Коментари - Пеевски: На срещата на НАТО да отиде Главчев, за да няма риск Радев да сее проруска пропаганда | Днес.dir.bg

Пеевски: На срещата на НАТО да отиде Главчев, за да няма риск Радев да сее проруска пропаганда

Председателят на ДПС настоява Министерският съвет да вземе решение служебният премиер да води българската делегация във Вашингтон

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: На срещата на НАТО да отиде Главчев, за да няма риск Радев да сее проруска пропаганда | Днес.dir.bg

Коментари

Защо не командировате за срещата в НАТО Пеевски а не Радев , който е върховен главнокомандващ българската армия.

Ей, тоя е по нагъл и от Борисов ! Но, как беше тая : Всеки народ си заслужава правителството" . Щом сме крави няма какво да чакаме друго.

ДПС има по-малко от 5% от гласовете на българските избиратели. Пеевски няма право да нарежда или предлага абсолютно нищо.

"... пресцентърът на ДПС разпространи изявление на съпредседателя на движението Делян Пеевски, който настоява Радев да не присъства на срещата на НАТО". Шишо Магнитски, ти още ли си на свобода бе, и грухтиш с пълна сила? Марш в кошарата, БАНДИТ!

И да носи едно заклано прасе на тепсия. Няма да казвам от коя партия е свинята...

Ланцет му стига на тоя шопар..

що не отидеш лично да покажеш как става, а? Нещо магнитчетата са те заковали за столчето май...

В момента американският чуждестранен агент мутрата Радев е единственият легитимен, при това и е главнокомандващ на армията, така че въпроса кой да отиде въобще не стои, но турският чуждестранен агент от противоконституционната турска партия ДПС Пеевски използва случаят за да ни лъжат че американският чуждестранен агент мутрата Радев е проруски и да му вдигат акциите, и като очаква разбира се, за него да не казват че е турски чуждестранен агент и че ДПС е противоконституционна партия. Чуждестранните агенти трябва да се подкрепят в общият им интерес - използването и експлоатацията на българският народ и България в интерес на чужди неприятелски държави, каквито са Турция и САЩ.. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

давате възможност на тая гранясала сланина да сее зловония?

Гледам , под рекламната статия за нато са забранени коментарите. Когато има съобщение че някой е умрял , също са забранени. Дали е случайно съвпадение?

Другаря Радев е наш резидент, той върши чудесна работа на другаря Путин! БРАВО

Болезнените спомени изпълват душата на еничарина. Той се опитва да ги заглуши с още по-големи жестокости. Озлобен Караибрахим убива собствения си баща,

Шиши, явно си компетентен по всичко. Един съвет : отиди при Ердоган той те чака и ще ти се радва. Байдън няма да те извади от Магнитски колкото и да се напъваш. Чудя се като дойдат руснаците ти другарю ли ще се наричаш?

Не спря да лае този булдок с червена каишка. Да ме простят кучетата от породата!

Колкото и да го мразите на следващите избори,първа сила и Пеевски инистър председател ха ха ха ха ха

Аз не го мразя, само се чудя как ходи прав без гръбнак........То бива да си наведен на определно посолство обаче тоя е бетер комплексиран комсомолски секретар.

Той не е наведен, той е лазещ и лижещ.

На президентските избори 2021 Румен Радев получава 1 322 385 на първи и 1 539 650 гласа на втори тур На парламентарните избори 2024 ДПС получава 366 310, ГЕРБ 530 658 и ПП-ДБ 307 849 - Общо около 1,2 млн по груби сметки Та къде се слага Пеевски като изразяващ волята на българите?!?

То ми стига да прочета платената реклама на НАТО... по-шантава реклама за подгонилата ни инфлация досега не бях чел, ПР-а на НАТО или наема идиоти... или смята че пише рекламки за идиоти;)

Прасчо го Намагнитиха и сега само Руснаци му се привиждат :-)! Това е пародия на човек. Грух!

