Коментари - Пеевски към Доган: Няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си | Днес.dir.bg

Пеевски към Доган: Няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си

Не съм предател! Никой не може да спре Новото начало!, заявява председателят на партията

Обратно в новината

Коментари - Пеевски към Доган: Няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си | Днес.dir.bg

Коментари

пейовски не иска да е съпредседател а почетен председател

На Шиши му дойде коледата през юли !

Доган показа , че е руска подлога и предател на турците в България, марш в маскве !!!

Доган показа , че е руска подлога и предател на рурците в България, марш в маскве !!!

не съм ти гласувал абсолютно никакво доверие

Пеевски е за затвора в Белене....за храна на братовчедите си - свинете!

Ще бъдем с хората и до хората", заявява Пеевски.. И сега следва списък на хората:...

освен с "политика" си нагазил и лай...та с чуждите служби, полукриминални похвати и чужди чисто финансови интереси.... а там понякога решенията са крайни

Епизод 2: Свинята отвръща на удара

Чувалите с лайна да напуснат парламента.

Пенсионерът-бей дето разпределя порциите в България със сараите и харема се озъби на иничаря бабаит Шишко-бастишко. Как ще се развие борбата между тези 2-ма мафиота ще видим -> 30 потурнаци с турския посланик срещу 17 сричащи български местни антибългари.

Лаком, брутален и отвратителен шиш ага, Коледа наближава! Най-големите дерибеи сте точно ти, доган и тиквата! ОТВРАТ!

А така ми трябваше партия против трети март. Какъв по-хубав избор.

Този индивид бе причината да падне правителството на Орешарски. Тогав БСП го предложи за шеф на ДАНС, а Герб бяха твърдо, саркастично против, като че ли имаха принципни различия с него. А сега са първи политически приятели. Та разиграва се цирк за овчи душици. Но в последно време въпросният човек публично говори нахално и несвързано, нещо като бълнуване, както се вижда и от изказването му тук. Очевидно е опасен за мнозина, защото се старае да заема все някой ръководен пост. А става например за охранител, в смисъл пазач, не човек който се охранва.

Струва ми се, че Пеевски недооценява етническия характер на ДПС, може би арогантно си мисли, че с пари ще може да си купи влияние сред електората. Дори и евентуални компромати срещу Доган не биха му помогнали за тази цел, напротив. А сред част от ръководството на партията може и да има успех, но дотам.

Еееее, доживяхме тия двамата да се хванат за гушата, една добра новина за България!

Новото начало досущ като борците срещу дерибеите от продължаваме подмяната.

Феномена се офеноменчи...

Свинята-майка приключи ккурса. РЕЗКО.

Клането на Прасето да започне....... сега.

мед не връща, куче кокал не повръща.....

Доган остава в миналото!

Бойко и сокола са се разбрали, шиши вече ни им трябва и го изхвърлят :)

Анааа....сикищрей мазнъ, сок сикем бабанъ !

Ей Шиши, ДПС не е КТБ. Заредени сме с пуканки, гледаме сериала "Сокола и Свинята"

Пеевски приключи.

много се е засмел шиши но вече е аут

За какво всеки ден ни занимавате с разпада на тази партия?

ми не се занимавай де

Ама ако никой не ви чете, какво ще ядете?

Ама как ще се откажеш? Нали както те намагнитизираха, така и ще те размагнитизират! И то завинаги, ти тези които ти сложиха намордника, не си поплюват. Те само за това те траят. Но все пак края ти е виден, каквото и да значи това за теб. Хаде - Амин и забрава!

2024-07-11 00:58:50 Да си знаете (нерегистриран) С действията си всички партии работят за президентска република. ----------------- няма да я постигнат никога, защото ние го знаем и виждаме ...и няма да им гласуваме на никакви референдуми и на никакви "велики" събрания ...а значи каквот и да направят - то няма тежест !

