Дянков и екипът му цяла нощ търсили пари за пенсии

Финансовият министър Симеон Дянков и екипът му цяла нощ са правили разчети, за да се намерят пари за увеличение на ниските пенсии, както заръчал премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Дянков и екипът му цяла нощ търсили пари за пенсии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А, не така! Тук някои неосъзнати елементи (комундета, комуняги, комуноиди и т.н.) ръсят неверни неща за Партията и правителството и даже попържат (о, Боже!!!) Светиня му и Неговия пророк Симеончо Д., - да се светят Имената им! Решително протестирам срещу тези инсинуации и призовавам за отпор! Калитко, Павле, Боби, Иване, Мунчо - къде сте, бе? Що ме оставяте сам срещу болшевиците и техните неоъзнати поддръжници? То и Владко се скри някъде...

:-) ...Абе ако не Ни чуе, то-оооо ...

Парса чрез четене на нефелни папири никой никъде никога не е намерил, Симеоне ! Попитай за съвет Хората Данъкоплатците ! Пък и вие, Хора -- защо не му дадете акъл на Симеон ?! -------- ( Сума Хора работиха за Платформата в антикриза.бг ... че и безплатно -- и Я направиха ! Но къде е вашата Помощ чрез теми, предложения, дискусии ?! ...Как да ви представя реалната картина, ако вие не помогнете ?! )

В затвора! ние парите ще ги вземем от швейцарските банки.

Има един диск в Германия, който правителството им закупи със сметките на българи в Швейцарски банки освен тези на немци. Германия си взе своето, но тук пак са ни чул, ни видял. Та там има доста пари, които никой няма да простестира и стачкува, ако държавата си ги вземе.

Хер Флик и екипа му цяла нощ търсили пари ( с газени фенери вероятно по софийските улици).... Балентин Николов: ГЕРБ били "влезли в режим на диалог за пенсионната възраст"! Да се смее ли човек, да плаче ли.....

Коледа е време за голяма благотворителност.Олигарси,политици ,богаташи дайте от вашите пари за коледни добавки към пенсиите и поне малко очистете съвестта си за празниците!

КЪДЕ ГИ ТЪРСИТЕ БЕ СМЕШНИЦИ !? ДА ДОЙДА И АЗ ДА СЕ ПОРАЗСТЪРСА ОКОЛО ВАС ДА ВИДИТЕ ЧЕ ЩЕ НАМЕРА ВЪВ ВАЩЕ СМЕТЧИЦИ ИМА МНОГО ОТКРАДНАТИ ПАРИ

Ако накарат бизнеса да плаща осигуровки върхо реалните заплати и да подобри условията за труд - да вдигат възрастта, но преди това си е чист геноцид!

Голям процент от хората които получават тази ниска пенсия никога не са работили и не внесли и стотинка осигуровки. Сега заради тях ще трябва да работя до гроб и макар че 38 години си плащам осигуровските накрая няма до доживея да взема пенсия заради такива които никога не са работили. Не искам да съм майка Тереза за такива.

Защо не се запознаете с материята преди да пишете???Поне научете че има 2 термина - пенсия за прослужено време и стаж и социална пенсия след 70 години...

Да вземат пари от Мишо Бирата. Тази партия от Мишовци, работеща за Мишовци, ни залива с приказки, докато дава парите ни на Мишовци. След записите с Мишо Бирата които целият народ чу, каквото и да ни съобщят от тази партия ще бъде несериозно. Търсели те милите. Парички търсели.

В държава, където МРЗ е 135 евро, където младите и способни хора масово емигрират и където кражбите и подкупите са ежедневие, там пари за пенсии никога няма да има.

Къде ги намериха и ние да отидем да си намерим /скромно/ по малко да скърпим бюджета си.

да помогна с металотърсача?

Бойко Борисов да не се сърди, че народа протестира ами да си погледне министрите.Този Дянков изобщо не е в час.

И къде ги търсят тези пари? Явно пак в нашите джобове! Но там, за съжаление почти нищо не остана!

доза хумор рано в петък сутринта.къде ги е търсил парите?може би между краката на невръстната му любовница...

Не мога да разбера за балъци ли не вземат.Не евярно че са само 4 месеца увеличение ами тези които са родени след 01.09 месец ще работят 8 месеца повече.Не можеха ли да го направят пожелание които може да работи

Много си прост. Ще си плащам осигуровките, но искам да мога да работя и на друго място, както вероятно можеш и ти. Не плащането на прословутите осигуровки е единствената привилегия която имам, но не мога, защото ми е забранено със закон да изкарам и един лев допълнително

Ами вие си изкарвате много повече от това ако се хванете на друго място където ще искат работа а не кибичене. Ако това ви беше единствената привилегия направо да ви съжали човек а и всеки нормален не би стоял на тази работа като е такъв "работяга"

Този човек/ако мога да го нарека така/ Дянков,трябва да бъде въдворен в психиатрия.Не знам защо г-н Примиерът и изтъкнати български икономисти продължаватда слушат вредните забългарската нация,глупости на Дянков."Анатема "за този субект!

