Коментари - Пеевски: Едно ще кажа - ново начало. Ще ме разберете скоро | Днес.dir.bg

Пеевски: Едно ще кажа - ново начало. Ще ме разберете скоро

"Изключените 17 депутати на практика са се самоизключили като са направили фракция ДПС-17. Определени хора искат да разрушат ДПС", твърди председателят на партията

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: Едно ще кажа - ново начало. Ще ме разберете скоро | Днес.dir.bg

Коментари

Като ГО махнат, него и още десетина от Народното събрание, тази държава може и да тръгне в правилна посока!

Вече е НИКОЙ, когато Д ПС не е зад гърба му! Сега е един провален бизнесмен, разрушил всичко, до което се е докоснал. За всички ще си остане Дъ Магнит ски Г ай.

Сега ще трябва да се бръкнеш още по- надълбоко, за да купуваш гласове.

След като Пеевски беше изтрит от сайта на движението, последва ответен отговор – той пусна алтернативен сайт на партията, на който са качени всички негови изказвания.

Не мога да повярвам, че сега трябва да викам за Доган...

май си изпя песента...

Отбелязвайки нещото от страна на АЛДЕ - токувиж Се окаже Полезно че Е чак Такъв (изберете думата)…

защо не коментирате Доган като цяла България знае за гнусните далавери на това лице. Това за студеният резерв е само поредната капка в далаверата. Не виждате ли как се държи като паша. Не видяхте ли как отидоха да докладват в сараите. Не съм за Шиши ама дано да има някаква промяна. А и не само в тази партия.

защото никоя отрепка от тази сбирщина по принцип не заслужава коментар. Аз поне коментирам само субектите, за които става въпрос в заглавието.

От менЛично - той Е Изцяло ясен, Колега. …(комай) Единственият “наш” Йощ от началото на “Прехода”. …Да ! - Сте прав ! Е КритичноНеобходимо тая Воня у Нас да я СпреМ ! ВеднъжЗавинаги. Ние. Всички. Заедно. …и Без Вси”наште”.

Ново Начало ще е новата изцяло циганска, Евроатлантическа партия! В нея е вашето бъдеще, те ще ви ръководят, свиквайте с това!

Пътник

е-хе-хе-хеееее е-хе-хе, и замириса на ПРАСЕ....

песента май беше на братя Аргирови

И какво, Шиши ше прави партия ли? Този, дото за 15 години има под 1% присъствие в пленарна зала. Ае вън, мърша. Не се нагрухтя с дъжавни пари и покровиталстване от държавни служители за далавери на турската граница ....

ще изрита ББ и ще превземе ГЕРБ заедно с Йончева (тя ще му е царицата отстрани на трона)

Еми то далаверите са както с Пашата, така и с Боко, тъй че си прав, тоя е следвашия...

Да. …май се Налага да Си поговорим с Швейцарците….

Няма по-неприятно същество

Позаглеждайки Всичките “наши” “избранници” през “Прехода” - Човек се втрещява що за Критерии (и то Изобщо…Всичките) за “селекция” има Ясно#Кой…

Днес е добър ден за българската демокрация - ДПС се разцепва

Съгласен. ….но Ако от Едно дъпъсъ - ДъСъ пръкнат 3-4 (или повече) ?! …и Ако изборите - Продължат ДъСъ “Избори” ?!

Един коментатор каза нещо много вярно. За разлика от другите дерибеи, които търсят аванта от турските общини, Пеевски дава на турските общини, даже раздава. Турците имат чувство за благодарност. От друга страна Ахмед Доган е икона за тях.

Социалният Инженеринг - НЕ е шега, Колега…и Ако ДъСъ Е “инженеринг” - ясноЗащо нещата СА тези Днес. ——— Възродителният ? …колко ги Няма ?! …и Има ли Завърнали се ?

стига с тия турци да ги повтаряте!! В началото на кризата се оказа че в ДПС имало само етнически турци по думите на журналистите. В ДПС има всякакви от българи, до цигани, арменци има също . Етнически турци е най глупавото и опасно изказване. Коментатора каза че като идвал Дилян той поемал масрафа сиреч госта си плаща за веселието което се организира. Дилян го тачат в общини където има българи изповядващи исляма!!

