За пенсии през 2013 г. са предвидени 7.5 млрд. лева

За пенсии през 2013 г. са предвидени 7.5 млрд. лева. Това стана ясно при обсъждането на бюджета на Държавното обществено осигуряване (ДОО).

Обратно в новината

Коментари - За пенсии през 2013 г. са предвидени 7.5 млрд. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на коледа се случват чудеса дано коледата убие министрите на герб еничарската шаика убииците на пенсионери и маиките с малки деца. дано

Много червени кратуни сме тук. През социализъма ние обезлюдихме селото, щото много чушки и домати се произвеждаше. Построихме панелки и вкарахме по 2 семейства в тях, ама у градо си е друго. И какви високи димящи комини, селяните бачкаха и пееха. Братята Съвети ни даваха руда и пещите горяха. Давахме на хората да си купят кола и то само 20години чакаха. Къде го има на друго място това. Пред книжарниците имаше дълги опашки, е като пускахме по една книга в годината от запад. автор. Много поразии направихме... много

В друга медия има проучване, от което ставало ясно, че повече от половината българи искали да работят, докато умрат! Искат, защото пенсиите им са мижави за високите цени на всичко! А относно пенсионната реформа на ГЕРБ:Тази смотана пенсионна реформа ощетява всички работещи! Те не я направиха с цел подобряване на нещо, а за да увеличат с мижавите 5 лв. най-ниски пенсии! Вместо да подобрят условията за инвестиции и откриване работни места; да накарат младите да се върнат и да работят за родината си; да спрат с това рекетьорско слухтене насам и натам и да измислят несъобразени с доходите ни глоби и такси, те ни докараха дотам да не можем да се пенсионираме. Има хора, които имат отработения задължителен осигурителен стаж към тази скапана държава, но "поради младостта" си седи и чака да навърши необходимите години /ако ги навърши естествено/, за да вземе мижавата си, отработена с пот на челото, пенсия! Такива хора трябва да имат право пенсия! Тези хора са се трудили от ученическата скамейка и са имали късмет да работят и да отработят необходимото по-рано от скапаната им необходима възраст за пенсия! Какво излиза, че една кокона, седяла цял живот по кафенетата с цигара в ръка без нужния стаж ще се пенсионира на 65 години и отрудена женица, цял живот не подвила крак на 63! Познайте от пръв път коя от тези двете ще е по-здрава и реално ще има шанс да дочака пенсията! Това е геноцид и рекет над работещото население!

До Мунчо!Защо се изказвате ей така наизуст?Казвате,че не се е работело през социализма?!Кака ще ми обясните това,което е построено след 1944 година,а именно заводи, фабрики,болници и хем тогава не са чакали пари от Ефрофонда!Селското стопанство знаете ли колко продукция изнасяше и произвеждаше?Чували ли сте за международната спогодба тогава "Петрол срещу храни"?А сега какво купуваме пластмасови чушки и домати отвън?!Завода в Свищов ,който се построи тогава колко работни места откри,знаете ли,че там работеха 5.000 души,а този завод от своя страна осигуряваше работна ръка на други заводи в БГ,за производство на хартия ,булани ,ямболен?Защото продукция се изнасяше за външният и вътрешен пазар.Коприна щапелни влакна памучен и вълнен тип,от които се правеха ямболените,буланите в БГ. заводи.Целулоза за вътрешният пазар и по целият свят............ Я моля ви се недйте да раправяте глупости

Хубаво е пак да прочетете какво съм написал!

.Ето какво сте написали........ Помним много добре как се работеше през социализма, особено последните му 10 години...........Ако вие не сте работели,то другите са го правели.Защо изхождате от собственните си деяния?

Премиерът каза и че не му харесва да го сравняват с Живков, защото били "несъизмерими". "Фактът, че 20 години след падането му от власт никой не го е забравил, показва, че доста неща са били направени. 20 години ние само приватизираме това, което е било построено тогава", добави тогава Борисов. Както се казва край на цитата.

Жалко, за толкова пари още 200-300км магистрала можеше да дръпнем.

