Пеевски: Всички танцуват по малката бъбрива Шехерезада Христо Иванов и той ги подвежда

Моя приятел Христо понечи, обърна държавата на един голям телевизор, реши да го глътне и се задави, заяви председателят на парламентарната група на ДПС

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: Всички танцуват по малката бъбрива Шехерезада Христо Иванов и той ги подвежда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека повече хора разберат що за стока е Христо Иванов и че личната му изгода винаги ще е на първо място за него.

Христо Иванов се чуди само как да се нагласи в тази ситуация, за да прибере пари ако може и от двете страни. Такива хиени като него нямат място в българската политика. Вече веднъж се провали като правосъден министър, но иска да продължи да лапа.

Иванов скоро ще изгори от всички партии, че почва да омръзва

Хитруша е Христо :)

Поканен съм на съботно парти от Ал Петров, Нотариуса и Еврото, не мога да откажа, отивам.

ПРА-СЕ

с ла*на е този дебил

Всичките тези национални предатели са жалка картинка, но най-лошото е, че правят за смях изстрадалата ни Родина. Изроди.

И киро джуката, са баща и син Иво Пора и мекерето Бобоков , който цял живот продава жена си на боклуци Трябва да се изгонят от България за винаги

Шушон е червеният мравояд. Толкова е хлътнал по жената на Бобоков, като глухар през любовният си период. Пълна слуга на иво пора.... Мата Хари ще ти изяде главата.

Идиоти

Тази държава, сувсем изгуби чуство за нормалност, колко ли ще ни търпят отвън още!

Отвън ще ни търпят дотогава докато ние ги търпим!! ДЪРЖАВА НЯМА!! ДЪРЖАВНИ МОНОПОЛИ СЪЩО!! ВСИЧКО Е ЧУЖДИ КОЛОНИЗАТОРИ , С КОЛОНИАЛНА АДМИИНСТРАЦИЯ!

Намагнитеният читак дължи над 329 млн еврака на българската държава......

Г-н Пеевски дали осъзнава какви сигнали подава и то публично говорейки за определен човек като за красива жена и споменавайки скута си? Все пак ние сме балканска нация и въпреки че уважаваме евроатлантическите Ви ценности, смятаме за неприлично да обявявате някои аспекти по медиите.

Само имбецили са налазили в българската политика. Вместо да са на лечение в някоя психиатрия, те се правят на политици - Делян Свинята, боко тъпото, Киро Гелосаният наркоман, Христо бойкикев пинокио, Асен василев мазния педераст, Анатасов пукала

Всичките са свинеподобни

Делян е наи умният от всички

Човек , осъден по правилото Магнитски да крепи Парламента, да решава за Конституционни промени....НАРОДЕ ?!

Мног недостойни българи! Предатели на народа си.

Време беше да стане ясно, кой върти геврека на България - Дебелян Вечни! "Атаката" на Росенец беше само брънка от многоходовката за разпределение на властта - одобрена от агент Сава и неговите господари! Кой беше чувал за мирчев до тогава, освен роднини и приятели? На Ристю не му позволяват да забраврави коя е баба Марйка и как тя дойде в България и той постоянно се опитва да се надскочи, всъщност, доста лесна задача, когато си метър и двайсет, но имаш наполеонов комплекс ...

Хвани единия и удари другия - това заслужават тези двама герои!

Споко Пееф ти Ристю не го мисли, ти виж да не паднат твоите хора в Прикраватурата че тогава Магнитски ще ти се стори песен има едно листче от КТБ Д.П. 500 милиона

Остава шиши да осветли умните и красиви гласоподаватели на ДБ, че десанта на Росенец е съгласуван и одобрен от Ахмед Доган и е един вид подарък за Христо Иванов и компания.

Баце е бил в коалиция с много партии, нито една от тях не е във властта в момента (не броим ДПС, там нещата са различни, това не е стандартна партия), същото ги чака и ПП-ДБ.

Браво на Пеевски!

Отново Шиши и Боко се надигнаха! Жална ни майка! Ще ни принудят на възрастни да търсим живот извън България!

Шиши говори глупости. Ристю не иска избори, защото знае, че от народната любов ще го заболи халката.

Никъде не е казано, че Ристьо приятеля на Пеевски иска нови избори, Ристьо иска поста главен прокурор!

За сараите в Росенец Домус Ага еничара също ще изплющи като свърши мръсната работа на Доган

Корумпе е Пеевски и май му запари под краката

Христо - малката бъбрива Шехерезада.... А Пеевски кого го играе - малкия Мук?

Предшественикът на КТБ „Булгарсовинвест” е създадена като смесено дружество на Българската външнотърговска банка (сегашната Уникредит) и Внешэкономбанк (Банката за външноикономическа дейност на СССР, ) още през 1988 г. През 1994 г. е преобразувана в КТБ, а през 2000 Булбанк я продава на частни инвеститори. Купуват я десет офшорни компании, всяка от които има под 10% от акциите и така не подлежат на задължителната проверка на Банков надзор. Зад тях стои група български реални акционери, сред които и Цветан Василев. През този период Цветан Василев е активен играч и в енергийната приватизация, в която си партнира с Богомил Манчев.

Да стигнем до там да слушаме, че "олигарсите" искат да превземат прокуратурата от неговите уста, е еманация на наглостта и падението. Е това е дъното, няма на къде повече.

А,а,а, той има предвид "другите олигарси".

Пеевски загуби илюзии, че христоивановците ще го извадят от Магнитски и видя, че нагло го лъжат! При тях бизнесът е еднопосочен- клеветят родината за пари, а да свършат нещо за Пеевски е наивна глупост!

феномен в кражбите дебелян пеевски нещо много надигна глава, а когато опустошаваше булгартабак и ктб се спотайваше като мишка. Такъв наглец когато и да го застигне съдбата на нотариуса, все ще е късно.

Голям политик и визионер е Пеевски,евала

Мохамед не отива при планината,планината отива при Мохамед.