Пеевски: Президентът трябва веднага да подпише указа за външния министър (видео)

Не е попълнен съставът и на заместник-министрите, това премиерът трябва да го свърши веднага, настоя съпредседателят на ДПС

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: Президентът трябва веднага да подпише указа за външния министър (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че президента пу@ка.. Генерал, да клетва да защитава родината си Президент ,дал клетва да защитава народа си. Питам: като държавата е овладяна от мафията - от правосъдието до службите, защо не изпълни дълга си. Нали трябва да е гото да даде живота си в името на народа. Що не вдигне два въртолета МИ 24Д и да приключи всичко. Изпълни клетвените си обещания и защити народа си Не бъди и ти цървул

Безстрашните хора са педерасите.... Живеем в епохата на смелите анали

Намагнитеното прасе се опитва да командва Президента. Явно много си е повярвал,че е фактор в тази държава. Дали е фактор зависи до колко му се позволява. Това,че водил сламения човек за ръчичка си е виновен самия сламен човек,че му е позволявал.

.... на мезета!

Кога ще дойде Коледа и в ДПС?

Не трябва ли да ни е срам!

веднага !

Май става ясно кой командва държавата и кой кара влака!?

Магнита плаче за железото/винкела/.........

Yann

Ако искате това прасе да няма влияние - ИЗЛЕЗТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ!!! Защото електоратът на ДПС гласува, а вие си викате - няма за кого! Като си викате това, така получавате този дебелак!

+++++++

години докозаха че България спокойно може да си кара и без целия Министерски съвет...

Горко ни с тия продажни мутри

Пълен толуп и нахалник-той решил да нарежда на президента! Мекере!

Не показвайте снимка на тоя гнусляк, плаши хората с визията си, а като си отвори човката, с интелекта си

нека да го показват, да губят поне малко избиратели

Свинята еничар Пеевски, от етническата ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА организирана престъпна група ДПС трябва да е по-нисък от тревата и по-тих от фъснята, а не да се разпорежда!!!

Корпулентния ЗАПОВЯДВА на ПРЕЗИДЕНТА. :) Корпулентния БЪРКА президента с алхимика. ... ДеБейците и ДПС-то уж са СМЪРТНИ ВРАГОВЕ, пък Корпулентния НОМИНИРАЛ Бойкикев и родения в СССР за ПРАВОСЪДНИ министри. :)))

Тоя никаквец в кауша !!! До кога ще ни занимавате с него и какво бил казал ?!??! Нагъл ,прост и алчен !!!

За пръв път в историята на нашето гробище тежестта на погребания надвишава десетократно теглото на каменната плоча. По технически причини лицето лежи по очи и нямаше как да бъде опяно от християнски свещеник. Благодарим на двадесетте работници за оказаната помощ при изтъркулването на тялото в дупката – просто нямахме друг избор. С огромно прискърбие за счупения преди това тежкотоварен кран, Дирекцията на гробището

Държа мурата и Свинята на верижка ,казал съм им ,или изпънявате каквото ви кажа или ще ви пратя при Алексей Петров

ще ни го набутват този нагъл шопар! Той нарежда на Президента!

Изказването на еничарина доказва че той и мутрата пърдят в едно гърне

Отвратителна, нахална, дебела свиня пак си бута дзурлата където не и работата. Кой си ти та даваш акъл на Президента кво да начална. Престъпник.

СВИНАКА НАГЛОСТ ,..РАДЕВ Е ИЗБРАН ОТ БЪЛГАРИТЕ ,А ТИ ПЕЕВСКИ СИ ИЗБРАН ОТ ТУРЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ТУРЦИЯ , ТАКА ЧЕ МЛЪКНИ СВИНЯ НЕДНА

Грух Грух Грухххххххххх

човекът от заглавието дали някога в училище е пял на глас "върви, народе възродени"

Yann

Свинята, осъдена за корупция по Магнитски, говори за корупцията в МВР?!? Какъв оксиморон! Тая свиня, заедно с тиквата, както и техните лизачи и отрепки, плюс кирчо и кокорчо, трябва да бъдат в новия сезон на Сървайвър - на остров Белене! Никаква милост! Ще пият вода от Дунава и ще ядат каквото си уловят!

Избирателите на Президента са сумарно колкото на Шиши и на ибрикчията му Боко.

Ако се съберем на Протест пред Догановите Дувари , ще има ефект и пеевски ще се скрие в Миша Дупка , а ако е пред Посолството на САЩ , ще му покажат Червен Картон Магнитски на този Нахал Дебел !

Кои ще се съберете пред "Догановите Дувари" бе? 15 недоклатени жълтопаветника?!? Колко да стане още един път за посмешище? Не е лоша тая идея! Нека види народа още един път, защо трябва да гласува за ГЕРБ и за ДПС!

отдавна сьм ти подписвал документите за месарницата

Нали вие му ограничихте правомощията на президента?! Но сте пропуснали този момент и той не е длъжен, няма и срокове да ви подписва указите както на вас ви скимне. Нямало външен министър? Е, и кво от това - нали си имаме Галя от Посолството? Нека ти припомня, бе Дебеляне: - Главчев носи папка със състава на служебния кабинет на Президента и той незабвано издаде указ с предложение НС да го одобри - НС насрочва заседание на следващата сутрин за да одобри кабинета - през часовете от късния след обяд до следващата сутрин изведнъж на предложения за външен министър му се появяват някакви "семейни" обстоятелства и той е сменен - това обаче не пречи на НС да одобри кабинета барабар с новия външен министър - минават само 2-3 дни и изведнъж каква "слочаеност" - Тиквата иска нов външен министър и дори заплашва Главчев ако не назначи Митов за такъв - само 2-3 часа по-късно и Главчев вече е успял да се разочарова от външния си министър и също "съвсем слочаено" предлага на негово място Митов - минава още един ден и Главчев иска и смяна на и на земезелския министър Сега кого още ще сменяте бе, Дебеляне? Колко още министри? Що за служебен кабинет е това, бе? Та той си е чисто партиен - на ГЕРБ и ДПС. Никакъв указ да не подписва Радев! Затвор и конфискация на имущесдтвото на всички от сглобките - стари и нови!

