Пеевски: Най-хубавото предстои

Политическото време ни изправя пред изпитания и предизвикателства, на които могат да отвърнат само най-подготвените, заяви номинираният от Доган за съпредседател на ДПС

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: Най-хубавото предстои | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"... най-хубавото предстои. " Съмнявам се. Особено за теб!

Обществена тайна е, че младите турци последните няколко години не гласуват за ДПС и Пеевски спасява положението, като купува циганските махали. Пример в Монтанска област преди време ДПС ги нямаше на картата тъй като в областта няма обособени общности от турския етнос сега са втори познайте защо. Всички други приказки защо Доган е издигнал Пеевски са въздух под налягане. Големия политически потенциал на това мекере се състой в организирането на контролирания вот в циганските махали в цяла България.

Това ми звучи точно като вица /мнго близко до реалноста/ , работници се възхищават на новия джип на шефа , а той им казва , ако работите още по усърдно догодина ще си купя по нов модел.

Ух на батя убавеца бе...

и погледна с надежда към ножа

Вчера по в 'стани богат' питаха защо е розово фламингото? Отговорът беше - защото яде скариди а те били розово. Въпрос : Лицето от снимката какво е яло досега основно , защото при птиците ако яденето ги е оцветило , тук има известна прилика и като поведение и като външен вид с . . . ?!

Ще колим прасето :)

ПП и ДБ и ето ви Шиши а честито може и лафките да си отвори щом той вече води хорото в Булгаристана :-)

Ако не друго, на Пеевски трябва да се признае, че е майстор на празните приказки – цяла страница с „мъдри послания“, лишени от смисъл. Трябвало да се „подобри връзката с хората“, щото „хубавото“ предстояло. Ама тя връзката си я има – едните (хората) са стадото, а другите (мултимилионерите-лидери) са онези, които го стрижат и доят. Платените корумпирани медии, които всеки ден ни заливат с „напътствията“ на такива като Пеевски , Борисов и тям подобни, постоянно внушават колко значими са тези индивиди. А схемата е повече от известна – вземете най-елементарния човек (дори идиот), дайте му пари и власт и ще видите, че той се превръща в много важен фактор. Фактор, който има способността да се самовъзпроизвежда. Тази е причината, поради която България повече от 30 години не може да се отърве от такива управляващи „фактори“. Няма да стане и в бъдеще, ако всички не осъзнаят порочния модел и не решат да го махнат. Та „хубавото“ дето предстояло ще е за Пеевски и другите нему подобни, а за хората ще остане „духането на супата“.

За съжаление сте много прав/а.

За вас може да предстои, за нас няма как с вас във властта!

Този предател с другите на власт, кога ще влизат в затвора? Нали най-хубавото предстояло!

ДеПрасан- единица мярка за наглост.... Няма такъв наглец, няма...

Домус в ДС?!

Това момче да не си сменя името с Домус Пехливан?

“ПАЗИ БОЖЕ”! ТОЯ ДОСЕГА ОТКРАДНА-ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ ОТ: БАНКИ! ДЪРЖАВЕН БЮДЖЕТ! УНИЩОЖИ-БУЛГАРТАБАК,ВОДЕЩ В СВЕТОВЕН МАЩАБ ПРОИЗВОДИТЕЛ,С НАД СТОГОДИШНА ИСТОРИЯ…! КАКВО ЛИ ЩЕ Е-“ПО-ДОБРОТО”,КОЕТО ПРЕДСТОИ?

И местан беше бетон ама ....

