Пендаровски очаква реакция от официална София за нападението над клуба в Благоевград

За съжаление териториалните претенции и отричането на македонската нация станаха всекидневие, каза президентът на Северна Македония

Обратно в новината

Коментари - Пендаровски очаква реакция от официална София за нападението над клуба в Благоевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пендаревски няма нужда да получава отговор за строшен прозорец. пендаревси дължи юного за изгорен Български флаф за СТРЕЛБА с огнестрелно оръжие за побой със заплахи за убиство на Българи. пендаревски НЕ трябва и да се отрази за каквото и да е отношенията с рсм трябва да се замразят ди приемане на Българите в конституцията на рсм. България трябва да разположи 20 000 Български войници до границата с рсм на учение.....

Господинът вместо да чака официална реакция да беше се погрижил това да не се случва .Живеем в 21 век не в ерата на неолита.

Тия политици са толкова долни, ама нашите са си свалили гащите . Тъпаци сте всички , долни политически подлоги

За каква македонска нация говорят, какви са тези глупости. Ако е имало такава е било преди повече от 2000х. години. РСМ, продукт на Сталин, Тито и комунистическия интернационал, сърбите се опитват да се разширяват като репресират и искат да унищожат всичко българско там. Те знаят че това са български земи и хората там са българи, затова ги е страх и затова са фанатичните изтерии. Защо нашите управници нищо не правят и няма и никаква реакция? Само за пример, когато гърците репресираха турците в Кипър. Турската армия влезна в Кипър и още е там. Не казвам че трябва да влизаме в Македония, ама трябва да има ясна държавна позиция която да отстоява българското.

Толкова ли не може да разберете че всичко идва от Сърбия!! Сърбите насаждат омразата на македонците към България!

За всичко за виновни Македония и България . Едните изграждат държавата си за наша сметка , а другите им обръщат прекалено много внимание .

А ония ще им подарява генератори ... да ги стопли ...няма такива п.утки ...

Къде е ВМРО, къде е евродепутата Джамбазки дето викаше че никой не можело да го спре и щял да ходи когато си поискал. Покриха се като мишки, както направиха когато трябваше да се гласува френското предложение. Само на приказки са големи, когато трябва действие никакви ги няма.

Егати гаврата!!! Не само че са били български депутати, ами накрая са се подиграли че причината е че нямало ток - демек не сме им дали тока на време. Кой взима решенията в България? Как може да се държим като такива подлоги на международно ниво?

Пендаровски ли то той и всички като него са смрадливи руски/ сръбски памперси

Макетата наградиха с орден капитана, който издави българските пенсионери в охридското езеро. Обявиха го за герой спасител, въпреки, че е качил хора на претоварено корито. Ако не вярвате, проверете сами.

Ами защо да не вярваме,то какво да очакваш от диваци.

абе тоя педалски, дет имитира оня сръбския педал по идиотски очила и прическа, да не се отваря че ще го отворим отвсякаде......

Да им се вземат паспортите на тия мухльовци от северна македония. Да мре македонския идиотски народ.

Смениха имена на Държава на летища трябва тоя боклук Пендаровски да го изчистят.

Те ще станат Северна Корея трябва България да не се огъва ката много полетици боклуци.

Македонски мухльо!

Що не си ебе майката тоя прошляк.

Тези Северомакедонци са толкова смешни! За едното остро критикува, за другото все едно не го е имало, визирам стралба, побои и тем подобни. Имайки предвид натурата им, както казват "нашите" англосаксонски приятели, с голяма вероятност може сами да са си счупили стъклото на витрината, ча да има по какво да плюят, но не се сещат че е срещу вятъра!