Лицето на българските русофоби.

Не е лицето, а г..за на българските русофоби.

"Ние можем да оказваме пълен контрол над това служебно правителство през залата, през комисиите и през всички правомощия, които имаме като народни представители" Първо на първо Пеевски в качеството на какъв призовава президента? Само да не е защото си въобразява, че е народен представител? Защото в момента няма народни представители! Отделно за какво му е на президента да прави това? Не може ли служебният кабинет самостоятелно да съврши тази работа след като вече е нарушен основният принцип за защо е необходимо служ. кабинет да не е съставен от политическо обвързани кадри?

Дебелогъзият мина ЧЕРВЕНАТА ЛИНИЯ - да заповяда на президента - ако Радев се огъне - значи е КРЪГЛА НУЛА.

По какво е длъжен? Ти ли ще му нареждаш! Вашите промени в конституцията са пълен провал, дето и предлагаха едно, после друга, а накрая въведоха трето за служебен кабинет. Дори това е доказателство за недомислиците ви, че вие си го променяхте. Даже някои допускат, че може да има 2 парламента едновременно. КС защо не се произнася?

Друго си е, когато едно дебело прасе каже какво президентът трябва да направи ВЕДНАГА, нали?

Колкоото повече квичите соросоиди жалки, толкова повече нормалните хора уважават г-н Пеевски! Защото всички видяха, че ако не е ДПС и Пеевски, досега джендерите да са разрушили държавата, узурпирали прокуратурата и МВР и да са на хвърлили във война с Русия! Но благодарение на политическите умения на Пеевски и Бойко, козяшките натраппници бяха изхвърлени завинаги! И за това всички българи ще гласуват за ГЕРБ и ДПС ще имат конституционно мнозинство в новото народно събрание!

Заминавай на скута му и без мазно кафе

Ти хуморески ли ни разказваш или си клоун в цирка!

Делянчо Мамин май си мисли, че като е бил момче за всичко на Илия Павлов сега му е позволено да командва всичко. Не става така Ибрикчия ага. Питай си ментора докато му лижеш насрания гъз.

Шопар ти се взе много на сериозно! Отивай бързо да сядаш в скута на Доган

SirBob

Пеевски отново забрая кой е и че не може да нарежда нищо на президента. Да прочете Конституцията по въпроса. А що се отнася до това, че не "съжалявал за промените" в основния закон, това само за пореден път иде да покаже каква неграмотна сган беше т. нар. сглобка. Пеевски е толкова юрист, колкото Доган е хидроинженер.

Аз се чудя дали не го прави нарочно? В смисъл, че той знае как ще се възприемат думите му и дали не се надява да направят точно обратното напук на него? Защото като се има предвид с каква слава се ползва, на какво отгоре да има такова самочувствие?

SirBob

Ами не знам дали е нарочно. Според мен при него е патологична комбинация от силен егоцентризъм, неподплатено с нищо самочувствие и най вече - връзките на мама с властта. Всички са виждали снимките на Делянчо с Илия Павлов от времената на Мултигруп.

На това момче трябва да му се обясни, че на президент никога не се казва думичката "трябва".

бях останал с впечатление, че в България, поне за лице имаме разделение на властите. В един помент шеф на парламентарна група на фалирало народно събрание, раздава заповеди на президента. Малко странно ми седи това. Отделно, на България не е нужен външен министър, нито заместници. То и външното министерство трябва да се огрраничи само за техническо обслужване на посолствата, визи и разни други домакински задължения. За какво е министър, само за един високоплатен ксерокс, на това дето му спуска американското посолство, да го повтори като папагал. Да ходят по разни срещи по света и да харчат пари. И да се изживяват на "дипломати". И че България имала собствена външна политика. Та това е смешно и излишен разход. Един човек от обслужващия персонал има достатъчна компетенция, да получава мейлите от американското посолство и да ги пуска като позиция на външно министерство. Ще се спестят не малко пари. А ефективността на това министерство ще си остане същата.

SirBob

100 %

Тоя като какъв нарежда на Президента какво да прави ? И защо лъже, че ако не издаде указ , Президентът нарушавал Конституцията , а ние в момента сме нямали външен министър ? Ха ! Шиши, вие с Мутрата е най-добре да не си отваряте плювалниците !

Единствения , който може, който знае и който заслужава да управлява България. Не случайно е определен за тая роля!

Бай уруспията на Доган пак се е самозабравила!!!

Тоя като влезе в затвора на кого ще казва?! Шиши е нашмъркан

Абе какво става бре - и шефа на НЗОК си оттеглил оставката :-)

Защо ми се стори, че Любена Петрова се вижда на видеото съвсем накрая?

Галя от посолството е предостатъчна ,тоя шопар и тулупа винету са само параван

Не е виновен шиши, той си е такъв. Виновни са журналята, защото непрестанно му дават трибуна да плещи простотии, а гламавия народ си мисли, че това недоразумение командва държавата. Просто в момента устройва играчите, а е въпрос на време да му дръпнат шалтера.

Ами той им е работодател! Милите мисирки, смеят кли да не го питат

Правиш му свирка, подписва!!! Какъв ти е проблема, свиньо!!!

ай стига ве , това прасе бяга пред вятъра Магнитски в свински тръс и няма стигане дори задмина тулупа винету а просто киру му диша под опашката