Пеевски: Приехме най-добрия закон за противодействие на корупцията

Това е ключът към Шенген, обобщи Кирил Петков, а Десислава Атанасова съобщи, че тримата членове на антикорупционната комисия ще бъдат избрани след коледната ваканция

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: Приехме най-добрия закон за противодействие на корупцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ела вълчо изяш ме

Върхът на Промяната. Върхът на евроатлантизма. Осъден по Магницки хвали закона за корупция. Посолството уи'в гат проблем.

Всички родоотстъпници като тая свиня,тиквата, умните и красивите обратни ще умрете в адски мъки с родите си до 9то коляно,деня идва

Върхът на българската законност - Пеевски хвали закон за корупцията!

Осъден по Магнитски прави най-добрия закон за противодействие срещу корупцията. Е, нема такава държава!!!

Няма ли някой ловец да се намери и за тоя тлъстия

До кога ще се възмущаваше само в коментарите , не е ли време народе да направим нещо смислено! Идат избори, мислете за България и за децата си когато гласувате!

Дилянчо бори корупцията - пълен ташак...

Все още ли има някой дето да "вярва" , че кочината Бг ще се оправи някога ? аххахаххахххахахахахахах . Идиоти сър !

Нали пази вас самите от правосъдието

Хахаха....

ПП и шиши пишат закони против корупцията хаха

Добре е - г - н Магнитски пише закон против корупцията ;)

Честит празник! Щом Шиши, който правеше законите за фалиралата благодарение и на него КТБ сега кове закони против корупцията която той и Баце издигнаха в култ! Това е УНИКАЛНО! Само се чудя къде е будния жълтопаветен електорат, който протестираше срещу този модел и подкрепяше ПП и ДБ? Къде са демократите, милеещи за честност, почтеност и правосъдие? Или под булото на евроатлантизма не осъзнават накъде ги тикат тези, срещу които се бориха. Лошото е че в тази ситуация майката разтаковат на държавата и всичките им масрафи ще ги плащаме ние и нашите деца и правнуци. Докато Шиши и Баце правят закони и нова Конституция нищо добро не я очаква България!

срам го е

Като не си в панделата

Най-корумпирания лайновоз, бил приел най-хубавия закон против корупцията. Ми как няма да е хубав за него, като не го лови.

Фунията за силно засмукване на държавен бюджет само от няколко тариката става все по силна.

Българите вече нямат съпротивителни сили и енергия за съпротива. Затова начело на държавата са наложени такива противни физиономии/ гледай снимките/.

На двама българи се падат трима предатели. Единият предавал на двете страни ....

Така, така. Оня ден сливаме, днес разделяме. Предлагам да бъдат назначени трима нидерландци за шефове. Щото у нас да се намерят трима, от които се очаква да бъдат независими, които да бъдат подбрани от днешните управници, е много сложна задача. Да не казвам невъзможна. А уж днес е ден на Независимостта. Да, ама на онази от 1908 г. Днес, 2023 г, същата са я смъцафръцали зад оградата на Козяк.

Малеее, какви ологофрени правят законите и управляват държавата. Българинът гледа все по-тъпо ....

Вълкът каза, аз съм най-добрия овчар.

ужас АБЕ тоя лайновоз няма ли да го разкарат от политическия живот на България УЖАС и ужасия, ИЗЧЕЗНИ ОТ ВСЕЧКО ЩО Е БЪЛГАРСКО МАХАЙ СЕ БЕ ДЕБЕЛА ГНУСНА ПРОСТА КРАДЛИВА СВИНЯ ДОЛНА

Щом намагнитения Шиши тъй е рекъл :)

Ама ще трябва ли корумпираните официално да обявяват, че взимат подкуп като онзи катаджия?

И ДА ДЕКЛАРИРАТ В ГОДИШНАТА ДАНЪЧНА ДЕКЛАРАЦИЯ РАЗМЕРА НА ПОДКУПИТЕ , В ГРАФАТА "НЕ ТРУДОВИ ДОХОДИ"

Шиши Премиер! Поне си му знаем магариите...