атлантиците трябва да бъдат изпратени да изследват дъното на атлантическия океан

винаги води до дискомфорт и поврьщане.

На всеки петнайсет минути се рекламират апчета за лесно прокарване, за спиране на диарии или сутрешни ублекчения - не е толкова страшно в днешно време.

Шопара ке стане курбан далеч преди Коледа ;)

намагнитени свине да управляват България. Българите вместо да гласуват, ходят за гъби.

След като не се намират по-достойни, направо настигнахме американците.

Всичко, които казва Доган сега, за сегашното положение и за Пеевски - е, до кажем почти всичко - е вярно! Не и вярно обаче, че това и от сега, че Пеевски (и образът му Борисов) го причиниха, напротив, ТЕ ги създадоха и лансираха и това го пишем и повтаряме от поне 15 тодини. И лично Доган (с Гоце) наложи не само Пеевски, но на времето и мутрата Борисов, ако все още някои, които не помнят по-назад от вчера си спомнят и знаят. Който иска може да си припомни и разбере вече дори от разказите на … генерали от полицията, като например Генерал Валери Григоров - Просто потърсете с: Ген. Валери Григоров: Убийствата на Алексей Петров и Къро са политически И ще чуете факти и събития - и от първа ръка! (Което прави чест на ген. Григоров в случая) Вижте го!

Досега, доскоро бе голяма тайна, че всички най-големи престъпници в България са с чадър от МВР и службите. Но откакто откровени мутри, откровени престъпници и рецидивисти (или техни силно зависими и/или купени, и/или сплашени капии), и рекетьори мафията успя да си инсталира дори на най-високите постове и позиции в държавата, в прокуратурата, МВР и службите - тоест откакто вкараха мутрата Бойко Борисов, а след него и мутрата Пеевски във властта (САМО ГИ ВИЖТЕ ТЕЗИ ДВАМАТА, ЗАГЛЕДАЙТЕ ФИЗИОНОМИИТЕ ИМ И МАНИЕРА ИМ, ЧУЙТЕ ГОВОРА ИМ)… Та от тогава всекидневно се доказва,че и МВР, и прокуратурата и службите бяха превърнати в ОПГ-та, в затворени ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНА ГРУПИ за чадър над мафията и терор над останалите!

Както много пъти съм казвал през годините (още преди две десетилетия), в България, която е превзета и затова провалена държава и ДЪРЖАВНОСТ, където 35 години (плюс предните 45) МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА в големите битки НЕВИННИ НЯМА! Доган СЕГА казва: “ Никога, от създаването си преди повече от 34 години, Движението не е използвало мутренски подходи за заплашване на семействата ни, за отнемане бизнеса на хората с прокуратурата и полицейските служби. Умишлено се създава страхова психоза за живота, работата и имуществото на хората. И за голяма моя изненада се твърди, че всичко, което се прави е било с мое съгласие!? Абсурд!“ Ами това всичкото е така, НО ТО Е ТАКА ОТ 35 години, но досега просто успешно заблуждаваха хората и го криеха и отричаха! Така е още от 1989 г., когато ДС червената върхушка създаде мутрите и назначените си бизнесмени, организираната престъпност а чрез прокуратурата и службите и МВР - репресивните органи наложи “меката си диктатура” под внушението за истински преход към демокрация и законова държава!

