Пенсионираната Меркел е "удовлетворена" и е заета с писането на мемоарите си

С помощта на нейната дългогодишна ръководителка на канцелария Беате Бауман тя пише за детските си години

Обратно в новината

Коментари - Пенсионираната Меркел е "удовлетворена" и е заета с писането на мемоарите си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпачка !

На кой ли пък му е притрябвало да и чете на тази ФАШИСТКИТЕ "мемоари " - Тръгнала от картофите и свършила на картофите , и много " удовлетворена" ! Егати какви ТЪПИ хора управляват света , и то затова краят е НЕИЗБЕЖЕН !!

Меркел е най-големият престъпник в новата европейска история: Сътрудничеше на Путлер и е пряко отговорна за агресията в Украйна и напълни Германия с мюслита.

Пише "мемоарите на една арабела". Тази ева мамата на европа и в частност Германия.

колкото и да ми е неприятна ПИШЕ КЕШОВИЦА, мили мои! Тия глупост ще се намерят достатъчно идиоти да ги купят и бабката ще си допълни милионите с още, пък малоумниците си я плюйте и коментирайте!

Мъжкараната кога ще прескочи до Киев?

Бабата, която напълни Европа с навлеци от Азия и Африка е за затвора.

Заради нея са украинските случки:

Старата баба иай няма да може да си изхарчи милиардите

който да на каже,че е удовлетворен от себес и?няма! Да пита германците как я оценяват! Последният й мандат беше катастрофален и заличи положителното от предходните. Не си спомнят с носталгия за мути.

Немския вариант на боко. Но така е като си отгледан и възпитн от щази. Банковите и сметки си стоят офшорно а тя се възприема като удовлетворена. Скоро историята ще и пише двойка, защото не тя е тази която да се оценява.

ВИЖТЕ я! Заради тая дебелана ЕС плащаше 5 000 000 000 евро НА ДЕН на руските наZZисти! А те вместо да си оправят кочината наливаха в интернет тролове, оръжие и подкупи на политици из целият свят!

мръсно пъпчиво фашистче

Каза руският НаZZист, а! ХИ ХИ ХИ

Кучкатата от ГДР направи пътека да ходи до Кремль и заедно с другият ПреДАтел Шрьодер предаде ЕС на руската газова мафия! Кучката, която си затваряше очите за окупацията на Крим и Донбас толкова години! Сега сигурно е доволна и си брой копейките! Другия боклук Шрьодер дори не се и криеше направо замина в раZZия да "работи" за гЪзпром!

прадядо ти фашагата са го претрепали с тояги, а прабаба ти уроспията са я разпаряли анално

Умри от РАК, боклук

меркел предадетлката

че тая обикновена жена Меркел е управлявала Германия, трябва да си много тъп за да се връзваш на такива съчинени животи, истинските кукловоди са дълбоко законспирирани, те затова са и истински кукловоди

Мръсна руска курва! Дано да се гътне по-скоро!

деметен плазмодий

Нека целият ти род да умре за 1 година от РАК и Левкемия! НЕКА! ЩЕ!

Сигурно ще напише колко е лош Путин и руснаците :))) И тя е виновна за войнта в усрайна.

Голямо писАнье от всякакви илитерати през този 21 век. то артисти ,то певци ,то политици и все мемоари пишат ,а преди се подиграваха на бай Тошо, че имал незнам колко си тома.

Съсипа Европа, сега остава само да го опише. Не е нужно, ние виждаме какви ги надроби.

Жената която съсипа ЕС! Яловата баба която извика племената и чернилките да и оправят генофонда! Преди не много време вместо да пише мемоари щеше да е разстреляна на някои площад за предателство над народа и родината. Това е истината каквато е.

Да седне на тротоара и да започва да удовлетворява гостите си от Афганистан.

Всичко е 6 - и имигрантите са УДОВЛЕТВОРЕНИ.

Доказателство, че и в най-хубавите страни, като ГДР понякога се раждат изроди.

Баща и се мести много бързо и спешно от Бон в ГДР. Точно преди повишението му, свързано с персонално служебно проучване от секретните служби в ФРГ. След това, след 1989, се оказва че двете ключови фигури, на които списващата комсомолския стенвестник се опира за да се докопа до Кол, шефа на партията ЦДУ и канцлер на Германия, са изключени от ЦДУ заради връзки със ЩАЗИ. И естествено като се докопва го изпързалва с трика корупция (подаръци за 6000 марки, от типа писалище от скъп мрамор). Кол като честен човек се маха, но веднъж на върха Меркел прочиства и премахва всички, които и се противопоставят. Всъщност до комсомолския лагер в Донецк, някъде 1979, Меркел е била съвсем нормална. Там и обръщат резбата или по-точно и махат резбата и става асексуална. Като скопена. Точно украинците. И май точно от племето на Зе, които отговарят за лагера. Вероятно са и готвели блестящо бъдеще в компартията на ГДР, но са видели че може да направи много по-големи поразии на ниво континент.

Този травстит няма нужда от мемоари. Историята ще го запомни като - Травестита Меркел, основният ислямизатор на Гейропа.

А на свещи ли ги пише мемоарите? Или тяхната парапетка цепи дърва като част от служебните си задължения? Май ще трябва по една парапетка във всеки германски дом и допълнителни за емигрантите? Не усеща ли липса за баце? Не се ли сеща за него в мемоарите си? А за България?

Оу-пар-медхен

Да си ялова краварска подлога, съсипала Европа, е ултимативното удовлетворение на този свят!