Пендаровски, до сега ви се казваше учтиво и тактично. Сега ви се казва ясно и недвусмислено. Развивате нацизъм, Пендаровски. Ставате втора Украйна. За такива като вас няма място в цивилизования свят. Ако можете, променете се. Този политик ви е казал 0,001% от гнуста, от която произлиза нясното ви македонско поведение. Вие сте чиста зловонна мъгла, оставяща мръсна сянка върху паметта на предците ви. Които са били: най-много българи, по-малко сърби, малко гърци и тогава най-малко албанци - скоро ще са най-много, защото сте заслепени кои са ви роднините, за това ще ви претопят пришълците. Който се откъсне от корена си, загива. Вие се поддадохте на комуниситчески нацизъм - това е вашият формат. Има време да се пооправите. До тогава ще чакаме и с членството. Мръсници, подкопаващи устоите на ЕС, не са нужни, понеже САЩ веднага ще ви използват, за да отслабят Европа. Та вие сте готови да бъдете използвани! Ще ви употербят като мръсен парцал. Както употербиха украинците. От прост народ какво да очакваш?!

Само една забележка, няма македонско, има само северомакедонско!

България в момента, както и преди 75 години, няма собствена външна политика и всичко се диктува от Вашингтон и през Брюксел на местните генерал губернатори. Това е. Имитира се някакъв "отпор" от страна на политиците, но ще става това, което заръчат големите батковци. Абсолютно същото, каквото се случи с комунистите и тяхното предателство след 1944, когато по заръка на Москва и Коминтерна караха българите даже в Пиринска Македония да се пишат "македонци". Късмет, че Тито и Сталин се изпокараха, че иначе щяхме и ние за едната бройка да сме "югославяни" и да се занимаваме със сърбоманите и до днес, ама и на територията на сегашна България.

г-дина Педерасковски, да вземе и да си изтрие от главата всичките западните опорки, защото такива ЛИПСВАТ!! Аз, като българин: - Първо - териториални претенции към северна македония нямам и не искам да имам!!! - Второ - не отричам да има македонска нация. Решили са една група хора да си направят нация - добре. Прав им път. Но в никакъв случай не приемам, да се изменя Българксата история! Преди комунизма, понятие като македонец е имало само, като определящо местораждането на човек, а не неговата народност (като шип, добруджанец, родопчанин...) - Трето - всеки, който е роден в Северна Македония и смята, че е българин, е добре дошъл в своето отечество. За всички други - прав им път! Чуждото не искам, но своето не си давам!!!!

Там е работата, че при такова струпване на националистическа отрова не е възможно безконфликтно съседство. И аз не им искам териториите, не им искам простотиите. Но това не е достатъчно. Там има зараза с национализъм и това се превръща рано или късно във фашизъм. Става слабо място в региона и ще тръгнат войни. Както САЩ организираха ето такива националисти в Украйна, финансираха ги и ги направиха тресавище за ЕС и Русия. Такива "нации", които не са нации, компенсират очевидната липса на национално чувство с нацизъм. Така беше в Германия, така е в Украйна, така тръгва и РСМакедония. За това не е въпросът не ви ща територията, не ви искам нищо, а то е тръгнало да залива наред и няма какво да го спре. Напротив, има какво да го подсилва - САЩ само това чакат, да вакарат Троянски кон в ЕС и за шепа миришещи на мастило долари да могат да купуват кого да е да прави каквото му кажат. Не напразно пратиха човек от САЩ да ни каже да приемем това нещо в ЕС! Каква работа има САЩ в тези проблеми на ЕС?!!!!!! Толкова чак са нагли, че вече изобщо няма прикритовст в намеренията. РСМакедония е бомба със закъснител, която ако се пусне в ЕС, ще има огромне проблем и за дъго!!!!

Истината е, че не Украйна нападна Русия. Русия нападна Украйна, през 2014г подмолно, 2022г съвсем явно и през цялото това време с мълчаливото "неодобрение" на ЕС и Америка. Какво щеше да стане, ако Путин бе взел Киев за 3дни? Същото, като с Крим, нали? Де юре украински, де факто руски..... Цитат от един наш общ познат.

