Пендаровски: България политизира случая с Пендиков

Президентът на Северна Македония изрази очакване България да не насърчава пристигането с организиран транспорт на 4 февруари в Скопие за честването на 151-ата годишнина от рождението на Гоце Делчев

Обратно в новината

Коментари - Пендаровски: България политизира случая с Пендиков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакаме да го поприбият този което е невъзможно , че такива са все обградени с охрани за да почнем да говорим, че е''битов''инцидент и да не го политизираме.

Пендаровски много греши, като смята , че настоящата политическа реакция на българското правителство е диспропорционална. Защото тук не става дума за единичен и случаен "индивидуален инцидент". А за серия от нестихващи "инциденти", плод на омраза, корените на която трябва да бъдат най-сетне осветени и пресечени ! Македонското общество трябва час по-скоро да съзрее и да осъзнае истината. Българският народ, за разлика от народа на Югославска РСМ, на РМ и на днешна РСМ, никога не е бил възпитаван на държавно ниво в омраза чрез антимакедонска идеология ! Никога ! Напротив, той е възпитаван в чувство на емпатия и солидарност към неговите "братя и сестри" от Македония, с които до ВСВ споделя едно и също културно- историческо наследство и един и същ църковен и общоговорим книжовен език и писменост ! Както и да осъзнае, че няма здравомислещ български гражданин, който днес да не признава съществуването в РСМ на официален книжовен език и идентичност, различни от българските.

Тия много са попили от сръбския тарикатлък. Същите наглеци са станали! Омазани до уши в лайна, но поставят условия ...???? А шут в задника???

Да, България политизира случая, затова вие трябва да се постараете повече, така че да не ни давате поводи. Ммм... не знам ама ние ще продължаваме да търсим под вола теле, пък вие се старайте да ни угодите... :))) Така е, Най-накрая трябва да ребазберете, че не сте в позиция да се репчите. Трябва да се смирите и с наведена глава да поискате прошка. А ние ще видим...

А как да дойдем-неорганизирано. Вие как ще ни посрещнете - организирано или не! Македонски сбърканяк!

има начин - Гърците как го направиха? И там беше драма, но "Ако искате да ви признаем, сменете името на държавата, сменете конституицията, сменете флага, декларирайте че няма претенции към Гърция ". МАКаците се дърпаха, сърдиха, скачаха, но Гърция ги остави да мислят по темата 20-на години. Накрая макаите клекнаха. И какво пречи да повторим упражнението?

Наглеци! И ние на такива продължаваме да подаваме приятелска ръка?? Докога?!

пендаревски ти си просСЕЛЯНИН , но номерата ви вече преливат. не се правете на играчи......

ЕС през мскарон ще го гледат...Ама крив.

Ела без охрана, изяж един хубав български бой, обещавам да не го политизираме. Нали си най-обикновен македонец в крайна сметка?!...

Тея са напълно изтрещели

показвате тази долна сръбска дрипа Педераски, изобщо?

Фък ма украинец!

Море, да ти напукам аз на тебе шамарите, сърбоманска промивко гнусна.....

Казват, че ние сме насърчавали политизирането, а какво правят наглите македонци? Макетата като истински лекета не са спрели да ни плюят и подиграват с нас без грам уважение....

Пндаловски, пък вие сърбоманите случая Гоце Делчев!

Черепно мозъчна травма,счупена челюст на 2 места,2 ребра...искали са да го убият.Не им е стигнало времето.4 човека на 1.Бил е паднал на земята и са го ритали кой къде завари.На вас как ви изглежда?

Не е лошо Пендаровски да го пребият като Пендиков за да почуства тежеста на политизирането.Единия го охраняват спецслужбите на СеРеМя а другия го охранява приятелката му.Егати равнопоставеноста в СеРе М я.

Българи юнаци идват с автобусите,оттам ги чакали насрани българи

Истината пендаровски те боли, ама нали си античен ке стискаш со зъбите,ке тропаш много глупости ама нема да я кажеш. От лайно дъвка че напрайш и пак друг ще ти е виновен.

