колкото повече гълтащи толкова по-малко идиоти. Естествения подбор работи перфектно.

Наградите "Дарвин".

Голямо предизвикателство, няма що! Тези деца растат без цели, без истински ценности , без култура !И ето го резултата !И виновните сме ние , защото сме допуснали да се стигне до това

А бе какво им става на тез чавета - скучен ли им е живота, какво ли? Ние едно време си играехме с топки, жмички, колелета, джилит, немаше нито телевизия, нито интернет, нито жсм-и, па не сме правили такива работи....

споко ... NATURAL SELECTION ... слабите, неприспособимите сами отпадат от еволюцията - просто сега има youtube, винаги е имало идиоти и ще има

Е то бива, бива простотия, ама това е върха! Ами да си пробват лта, може да вкусни!

и да си мислим, че са прости или не, всичко е в следствие на липсата на критерии за въпитание, ценностна система, положителни мечти и отговорност към семейството и обществото. Къде е държавата? И има ли тя концепция за развитие на младежта? А иначе, то който иска да мре, нека си мре. Както е известно, дори Господ не приема самоубийци в Рая.

Колко трябва да си прост, че като пише не поглъщай ти да кажеш "те ли ще ми кажат" и да погълнеш това нещо!? Гледах клипа, но май никой не поглъща капсулата. Не съм специалист, но ако се погълне поне 99% е вероятността за смърт. Но дори да се пукне в устата както е в клипа пак ще е опасно за здравето. Може пък и тинейджърите да си правят шега с капсули пълни със сок или само да ги слагат в устата си, но дори да е така, някой по-заблуден като гледа клипа и може да опита с истинска капсула и това вече ще е фатално.

Западналите са гладни заради санкциите.

Тва е за децката градина. Истинският мъж на 14-16 г. гълта ножчета за бръснене.

В списание "Космос" четохме как "йоги" гълтали ножчета, велосипеди, кристални сервизи и т.н. та по техен пример решихме да се пробваме и ние, като изядохме цял вестник "Работническо дело"

браво беееее ако 10 човека до сега са знаели това, то сега го знаят 500 човека.... журналята трябва спешно да ги ограничат в писането и разпространиението на такива глупости.... после ако стане нещо, кой виновен....

Дайте им бе и син камък да гълтат,кога нема мотики намбър файв и норма 3 реда кукурузени ,секой по 2 км!

Тъпотията е безкрайна. Ще ги призная тези тъпунгери като героизъм ,ако започнат да гълтат употребена тоалетна хартия

някога на земята е имало по тъпи поколения от тези , оито създаде еврогейския съюз!

и в Перм така мислят

Какво са в перм, ножарчета да си разчистват сметки. Но виж в САЩ, там не си играят, вадят пушки и пистолети и гърмят кого заварят. Кога ли ще ги стигнат американците и техните безподобни ценности. Наистина си платен, но тъп соросоид.

ЕС си беше ОК преди да почне да приема сульо и пульо в състава си, започвайки с Полша. А истинските проблеми почнаха след като сложиха комунисти, възпитани от КГБ на чело на ЕС и на най-голямата икономика в общността.

Този клип е много по-безопасен от онзи, в който жена изпира белия си мъж и от пералнята излиза надарен цветнокож!

Може да започнат да гълтат и конски фъшкии

Безделието и безсмисленото съществуване на младежите в западните държави водят до такива идиотии! Лошото е, че и нашите само такива глупости прихващат от тях - дроги, дизайнерски дроги, наргилета, грозни разголени парцалки, безумни "предизвикателства" ... Отговорността за възпитанието на тия дебили-потребители и паразити е главно на родителите, разбира се!

А в източните кое е смислено ?

по наше време само ,,момите,, гълтаха... а сега...??? ,,джендърски,, времена...!!!

Вие го наричате предизвикателство. Аз го наричм естествен подбор! Дарвинови награди за тези "смелчаци". Светът се очиства по естествен път от всякакви тъпаци.

Щом искат да умират, прав им път на тия малоумници!!! ТЪКМО по-малко видимото ще има!!!

Интересното е че на клипа гълтат само момчета...

Според мен, който е въвел тази мода просто си е правил таш*к - и е снимал как пие капсула пълна с безвредно сокче. А подражателите са се юрнали на перилните препарати :)