Пентагонът обяви, че е засечен предполагаем китайски шпионски балон над САЩ

Едно от местата, над които е забелязан балонът, е щата Монтана, където се намира военновъздушната база Малмстрьом

Обратно в новината

Коментари - Пентагонът обяви, че е засечен предполагаем китайски шпионски балон над САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това да не е някакъв заблуден увеселителен балон от китайската нова година? Щото сега със сателити шпионират.

Значи хем тайно, хем го обявяват? Защо изобщо го обявяват като не искат да го свалят? В съседната статия пише, че Спейсекс щели да изстрелват спътници за "орбитално преследване" Да не би да искат нови пари за ново оръжие? Смешна работа. А пък може да се окаже че са извънземните, щом летят над ядрените бази на щатите. Преди години извънземни предотвратили ядрен удар на САЩ документирано във документални филми. Ивънземните няма да позволят Земята да се самовзривява от луднали алчни човешки индивиди.

страх тресе краварника хаха

Какъв страх бе?Нова да те е говнарника наречен русия

та това е ужасно! педитата от натоса, ек, "демократите" с лачения маникюр кършат ръчички и хапят ноктенцата на крачката си и викат "ах, неее..." от тази новина, която ужаси цялата прогресивна, лгбтку+ световна хунта разбираме, че тази китайска агресия срещу свободата на ковид-фашистките мерки и насилствени експерименти с шарлатански бъркочи в джендър трюдоландия и байдънъна от майдъна ги е накарала да прибавят още по две кила дрисня към и без това вече препълнените им пампери, дайпери, а гейнералското им скотско общество на джендър маймуните е започнало да скача с врясъци до макаците в зоопарковете. от цялата тая джендър какофония може да се направи изводът, че китайците вече могат да управляват не само долара, а и ветровете. даже не искали да го спукат, да не би да е пълен с бацили от типа "ковид доместикус". ама техния ковид бало сам си се спука и жертвите от "ваксините" на бандата скопени психопати от давос вече не, а отдавна са налице. скоро ще им се спука и банковият балон, а ди доларовият балон. Бог с нас

Страх ги е Американците.

Шубето е велик страх...

Китайците да не би да ходят още с налъми от оризова слама и да се бият с бронзови мечове ? А, имало ли е китаец в балона, който прави карти върху оризова хартия ? Колкото и да ти е промит мозъка, да обявиш, че държава, която има сателити те шпионите с балон, не е никак сериозно.

Хамериканскити мангали се оплакали и кат ги питали ко станалу, те отговорили: - Тирипер пра'им бате, тирипер! Китайцун пратили балун!

Сега остава и гражданската война да избухне заради един балон

В цялата истерия е ключов коментара "предполагаем"

Пък ние всички сме вперили очи в американския балон и гледаме кога ще се пукне, че ще има големи сътресения за населението на Земята

Краварчета, видяхте ли балончето, идваме

На кравария

Един балон не могат да идентифицират

Шаш и паникааааа, Балонът нахлу мощно! Надявай памперсите, китайците идаааат.

На янките с тия балони не им верваме. Изиграха си картата с тоя балон на Розуел Ню Мексико 47ма година, тогава им се вързаха балъците от населението, ама вече тоя номер не минава. Не се знае дали има нещо изобщо, а ако нещо има надали е балон. Амя щом почнат да пискат военните, може и д аима нещо. Тия мръсници вършат престъпленията и злоковните дела тихомълком, ама щом някойбдруг направи нещо като тях и ей такава голяма уста отварят. Приветствам всеки с различно мнение от янките.

Аз съм за Китай. Сащ да го д.

Пак йали лайкли...даеба тъпите шизофренирали кравари.

Няколко милионна армия ще акостира скоро по бреговете ви американски червеи!!!

Да внимават за дълговия балон, който вече е на стойност 31 трилиона гущера. Защото като гръмне той, не им трябва ядрена бомба.

Ко да внимават.На Русия валутните резерви и на руските олигарси парите са около трлион долара.Ще закърпят положението с техните пари

Що не го свалят? Или няма с какво? Ако лети на 30км височина и не дава отражение на радара, той е недосегаем за самолети и за ракети.

Що да няма?F-те пък и Су-тата и МиГ-те имат таван 16 000 метЪра.От такова раСтояние балонът е достигим.Но явно има някаква длуга причина поради която не то свалят

И над 20км да се дигне самолета, пак нищо не може да направи на балона. От 10км с 30мм оръдие не може да го свали. Ракета без радарно отражение не може да се насочи. Само евентуално ако балона е нагрят, ама защо да е топъл? Горе е много студено, а мотори балона няма. Евентуално ракета зенитна с лазерно насочване.... ама едва ли има такива.

Да, има един култов стар български филм с Парцалев и отбор юнаци - "Балонът". Гледайте го, да видите, че няма нищо ново под слънцето :)