Като знам кой го казва изпадам в ступор!!?? Наистина ли на тези умствено ограничени хора като този от снимката им изглеждаме по глупави от тях??? Не е за вярване в какво абсурдно време живеем.

Интересно ми е, къде е жълтопаветната гмеш, която виеше, ревеше и се търкаляше на жълтите павета точно против тоя шопар от снимката? Къде сте бе? Аааааа. Не ви е платено.

Вярваме ти Деляне! Ти си спасителя на българския народ! Благодарим ти дългогодишният ти труд за благото на държавата!

Много ясно, че е синхронизиран закона с някой отвън. Киро не п.рди без да синхронизира звука и мириса. А щом Пеевски хвали закона, значи голямо л.йно са изс.али.

КАК ДА СЕ КОМЕНТИРА ТОВА! ОГРАБИЛИТЕ-МИЛИАРДИ:ПЕЕВСКИ-ДОГАН,ЧЕКМЕДЖЕТО,КИРЧО-КОКОРЧО(С-“ЯДЛИВИТЕ ЧАШКИ”,ОТ-“НАСЕКОМИ”,РУСКИ ГАЗ ПРЕЗ-30% КОМИСИОНА)…ПРИЕМАТ ЗАКОН СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА!!! НА МЕН ЛИЧНО,МИ СЕ-ПОВРЪЩА! ОСТАВКА,СЪД,ЗАТВОР!

Любо с найбточният коментар,голата истина,точно с тези факти са борците.Със скакалците ще ни подобрят живота ,ама ,,друг път,,Това ли им е плана за установяване.Обречени сме,от лошо по лошо

Ноу комент.

Хахахахаха!!!!

А от "Магнитски" какво мислят?

Кирчо и Пеевски - ръка за ръка в борбата с корупцията!

Топ Корупционера Еничарин Пеевски "Бори Корупциятъ"?????? Очаквайте нови "Пдводни Мини" като "Прокурор гейт".

Ирония или сарказъм? Какъв закон и кой го създаде? От списъка Магнитски ли са съставителите?

Пускам сълза....

Крадецът вика - Дръжте Крадеца.... Какво друго да се коментира

466

Помня Деса общата вървеше през парк Гео Милев всяка вечер към 4 и половина към дипломатическия блок. Бойко тъкмо я беше довел в София от някое диво село или бензиностанция, не помня вече. Та всеки ден говореше по телефона по пътеката през парка, усмихваше се на всеки мъж, радваше се на късмета си. Дрешките й бяха типично селски, чантичката от магазин за левче, но си личеше че жената има мерак да успее в живота. И ето че това е факт, шефка на парламентарна група, не е нужно да спи с момчета от НСО всяка вечер и да гълта флуиди от непознати. Какво нещо е животът само...

Т.е. да чакаме до 48 ч да го арестуват и до месец да е осъден с конфискация на имуществата на негово име и офшорки. :) Пеевски пише закон за Корупция, докато е знаково санкциониран по Магинтски. Е, гаврата е тотална!

моме хубаво.. !

Ние не сме държава на абсурда. За закривана е тази жалка прогнила купена евтина територия.

Сериозно ли бе, шопарчо мамин?!

Този хората трябва да го линчуват, държавата да му конфискува цялото имущество, макар че саковете с пари които са изнесени… нямат връщане

Това е най-дебилното и жалко човешко същество на тази планета.

Няма корупция когато цялото ти имане е спестено от депутатски заплати

Кога на Борисов и Пеевски щеше да им мине през ума да приемат закон за противодействе срешу корупцията, ако не бяха ПП и посолствоТО ?

Еее посолството как реагира като му е наложило ,,магнит.ски,,

Гнусен поритик и собсвеник на гнусните подуенски говеда.

Шиши много активен в това НС. Странно за лице от Магнитски,нали?