Тизи кръмняк Делянчо дето изнесе машините на заводите от ,,Булгартабак’” в РФ се прави на улав или си е по рождение глупак ,но богат олигарх крал крал,че се е насрал от нагушване..Нямам думи за тази еничерск простак.

Точно. Те с ДПС ликвидираха Благоевград БТ. В резултат на което много хора останаха без работа и започнаха да бягат от града. Много отидоха по чужбина. И града западна и се обезлюдява. И за да е пълна гаврата с жителите на града, изведнъж ДПС има много добри резултати в този град. Което е съвсем неразбираемо, след като точно ДПС ги съсипаха.

Какво скачате като телета пред майка си? Посолството ще каже кой ще представлява България на тази среща. Най-вероятно е да искат най-високо дипломатическо представителство, което да легитимира мероприятието, т.е. Президента, който е НАТО-вски генерал. И няма да се съгласят някакви си временни служебни премиери да свалят нивото на срещата. Пък Шиши нека си говори глупостите, дори САЩ знаят защо го прави, но не им пука за неговите "евроатлантически" страдания и въжделения.

Когато няма не - служебен министър на отбраната за въпроси свързани с министерството отговаря президента/главнокомандващ/. Защо изобщо е възникнал въпроса. А дали е русофил или русофоб няма значение.

Имаше една стара песен от соца "ееее, замириса на ... прасе" ... Не знам защо се сетих за нея :)

Как скоро бе,цяла БГ от кога мирише на кочина,ти да не идваш от космоса

е прав Шиши. Мунчо да ходи в Таджикистан и да се радва на поструската кочина.

Националният предател Пеевски, дето направи и всичко възможно да фалира КТБ, той ли ще определя българската политика. Когато не подкрепяш някого, не значи, че си с опонента му. Както тук преден посланик на Украйна в парламента се изказа като Дарт вейдър от Междузвездни войни 3: Или сте с нас, или сте ни врагове. Сигурно е от римско време или още по-отдавна. Кога в историята си България се е мешала в чужда война, в която не се бие за територия? При Тервел 717-718г срещу арабите помага на Византия. От къде накъде ще ни обясняват, че е нормално? САЩ като напада Виетнам, дарявали ли сме оръжия срещу американската агресия?

Радев ще посее проруска пропаганда и накрая на форума ще се запее ,, Стравай страна огромная"...

тест

О,шишко -проклети ,размагнитват ли те?размагнитват ли те?А?

Ахмед Доган е умен човек. Не съм му симпатизант, но го признавам. Все още не мога да си обясня как можа да избере това нещо за лице на партиятя си ?

Това нещо направи ДПС втора политическа сила, което НИКОГА не било. Явно "това нещо" са всички негласували, понеже елтората на тоя на снимката е гласувал над90%

Е как ? Парите не миришат. По добре питай къде са съда и прокуратурата.

Предшественика му постоянно се оплакваше от ислямофобия и расизъм, този пък само реве по Русия. По изборите за кметове назоваваше всички противници като "руски марионетки". Този бил руски не знам какво, а онзи руски не знам какъв си. Какво разбира икономиста от сметната палата за армията и боеспособностите ни? Отделно Радев е и върховният главнокомандващ на армията и много точно знае способностите ни. Да си знаеш способностите, да не хвърляш в мелачката като другите и да търсиш алтернативни мирни пътища не е проруска пропаганда. "и всяване на страхове в българското общество, на каквито скандални случаи бяхме свидетели." Нали санкциите щяха да фалират Русия? Нали украинската армия се справяше с руснаците? Нали НАТО е най-силният съюза на планетата? Е санкциите чеп за зеле не струват, украинската армия може само да отблъсква стига да е финансирана на 500%, а НАТО връща задължителната казарма и се стреми към пълно превъоръжаване. Отделно пък Макрон призовава за навлизането на НАТО във войната. Нима ще е руска пропаганда да заявиш, че нацията ти с нещастната малка армия няма да се хвърля в огъня както такива като Макрон искат? Нима е скандално да заявиш как няма да позволиш нацията ти да стане част от войната на фона на случващото се из ЕВропа? Колкото и да заемаш страната на НАТО и ЕП, евроатлантизма и каквото там за общ фронт срещу Русия , накрая всичко ще се решава от народите и армиите. Докато тия които така се натискат ще са избягали на другият край на планетата. Така както е в момента войната в Украйна, няма шанс за тяхна победа! Половината от складовете на НАТО са празни, нима другата половина ще свършат работа за успеха на Украйна? Как не. Това колко много евроатлантични, проевропейски сме няма да оправи проблема в съседство.