Само тук: В 11 думи се крие развръзката на войната в ДПС От декларация на декларация, от писмо на писмо, от клетви в любов и писма на колективи и международни организации напрежението в Движението за права и свободи достигна точката на кипене. Според някои първи мнения и двете страни вярват, че са поставили жабата в съда за вода и са включили печката. Ахмед Доган най-сетне се произнесе за случващото се в партията, чийто съосновател е. И поиска оставката на актуалния съпредседател Делян Пеевски, заедно с тази на още неколцина от ръководството. Медии моментално обявиха, че предстои нещо, което не се е случвало в досегашната история на ДПС. Но какво точно – никой не се наема да прогнозира. Не знам. Нямам мистериозния опит на топ баничарката, минаваща за експерт по ДПС, но ми се струва, че развръзката на вътрешно-партийната война – защото е война, а не специализирана военна операция – се крие в 11 думи от отговора на Делян Пеевски към почетния председател, казани в послеслова на изпратения до медиите текст. Те са: Двамата с Ахмед Доган се познаваме прекалено добре и двамата знаем каква е истината. В изреченото от двамата има предостатъчно материал за днешните медийни коментари, анализи, спекулации и предвиждания. Ще видим и чуем всички дежурни абонати, претендиращи за оригиналност и дълбочина. Ще повторя, че фокусът трябва да се насочи към въпросните 11 думи на Пеевски – там някъде е скрит ключът от бараката. Бедна ни е фантазията какъв обем информация и изненади се крият в това словосъчетание. Повярвайте. Огнян Стефанов

керван харем но министерство на правосъдието се бави строежа на новото южно крило по ЗУТ

Ще ги местят в оня луксозния курорт, дето го построиха по шведски изисквания за по-малко стрес при приятните прекарвания.

Някой спешно да припомни на смешния сламен човек Шиши, че в ДПС, ако не играеш по свирката на Доган, се "самоубиваш"!

към България с американски политици https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2003/06/25/139551_milen_velchev_obsudi_irakskiia_dulg_kum_bulgariia_s/%D0%94%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%20%D0%B7%D0%B0%20%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82/

... Боко, Шиши, що ви требваха тея нови избори? Ами сега?

В скандала между Ахмед Доган и Делян Пеевски няма добър герой. "Бащата" и "синът" в ДПС отдавна трябваше да са при бай Ставри. Мирише ми на командировка в Софийския централен затвор. От мен един съвет – килия 216, втория етаж, южното крило. При бай Ставри, познавам го лично. Човекът е строг, но справедлив” - реплика от легендарния филм "Опасен чар" с Тодор Колев.

Ако се хванат гуша за гуша, Ако свинята си отвори устата, ако прокуратурата се заслуша, Доган може да иде в кауша.

Когато нищо не ти е ясно , просто си задади въпроса: Кой има полза от всичко това ? Излиза ,че полза имат само тези дето спечелиха изборите , а не могат да направят правителство, по-точно не искат , за да не поемат отговорност - тя ще е голяма на днешно време . Голямо театро за забаламосване на шарани .

Ще ми липсва този забавен шопар ;(

може да му организират собствена шоу програма от затвора.

нова партия а иде глад и мизерия седи па глей

Мислите ли, че някои от партиите или групите партии ги засяга какво и колко ще ядете или как ще живеете? Или пък, че ще способстват за подобряване на положението - вече 35 години търсим дъното.

Този на какви наркотици е? Какво доверие към него? Това е човек, който само като го погледнеш и ти се повръща. Ако има гласуване за личности, за този ще гласуват само той и майка му.

Не го подценявай. Той от години раздава пари на обикновени хора по турските райони и има места, където действително го харесват. Ако си беден човек, а той е купил кюстюм за бала на сина ти, със сигурност ще гласуваш за него .

Според Милен Велчев трябва да следим всеки месец хода на инфлацията и да намерим правилния момент, в който да поискаме извънреден конвергентен доклад. Милен Велчев: Очакват ни тежки времена и може би финансова криза в еврозоната https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/milen-velchev-ochakvat-ni-tezhki-vremena-i-mozhe-bi-finansova-kriza-v-evrozonata.html

доста си го закъсал, що вярваш на БТВ!

На калин катев и милен велчев където преструктурираха външния дълг Вервам на мене си Очаквам световна депресия А миленчо и шишо си вардат капитала от Братушките

Ти си знаеш, но парите и на двамата са с произход Русия.

С действията си всички партии работят за президентска република.