Откога организирания транспорт е проблем..?! Ако съм на мястото на нашите политици, точно сега след това изявление, цях да го направя, този организиран транспорт и то в грандиозен вид. Защото точно това е демокрацията. Свобода на действие, когато не се нарушава закона, без значение на кого му харесва и на кого не. И онези братята като скочат, ще им лъснат шувинистичните заднкци пред цяла Европа

Македонците са тотално промити комунистически мозъци. По зле са от нас в това отношение.

Пъпната връв с УДБА още ги храни/трови...

Нахален+нагъл+гаден+арогантен+лъжец = ПЕНДАРОВСКИ

До крак да измрете хлебарки

Вие сте провокатори и това щсно се вижда например че имате ФК Македония ! Ние нямаме ФК България и нямаме дори ФК Цар Борис Втори !

И защо нямате? Имайте, ако искате. Аз нямам против. Сигурен съм и другите българи нямат. Аз не се срамувам да се нарека македонец. Вие се срамувате да се нарече те българи, защото ви е насадена омраза към нас. Защото заедно бихме били по силни. Другите ни искат разединени и мразещи се

Ние не ви мразим.Кой ти е казал че ви мразим?Колко пребити македонци познаваш защото са заявили че са македонци?

Interssno kakuv e..kriminalen?Kolko takiva ima v BG ?

niakoi nerazbira ot sarkazum

Никъде и никога не съм виждал по-комплексирана нация

Определящите се като "македонци" знаят много добре, че са българи, но тъй като са били превърнати в сръбски еничари мразят своя род, защото са го предали... Удивителното е, че в сравнение със сърбоманските келеши сред българите-мохамедани еничарите са значително по-малко !?

Сърбизираните макета били шепа хора, но яхнали държавата от която иначе се страхувлаи и зъвпиремали за чужда. Абе къд ее БАН да разниши този доклад топ по точ и да го представи на световната общественост ?

е бил засекретен половин век!

От къде го изрови този доклад? Браво на тебе! В него между другото се казва и че македонците били готови да гласуват за присъединяване към България и че това била тяхна тайно жадувана цел, но ги спрели от вън. Интересно кога ли е декласифициран този документ? Всяко маке да го прочете по 20 пъти!

Пендаровски е един объркан българин

Ако това северонещо си влезе в ЕС, ще имаме 28 члена - държави и 1 член- концлагер. После може да примеат Бухенвалд за 30-и член.

Абе не знам, ама от както сме с румънците в ЕС, само проблеми с нас имат. С нещо на тоя ЕС помогнахме ли му? Все с нашите глупости ги занимаваме. Сега и макетата като влязат съвсем ще стане една сбиршина. То и гърците горе долу такива.

Затваряне на границите с тази измислица БЮРОМ.

Нио преди това е редно да дадем достъп и да осигурим поминък а всеки ,който реши да се премести в свободното Отечество и да избяга от ония концлагер.

Пендаревски, вземи крив макарон и когато видиш България тогава ще видиш и ЕС.

Всички клубове в провинцията Сев. Македония трябва да се преименуват на Гоце Делчев, а по фасадите им да има големи табели с думите му от едно писмо: "... Отцѣпленията и разцѣпленията никакъ да не ни плашатъ. Действително жалко е, но що можемъ да правимъ, когато си сме българи и всички страдаме отъ една обща болѣсть! Ако тая болѣсть не съществуваше въ нашитѣ прадѣди, отъ които е наследство и въ насъ нѣмаше да попаднатъ подъ грозния скиптъръ на турскитѣ султани. Нашъ, разбира се, дългъ е да не се поддаваме на тая болѣсть, но можемъ ли сѫщото да направимъ и съ другитѣ лица? Пъкъ имаме заето и нѣщо отъ гръцкитѣ болѣсти, а именно - колко глави, толкозъ капитани." В клубовете задължително трябва да има книгите на: Методий Кусев - Разгромът на България. Виновникът. Методий Кусев - Македония в своите жители само сърби няма. Коце Ципушев - 19 години в сръбските затвори. Докладът на ЦРУ от 1950 г. в който се казва директно, че Македония е една измама - CIA-RDP83-00415R004300550001-2.pdf Много други подобни по темата. Да видим тогава, как ще реагират сърбизираните българи от СМ.