точно!

Къде е Ицето - Малката Шехеризада да ни каже защо Пеевски управлява държавата и има ли Ицето пръст в тази работа. Ама той много финно се излузи като прадня от гащи. Остана само миризмата след него.

Срещата е във Вашингтон, защо не изпратят свинята Шиши за да видим как позорно ще бъде изритан още на границата на свободният свят този наглец? Няма нещо с което да се е захванал и то да не е било ликвидирано, фалирало или унищожено. Ако греша моля да ме коригирате.

ама как от първи играч за руски интереси с леко намагнитване и още по-кратко събеседване на затворени врати в комисията към сената пеевеца претърпя метаморфоза - стана най-големият евроатлантик, буквално и преносно...а това е не кой да е, вие др0гаре, ако ви хванат "краварите" ще станете направо американци-патриоти, сутрин с химна и издигане на американското знаме ще почвате денят. Иначе зеленият чорап за какво да го пращат - да им обяснява, как русия е непобедима и като има ядрено оръжие не може да изгуби и затова не е зле да си свалим гащите за една сприятеляваща и сплотяваща дедовщина и други руски опорки...

Баце е хитряга, признавам му го. Избори идват, Радевият популизъм си има определена ниша от избиратели, кото не трябва да се разстойват и дразнят, пък и Шиши не е приятел за пред хората, добре е да му е на кнтра в публичното пространство, щото Шиши си има твърдо ядро електорат , които квото и да стане, квото и да направи, пак ще си гласуват под строй за ДПП, пък после Баце и Шиши пак ще си делят кацаа с мед

Най-добре направо Пеевски да отиде!

Президентът на България иска войната в Украйна да се реши дипломатически и да има мир. Господинът Шопар явно иска война и го играе ястреб. Само че в природата няма как шопар да стане ястреб. Само че посолствоТО много иска България да стане част от войната и да пратим войски да се бият на фронта, защото укрите вече са на свършване. Очевидно, господин Шопар напълно е съгласен с това мнение. Само че тогава господин Шопар ще се покрие и ще си седи на топло, като уж много важен човек. А ще трябва да измират много обикновени българи. За американските печалби. За това, нека господин Шопар да взе един автомат и каска, да се качи на един самолет , заедно с останалите сладкодумни неадекватници и да ходи в Украйна лично да се бие. Сами и за своя сметка на собствен гръб. А не да реашават вместо нас и да пращат българи на смърт. Като Зеленски, дреме му за украинците, просто в момента ги изтребва най-старателно.

То прасето излезе от калта, изтръска се и изгрухтя: Ей ме на вече съм евроатлантик, дайте ми да ям.

всичко идва от негласуващата мърша ,в която се е превърнала 70 % от т.н. народ

ме мотивира да гласувам! Благодаря! За такива тъпанари като теб ли да гласувам? Ай се скрий...

Дебелака отново си завря двата пръста с големият задник и се надува за да свири евроатлантическият химн. Предлагам него да го изпратят с делегация в САЩ, Канада, Англия или Австралия за да постой на границата в компанията на неокъпани пришълци преди да бъде върнат обратно в лайняната дупка от която се е домъкнал в цивилизованият свят. Там и дипломатическият му паспорт няма да помогне.

Е.. сега ще мине през Мексиканската граница - те всички минават

Дебелото прасе от къде знае какво ще сее Радев ? Аман от гадатели... и свине ! А да Ви е.. у г@.. гадните манипулаторите !