Пенсионерите умират да се правят на жертви! Цял живот работили, а сега не им дават високи пенсии. Две забележки: 1. Помним много добре как се работеше през социализма, особено последните му 10 години. 2. Докато крадяха пенсиите ви и разрушаваха през очите ви направеното с безплатния ви труд защо нищо не казахте и не направихте? Защо чакахте да стане толкова късно, че вече да няма решение? Мунчовски извод: Трябва да се работи здраво и честно и да се протестира ефективно навреме!

Никога не е късно да те стигне клетвата на прегладнял пенсионер. Тараторчовски извод: Не пожелавай на ближния си това, което не искаш да се случи на теб! Предупреждение: Внимавай Мунчо! Все повече хора взеха да кълнат, защото каквото повикало, това се и обадило. На такава любов към народа - такава народна любов.

Две забележки: 1. Помниш ли Копринка? 2. А пристанището в Павлово помниш ли?

Геноцидът е целенасочено и систематично унищожаване, частично или пълно, на дадена група посредством: причиняване на каквито и да е тежки условия за живот, с цел унищожаването, изцяло или частично, на тази група. Геноцидът е признат за международно престъпление. Според някои тълкувания отговорността за извършен геноцид се приписва не на държавата, а на властта. По българското законодателство Наказателният кодекс предвижда лишаване от свобода от 10 до 20 години за геноцид. Иточник - Уикипедия.

Ако сте пенсионер и считате, че ви се подиграват с това увеличение на пенсиите, натиснете зелената ръчичка в този пост. Ако сте пенсионер и считате, че ви правят благодеяние стова увеличение на пенсиите, натиснете зелената ръчичка в този пост. Натискайте ръчичиките и не коментирайте. Имате достатъчно свобода за хвалби и клетви под другите постове.

Доволните да натискат червената ръчичка.

Както обикновено ГЕРБерастите Фалшифицират Избор/ГласуванеРеферендум !

Бойко да не дреме, а да си поправи грешката . Ако иска да я има България да не дава пари само на котаците, а да подпре тотално бизнеса, като почне от микро фирмите.

През май миналата година правителството се съгласява да плати 13та пенсия още през юли същата година, за да се компенсира инфлацията. Това не се случва и днес правитлеството след океан от приказки ми дава 5 лева месечно милостиня. Това ми дава основание да предполагам каква тежка е икономическата ситуация и колко тежко и мъчително е на правителството да се справи с нея. Ето защо, най-вероятно аз ще изгладувам и тези пет лева от бъдещата ми пенсия и ще ги превеждам на правителството, за да не фалира България, както фалира Гърция. За да ни хвалят пратньорите ни, а ние да ги учим на икономии и мизерия.

18 милиарда Повече от БСП, са Опукали ГЕРБ за 3 години !!! Без увеличение на Пенсии, Без увеличение на Заплати Унищожиха Бизнеса Убиха Икономиката С над 300 000 реално Увеличиха Безработните ! Всичко това с 18 000 000 000 Повече похарчени от Предишните !? Новите Милионери, обаче се Увеличиха от 80 годишно при предишните, на над 150 годишно при ГЕРБ !! Къде са Парите ,Борисов,Дянков,Цветанов...ГЕРБ ??

Дребен проблем имаш в конкретната логика, освен огромния проблем с мозъка.. По същество: тези могат да покажат къде са отишли всички пари, докато я ми обясни какво могат да покажат БСП, освен продадените гори и бетонираното море..?

Ти се опитваш да Обвиниш ГЕРБ , че вече 3,5 години Прикриват кражбите на предишните ! При постоянните медиини Оправдания на ГЕРБ с Предишните ! Интересна логика !

Трябва силно да мразиш народа си, да го презираш и тласкаш към ликвидиране, за да го ръководиш така, както Бенито Борисов и ГЕРБ го тласкат под дъното. Цялата мръсна милиционерска плява, цялото селско котило от простаци като пиявици са се впили в снагата на нацията и смучат милионите левове на хорицата. Нищо освен себе си не ги интересува, вулгарно и нагло разсипват държавата, докараха България до последно място в Европа зад африканските държави. Ето ви ползата от кафевите ни лумпените , които трябваше навремето да елиминираме, за да не елиминират днес те цяла страна!