Партиите са мафиотски структури и реално няма 240 Народно представители , а има марионетки-подлоги които НЕ ГЛАСУВАТ ПО СЪВЕСТ в интерес на народа , а гласуват само каквото им наредят Кукловодите (председателите на партии )

Кланове. Родствени и/или Териториални. Отдавна СтриктноУправлявани под Единно ръководство. …в Една Единна Мафия. …естествено - И с Същински Водещ “триумвират” …и Вероятно - Един Финанс кончиглери. - значи ТочноДва Варианта или Се намира кончиглериТО и Надлежно му/й се Показва че Така НЕ става …респ. Започва щоТрябва, та полека Нормалност ….илииии - Полеви Операции.

Щом се вдига много шум в медиите значи нещата са добре дирижирани , ПиПи-нцата стават втора сила , а отцепниците се присъединяват към тях , а Шиши целува ръка на новия си господар Кире-Истината , селсите постановки продължават ... изродите в парламента продължават да са тумора който трови държавата ни !!!!!!!!

Респ. Дълбоката държава…която у Нас - Продължава ДъСъ Е “държава” ! ——— Ченгета, хеле пък тип ДъСъ/кагебе - НЕ могат да бъдат Държавници ! …хеле пък Зидари.

на Словакия и ... Северна Корея

Жертваш пешка, за да осигуриш бързо развитие. Като не можеш да играеш шах и не разбираш, що ме блокираш, бе?

ДП ли Е пешката ? …абе Едричък е…и то май И Финансово…коетоооо…. А ! - а Защо Очаквате да е Осигурен (така) напредък ?

да прибере Пеевски на топло?

Още малко остава и шиши да се провикне- "...аз съм промяната! Тя започва от мен и зависи от мен! Когато и за когото кажа, се променя както кажа. " Очаквам да си подаде документите в ПП-ДБ. Ама от там са наясно с мазното и лекьосващо кафе, което единствено може да забърка шиши. Така, че скоро всички срещу дерибея шиши.

Да. …макар че Продължаващите “неяснотии” из ппдб (и Сие) - НЕ са Полезни.

Само не разбрах Данчо Ментата чия страна е заел, на Пеевски или на Доган, че Данчо е най-големия тарикат от ДПС-то.

Българското национално радио спря излъчването на интервюто на Петър Волгин с руския посланик у нас Елеонора Митрофанова. Решението е на Програмния съвет на БНР и се основава на констатации за несъответствие с редакционните стандарти.

Струва ми се Засега - е Наложително да Замразим Всякакви обсъждания/разговори отн/с КремълРусия… Засега ! …т.е.докато Си Приберем вересиите ! …после - според зависи.

Пеевски може и да оглави някакво ДПС , но в него няма да има турци.

в ДПС то сегашното има всякакви и най-смешното е че Доган си е циганин и управлява турци!

ще управлява БНТ Откриха формулата как мандатите на генералните директори на БНТ и БНР да станат пожизнени като в Светия синод, въпреки че Законът за радиото и телевизията казва те да са 3-годишни. https://www.segabg.com/category-observer/koshlukov-shte-reshi-dokoga-koshlukov-shte-upravlyava-bnt

Проект на Закона за въвеждане на еврото в Република България https://www.strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=8241

Намирисва. …кой Е хост/собственик/финансиращ ?

Попитали радио Ереван кой трябва да си отиде, Пеевски или Доган? Радиото отговорило: И Борисов.

Новото време" и Сезгин Мюмюн скрепяват дружбата си с подписи МВР не разполага с данни, че покойният Ахмед Емин е дал на партия „Атака“ над един милион лева. https://www.dnes.bg/politika/2008/11/12/koshlukov-se-srodiava-s-vrag-na-dogan.60686

Казват че дори (Дори !) наблизо живеещите до Концлагери - НЕ са знаели що Е било…и чак когато са били Заведени (виа Нюрнбергския) - Всичко се Е разбрало. …та - Същото. …но на Ента Степен за у Нас ! …отн.”потайностите” на “Прехода”.

