Пентагонът ще сътрудничи за импийчмънт на Доналд Тръмп

Очаква се да бъдат предоставени документи във връзка с украинската афера

Обратно в новината

Коментари - Пентагонът ще сътрудничи за импийчмънт на Доналд Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Махнете този идиот, той е зависим. Принизи ролята на САЩ, като световна сила, разедини западната демократична общност и обърка Света.

Нали знаете какво става когато армията се обърне срещу президент в дадена държава

ДОКОЛКОТО ЗНАМ, ТРЪМП Е ЗАКОННО ИЗБРАНИЯТГ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ В МОМЕНТА! АКО НА ДИРА ТОЗИ ФАКТ НЕ МУ ХАРЕСВА, ДА НЕ ТРИЕ КОМЕНТАРИТЕ, АМИ ДА ОТИДЕ ДА УЧАСТВА В ИМПИЙЧМЪНТА! АРИВЕДЕРЧИ!

Чао, оранжева овча главо, няма да липсваш на никого

"разследването за импийчмънт" И на какво основание го искате?"Ами нека да започне процедурата и чак тогава ще Търсим доказателства за импийчмънт!" - Демократите. "Конгресмените демократи, водещи разследването срещу Тръмп, поискаха миналия понеделник Пентагонът да предостави документи във връзка с украинската афера" Защото транскрипцията която могат да видят не е достатъчна ли?Или защото не описва дума по дума измислената приказка на Адам Шифт!?

ясно защо - Тръмп е бизнесмен, не войнолюбец

Голем бизнесмен - изпука наследството на баща си, фалира собствените си казина и е стотици милиони в дълг (потвърдено от Дойче Банк), но отказва да разкрие данъчните си декларации, защото всички ще видят що за загубеняк е. Пари наготово лесно се харчат, тоя никога с нищо не е успял финансово.

80% ОТ КОМЕНТАРИТЕ СА ИЗТРИТИ!

Цялата ни система е против Тръмп, искаме да развиваме много повече ВПК... и глобална война(без Америка де)