Коментари - Пеевски към Доган: Няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си | Днес.dir.bg

Пеевски към Доган: Няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си

Не съм предател! Никой не може да спре Новото начало!, заявява председателят на партията

Обратно в новината

Коментари - Пеевски към Доган: Няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си | Днес.dir.bg

Коментари

пейовски не иска да е съпредседател а почетен председател

На Шиши му дойде коледата през юли !

Доган показа , че е руска подлога и предател на турците в България, марш в маскве !!!

Доган показа , че е руска подлога и предател на рурците в България, марш в маскве !!!

не съм ти гласувал абсолютно никакво доверие

Пеевски е за затвора в Белене....за храна на братовчедите си - свинете!

Ще бъдем с хората и до хората", заявява Пеевски.. И сега следва списък на хората:...

освен с "политика" си нагазил и лай...та с чуждите служби, полукриминални похвати и чужди чисто финансови интереси.... а там понякога решенията са крайни

Епизод 2: Свинята отвръща на удара

Чувалите с лайна да напуснат парламента.

Пенсионерът-бей дето разпределя порциите в България със сараите и харема се озъби на иничаря бабаит Шишко-бастишко. Как ще се развие борбата между тези 2-ма мафиота ще видим -> 30 потурнаци с турския посланик срещу 17 сричащи български местни антибългари.

Лаком, брутален и отвратителен шиш ага, Коледа наближава! Най-големите дерибеи сте точно ти, доган и тиквата! ОТВРАТ!

А така ми трябваше партия против трети март. Какъв по-хубав избор.

Този индивид бе причината да падне правителството на Орешарски. Тогав БСП го предложи за шеф на ДАНС, а Герб бяха твърдо, саркастично против, като че ли имаха принципни различия с него. А сега са първи политически приятели. Та разиграва се цирк за овчи душици. Но в последно време въпросният човек публично говори нахално и несвързано, нещо като бълнуване, както се вижда и от изказването му тук. Очевидно е опасен за мнозина, защото се старае да заема все някой ръководен пост. А става например за охранител, в смисъл пазач, не човек който се охранва.

Струва ми се, че Пеевски недооценява етническия характер на ДПС, може би арогантно си мисли, че с пари ще може да си купи влияние сред електората. Дори и евентуални компромати срещу Доган не биха му помогнали за тази цел, напротив. А сред част от ръководството на партията може и да има успех, но дотам.

Еееее, доживяхме тия двамата да се хванат за гушата, една добра новина за България!

Новото начало досущ като борците срещу дерибеите от продължаваме подмяната.

Феномена се офеноменчи...

Свинята-майка приключи ккурса. РЕЗКО.

Клането на Прасето да започне....... сега.

мед не връща, куче кокал не повръща.....

Доган остава в миналото!

Бойко и сокола са се разбрали, шиши вече ни им трябва и го изхвърлят :)

Анааа....сикищрей мазнъ, сок сикем бабанъ !

Ей Шиши, ДПС не е КТБ. Заредени сме с пуканки, гледаме сериала "Сокола и Свинята"

Пеевски приключи.

много се е засмел шиши но вече е аут

За какво всеки ден ни занимавате с разпада на тази партия?

ми не се занимавай де

Ама ако никой не ви чете, какво ще ядете?

Ама как ще се откажеш? Нали както те намагнитизираха, така и ще те размагнитизират! И то завинаги, ти тези които ти сложиха намордника, не си поплюват. Те само за това те траят. Но все пак края ти е виден, каквото и да значи това за теб. Хаде - Амин и забрава!

2024-07-11 00:58:50 Да си знаете (нерегистриран) С действията си всички партии работят за президентска република. ----------------- няма да я постигнат никога, защото ние го знаем и виждаме ...и няма да им гласуваме на никакви референдуми и на никакви "велики" събрания ...а значи каквот и да направят - то няма тежест !