Първо дпс е движение, а не партия /просто измислена от държавна сигурност да разцепва гласовете на българите и да всява смут в държавата. И второ това са едни циркове и трикове за пред " глупавия народ", та който им се върже. Просто проверка си правят с тези инсинуации.

Новото време партия Символите на Новото време са: знак – усмихнат таралеж; знаме – синя и зелена ивица с жълта вълнообразна ивица по хоризонтала в средата; Кошлуков се сродява с враг на Доган

Да наистина - къде Е тов.Кашлукав ?! ….колкото до Логото - ами какво ако ала рекламата на Бони ? (…НЕ и Клайд…а нова ссс кккренвиршшиттте ;-)

Тази история сме я гледали и преди за справка Андрей Луканов-Илия Павлов. Тъжното на БГ прехода е че имаме посредствени кукловоди и некъдърни ученици (марионетки). Общото между тях е че винаги свършват по един и същи начин. Гушват букета на булката 2 педи под земята.

“Зидарите”…откъдето и Целевото “сбъркване” отн. Камъка.

Струва ми се че Се адресираме Единствено&Само до/към : - какво НЕ може…и - че АбсолютноВсичко Е Мазало ..и - че по Досегашному - Нищо Положително Няма да стане. …и макар да Сме Абсолютно Прави - НЕ бива да Оставяме Днешната Наша Работа за Утре ! - т.е. Следва Да Решим каквоТочно и Как ПравиМ. ———- МоетоЛично Предложение - все така Инвариантно.

Бюлетина на следващите избори: ... [ ] ДПС - турци [ ] ДПС - еничари [ ] Величие - марковисти [ ] Величие - михайловисти ...

Даааа…че и Още бинбиля ! …докато - в Франция - 2-3 ! Изобщо при това !! ….САЩ - Същото. …Канадата - тоже.

"Ново Начало" май ще се казва новата партия на Пеевски

Ново начало... хм по скоро Първия Ред,... както се случи в една далечна галактика. Освен ако не се мисли за принцеса Лея.

СкайУокър - май Е затънал в Тренинг…а Соло - в Хазартни незнамквоси… - Чюи ?! …дали пък Това/Така Е Насочването/Задействането ?

И аз едно ще кажа - каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го направи. Аре, движение!

На снимката - от цялата сага липсва ми само умнокрасивият ,подслушващ диверсант Настю курпулетния ,който се беше маскирал с фикуса , като нерез в теменужки!

е хубав ден за българската демокрация! Поздравления за Пеевски, направи нещо, което много българи чакат от много време!

Браво ! …Абсурдно !, но Абсолютно Вярно.

В ДПС се случиха добри неща, в нея се включиха и българи. Така от абсолютно етническа партия вече постепенно се получава полу етническа. Ако в 90-те години е била необходима, днес за такава партия няма обяснение. За такова обновление допринася най-вече Пеевски. Процесът трябва да продължи и в бъдеще да нямаме партия на етническа основа.

Кво обновление - досега дерибейства за власт и пари, скрит зад етническата партия "която осигурява баланса". Вече набрал много сила и заграбил по-голямата част от държавата, сега ще продължи да дерибействакато с ново начало за лице, но ще си остане същата нагла и алчна за власт и пари личност, която в името на собствените си интереси може да загроби мизерните животици на мъждукащите по територията 6 млн светулки. Нагледахме се на нови лица на харвардци, магьосници, академици, комисирки, нападжии с резервно жилище в дубай,....

Доган, който знаеше за безграничната лакомия на Шиши, изчака точния момент, в който да го обвини, че правел преврат срещу него и сега ще си вземе партията обратно, по-задружна и като електорат, и като власт. Пеевски е безскрупулен, енергичен, феномен и всички други клишета, които са използвани през годините, но никога не е бил стратег. В момента Пеевски печели битката за малкото село, но ще загуби голямата война за властта. Това сочно момче ще има много, ама много неприятности. Ще му е трудно без турски език и турско самосъзнание да спечели някакъв електорат. За българските мюсюлмани Пеевсли е абсолютно никой...