Държавата бе докарана до последно място в Европа от социалистическите правителства и Станишев.От там насетне всичко друго е вярно. А в ника трябва да присъства задължително червеното като ... и т.н.

Колкото и да повтаряте неистини, и мажете ,няма да промените факта, че за 3,5 години политическият изрод ГЕРБ затри България с помощта и Прикритието на 90% от медиите у нас ! А вие може да се върнете и 1300 години Назад в Историята на България ,и да Обвините всички и всичко ! Импотентни мутри !

Като се слушат Овчаров и Масларова, които били много загрижени за децата и пенсионерите, човек си спомня 1997год. Когато тия двамата бързо бягаха от Парламента, гонени с камъни и тояги от благодарния електорат. Пак защото били загрижени за децата и пенсионерите, които нямаше даже с какво да се хранят ...

Истината вече е Очевадна- ГЕРБ не стават за Нищо ,освен да Ограбват България и нас , във Кризата ! Кой го казва никак не важно ! Всъщност Браво на тези които Изобличават грабежа !

Всъщност, виновен е Станишев...Той докара кризата. А Борисов и ГЕРБ се опитват да ни измъкнат.

НАГЛО И ЦИНИЧНО Е ТОЧНО Р.ОВЧ. И МАСЛАРКАТА ДА ГОВОРЯТ ЗА СОЦИАЛНИ ПЛАЩАНИЯ ТИЯ ДВАМАТА КРАДОХА НАРОДНИ ПАРИ , ТА СЕ ЗАБРАВИХА! ОВЧИЯТ КАРА КОЛИ ЗА ПО 200-300 БОНА, ЩО НЕ ДАРИ НА БЕДНИТЕ? ДНЕВНАТА РАЗКЛАДКА НА КУЧЕТО МУ Е ПОВЕЧЕ ОТ СРЕДНА ПЕНСИЯ. НАГЛЕЦИ!

Ти остави това. Аз се чудя - как имат смелостта да сравняват доходите ни с румънските. В началото на техня мандат разликата беше около 10%, а в края му - 40%. Сега било много лошо - цели 25%.

Защото искат да не бъдат подслушвани и изобличамани. А не че им пука за деца които нямат...

Познайте как ще се случи "...Приходите от осигурителни вноски се предвижда да бъдат 4 287 140 700 лева..." като от следващата година ще въведат единната сметка за внасяне на данъци и осигуровки. Нали най-напред 'мони' че си вземе за бюджета или по-точно всички пресрочени плащания към НАП. Т.е. ако фирма иска да плати заплата трябва да преведе осигуровките. превежда ги /в единната сметка/ но има неплатени стари задължения към НАП и същите осигуровки отиват при хер Флиг. И се питам работниците и служителите за които фирмата е превела осигуровки ОСИГУРЕНИ ЛИ СА? Така ще има доста изненадани като отидат на лекар и се окажат с прекъснати здравни осигуровки. Възниква и друг въпрос - защо НАП работи по въвеждане на 'единната бюджетна сметка' а НС още не е приело промяната в законите!?!

Ти да не би да си акционер в банка която взема по 3 лева на вноска ? Яд ли те е, че всеки месец ще отпаднат милиони левове от вносителите ?

Като си From Germany що се лееш дето не разбираш. Ако в Germany плащат по 3 лева , аз тук плащам по 1.50 лева. А относно икономията /на милионите левове от вносители/ да повторя икономията ще ми е 3.00 /три/ лева на месец. Щото няма да въведат едно платежно - един месец а обединяват част от осигуровките с плащанията към НАП.

76 711 500 лева за програми, дейности и служби по социалното осигуряване, подпомагане и заетостта

то тогава при "За социални помощи и обезщетения са предвидени 517 600 лева." колко отиват във фирми ъа "програми"?Май не са циганите проблема!

Нищо не са изхарчили.Парите ги дава Бойко.Откъде ги взима ли-не питай!!!!

Предизборното зарибяване започна !