Дебелян десет години и повече мълча, ся не може да си затвори устата

Ако най хубавото предстои, То това е Магнитски да действа и в България! Само така можем да се отървем от тази напаст Пеевски

"Правя го със съзнанието, че последните 10 години тази връзка с хората беше нарушена и необходимостта да работим така, че да върнем доверието там, където то е загубено. При хората." Като гледам коментарите, всички много ви "обичат" и "връзката ви с хората" е направо цветуща! Такова "доверие" към вас не съм виждал досега :)

Делянчо не трябва да бъде обиждан, щото няма вина, че се е родил такъв - дебил. Който не верва, да разгледа по-обстойно снимката към статията. Класик. Но, Дебелянчо е избрал грешно място, където да се скрие барабар с дебилизма си - скрил се е във властта, а трябваше в подножието на връх Снежанка някъде да се покрие...завинаги.

Най добрата новина че ти свинята по магнитски,ментора ти алкохолизирания ДС агент Сокол прислугата ви нискочелият макак Боци и цялата ви ОГП разграбили БГ да е при Бай Ставри до живот

Хубаво ти е, Шиши, щото и тая година прескочи Коледа, но рано или късно за всяка свиня идва Коледа.

Когато ДПС изчезне.

Коледата мина, кога ще махат главата на шопара? Ако си отиде и Бибитко това ще е най-добре!

Доган и Пеевски ще се хванат съвсем скоро за гушите. Най-доброто време разделно предстои съвсем скоро за ДПС.

ако ти си това "хубаво", остави!

Пеевски в еуфорията си май въобще не е осъзнал и проумял какво му казва Доган. Щом продължава да бръщолеви за евроатлантически ценности и принадлежност май скоро няма да остане съпредседател на ДПС. Много са му промили мозъка от едно Посолство или така е притиснат с Магнитски, че не пропуска думата евроатлантизъм.

Тоя ще ликвидира ДПС.

През 1993 г. американски посланик у нас бе Уилям Монтгомъри, който при изслушването си в сенатската комисия на Конгреса на САЩ заяви, че българската конституция никак не му харесва „етнически”. Даже се зарече да я променя. „Това е едно от нещата, за които ще трябва да работим. То не ни удовлетворява, защото поставя под въпрос възможността ДПС да участва в бъдещите избори. То прави невъзможно създаването на други партии, например на македонска. Това е едно от нещата, за които ще трябва да работим” И ето ви го резултата;)

и веднага си я представям с лимонче, добре опечена с жълто кафява коричка.

Най-доброто предстои само за отбрани люде. Обикновения българин да се оправя както намери за добре.

Най-убавото предстои - все някой трябва да разпределя евро-атлантическите потоци и да държи раята в подчинение. На НПОшниците им стига да им капе ден за ден, на тоз му трябва цялата власт за сега и занапред. Смятате ли, че ще ги остави да виреят

"Най-хубавото предстои" - този да не се кани да се самоубива?!

Поел е магнетичен ангажимент.

Умнокрасивитета щеше да обърне България заради този х...ъз. Уж заради него. А сега делят една трапеза.

Имало едно време, един доверен човек на Доган (Ахмед Емин началник на политическия кабинет на ДПС). Искрено се надявам Делян Пеевски да последва неговата нелека съдба. Амин !

Как така? Ше те бесим ли?

Започва обратното броене , разслояването и обезличаване на ДПС .

Това значи, че има още мнооого за " усвояване" . Още мноооого празни чекмеджета...

Вие двамата сте си престъпници и такива ще си останете докато някой не ви свитне.

Този "благодетел" е чисто турско лоби!

За тебе и Тиквата ли?Това е сигурно.Но какво му се пише на обикновения българин щом вие двамата се разпищолихте,не ми се мисли.

В затвора ли ще вкарват грухчо

Очаквам да си смени и името с турско скоро

А къде е Мечо Пух?

Най-хубавото ще е свинчугата да бъде набита на кол и печена на бавен огън.

Пом шопара казва че всично е наред, съм спокоен!

Ай какво лапане предстои 4 години от т.нар. сглобка. Още от Нова година започнаха да ни доят с нови цени, данъци и такси!

Имай на предвид че там си Никой

В кочината да бъде господар, и пак ще иляди.

Ще се махаш ли?