Да мрът в кофите, нещастните македа. Затваряме границта и депортираме всички нагли макета обратно в Алания, за да измрат от глад, мама им недоносена.

Мхмммм, някой има много голям интерес с РСМ да се изпокараме жестоко. Това не са случайни вандалски прояви, нито пък са случайни изказванията на т.нар политици /все едно на какъв пост са/. Аз не мисля да се подавам на провокациите и не смятам да залитам нито в едната, нито в другата посока. Апропо, наскоро мой близък беше в РСМ, близо до границата и са си говорили с местни, думите на хората били: Знаете ли колко години в РСМ, чрез Сърбия, по заръка на СССР ни се наливаше в главите, от деца, че българите са лоши, мразят ни, ще ни нападнат всеки момент и т.н. и т.н. Е, като го слушаш това от дете, какво се очаква към днешна дата.

Затворете границата и не им падайте на новото,има една мисъл и тя е"убий глупаците с мълчание"....

Пак е прекалил с тревата!

Тия безродници зорлем ще ме накарат да искам българите да са от татарски произход ..по добре да сме от рода на сърби ,руснаци и така наричащи се македонци ...

по-добре да НЕСМЕ от тези славянски боклуци

Суверенната република Северна Македония е населена с българи, сърби, гърци, албанци, цигани, власи и копелета наричащи се "македонци".

101% е дело на техните " сърбомански служби "

Тъпчо,ти си ,никой,че да искаш реакция от нашите власти. Вие сте измислена държава с измислена история,набийте си го в празните тикви.

Зелендръшки и Пендеръшки направо къртят мивки!

Тя ще е вето на членството ви в ЕС! Устройва ли те, Пендаревски?

Виж ти: при тях е ОК да палят нашите клубове, да пребиват българите и т.н. Тогава това е "героизъм" и "патриотизъм". Ама ако ние отвърнем с едно счупено стъкло, тогава вече е "варварство" и "вандалски акт"? Това ми звучи като ценностите на онова африканско племе - ако ние убиваме и изнасилваме съседните племена, това е добро, ако те правят същото с нас - това е лошо :)

това е типино за свичко пръкнало се от руски и съветски дирник ...кавато е измислената държава и измисления народ

Нищо подобно,зад македонските катунарници стоят сащ-исаните и англосаксите....

Всеки средноинтелигентен знае, че зад омразата в РСМ стоят руснаците, но, прави ми впечатление напоследък, как се прокрадва идеята, че не било вярно и то много нагло се прокрадва. Хм, дори самите СРМ си казват, че тази политика се води още от времето на СССР, обаче на русофилите това не им изнася, а на руснаците още по-малко и удобно ги използват, отново.

Този какви териториални претенции бълнува. Ние с нашата територия не можем да се оправим, ще искаме територия на други държави.

Ние българите и македонците по ни харесва да сме като Германия и Австрия а пък Русия въобще е аутсайдер във влияния и пример за държава,човещина и култура! Който му харесва като война и убийства да си ходи във Русия,ние българите и македонците ще си живеем мирно помежу си Гоцето си е Гоце то е умряло, ти и ние симаме даже и агент Гоце Първанов!Не знам Радев какъв агент е сигурно Путин го е назначил във България!

Да арестува скорострелно агента на РСМ счупил стъклото и да го съди за подривна дейност!

Който сее ветрове, жъне бури. Първо тая давоска крва на концесия пендо мършата да даде обяснение за отношението на македонските катунари към българите и недопускането им на нашата територия Македония....Няма да го спасят сащ-исаните му другари, ще го употребят срещу България и ще го захвърлят като украинската мърша зеленски....

Пендара е голяма златна монета, така че пендаровски да духа супата.

Най-вероятно макето само си е строшило пенджера.

А те са: 1.Гърция и Кипър (един език, един етнос, две нации) 2 Австрия и Германия Това става задължително с международно посредничество за да може онези които са ни разделили някога (Русия,Великобритания,Франция и САЩ) да ни "съберат" в две държави на българите.