Защо го разграничаваш от премиера? Кой прави, говори и мисли различно от това което той нарежда?

Дянкооооов, парите са в бюджета на Народното сълрание. От там ги вземи. Ежедневно от там отсъствуват по около 100 излишни безродници. Смятай ги. От тях полза няма!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Защо ще ги компенсират тези търтеи, наречени държавни служители, полиция и военни, за това, че ще си внасят сами осигуровките? И защо "великият" Цветанов не поиска от швейцарските банки информация за банковите сметки на нашите тунеядци? Страх го е, че всички ще чуят официално това, което знаем или подозираме? ПЪЛЕН ОТВРАТ!

Ам чи то Германия ни даде диск със сметките и сумите на българи в Швейцария.Те си го купиха и всички веча платиха, а тук данните хващат прах на нечие бюро сигурно щото са "наши хора" пък и си плащат.

ИСКАМЕ ДИСКА!

как точно установи , че всички държавни служители са търтеи. Аз имам познати дето са с отлична квалификация и спокойно могат да минат в частния сектор като много от тях го и правят реално. Хайде да не плюеш просто на посоки. Ина хора дето наистина се борят с престъпници, дето пазят небето на България и дето с проекти вземат от ЕС толкова дето тъпия ти мозък не може даже да преброи, а камо ли да изработи или пък се грижат за това все още наличната държавна собственост струваща милиарди да не се унищожи, а да раборти за хората. Единственото дето ще стане е кадърните да се преместят в частния бизнес и да се влоши работата в държ. администрация. Надявам се това те устройва - някой по подготвен от теб да те смени в работата, а за капак да се усложни още работата на хората в т.ч. с институциите

Работата на държавната аднинистрация е толкова некадърна, така че, ако "кадърните" минат в частния сектор, едва ли би се отразило по някакъв начин....

Ако не ме беше разсмял, щях да се разплача от умиление! На 60год. съм и живея в България, даже и да бях с "тъп мозък", не мога да бъда толкова заблуден(а).

Парите са у българските милиардери, които окрадоха България. Ама Дянков нагоре не смее да гледа! Току виж някой огромен чепик го стъпкал като буболечка!

Ако мога да чета, дори управляващите да си изпълнят приходите и да не надвишат разходите (което е съмнително), пак няма от къде да вземат 2 млрд. лв.

В момента в ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ тази за Приватизация и следприватизационен контрол, има доказани задължения за КУПУВАЧА НА КРЕМИКОВЦИ от времето на КОСТОВ за 1 ДОЛАР, към държавата за 216 МИЛИОНА ЛЕВА. Ако тази информация не е годна за СД и не е достатъчна, но за нея са давани пари от бюджета за заплати, плащани са експертизи, адвокати, съдебни такси и т.н., ТО ДА СЕ ЗАКРИЕ ЧАСТТА от АГЕНЦИЯТА за СЛЕДПРИВАТИЗАЦИОННИЯ КОНТРОЛ и да остане само ПРИВАТИЗАЦИЯТА!!! Все пак в държавата остана все още нещо за продан!!!

Дянков търсел пари. Е как да ги има. Основно парите внасяха от данъци средния и дребен бизнес. С безумията си, Дянков ги съсипа. Рестрикции, ограничения такси. Няма бизнес, няма данъци. Приходи така не се правят. НО момчето очевидно си може само да реже разходи. За приходи вече се иска съвсем друго мислене, творящо. Което очевидно на момчето липсва.

Може и да го е имал мисленето-преди да влезе в кабинета на Бойко сан.

да си погледнат в сметките - там са.

Дянков да вземе да си потърси друга работа !!!!!!!!!!! ЗА ТАЗИ НЕ СТАВАААААААА!!!!!

ма то и боко не става, но нищо не казваш. Има ли крадци и мошеници в затвора. Преборена ли е корупцията. Усвояват ли се европейските милиарди. Има ли ежеденевна "дребна" престъпност срещу обикновенния гражданин. Парламента и т.н. държавни служители усещат ли световната криза, олигарсите тоже. Не се наядоха и последната капка кръв ще излокат. И после смятат, че зад граница ще си жиеят царски, но то всичко се връща. Мафия съветска, то изперкахте тотално.

Минималната пенсия трябва да е 280 лв. Парите ще дойдат от орязване социалните помощи. Във Факултета виждам има хора които взимат по 700 лв. на месец, просто и на тях да им дават колкото е минималната пенсия.

Дори иманярите търсят по-бавно.

