Пентагонът бие тревога: Екстремисти вербуват военни

Проблемът привлече общественото внимание след бунта срещу Капитолия на 6 януари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До какъв парадокс се докара ''демократичния'' свят - учителите да се жалват че учениците им много добре са усвоили преподаването им и даже ще ги изпреварят в уменията им....

Вербуването не става на сила а по собствено желание така че пентагона да сърба попарата дето забърка за много страни понеже отдавна се знае че екстремистите се спонсорират от краварите ама в един красив момент им доказават на тях самите на какво са ги обучавали..

"непропорционално висок брой ветерани от въоръжените сили и някои действащи военнослужещи" - именно - те се бият извън страната си в името на някакви ценности, сега искат да ги наложат и вътре в САЩ, че много се разпищолиха демократите.

ОРГАНИЗИРИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ И ЧУЖДИ РАЗУЗНАВАТЕЛНИ СЛУЖБИ. ОСВЕН ПСИХОЛОГИЧЕСКИЯТ ТЕСТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА ПРИГОДНОСТ ДА СЕ ВЪВЕДЕ ПОЛИГРАФИЧЕСКИ ТЕСТ.

0

И в САЩ, и в България, и в Германия, и във всяка друга държава има проблем с фашистите в армията, САЩ чак сега ли се светнаха?

Умрелият при задържането доказан престъпник Флойд беше погребан с почести, а хора рискували житота си за тази държава в непрестанните войни, които тя води, са обявени за терористи.... Има нещо много гнило, но не е в Дания....

Нищо чудно , то само закъсали джендъри стават вече офицери в Американската армия

Не, не е Комунизъм в САЩ! Комунизма се грижи за хората си,и им отнема по-малко свободи от това което виждаме в САЩ! В САЩ управляват фашисти наричащи себе си....Демократи! Пълен цинизъм ! Преследване на Опозиция,на инакомислещи!!?? Призиви на политическата полиция към децата да Предават,и Доносничат за родителите си...Мачкане...Фашизъм !! САЩ е свършена,умираща държава!

Това, което си описал си е точно комунизъм. Колкото до фашизма, ще използвам вашата интернационалсоциалистическа тактика: фашизъм преди 1920 и след 1945 няма и фашистите са избити от съюзниците либерали и комунисти. Сърди се на интернационалсоциалистическите патриоти и техните наследници, че решиха да се слеят с братята ви либерали и да направят либералсоциализъм в ССАЩ И ЕСС.

След като номера на Пентагона и ВПК с външните ,,врагове" Китай и Русия не мина пред света ,те насочиха силите си срещу вътрешни ,,врагове".Когато държавата има проблеми се търсят врагове вътрешни или външни ,а не реални политически и финансово икономически решения за гражданите и .

американските параноици много яко са изтрещяли вече, нищо добро не може да очакваме от там вече

ХА ХА Направо да назначават ПОЛИТКОМИСАРИ... както в СССР...натам са тръгнали

либерасчета , слагайте памперси

Това е много сериозна опасност и мисля че трябва да се наложи железен контрол, всеки военен и с най-малкото съмнение за симпатии към кръволока Тръмп да бъде уволняван без право на пенсия, а нови военни да се назначават само ако са представители на някое дискриминирано малцинство!

:))) Много добър сарказъм, но се опасявам, че малко хора тук ще го оценят и ще си отнесеш минусите...

Значи всички опозиционери биват третирани като "екстремисти"? И това ако не е комунистически тоталитаризъм. САЩ се оказаха по-тоталитарни от бившия СССР.

Те екстремистите са завзели властта. Лицемери!

Вчера, на слущането в Конгреса, шефът на ФБР не пожела да отговори на въпроса, каква е причината за смъртта на полицая по време на атаката на Капитолия през януари. Не били определили още, проучвали я. Когато е за "отравянето" на Навални станало в Сибир веднага намериха "твърди доказателства" - на 3-тия ден още. Ама за смъртта на полицая насред Вашингтон 2 месеца не им стигат... Накрая ще се окаже, че е починал от естествена смърт. Ама на кого му пука?! Пишем го жертва на вътрешния тероризъм и толкова. Върши работа за пропаганда и за лов на вещици.

Сърдечене удар. До колкото знам има излязъл официален доклад. Ама болшевишките медии проглушиха ушите на хората, как го били "убили" и сега чакат да мине време и да се забрави какви идиотии пропагандираха.

На пряко поставен въпрос за причините за мъртта на човека, тоя катил отговори, че сега проучвали причините за смъртта и не било подходящо времето да се съобщават резултатите към момента. Каза, че когато станело подходящо времето, щели да ги съобщят... Подходящо време?! Подходяшо от политическа гледна точка.

Затова - само негри в армията и чиста работа ! И в ръководството на САЩ - пак само негри ... Не ви се харесва ? Нищо, ще свикнете !

и педали и педали, те също са от наште

Че седемдест милиона американци, от най-въоръжените в САЩ, гласува за Тръмп.

75 милиона гласуваХА - през Ноември. Днес и 30 милиона не би събрал..

След още някой месец ще събере 120млн.

Бе, да бе. Всеки, който вижда обратната дискриминация на белите, хетеросексуални, християни, мъже в САЩ, е "екстремист". Както и ония, които не приемат арогантната фалшификация на изборите, за законна.

американците се събуждат

А бе напоследък и на мене все повече почва да ми се нрави тая идея за бялата раса и то като се има предвид че шарените тук не са чак толкоз много. А като гледам каква шарения е оттатък океана - ще има голям гърч...

Тия тиквеници не разбират какво ще си причинят сами. Тая тъпотия няма как да просъществува още много дълго.

Тоз на снимката как се оглежда доволен .....и бърза да се изниже...я химикалка е откраднал я е излъгал пак нещо....

Черен фашизъм!!!

Всеки бял трябва да се чувства виновен според новата политкоректност в САЩ и да остъпи и дрехите си на гърба за някой цветнокож...ей така, за да докаже че не е расист. И какво се очаква да стане? Потърпевшите за тези идиотизми да си мълчат и да се усмихват ли?

След дрехите, не е лошо и да се понадупи така. За да докаже, че не е "хомофоб".

нация основана в култ към парите какво чакате?