Коментари - Пеевски: На срещата на НАТО да отиде Главчев, за да няма риск Радев да сее проруска пропаганда | Днес.dir.bg

Пеевски: На срещата на НАТО да отиде Главчев, за да няма риск Радев да сее проруска пропаганда

Председателят на ДПС настоява Министерският съвет да вземе решение служебният премиер да води българската делегация във Вашингтон

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: На срещата на НАТО да отиде Главчев, за да няма риск Радев да сее проруска пропаганда | Днес.dir.bg

Коментари

Защо не командировате за срещата в НАТО Пеевски а не Радев , който е върховен главнокомандващ българската армия.

Ей, тоя е по нагъл и от Борисов ! Но, как беше тая : Всеки народ си заслужава правителството" . Щом сме крави няма какво да чакаме друго.

ДПС има по-малко от 5% от гласовете на българските избиратели. Пеевски няма право да нарежда или предлага абсолютно нищо.

"... пресцентърът на ДПС разпространи изявление на съпредседателя на движението Делян Пеевски, който настоява Радев да не присъства на срещата на НАТО". Шишо Магнитски, ти още ли си на свобода бе, и грухтиш с пълна сила? Марш в кошарата, БАНДИТ!

И да носи едно заклано прасе на тепсия. Няма да казвам от коя партия е свинята...

Ланцет му стига на тоя шопар..

що не отидеш лично да покажеш как става, а? Нещо магнитчетата са те заковали за столчето май...

В момента американският чуждестранен агент мутрата Радев е единственият легитимен, при това и е главнокомандващ на армията, така че въпроса кой да отиде въобще не стои, но турският чуждестранен агент от противоконституционната турска партия ДПС Пеевски използва случаят за да ни лъжат че американският чуждестранен агент мутрата Радев е проруски и да му вдигат акциите, и като очаква разбира се, за него да не казват че е турски чуждестранен агент и че ДПС е противоконституционна партия. Чуждестранните агенти трябва да се подкрепят в общият им интерес - използването и експлоатацията на българският народ и България в интерес на чужди неприятелски държави, каквито са Турция и САЩ.. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

давате възможност на тая гранясала сланина да сее зловония?

Гледам , под рекламната статия за нато са забранени коментарите. Когато има съобщение че някой е умрял , също са забранени. Дали е случайно съвпадение?

Другаря Радев е наш резидент, той върши чудесна работа на другаря Путин! БРАВО

Болезнените спомени изпълват душата на еничарина. Той се опитва да ги заглуши с още по-големи жестокости. Озлобен Караибрахим убива собствения си баща,

Шиши, явно си компетентен по всичко. Един съвет : отиди при Ердоган той те чака и ще ти се радва. Байдън няма да те извади от Магнитски колкото и да се напъваш. Чудя се като дойдат руснаците ти другарю ли ще се наричаш?

Не спря да лае този булдок с червена каишка. Да ме простят кучетата от породата!

Колкото и да го мразите на следващите избори,първа сила и Пеевски инистър председател ха ха ха ха ха

Аз не го мразя, само се чудя как ходи прав без гръбнак........То бива да си наведен на определно посолство обаче тоя е бетер комплексиран комсомолски секретар.

Той не е наведен, той е лазещ и лижещ.

На президентските избори 2021 Румен Радев получава 1 322 385 на първи и 1 539 650 гласа на втори тур На парламентарните избори 2024 ДПС получава 366 310, ГЕРБ 530 658 и ПП-ДБ 307 849 - Общо около 1,2 млн по груби сметки Та къде се слага Пеевски като изразяващ волята на българите?!?

То ми стига да прочета платената реклама на НАТО... по-шантава реклама за подгонилата ни инфлация досега не бях чел, ПР-а на НАТО или наема идиоти... или смята че пише рекламки за идиоти;)

Прасчо го Намагнитиха и сега само Руснаци му се привиждат :-)! Това е пародия на човек. Грух!