Търсил по нощите на баба си хвърчилото, защото парите ни от НОЙ си ги е изхарчил сам! "Дянков, парите са при теб, какво си търсил? Нали ПРИБРА ПАРИТЕ ОТ НОИ И ЗДРАВНАТА КАСА в измисления от теб Консолидиран бюджет - ти си ги харчиш по свое усмотрение - НАШИТЕ ПАРИ !!! Нашите осигуровки - пенсионни и здравни са ПРИ ТЕБ!!! Погълна парите ни, явно СИ ГИ ИЗХАРЧИЛ, А СЕГА СЕ ГЪРЧИШ И ТЪРСИШ НОВИ ПАРИ?"

Тази гад от снимката трябва да даде обяснение какво се случи с 1,7 млрд. лева пенсионни резерви намиращи се в създадения през 2008 година СРЕБЪРНИЯ ФОНД !!! До месец април 2011 год. в него са набрани 1.7 млрд. лв., като за цялата 2010 г. са внесени общо 57.2 млн. !!!! ЗА КАКЪВ ДЕФИЦИТ МИ ГОВОРИ ТОЗИ БАНДИТ, КОГАТО ПРЕЗ 2010 ГОДИНА СА ЗАДЕЛЕНИ 57.2 млн. РЕЗЕРВИ !!!!! До средата на тази година парите на Сребърния фонд се управляват от БНБ, след което заради "лошото" им управление е отстранена Хр. Митрева. ИЗБРАН Е НОВ "МЕНЕДЖЪР" КОЙТО ДА УПРАВЛЯВА ТЕЗИ СРЕДСТВА. След това негово управление НОИ вече е на загуба !!!! КОЙ ОКРАДЕ ПАРИТЕ НА НОИ БЕ ГАД???

Не видях предложение всички разплащания да минат по банков път /тук ще е мястото на БНБ да стисне за топките всички банки на, които държи лицензите за символични такси по тези разплащания и лихвите/? Да видим, как тогава фирмичките, ще плащат едни осигуровки, а ще дават друго на ръка? Да видим, как ще се крият данъци и ще има длъжници? На рисковите фирми срещу, които има подаден сигнал за злоупотреби /от, какъвто и да било характер/ да се взима съдебно разрешение и сметките да се следят /както и на лицата свързани с управлението на фирмата/ и ще се видят всички укрити пари. Имаме предостатъчно служби, които да вършат тази работа. Променя се НК и се налагат нечовешки глоби на нарушителите. Лесно е, но никой няма топки да го направи.

кум манолова ,защо не направихте това с пенсиите вие бсп,ами турсите слабости при новото правителство само знаете да точите и и в джоба олигофрени *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Некадърнико, събери си версиите от който трябва! Почни от себе си, като освободиш министерството от присъствието си!

Г-н Дянков. Вие търсите 30 мил.лв. Питането ми е защо не търсите изчезналите милиарди от: 1во.Пенсионните фондове още от преди 9.9.44.Недвижимо имущество и финанси. 2ро.Дълговете към България от:Ирак,Либия,Никарагуа,Етиопия,Йемен,Танзания,Ангола,Алжир,Виетнам и др.Защо информацията е засекретена? 3то Външно-търговските задгранични дружества. 4то.От официалната приватизация,която е в размер на 30млд.Вхазната са влезли само 3млд 5то.Кредитните милионери. 6то Фалиралите банки. 7мо.Настоящите милионери Васил Божков,Цоло Вутов,Христо Ковачки,Митко Събев,Огнян Донев, Цветелина Бориславова,Гриша Ганчев, Цветан Василев,Петя Славова,Иво Каменов и следващите в класацията. 8мо.Заменките със земите. 9то.Липсващите осигуровки в НОИ в периода 89-97 г. Чакам отговор както и милионите българи.

Според поместена в Дир.бг статия на 28.11.2011 в 11,23 министър Тотьо Младенов заявява ,че минималните пенсии ще се повишат от 1-ви ЮНИ , а сега м-р Дянков казва ,че това увеличение не се променя ,но цитира дата 1-ви ЮЛИ ,т.е 1 месец по-късно . Кое е верното ?

нито едното нито другото-ще видите като дойде юни, че ще се отметнат.

Разбрахме за търсенето,което следва да не означава орязване на други нуждаещи се.Той увеличава заплатите на бюджетните служители с размера на осигуровките,които уж означавало ,че те ще си плащат от заплатата.Как е възможно такова безумие! С какви пари ги увеличава?Нали няма пари!Сега изведнъж изкочиха пари за тях,а за тези от които взимат няма.Направо ми се повръща от този шмекер!

Какви са тези 9 лева увеличение на пенсии и то догодина от м. юни .Това пари ли са какво може човек да си купи с 9 лева увеличение.Просто по добре да не се дават според мен.

