Дянков заложи кариерата си с бюджета, протестите не го плашат

Демокрация е и мен протестите не ме притесняват. Правителството ще действа смело, за да осъществи реформите в страната. Това каза пред Нова телевизия финансовият министър Симеон Дянков по повод заканите на зърнопроизводители, железничари, полицаи, военни, учени да излязат на протести и стачки.

Обратно в новината

Коментари - Дянков заложи кариерата си с бюджета, протестите не го плашат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този путьо щеше еда види кариера, ама каменна! Добре, че е била тази фондация на ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА, че са го изпратили за сметка на всички българи, с нашите общи пари, да отиде да учи в Щатите./добре за него, не и з нас/. Точно за него е преказката "Пази Боже сляпо да прогледа!" Този лилипут не е бил вундеркинд, за да го споходи това благодеяние. Много умни деца си остават незабелязани. Този е доказал с нещо, че ще се отблагодари на благодетелите си и то е налице!

Кариера????? Каква кариера - на един разносвач на пици,който е малко по-грамотен от мутрите и те затова му се кланят.

за тоя бюджета е компютърна игра. самодоволен и си верва. много добре са го дали с ореол-Господ1. и на тоя му отесня сакото като на Боко. доктор урудис.

на простия и тъп овчи български народ така му се пада защо гласувахте за ГЕРБ ? Сега нямате право да протестирате

Цялата държавна машина е впрегната да смачка човешкото в българина и успява. Цялата държава работи за мафията и за една съседна страна. Естествено е , че не се пречи на руските интереси, но този път не ни разиграха на цигарена кутийка , а на "Айпод" .

каква кариера щеше да има тоя нещастник, ако не го бяхме взели тук...измекяр...

В трудни времена всеки се свива-Но Дянков НЕ СВИВА АДМИНИСТРАТИВНИТЕ ЛЕШПЕРИ-Я да почнат да им удържат осигуровки както на всички по трудов договор,да ги съкрати половината-,да се заложи електронно подаване на всички видове ДАНЪЧНИ ДЕКЛАРАЦИИ, ДА ВИДИМ НЯМА ЛИ ДА СЕ ПОПЪЛНИ БЮДЖЕТА-НАП е пълен от важни хора които си лапат заплатите,стоят на топло и не си мръдват задниците -Никога няма да бъдем Германия,било то пък Великобритания

+100

Всеки здраво мислещ БЪЛГАРИН трябва да се замисли,как да принуди поредните откачалки от горе да станат здравомислещи.

Българина е овца, а паднели ти овца стрижи.

Граждани и гражданки-много говорите и нищо не правите!Дянков е перфектен !!!Хубаво е ,че има такива като него, защото след това Червено природно бедствие/10бала по скалата на Рихтер/ вършало и унищожило всичко българско и родно години наред,няма как да вървим напред.

Тъ какво? пачка

А тия приятели от герб пълнят джобовете и продават България до МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ с посредничеството на щатите на братята ни турци.Гледай какво става и се учи.

Мила ми гражданко, ако С.Д. знаеше какво да прави нямаше да е в България. А такива като Вас, ахкат и цъкат пред един посредственик, който не знае какво да направи та да си събере дължимите пари.

Мила гражданко, ЗНАЕШ ЛИ КЪДЕ Е БАТКО (БОЙКО). Никакъв го няма да надзирава недомислията на Дянков и Трайков. В последните дни тези наговориха толкова глупости, с което потвърждават, че в правителството на ГЕРБ цари паника и хаос. Друго е ББ да стане и да каже какво ще се прави! На тези двамата нищо вече не се разбира. На 10-ти Дянков казва, че това е най-добрия бюджет, който сме имали. На другия ден - че ще го орязва, на третия ден - че си залага кариерата за него. Май и ти си от герберите, които го гласят за нобелов лауерат по приложна (сбъркана) икономика!

Истината е в отмяна на плоския данък! Не може един едноличен търговец, който печели по няколко хиляди( и по-малко) лева на година да плаща 15% данък, а търговците, печелещи стотици милиони, да плащат 10%!!! Това го няма никъде по света. Дянков може да си изяде дипломите. Това е ограбване на бедните за сметка на богатите. Така средна класа не се прави, така средната класа се убива.

Станахме двама.

Най-голямата истина е в това, всички да вземат по 1000 лв. Ако заплатата ти е над 1000 - по закон да си намериш двама безработни и да им плащаш. Ти да не си Янаки Стоилов?