Тизи кръмняк Делянчо дето изнесе машините на заводите от ,,Булгартабак’” в РФ се прави на улав или си е по рождение глупак ,но богат олигарх крал крал,че се е насрал от нагушване..Нямам думи за тази еничерск простак.

Точно. Те с ДПС ликвидираха Благоевград БТ. В резултат на което много хора останаха без работа и започнаха да бягат от града. Много отидоха по чужбина. И града западна и се обезлюдява. И за да е пълна гаврата с жителите на града, изведнъж ДПС има много добри резултати в този град. Което е съвсем неразбираемо, след като точно ДПС ги съсипаха.

Какво скачате като телета пред майка си? Посолството ще каже кой ще представлява България на тази среща. Най-вероятно е да искат най-високо дипломатическо представителство, което да легитимира мероприятието, т.е. Президента, който е НАТО-вски генерал. И няма да се съгласят някакви си временни служебни премиери да свалят нивото на срещата. Пък Шиши нека си говори глупостите, дори САЩ знаят защо го прави, но не им пука за неговите "евроатлантически" страдания и въжделения.

Когато няма не - служебен министър на отбраната за въпроси свързани с министерството отговаря президента/главнокомандващ/. Защо изобщо е възникнал въпроса. А дали е русофил или русофоб няма значение.

Имаше една стара песен от соца "ееее, замириса на ... прасе" ... Не знам защо се сетих за нея :)

Как скоро бе,цяла БГ от кога мирише на кочина,ти да не идваш от космоса

е прав Шиши. Мунчо да ходи в Таджикистан и да се радва на поструската кочина.

Националният предател Пеевски, дето направи и всичко възможно да фалира КТБ, той ли ще определя българската политика. Когато не подкрепяш някого, не значи, че си с опонента му. Както тук преден посланик на Украйна в парламента се изказа като Дарт вейдър от Междузвездни войни 3: Или сте с нас, или сте ни врагове. Сигурно е от римско време или още по-отдавна. Кога в историята си България се е мешала в чужда война, в която не се бие за територия? При Тервел 717-718г срещу арабите помага на Византия. От къде накъде ще ни обясняват, че е нормално? САЩ като напада Виетнам, дарявали ли сме оръжия срещу американската агресия?

Радев ще посее проруска пропаганда и накрая на форума ще се запее ,, Стравай страна огромная"...

тест

О,шишко -проклети ,размагнитват ли те?размагнитват ли те?А?

Ахмед Доган е умен човек. Не съм му симпатизант, но го признавам. Все още не мога да си обясня как можа да избере това нещо за лице на партиятя си ?

Това нещо направи ДПС втора политическа сила, което НИКОГА не било. Явно "това нещо" са всички негласували, понеже елтората на тоя на снимката е гласувал над90%

Е как ? Парите не миришат. По добре питай къде са съда и прокуратурата.

Предшественика му постоянно се оплакваше от ислямофобия и расизъм, този пък само реве по Русия. По изборите за кметове назоваваше всички противници като "руски марионетки". Този бил руски не знам какво, а онзи руски не знам какъв си. Какво разбира икономиста от сметната палата за армията и боеспособностите ни? Отделно Радев е и върховният главнокомандващ на армията и много точно знае способностите ни. Да си знаеш способностите, да не хвърляш в мелачката като другите и да търсиш алтернативни мирни пътища не е проруска пропаганда. "и всяване на страхове в българското общество, на каквито скандални случаи бяхме свидетели." Нали санкциите щяха да фалират Русия? Нали украинската армия се справяше с руснаците? Нали НАТО е най-силният съюза на планетата? Е санкциите чеп за зеле не струват, украинската армия може само да отблъсква стига да е финансирана на 500%, а НАТО връща задължителната казарма и се стреми към пълно превъоръжаване. Отделно пък Макрон призовава за навлизането на НАТО във войната. Нима ще е руска пропаганда да заявиш, че нацията ти с нещастната малка армия няма да се хвърля в огъня както такива като Макрон искат? Нима е скандално да заявиш как няма да позволиш нацията ти да стане част от войната на фона на случващото се из ЕВропа? Колкото и да заемаш страната на НАТО и ЕП, евроатлантизма и каквото там за общ фронт срещу Русия , накрая всичко ще се решава от народите и армиите. Докато тия които така се натискат ще са избягали на другият край на планетата. Така както е в момента войната в Украйна, няма шанс за тяхна победа! Половината от складовете на НАТО са празни, нима другата половина ще свършат работа за успеха на Украйна? Как не. Това колко много евроатлантични, проевропейски сме няма да оправи проблема в съседство.

