Коментари - Пеевски с изявление за хората на ДПС в регулаторите, чака извинение от Кирил Петков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дебелян Безумний сочи върха пак и вика - търчете, тамо са раите.....НАРОДЕ????

Докато двете хиени се ръфат за „кокала“, третата (най-дъртата) го е застъпила и не го дава! (всякакви аналогии с властта НЕ са случайни)

Най-точното извинение по мъжки е да избуха една яка петарка в свинската зурла на шопара и да му изсипе зъбите на пода.

Присмял се хърбел на щърбел.

Ми, как да ти се извини, като ти е теглил шут в свинския гъз и не може да си извади обувката.

Пеевски чака Петков да му седне в скута

Чака некой да му закара един зил самосвал наблъскан с ярма 《(°@°)》《(°••°)》

Това, което е казал Кирил Петков е самата истина, почти всички в регулаторите и администрацията са назначени от Герб, ДПС и президента. Просто не му харесва, че се казва на глас.

че кгб-възпитаника - агент сава, продължава публично и нагло преди очите на сащ и короната да натрапва този двойнонамагнитен тулуп, показва, че на мафията не и пука и е поела курс към бункера , получавйки "твърди гаранции" от касапина . как може този, против когото имаше въстание пред парламента да бъде държан на първият ред в парламента и да бъде сложен на "изпълнителен директор" на етническа партия !

Тоя дойде на власт да те унищожи, да ти вземе всичко и да сложат свои хора. А ти като наивник чакаш извинение. Използваха те като лека жена за Конституцията и вече не им трябваш. За регулаторите само ще губите. Ако няма споразумение - няма да имат хора в регулаторите и в съд. власт. А при нови избори ще имате мнозинство.

Н Е Р Е З ! ! ! ! ! !

ще дочекат от умрел писмо