Македонците са прост народ, не ни трябват нито в България нито в ЕС.

Няма прост народ. Има прости единици и ръководители от даден народ.

Никакви единици не са. 50+% са обвети от колективна простотия

Като гледате Македони сега разбирате ли какво и е на Русия. Изкуствено създадени държави от Великите сили с цел разделяй и владей

Украйна е суверенна държава, както и Македония. За избивабнето на невинни цивилни хора и подлагането на обстрел на граждански инфраструктира няма никакво оправдание, има съд, в Хага !

Какво ще кажеш за избиването на невинни хора в Профсъюзния дом в Одеса?

Международни правораздавателни органи има за тия неща, сезират се, води се разследване и се съдят виновните. Така постъпват цивилизованите държави. Варварите правят като русия (умишлено с малка буква).

Както и ние българи и руснаци имаме човешки праваи когато фашистки биологични отпадъци като украински и македонски фекалии ги нарушават т.н. защитници но човешки права трябва да вземат адекватни мерки. А когато демократичните кресльовци не го правят единствиния начин е твърд ответен удар щрещу нахалниците. Трябва да се обединим православните Сърбия, България и Русия да защитим държавите си, религията си и човешките си права....

Ти си неспасяем политизиран примат но дали си българин ,ти се доказа ,че не си.Сега бягай в септичната си яма и бълбукай простотиите си.

Аз пък като гледам Германия и Австрия,не разбирам Русия и Украйна,както и България и Македония,при германците и австрийците е чисто,спретнто ,и културно,а при балканджиите и руснаците свинщина ,злоба,война,завист и простотия!

Стига си гледал Разбирай! Предшествениците на населението в Германия и Австрия са водили дълги и кръвопролитни войни. До 1866г. / Deutscher Krieg/ - само седем седмици със над сто хиляди убити и ранени. Днес може да гледаш как всеки пожелал без спиране преминава между двете страни със 70 км/ч., ама РАЗБИРАЙ!

Аз реагирам. Ето моята реакция: "Да еба нападателите да еба". Ако за Пендаловски не е достатъчно, ще ги напопържам и на леля.

Абе неандерталецо, Вие сами си го счупихте за да имате повод да се заяждате.

ами по балкански и славянски манталитет и култура направо да вземеме пример от православната братска нам Русия и да започваме направо да се трепим взаимно макета и българи.че мъже да ставаме и да се пуцаме патриоти националисти да ставаме,Коста и Блен със смелите български лъвове на война да дадат пример за истниски патриотизъм и мъжество,Русиящ ще ги разбере и ще им прати и кадировци за каузата им!

Колкото ние в България ще получим извинение за битите и задържани с белезници трима сънародници, толкова и Пендаровски трябва да получи извинение за сигурно един хвърлен камък по прозореца на измисления им клуб.

Гадни шизофреници, закопавате се сами, докато не приемете , че сте българи, от вас нищо няма да излезе освен предатели!!!!

Нямаме ток не можем да отговофим

Да чака

Глупак, най едната югославска провинция на България се пъне ама ще се препъне. Дано новото правителство не продължат са са глупаци като пътата

Не се надявай. Правителството е едно и също. То се намира на Козяк

Лицето Пендаровски е удбаш сърбоман и мрази всяко нещо свързано с България.

Македония е проблем, какъвто проблем е и Украйна. Разликата е в мащабите. Единият проблем е местен, а другият - световен. В Македония преследват и малтретират гражданите с българско самосъзнание и бият български депутати. Ние само мрънкаме и извъртаме. Подписваме договори и даваме пътни карти за НАТО и ЕС. Слави Трифонов даже им даде пътна карта за Луната и изпрати македонски космонавт. А В Украйна се води война в защита на руското население и руския свят и загиват хиляди.

Факт!

От прост русфашага акъл не искаме