атлантиците трябва да бъдат изпратени да изследват дъното на атлантическия океан

винаги води до дискомфорт и поврьщане.

На всеки петнайсет минути се рекламират апчета за лесно прокарване, за спиране на диарии или сутрешни ублекчения - не е толкова страшно в днешно време.

Шопара ке стане курбан далеч преди Коледа ;)

намагнитени свине да управляват България. Българите вместо да гласуват, ходят за гъби.

След като не се намират по-достойни, направо настигнахме американците.

Всичко, които казва Доган сега, за сегашното положение и за Пеевски - е, до кажем почти всичко - е вярно! Не и вярно обаче, че това и от сега, че Пеевски (и образът му Борисов) го причиниха, напротив, ТЕ ги създадоха и лансираха и това го пишем и повтаряме от поне 15 тодини. И лично Доган (с Гоце) наложи не само Пеевски, но на времето и мутрата Борисов, ако все още някои, които не помнят по-назад от вчера си спомнят и знаят. Който иска може да си припомни и разбере вече дори от разказите на … генерали от полицията, като например Генерал Валери Григоров - Просто потърсете с: Ген. Валери Григоров: Убийствата на Алексей Петров и Къро са политически И ще чуете факти и събития - и от първа ръка! (Което прави чест на ген. Григоров в случая) Вижте го!

Досега, доскоро бе голяма тайна, че всички най-големи престъпници в България са с чадър от МВР и службите. Но откакто откровени мутри, откровени престъпници и рецидивисти (или техни силно зависими и/или купени, и/или сплашени капии), и рекетьори мафията успя да си инсталира дори на най-високите постове и позиции в държавата, в прокуратурата, МВР и службите - тоест откакто вкараха мутрата Бойко Борисов, а след него и мутрата Пеевски във властта (САМО ГИ ВИЖТЕ ТЕЗИ ДВАМАТА, ЗАГЛЕДАЙТЕ ФИЗИОНОМИИТЕ ИМ И МАНИЕРА ИМ, ЧУЙТЕ ГОВОРА ИМ)… Та от тогава всекидневно се доказва,че и МВР, и прокуратурата и службите бяха превърнати в ОПГ-та, в затворени ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНА ГРУПИ за чадър над мафията и терор над останалите!

Както много пъти съм казвал през годините (още преди две десетилетия), в България, която е превзета и затова провалена държава и ДЪРЖАВНОСТ, където 35 години (плюс предните 45) МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА в големите битки НЕВИННИ НЯМА! Доган СЕГА казва: “ Никога, от създаването си преди повече от 34 години, Движението не е използвало мутренски подходи за заплашване на семействата ни, за отнемане бизнеса на хората с прокуратурата и полицейските служби. Умишлено се създава страхова психоза за живота, работата и имуществото на хората. И за голяма моя изненада се твърди, че всичко, което се прави е било с мое съгласие!? Абсурд!“ Ами това всичкото е така, НО ТО Е ТАКА ОТ 35 години, но досега просто успешно заблуждаваха хората и го криеха и отричаха! Така е още от 1989 г., когато ДС червената върхушка създаде мутрите и назначените си бизнесмени, организираната престъпност а чрез прокуратурата и службите и МВР - репресивните органи наложи “меката си диктатура” под внушението за истински преход към демокрация и законова държава!