Въпросът е тази или следващата година Дянков ще бъде номиниран за Нобелова награда по приложна икономика!?!?!?

А трябва да ви притесняват протестите г-н празноглавко, но разбира се с такива ялови е вели протести няма защо да бързате с притесненията. Не народ а мърша сме и затова сме излъчили нехайни мърши да ни управляват. Бюджета може да ти изкара и на теб като смотльото Велчев публикация и награда край някой УСА джърнъл, не че от това ще видим хаир. Хаерсъзи крадливи, душмани народни сте вие в ГЕРБ, както и всичко парламентарни мръсници бивши и настоящи. С вашия дивашки капитализъм и хомофобия рушите постоянно бъдещето на българската нация. Мястото на всинца ви е в ада, не че от това нещо ще ви притесни. Хора безочливи и без морал.

Дянков, не ми пука какво залагаш за бюджета, а за всички ще бъде най-добре да си събереш куфарчето и обратно в Щатите - там ти е мястото, не тук да ни тероризираш, а с тази прическа тип канадска ливада просто си супер. Върви си! Не те искаме! Нека дойде някой по-кадърен финансист, а не дребен счетоводител като теб.

Как да не напълни човек устата със зъби и очите със стъкла на "безстрашните" грабители?

дано кариерата ти продалжи в някоя лудницата под надзора на психясал психиатър

Оказало се било, че 2/3 от пенсионерите били работили 3-4 години след пенсионната си възраст. Че как няма да работят, като трябва да живеят? Милиционерите и чиновниците с големите пенсии няма да работят като продавачки и чистачки, каквото обикновено правят тези 2/3 според лилипута. А тази твоя кариера я дължиш на това, че си се продал и си приел да бъдеш антибългарин.

Съкратете раздута администрация поне в Добрич са цяла армия,който обесняват как няма да се случат нещата. Некадърници с лопата да ги ринеш........

Защо никой не ни осведомява: КАКВО СТАВА С ИКОНОМИСАНИТЕ / НЕРАЗПЛАТЕНИ И НЕПОХАРЧЕНИ/ ОТ БЮДЖЕТА СРЕДСТВА??? Това закрият, онова отрежат - спестяват харчове, паричната маса в условия на борд е същата. Значи неизхарчените за нещо си пари се харчат за нещо друго. За какво ли ? Къде са ПАРИТЕ и какво е платено с тях - не се ли запитвате?

Как да не се запитваме? Същото ог казах и аз по -долу. Защо Дянков е извадил до сега един прозрачен месечен отчет в страниците на министерство си, както правят белите държави на Европа , а върши всичко на тъмно?? Харченето на Дянков е безобразно лъжливо, всичко се харчи за бизнес клана на ГЕРБ и техния благодат за пълните джобове, обира се тотално хазната, не малка част от парите на българския народ ежедневно заминават за Америка. Дори от твоите цифри 1,5 милиарда, за да платят на бизнеса, е сума която е отишла за бизнеса на ГЕРБ. Абе вие за просто стадо овче ли смятате народа си и вечно смятате така да го остригвате и подритвате?

много добре знаете отговора на всичките си въпроси - защото полицията им ги пази от вашите въпроси. Защо, защо... козируваме и това е, отговор няма и спасение няма.

Едно от най успешните качества на Герб е това да поляризира обществото. С това се оцелва директно слабото място на българина. Насажда се омраза срещу зърно производителите с големите им печалби, срещу феодалите от Бан, срещу лекарите, и некадърните учители. Всички слоеве от обществото трябва да се мразят един друг. Политически нещата са същите - комунистите окрадоха всичко, Костов бил не знам какъв си, Кунева била не знам каква си, този бил престъпник, нека го мрази народа, нега мрази всички и бедните че ги мързи да работят и богатите че не плащат данъци. Да мразим всички и да подкрепяме единсвените съвиршени не съгрешили богоизбрани - тиквата, цецо цървула и шизофреника Флик, които толкова много направиха за страната!!!!

Заповядайте на работа в МВР. Ще носите чантите и ще получавате големи заплати. Сега се постъпва много лесно (особено в РУ ), защото няма желаещи, а тези, които започнат работа седят 1-2 години и си бият камшика. Било много хубаво и платено и съвеста ги гризе да останат там.

