Пеканов: До края на 2025 г. ще имаме 5 медицински хеликоптери

Първият транш средства от Брюксел по Плана за възстановяване се очаква в края на годината, каза той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи за можем авансово да платим милиарди на етап чертежи на модернизирани американски самолети, които ще получим със закъснение и ако много слушкаме и действаме според интереса на американците. Милиарди за руската тръба, милиарди за гьола в Белене, но за медицински хеликоптери ще чакаме пари от ЕС, които ще ни ги отпускат на траншове ако изпълним техните изисквания...

И руската антибългарска руска със протестърска офанзива слещу България.Досега щяхме да имаме медицинските хикоптери.30 милиарда по малък дълг.Алтернатива на руският газ.Милиардите евро от Европа по плана за възстановяване и развитие и много напреднал строеж на пътища и инфраструктура.Като парите откраднати и дадени незнайно,,куда” и ,,для кого” щяха да бъдат налице

ще имаме пет хеликощера , та може и повече , де'бъ и празноглавеца де'бъ :)))

Най-правилно ще бъде някъде към 2032 година да закупите един, максимум два хеликоптера. Ми тя България няма да я има до тогава, бе цървули ?

До тогава русия няма да я има,а България ще процъфтява

между другото тези хеликоптери ще се ползват основно за лична линейка на любителите на екстремни спортове. Просто тук почти до всякъде, където може да стигне нормален човек, има достъп с автомобил, макар и по разбит път понякога.. Това разбира се е възможно единствено и само благодарение на СССР и т.нар. комунизъм.

Пеканов е поредния еничар от щама "Лорер", който иска да ни нахлузи хомота на кръвопийските евросхеми, кредити и грантове.

Хората умираха пред болниците без да го е еня някой чиновник! Сега въртолети щял да купува мизерника крадлив за милиарди ,нещастник долен -колко струва един въртолет бе уйо ? Те шофьори за линейките нямат той пилоти за хеликоптер ще търси ?! Малоумници мизерни! Балони купете зелени лайна ! Купете и два зелени хеликоптера един за чорапа и един за Боко !

Ама за къде сте се разбързали толкова? 2025 е много скоро. Виж 3025 е друга работа

Както самолетите ли? Платени и на чертежи?

Ей, ще ме надминеш педераст.

Това Киро и Асен го казаха преди два месеца .Ако има да казваш нещо ново ,ако не работи. Като прие мандата бяха 21 от 22 законопроекта,десет дни след това,пак са 21 от 22.

Ще се върнат ГЕРБ и ще спрат проекта. На тях магистрали и мерцедеси им дай.

Напротив ГЕРБ са ги заложил тези хеликоптери в плана за възстановяване.

Нали го плюехте Киро ,че хеликоптерите били много скъпи.Вие вече не знаете какви ги дробите .

Ако някой може да обясни как така 1.3млдр.лв? Медицински хеликоптер Augusta AW169 струва под 20млн.лв. 5 броя ще са 100млн.лв, Хангарите и площадките не са повече от няколко млн…

Ами чертежите? Нищо не разбираш драги.

медицински хеликоптер не струва повече от 10 млн. Както всичко, обаче, по европроектите, ще се таксуват на поне 26 млн със всичките им салтанати по схемата 1:1:1 - т.е. 30% комисион за губернатора, 30 обратно и каквото направят с останалите 30% направят. Това е изпитана и най-важното РАБОТЕЩА схема за усвояване на "€вроценности"

30 години "преход"... сменяха се всякакви партийки/де факто всичките им "лидери" са все от бившето БКП/. Няма нито един медицински хеликоптер. Но обещания имаше много, сега също. Дори и на най-глупавите: не ви ли светна, че никой в правителствата и парламента не го е еня за вас???!!! Какво още трябва да се случи, за да разберете, че ни използват като работна сила и се подиграват с нас???!!!

ПП се сетиха и го включиха в плана.Ама вие ги плюете. Иначе хеликоптер имаше само ь ПКП като си пукна ключицата.