Първо трябва да им српат дрогата и да ги изключат от голенмия държавно=спонсориран хипноитизатор. КОгато се събудят е редно да прочетат тези и други книги, писани от дедите им.

Македонски боклуци скапани. Мястото ви е на бунището на историята.

Продукти на грешна сръбкса политика, подкрепена от грешпна руска политика, опитват да се пребоядисат на по-големи атлантици от палтийците. Това невзъможно салто мортале води до падане по глава в празен басейн. А изотзаде апбанския вълк чака кошутата сама да падне и не си дава зор да я гони.

Часта от така наречената Северна Македония, която беще отцепена от територията на България след 2-та световна война, добавена в изкуствено създадената република Македония, подарена на Сърбия/Тито от Сталин за да създадат Сръбско доминирана федерация Югославия, трябва да бъде организирана като автономна област в Северна Македония. Сърбите продължават ксенофобията спрямо българите, продължават да провокират и дискриминират българите във всеки един аспект от живота там. Това го правят защото знаят че това са български територии населени с българи и ги е страх че българите ще искат да се върнат със земите си в България. БСП/БКП веднага признаха РСМ което си беше чисто предателство и нищо НИЩО не прават за защита на българите там. Само празни приказки. Очевидно е че има проблем и то произлиза от сръбско доминираното управление на РСМ. Какво ще направят нашите органи на управление? Предложение: Автономия за българите.

Нихилистичната ни политическа традиция се води от СДС и примерите за това са прекалено много, че да не ги забележим. А и БСП бяха от партиите, които не подкрепоиха падането на ветото. Добре е да се проивъджаме към истината. Например, истина е атентатът в църквата Св Крал. Има и други хиляди парчета от истината, котио са записани и доказани. Няма нужда от лъжи.

Стрелби по чужди културни цевнтрове Палежи Побои Заплахи Език на омразата Стадион пълен с озлобени пияни селяни, готови да разкъсат едни 11 момчета само защото са българи... Тпзо седнал да разправя, че някой му бил политизирал нааканите гащи!

Ако нашите съюзници от ЕС не ни подкрепят в тази очебийна чужда агресия, то значи нямаме никакви съюзници. До тук с едностранните отсъпки от наша страна!

Когато си целия ос-ран няма как някой друг да те омаксари!

Този индивид със сбъркано потекло страшно много ми прилича на пуяк,и държането му и е пуешко-ежи се и квака.

Къде са виждали в неговото село, техен съселенин облечен "алафранга" и да го дават по телевизора.

Престъпленията от пмраза и предгеноцидните настроения в кочината която упралвяваш са политизация на ента степен. Никой от вън не може да ги политизира допълнитлено. Вие така сте се самонатегнали от политизиране, че скоро ще ви избие чивичта и ще започнете сами на себе си да викате ""бугари-татари"".

Не трябва да позволим влизането на Македония в ЕС, защото така ще вкараме в него и дивитe албанци. Тези "македонци", които са от български произход и с българско самосъзнание ще влязат поединично, като им дадем наши паспорти. Ако наложим вето на Сев.Македония ще спечели целият Европейски съюз. Ще загубят САЩ, Турция, сърбоманските keлeши-еничари, албанската мафия и "българските" с0р0соиди(майкопродавци). Забележка: На семействата на измекярите Заев и ПEДEРовски да не се дават български паспорти!

е жълт вентилатор на червен фон. Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци. „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

Усмири си помярите бе цървул нещастен

В анти-българизма на макетата има кинти. А където има кити, има и политика.

А то, викаш, комши, случаят е обикновена махленска свада!?

Нормално е да се политизира. Проблемът е чисто политически. Все пак, антибългаризмът е ваша национална ПОЛИТИКА.

И аз бих го ошамарил тоя Пендаловски, ама, ще го политизират, та за това бих го уважил, отзад. Омръзна ми тая политика, нека правим и любов!

Виж го ти него Албански циганин нагъл до безумие. Ама казано честно нека ги пуснем в Гейвропа тя Ще им види сметката. Това РСМ е един бъркоч съставен от утайките на всички балкански страни взети заедно. Какво ли ще си помисли Александър Македонски като се върне от Марс (където маркира нови територии на макетата)