Коментарите тук са типични за манталитета на българите. Вместо всички да искат да се пенсионират при условията на полицаи и военни, те искат да ги им премахнат. Предполагам, че няма военен, или служител на МВР, който да не желае всички да се пенсионират при тези условия. Финансовата криза, която се задава не се дължи на преференциите на полицаи и военни, а на некадърното управление на ГЕРБ. За това нещо и леви и десни от опозицията отдавна предупреждаваха! ГЕРБ използват това, за да настройват отделни социални групи едни срещу други и то много успешно. Хора опомнете се!!

...трябва да се изнесе с голям шрифт в секцията "избрани"! Това правят с нас - разделяй и владей! И както някъде някой беше писал: докато им се връзваме е толкова просто, че дори и министър от герб може да го направи! ВСИЧКИ ЗАЕДНО ЗА ПРАВАТА СИ!

Докато има хора да твърдят, че световната финансова криза е заради ГЕРБ, не виждам и защо да се оправяме!

Чудя се тези дви институции - НЗОК и НОИ , нямат ли председатели и защо мълчат като риби по въпроси касаещи пенсионната и здравната реформи които им се предлагат от най големият И НЕИЗРЯДЕН ДЛЪЖНИК НА ЗДРАВНАТА КАСа И ПЕНСИОННИЯ ФОНД - правителството на Борисов!!!! Защо Дянков не обясни докога ще продължава тази практика да не привежда предвидените в бюджета здравни и пенсионни вноски на държавните служители и да КОНТРОЛИРА И НЕПРАВОМЕРНО ПОЛЗВА СРЕДСТВАТА ЗА ЗДРАВЕ И ПЕНСИИ. Нашите вноски към НОИ и НЗОК са си чист данък , а не осигуровки !!!! С тях ние подкрепяме бюджета !!!! ТОВА Е ИСТИНАТА И ТОЗИ НАГЛЕЦ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА БЪДЕН АРЕСТУВАН И ХВЪРЛЕН В ЗАТВОРА!!

Прочетете в ABV - страница ПАРИ интересна статия по проблема: Легендите за провала Проблемите на страните от еврозоната не се дължат на социалните харчове, пише носителят на Нобелова награда за икономика Пол Кругман за в. "Ню Йорк таймс". .......................в края на анализа си нобелиста казва: Следователно, поуката от случилото се, е да се пазим от идеолози, които се опитват да използват европейската криза като аргумент в подкрепа на твърденията си.

Господа, субектът с психо-симптоматична мимика приказва нелепости. Не е заложил кариерата си - не е имало залагане, няма срещу какво да я залага, няма и къде да я заложи. Протестите не го притесняват, не защото е демокрация, а защото протести няма. Дори психиатричен преглед не би го притеснил, защото е сигурно, че няма нито кой да разпореди това, нито пък има храбрец да постави вярната диагноза на управник. А и такива прегледи има за охранители, шофьори и др., но за особено опасните - управниците на страната няма. Да сте чули някой да е преглеждан? Тато, Бойко, Монката - Самозванец? Защо ли?

Не ми пука, че залагаш кариерата си, пука ми, че моята кариера е заложена. Най-доброто решение е: go back to where you come from - i.e. to your mother`s pussy!

Ако всички само се оплакват и искат да получават като си седят и мързелуват ще стане като в Гърция (адски ги мързи да работят тези гърци)... Не знам кой ще е доволен и ще се съгласи да му "орежат" парите. Естествено, че ще предпочетат да се пенсионират и да си вземат заплатите накуп. Но за какво??? Защото не им се работи. всеки гледа с трици маймуни да лови. Колкото до Дянков, добре че е той, че иначе не ми се мисли...

Внимавай, че в този форум 'работа' е мръсна дума. Всеки, който насърчава работата е охулен и напсуван. Толерират се само изказвания 'дайте да дадем', 'вдигнете ми заплатата', 'вдигнете ми пенсията'.

"...добре че е той (Дянков, б.а), че иначе не ми се мисли..." Мисленето е "мисловен" процес, който не всеки го притежава! По-добре като Мечо Пух: - Понякога си седя и си мисля, а понякога просто си СЕДЯ!

Уважаеми, че не Ви се мисли (както сам пишете) е разбираемо. Не е разбираемо друго - как ще докажете твърдението си "адски ги мързи да работят тези гърци", след като твърдите за българите: "всеки гледа с трици маймуни да лови"? Бая мислене ще Ви трябва да докажете тези си противоречиви лъжи, но ако не Ви се ще - недейте. Всекиму своето. Все пак, не сте нито Аристотел, нито Архимед, нито Хипас...