Съгласен да не плащам. Благодаря.

ПАК ли тоя???? Мисля че е време за ОСТАВКИ -- КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ????

E па да им помогнем на тези смешници в търсенето. Студено, топло, студено, топло, 1. Корпоративна банка -топло 2. Дъщерна банка на СиБанка- топло, топло 3. Банка на бат Боко и как Цеца- топло, топло, топло 4. Корупция- топло, топло, топло, топло, 5. Хайдушко крадене -топло, топло, топло, топло, топло 6. Никои други политици в Европа не са си позволявали така нагло да крадат горещо, горещо, 7.Българската политическа мафия най- голямата и най крадливата в Европа -горещо, горещо, горещо...8.Всички са за разстрел- супер горещо като в сауна...

След това гласуване за Боко и Плевнята -топло. Щото преди месец никой не знаеше че Гроб дамат на полицията ,овенните и олигарсите ,а вземан от здравеопазването и работещите.

Заради 10-15 човека,7 милиона опъват каиша...

Интересно е , защо бълг. полит-социо и пр. [...] анализатори не вземат отношение по темата- напр. Огнян Минчев, А. Гълъбов, Мира Янова, Кънчо...,и всички , за които се сетите! - а се правят на лихуси и се крият като бити дупета! Момци и девойки, с какво оправдавате присъствието си и общ. си "положение"? Какъв е принусът ви към този народ и държава?! Защо се страхувате да кажете истината!...

Пълна фантасмагория! Никога няма да има пари по този начин! Тези приказки за големите пенсии да си ги спестят! С тази реформа, с тези условия на живот младите ще продължават да излизат навън и ще дойде време няма да има кой да работи за пенсиите на хората при този солидарен модел! Тези управляващи не дадоха никакъв отчет какво направиха с парите на хората от национализираните пенсионни фондове и здравен резерв. Не съм убеден, че самата държава си внася осигурителните вноски на служителите, оттам идват и големи дупки, които се чудят как да ги запълнят от нас! Тези трябва да си ходят незабавно! Само лични осигурителни сметки е спасението за нас!

Аз пък си имам лична осигурителна сметка в Орландовци ... :)

в коя кръчма????????

Е то не е мноо сложно, да поискат от Швейцария и няколко островни групи, дали нашите "герои от прехода" имат сметки и парите от пенсионните фондове ще се намерят. В БГ средната продължителност на живот е 60 години, пенсионираш се на 70, кви проблеми в НОЙ ?!

шЪ знаЙш. Швейцария боб хвърля, за да ни издаде сметките на "другарчетата". Но може и да стане, даже швейцарците твърдят, че когато се научим да изписваме правилно абревиатурата на Националния Осигурителен Институт (НОИ), ще стане...

КОАКВИ РЕФОРМИ КАКВИ ПЕТ ЛЕВА ЩЕ ПРАВИШ БЕ, КОГАТО ОСТАВЯШ СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА СИСТЕМА НА ПЕНСИОНИРАНЕ. Докога ще продължава СОЛИДАРНИЯ модел на пенсионна система при която работещите плащат освен своите осигурителни вноски и тези на държавните хрантутници които не дават и стотинка от заплатата си нито за пенсия нито за здравеопазване ?? Докога чрез данъците които плащаме бюджета ще осигурява БЕЗПЛАТНИ вноски на тези паразити !!!! докога с тази солидарна пенсионна система !!!! В ЕВРОПА ЗА КОЯТО НЕПРЕКЪСНАТО НИ ГОВОРИТЕ ОТДАВНА Е ВЪВЕДЕНА "КАПИТАЛОВАТА" СИСТЕМА И ВСЕКИ ЗНАЕ КАКВО Е ВНЕСЪЛ И КАКВО ИМА ДА ПОЛУЧАВА !!! В България има социалистическо пенсионно осигуряване в най извратения му вид.

абе вдянков, ограбето с бобо и цецо европеиската банка и ще намерите пари. нали сте мафиоти, докажете го. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дянков, парите са при теб, какво си търсил? Нали ПРИБРА ПАРИТЕ ОТ НОИ И ЗДРАВНАТА КАСА в измисления от теб Консолидиран бюджет - ти си ги харчиш по свое усмотрение - НАШИТЕ ПАРИ !!! Нашите осигуровки - пенсионни и здравни са ПРИ ТЕБ!!! Погълна парите ни, явно СИ ГИ ИЗХАРЧИЛ, А СЕГА СЕ ГЪРЧИШ И ТЪРСИШ НОВИ ПАРИ?

За жалост си толкова прав, че чак се учудвам на всички мекерета във властта и свързаните с нея, не си ли дават с/ка, че няма никой да остане незасегнат... Слугите и предателите никога - в цялата човешка история, не са оставали ненаказани (техните господари първо тях ще похарчат!).