Вие сте го написали: ..."план"... планове много, къде са хеликоптерите?! Инак пари се раздават за какво ли не.... А Вие, точно за ПП ли лобирате? Простете...добре ли плащат или...просто сте наивен??????

Не са ПП. Пеканов го включи докато беше служебен предния път.

Когато пуснат първия термоядрен реактор България ще има медицински хеликоптери.

Research not available. More minerals are required

С какви срокове се работи - 2025г.!?! Гласуват парите, поръчват на първият доставчик , който има налични и до 3 месеца ще има работеща услуга. Няма да купуваме 1000 броя, та да има търг 3 години и да пестим цена. И 2 скъпи да купят сега, пак е по-голяма полза, спрямо 3-4 години процедури и насреща само "чертежи". Площадки = по филмите кацат на скали, тук специални площадки ще им правят Ок е да има, ама на всяка болница има паринг голям изпразват го от колите на лекарите и е готова площадката. Хангари ще строят ?!? Все едно някакъв небостъргач се планира !? Просто сервизно помещение, с покрив, лека конструкция. Прави се при желание за седмица максимум .

Няма налични хеликоптери .Това да не ти е шоколад Milka.

Когато Боко дойде на власт и кмет Николов, на паркинга на МБАЛ Бургас беше начертана площадка за кацане на медицински въртолети. В интерес на истината един кацна парадно и повече не го видяхме.Вссичко това видях от дома си.Дали ще видя още 5 въртолет?

Бравос, а какво ли ще обещят до края на 2030- сигур медицински катери и подводници. Аз такива обещания също ги сипа на ангро пред жената - до 2040 ще и купя яхта да се прибира от работа с нея до малдивите,а де не се блъска горкичката по тея рейсове.

а до края на 2056а ще имаме 68 медицински хеликоптера

не, няма да имаме толкова, даже нищо няма да имаме. Вероятно и нас повече няма да ни има...

Линейките обикалят по няколко болници с умиращи хора и никъде не ги приемат. Какво ще променят хеликоптерите ?

А пилоти има ли ? А квалифицирани техници за обслужването и поддръжката? А площадки за кацане ? А лекари има ли ? А медицински сестри ? За тах се знае , че със сигурност няма. Това са поредните скъпи паметници , които купуваме за сериозни пари.

До 25 година май предвиждате българите да са измрели-самолетите 25 година хеликоптерите 25 година -закривате България двайсе и пета хода а? Ана милиардчетата и комисионките сега нали!

Те са за тях си хеликоптерите, да могат гравитационно да го вдигат и да извършват дейности като в медицинските филми. Имам предвид такива като Кире - Българоубиец. Че българите няма да ги има - няма, нали такива са директивите, да се освободи територията от традиционното население. Но България ще остане, а и е хубава страна.

Когато стана дума за медицинските хеликоптери, реших, че са купени. Вярно ли не могат да се отделят пари за пет машини, да се намерят екипи и пилоти за денонощните дежурства, а се отделят пари за всякакви други глупости?

стига с тези хеликоптери, ще са само за избрани, вижте каква смрад е в болниците, дори областните

Министър за 2-3 месеца обещава за 2025 година. Евала! Ние ручаме жабетата и ръкопляскаме. ГоУем си!

пари от ес ще видите, когато умре и последния росолюбец! дотогава само мечти и мокри сънища!!

При толкова много самолети кенЕФ шестнайсе, вход неизвестен, за какво са ни пари и самолети?

Те сигурно пакета Мобилност го направиха , щото сме русолюбци. И за македония пак ни прецакаха , щото сме русолюбци . Козяк от къде ви намира такива завършени идиоти , а ?

Хеликоптерите щели да пристигнат от планетата Плутон. Затова те се очакват да пристигнат чак след ОКОЛО 3 ГОДИНИ, към 31.12.2025 г.

ㅤ

С тая напреднала медицина, не остана здрав човек.