Хич да не ти пука Симеоне-страхливи са и полицаите и военните и селяндурите,никакъв гювеч,нали гласуваха за нас.

Г-н Дянков, най добре предложете пенсиите на полицията и на военните да се изплащат от бюджета на съответните ведомства. Тогаваонези, които работят ще получават толкова колкото може да им отпусне държавата и ще изплащат пенсиите на колегите си. Нещо не ми се вижда много честно една учителка да работи до 64 години на шум, по половин ден права с разширени вени, и един полицай, който по цял ден ходи от кафене на кафене да са равнопоставени. Към полицаите от второ районно. Преди време подопечните ви проститутки, от които събирате процент, обраха на входа на кооперацията възрастна болна жена. Когато отидох в районното да се оплача ми казахте че това не е ваша работа. Изобщо може ли някой да напише какви са задълженията на един полицай и за какво получава заплата, че и ранно пенсиониране на всичко отгоре че и 20 заплати, така било от край време. Преди 90 г. всички се пенсионираха на 55-60 години, с 20 годишен стаж, сега за всички стажа е вдигнат игодините също. С какво право полицаите и военните ще са богопомазани.

Пълен нещастник !Смъква по 10 кожи от бедните и пенсионерите.

Когато любимата партийка БСП загуби властта, пенсионерите изпълзяват и почват да реват, че пенсийката им е ниска. Когато БСП са на власт пенсийката стига за всичко. Дори когато пенсийката беше 3 долара по времето на Виденов на пенсионерите име беше екстра. Нали 'нашите' са на власт!

И ти един ден ще станеш пенсионер.Тогава каква песен ще запееш?

Пожелавам ти с твоите на власт и сегашната пенсийка . И ще те питам. Защото и всинца още от изграденото от пенсионерите крадат още...

Последните 22 г. НЕ СЪМ ВИЖДАЛ финансов министър, по-отговорен, по-компетентен и по-голям патриот от Дянков! Ако СДС беше случил с такъв финансов министър(спомнете си Муравей), друга щеше да е тяхната съдба! Сега е много интересно КАК ще се развие конфликта с Цветанов на тема бюджет и ако Дянков загуби заради Боко, дали ще си подаде оставката? Тогава, за умните и компетентните, завинаги ще остане героят на това правителство!

Много си прав. Ако удържи натиска на Цв., Дянков ще се окаже най-големият мъж в българските правителства до сега дръзнал да иска реформи в МВР.

Леле, леле, искате да ме погребете преждевременно! Още не съм умряла, за да хвалите вместо мен този и онзи, особено калпавите! А спрете се!

НАПЪЛНО СТЕ ПРАВИ.СЛЕД КАТО СЕ ПЕНСИОНИРАТ И ОТИВАТ ОТНОВО ДА РАБОТЯТ КАТО ОХРАНА И ОТ ТАМ ВЗЕМАТ ЗАПЛАТА.С ЕДНА ДУМА ВЪРВИ ГИ ГОНИ,КАТО ТЯХ НЯМА.НЕКА ГИ ПОИЗРЕЖАТ МАЛКО,ДА ВИДЯТ ДРУГИТЕ ХОРА КАК ПРЕЖИВЯВАТ.ПРИВЕТСТВАМ ДЯНКОВ,НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ НИКОМУ И СМЕЛО НАПРЕД.

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА-хайде в един глас стига сме чатили-време е да си върви това правителство,докато не сме закъсали и измрели

Заслужава подкрепа за куража да намали малко безкрайните привилегии на полицаи и военни. Щата и на двете е силно раздут.В страни като Австрия, Белгия,Холандия,Чехия,Унгария (сходни с нас по население), бройката на военните и полицаите е наполовина по-малка. Но понеже Борисов и Цветанов са полицаи там съкращения няма да има.

нищо не залага мъника. Неговият залог за успех в краиерата се нарича Борисов.

Какво всички се редите пред Дянков. Нали си имате Министри. Всички министри се оправдават с Дянков. И човекът е прав, при тази добра реколта на пшеницата, хлябът не поевтиня. Ще стачкуват и кво? Сега ли е време за стачки, когато цял свят се чуди какво да прави. Айде да се сетите как беше 1997г.