Само тук: В 11 думи се крие развръзката на войната в ДПС От декларация на декларация, от писмо на писмо, от клетви в любов и писма на колективи и международни организации напрежението в Движението за права и свободи достигна точката на кипене. Според някои първи мнения и двете страни вярват, че са поставили жабата в съда за вода и са включили печката. Ахмед Доган най-сетне се произнесе за случващото се в партията, чийто съосновател е. И поиска оставката на актуалния съпредседател Делян Пеевски, заедно с тази на още неколцина от ръководството. Медии моментално обявиха, че предстои нещо, което не се е случвало в досегашната история на ДПС. Но какво точно – никой не се наема да прогнозира. Не знам. Нямам мистериозния опит на топ баничарката, минаваща за експерт по ДПС, но ми се струва, че развръзката на вътрешно-партийната война – защото е война, а не специализирана военна операция – се крие в 11 думи от отговора на Делян Пеевски към почетния председател, казани в послеслова на изпратения до медиите текст. Те са: Двамата с Ахмед Доган се познаваме прекалено добре и двамата знаем каква е истината. В изреченото от двамата има предостатъчно материал за днешните медийни коментари, анализи, спекулации и предвиждания. Ще видим и чуем всички дежурни абонати, претендиращи за оригиналност и дълбочина. Ще повторя, че фокусът трябва да се насочи към въпросните 11 думи на Пеевски – там някъде е скрит ключът от бараката. Бедна ни е фантазията какъв обем информация и изненади се крият в това словосъчетание. Повярвайте. Огнян Стефанов

керван харем но министерство на правосъдието се бави строежа на новото южно крило по ЗУТ

Ще ги местят в оня луксозния курорт, дето го построиха по шведски изисквания за по-малко стрес при приятните прекарвания.

Някой спешно да припомни на смешния сламен човек Шиши, че в ДПС, ако не играеш по свирката на Доган, се "самоубиваш"!

към България с американски политици https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2003/06/25/139551_milen_velchev_obsudi_irakskiia_dulg_kum_bulgariia_s/%D0%94%D0%B5%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F%20%D0%B7%D0%B0%20%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82/

... Боко, Шиши, що ви требваха тея нови избори? Ами сега?

В скандала между Ахмед Доган и Делян Пеевски няма добър герой. "Бащата" и "синът" в ДПС отдавна трябваше да са при бай Ставри. Мирише ми на командировка в Софийския централен затвор. От мен един съвет – килия 216, втория етаж, южното крило. При бай Ставри, познавам го лично. Човекът е строг, но справедлив” - реплика от легендарния филм "Опасен чар" с Тодор Колев.

Ако се хванат гуша за гуша, Ако свинята си отвори устата, ако прокуратурата се заслуша, Доган може да иде в кауша.

Когато нищо не ти е ясно , просто си задади въпроса: Кой има полза от всичко това ? Излиза ,че полза имат само тези дето спечелиха изборите , а не могат да направят правителство, по-точно не искат , за да не поемат отговорност - тя ще е голяма на днешно време . Голямо театро за забаламосване на шарани .

Ще ми липсва този забавен шопар ;(

може да му организират собствена шоу програма от затвора.

нова партия а иде глад и мизерия седи па глей

Мислите ли, че някои от партиите или групите партии ги засяга какво и колко ще ядете или как ще живеете? Или пък, че ще способстват за подобряване на положението - вече 35 години търсим дъното.

Този на какви наркотици е? Какво доверие към него? Това е човек, който само като го погледнеш и ти се повръща. Ако има гласуване за личности, за този ще гласуват само той и майка му.

Не го подценявай. Той от години раздава пари на обикновени хора по турските райони и има места, където действително го харесват. Ако си беден човек, а той е купил кюстюм за бала на сина ти, със сигурност ще гласуваш за него .

Според Милен Велчев трябва да следим всеки месец хода на инфлацията и да намерим правилния момент, в който да поискаме извънреден конвергентен доклад. Милен Велчев: Очакват ни тежки времена и може би финансова криза в еврозоната https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/milen-velchev-ochakvat-ni-tezhki-vremena-i-mozhe-bi-finansova-kriza-v-evrozonata.html

доста си го закъсал, що вярваш на БТВ!

На калин катев и милен велчев където преструктурираха външния дълг Вервам на мене си Очаквам световна депресия А миленчо и шишо си вардат капитала от Братушките

Ти си знаеш, но парите и на двамата са с произход Русия.

С действията си всички партии работят за президентска република.