точно!

Къде е Ицето - Малката Шехеризада да ни каже защо Пеевски управлява държавата и има ли Ицето пръст в тази работа. Ама той много финно се излузи като прадня от гащи. Остана само миризмата след него.

Срещата е във Вашингтон, защо не изпратят свинята Шиши за да видим как позорно ще бъде изритан още на границата на свободният свят този наглец? Няма нещо с което да се е захванал и то да не е било ликвидирано, фалирало или унищожено. Ако греша моля да ме коригирате.

ама как от първи играч за руски интереси с леко намагнитване и още по-кратко събеседване на затворени врати в комисията към сената пеевеца претърпя метаморфоза - стана най-големият евроатлантик, буквално и преносно...а това е не кой да е, вие др0гаре, ако ви хванат "краварите" ще станете направо американци-патриоти, сутрин с химна и издигане на американското знаме ще почвате денят. Иначе зеленият чорап за какво да го пращат - да им обяснява, как русия е непобедима и като има ядрено оръжие не може да изгуби и затова не е зле да си свалим гащите за една сприятеляваща и сплотяваща дедовщина и други руски опорки...

Баце е хитряга, признавам му го. Избори идват, Радевият популизъм си има определена ниша от избиратели, кото не трябва да се разстойват и дразнят, пък и Шиши не е приятел за пред хората, добре е да му е на кнтра в публичното пространство, щото Шиши си има твърдо ядро електорат , които квото и да стане, квото и да направи, пак ще си гласуват под строй за ДПП, пък после Баце и Шиши пак ще си делят кацаа с мед

Най-добре направо Пеевски да отиде!

Президентът на България иска войната в Украйна да се реши дипломатически и да има мир. Господинът Шопар явно иска война и го играе ястреб. Само че в природата няма как шопар да стане ястреб. Само че посолствоТО много иска България да стане част от войната и да пратим войски да се бият на фронта, защото укрите вече са на свършване. Очевидно, господин Шопар напълно е съгласен с това мнение. Само че тогава господин Шопар ще се покрие и ще си седи на топло, като уж много важен човек. А ще трябва да измират много обикновени българи. За американските печалби. За това, нека господин Шопар да взе един автомат и каска, да се качи на един самолет , заедно с останалите сладкодумни неадекватници и да ходи в Украйна лично да се бие. Сами и за своя сметка на собствен гръб. А не да реашават вместо нас и да пращат българи на смърт. Като Зеленски, дреме му за украинците, просто в момента ги изтребва най-старателно.

То прасето излезе от калта, изтръска се и изгрухтя: Ей ме на вече съм евроатлантик, дайте ми да ям.

всичко идва от негласуващата мърша ,в която се е превърнала 70 % от т.н. народ

ме мотивира да гласувам! Благодаря! За такива тъпанари като теб ли да гласувам? Ай се скрий...

Дебелака отново си завря двата пръста с големият задник и се надува за да свири евроатлантическият химн. Предлагам него да го изпратят с делегация в САЩ, Канада, Англия или Австралия за да постой на границата в компанията на неокъпани пришълци преди да бъде върнат обратно в лайняната дупка от която се е домъкнал в цивилизованият свят. Там и дипломатическият му паспорт няма да помогне.

Е.. сега ще мине през Мексиканската граница - те всички минават

Дебелото прасе от къде знае какво ще сее Радев ? Аман от гадатели... и свине ! А да Ви е.. у г@.. гадните манипулаторите !