Много червена омраза се сипе по Дянков. И има защо - резна им париците на номенклатурчиците и сега ако искат някой лев ще трябва да правят реформи. Нещо като ултиматума на Германия към Гърция. Защото няма как да стане така хем да иомаме балансиран бюджет хем всички да искат пари. Просто няма откъде да дойдат теаи пари в условията на валутен борд. На изминалите избори пенсионерите отново показаха че за тях червената бюлетина е "свещенна крава". Може и за най-големия идиот да гласуват само да е от "техните". И това че гласуват заедно с ДПС хич не ги притеснява. Е, трябва ли да с етолерира такъв "лош материал".категорично не. А ония дето в МВР вземат рушвети и изнасят флашки само знаят да искат. Но този път ББ има близо две години да направи реформите. Ако изгони от държавната администрация 15 - 20 хил симпатизанти ан БСП и ДПС българите ще му бъдат вечно благодарни.

по-добре като в Гърция - 2000 евро заплата и нека намалят по 10% на година, отколкото 100 евро и да увеличават по 5% на пет години веднъж .... той живота ми мина в чакане ..... почнах работа 2000г. с 120лв. сега съм стигнал 250лв. ...... ковчезите са по 500лв.....

Значи не си поп, а най-малко арменски.......

Аз съм почнал през 1970 г. също със 120 лв. и работя до ден днешен! Това показва, че никаква "промяна" не е имало през това време; просто ние сме си в тоталитаризма, украсен с бутафорни "рИформи"! Както е казал фон Клаузевиц: "РИформата" е продължение на политиката, водена преди това, с други, а именно, насилствени средства!" б.а. Думата "война" в оригинала е заменена с думата "рИформа".

Да, по-добре в гръцката криза отколкото в българската стабилност.

Ако поне грамотното население на България не е разбрало досега,че Дянков управлява страната,крайно време е да го разбере. Той, а също и Износен Плевнелиев,не са избор на Тиквата,а му бяха наложени отвън. Дреме му на Хер Флик за кариерата на министър и вицепремиер! Той изпълнява музиката,поръчана от този,който му плаща. Това не е нашата държава,която му плаща някаква мизерна министерска заплата,а Световната банка и тези,които я управляват. Интересно,а също и много жалко беше,че никой у нас - нито медии,нито населението,обърна внимание на едно кратко съобщение по една от медиите преди време,че Дянков е обявил в НАП доход за 2010 г.от 250 хил. долара,получени от Световната банка. Като "основание" за получаване на тези пари беше посочено "Четене на лекции пред персонала на банката"! Голямо четене е паднало,в работно време на правителството и на държавни разноски до САЩ! Ей на това му казвам аз "четене"! Златно! Всяко изречение в лекцията - на цената на златото!Еми,така е. Трябва да се измисли някакво "основание" за получените от Дянков пари. Току-виж някой би го обвинил,че получава рушвет...

Та няколко думи за копойчетата ... Тази паразитна прослойка ни е скъп спомен още от Джугашвили, Берия и Вишински и още оттогава, по условие, акумулира в себе си утайката и измета на обществото. И поради това и досега е много удобна за всички управляващи. Защо ли ? Близо 2 милиарда бюджет, има бол за крадене ... Близо 80 000 хрантутници, които слушкат, папкат и лижат задници ... А покрай другото, това са близо 240000 гласа, барабар с копелтиите. Целият този боклучарник ние го храним и дундуркаме с данъци, глоби, рушвети и пр., като за капак ги пенсионираме по на 43 г., даваме им 20 заплати накуп и още 25-30 г. им даваме максимална пенсия ... Ами я сметнете малко, всеки един такъв боклук ни излиза за издръж повече от собствените ни деца ! И малко за протестите. Така държава не се гради и не се управлява. Не може да съществуват профсъюзи в тези структури, а ако съществуват, следва да се разтурят незабавно. Никой не е вкаран там насила, а по негова молба, запознал се е с длъжностната характеристика и възнаграждението си и е приел да работи. Ако не му изнася - марш навън, да работи каквото ще. Поне при мен е така, моите охранители си вършат работата, защото иначе няма заплата, а като бонус ми целуват и ръка ... Така трябва да бъде и в държавата, а който нема дупе да стегне тази пасмина и да я принуди да работи, нема смисъл да се захваща и да се придървя за власт като циганин-младоженец ... Айде, бегайте ...

Първо: всички които неса полеви полицаи трябва да се пенсионират на 60 и 63 години и да си плащат осигоровки както всички работещи в страната . Второ: Как е в другите страни на ЕС- на колко години осигорителен стаж и на каква възраст се пенсионират полицаите и воените и плаюат ли си осигоровките? Трето: Не са ли много полицаите на глава от населението, как е в другите страни от ЕС ?

И казват -- отбръснал Дървосекачът потта, дето се стичала от челото-му и замъглявала Погледа-му, самонашамарил-се здраво задето бил позабравил какво-точно пише в добрите Стари Книги (, че не Хората отишли при Мойсей, а той-самият при тях, ) и-ииии ... подбрал Боговете да ходят заедно да прокарат Пътя за Светлината в целево-заблатените и обилно-инфестирани гори балкански ...

Да прав си мьжки,много точно казано!Аз искам да добавя,че неможе под общ знаменател да се пенсионират тия,които са били по канцелариите редовна смяна и са си знаели празниците,и с тия,които са студували по улиците ,излагали са си на риск живота и са били на смени.Ето в/у това трябва да се помисли.

Да не се е случило нещо лошо на Дянков? Приближавам мишката към снимката му тук и се появява черна рамка. Защо е този траур, да не го е победила кризата?

Дянков е идеалният финансов министър особено по време на криза!Напълно го подкрепям,още повече,че в тази бедна страна по принцип всички само искат,но няма такива ,които да са готови да дадат!Той е много умен млад мъж,има силен характер и отлична подготовка в професионално отношение,което ме прави негов фен!

Изцяло подкрепям вашето мнение!

Дянков, самохвалството не е добро качество. ;)

И аз подкрепям но на 1/328ма. Единствено в частта -млад, за което може и да се спори от друга гледна точка. Но за останалото- идеален, министър, мъж, характер, подготовка и т.н трябва допитване до народа. Народа като най-мъдър ще каже дали е така и дали заради това се е съгласил Дянкова да му е счетоводител?

Не се заблуждавай,драги. Министрите,а и цялото правителство,не се избират от народа,а се назначават от Тиквата. В случая,обаче,за разлика от повечето други министри,дебеловратият не срещна Дянков и Плевнелиев на разклона за еди-къде си,а те му бяха "подадени" отвън - Дянков от Световната банка,а Плевнелиев,от небезизвестното Затворено общество...

"Дянков е идеалният финансов министър..." (цитат на Джоел) Браво, брависимо - такова хвалене и аз не бих му направила, пък и още не съм умряла!

"над половината от щата в МВР е обща администрация, тоест те не са на пътя, те не спират коли, те не се борят с престъпници директно. Така че за тази част, според мен, няма смисъл те да получават същите обезщетения като излизат в пенсия както всички останали, заяви Симеон Дянков." каза и отряза човека за това го подкрепям 100%

Не е познал човекът ти. Точно тази част са роднините, жените, любовниците и резервоара за кадри на ГЕРБ.

ЧИЯ КАРИЕРА ЖЕРТВАТЕ МИНИСТЪР ДЯНКОВ?! ЗАЩО НЕ ОТГОВОРИТЕ ПУБЛИЧНО КАКВА Е РОЛЯТА НА СРЕДНАТА ЗАПЛАТА ЗА СТРАНАТА, КОЯТО ПО НЯКАКВА ПРИЧИНА ЗАВИСИ ОТ МИНИМАЛНАТА, КЛОЯТО ВИЕ УВЕЛИЧАВАТЕ. ЗА КАКВИ РЕФОРМИ ГОВОРИТЕ, СЛЕД КАТО ДЕПУТАТИ И МИНИСТРИ РЕАЛНО НЯМА ДА УСЕТЯТ РЕФОРМАТА А ЩЕ БЪДАТ ГАРАНТИРАНИ ТЕХНИТЕ ДОХОДИ? НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ПРОСТОСМЪРТНИ НЕ СМЕ ПИОНКИ ОТ ИГРА НА ДАМА ИЛИ НЕ СЕ СЪРДИ ЧОВЕЧЕ И НЕ РАЗБИРАМЕ ОТ КРИЗА КОГАТО ТЯ НЯМА ДА СЕ УСЕТИ ОТ ВАС УПРАВЛЯВАЩИТЕ. ВИЕ НАЛАГАТЕ ДВОЕН СТАНДАРТ А ИСКАТЕ ДА БЪДЕМ СЪВЕСТНИ ДАНЪКОПЛАТЦИ. ЖАЛКО! ВСЕКИ ЩЕ СИ ПОНЕСЕ ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ ТОВА КОЕТО ВЪРШИ! КОЛКОТО НА ПО-ВИСОКО СЕ НАМИРА ТОЛКОВА ОТ ПО-ВИСОКО МОЖЕ ДА ПАДНЕ!