делян пеевски никога не е печелил гласовете, той ги е набавял чрез купуване, корупция, зависимости и заплахи. Под санкциите на закона Магнистски е, а българските прокуратура, служби и резследващи органи са слепи и глухи за това.

Оправете си статията, той е съпредседател, а не председател, председател е само на парламентарната група.

е такава от седмица поне! В т.нар. "национални телевизии" е същото !

като се обърне Новите мутри нема да ги спре натуту да рекетират наред дупетати Предлагам данък амнистия Всеки дупетат от зората на демокрацията по 1 млн лева

Кой ще застане зад Дебелян? Електората на ДПС е 80% турски-надали ще подкрепят един гяур.Останалите цигани ще трябва да се бори с Тиквата за тях. Няколкото партийни велможи , които държи с компромати нямат особено влияние по места и ще отпаднат при едни избори.Подкрепа от Бойко-на дали.Той ще предпочете да работи с Доган - предвидим партньор.С президента-никакъв шанс.Руснаците от които открадна няколко стотин милиона--след като го посъветваха в Дубай нашия половин година не се мерна никъде и след това стана виден атлантик.Явно това ,което са му вкарали отзад е било доста голямо.Американците-на дали.Те сами го намагнитиха.Сега колкото и да им се подлага няма да го огрее.При следващите избори ще остане навън.Прокуратурата и службите ще го предадат на момента , когато остане без власт.

Преди десетина дни коментирахме,че държавното предприятие се е шашнало и не подозира очакващият го фалит.Сега мога да продължа- поради реакцията му и да предположа,че скоро ДП ще стане разследван с обвинения за участие в ОПГ и пране на пари.Незаконното обоготяване не го броя ,защото става дума само за пикливите над 530 млн лв усвоени от фирмите му за сметка на КТБ.Вероятно от Турция и Русия ще помогнат с данни за осъществявана от него противозаконна дейност.А, ако се задълбаят и в тъмните машинации на майка му от шефството й в тотото и ползването на " Фестивална" и " Универсиада", като свои.Тогава ща ни светне,че отдавна държавата ни е превърната в обезкостявана псевдо фирма от безумно крадливи комплексари за които " Кръстника" бе филм не като за обикновените хор.Няма ... не останаха българи,които да изметат тази сган и да дръпнем малко въздух.Убиха ни тези гадове! Не само нас, а и децата

Що за простотия е израза " ново начало" !!! Може би се има в први " нов бардак със стар/и............персонал ? А? :-)

Дебелият, когото Падишахът провъзгласи от Катарзис във Феномен явно се гласи да вади компроматите! (Щом има пушка в първото действие но пиесата, значи до края тя непременно ще гръмне) Щам този старателно събира от години инфо и компромати (още когато го инстарираха и за шеф на ДАНС, макар и за 1 ден, но след като цяха прехвърлили и ЦОП-а (организираната престъпност) там, после ако си спомняте бе откраднато и ЦЯЛАТА информационна система на МВР, ясно е, че той беше тарторът и на групите на Петьо Еврото и Нотариука, които също събираха компромати, както и за онези захлеби и и от КТБ. Така че интересното (тоест пушката на компроматите) тепърва предстои да гръмне! Да видим каква е представата на този за “интересно”…

Ба те сички си се знаят. Ще гръмне само за нас. Пък и ние няма да сме изненадани, щото имаме 6 чувство

Ако това не е някаква игра прасето ще бере ядове. При руснаците мина само с потрошаване в Дубай и връщане на борча. Да видим тук как ще е. Абе ибрикчията си е ибрикчия.

Шило

Да очакваме ли нова партия? В ДПС двама вождове са много!

ШЕ СЕ КРИЕ ПО ЩАТИТЕ НАКРАЯ

Ше го направят даже хонорован преподавател в Колумбийския до живот, да преподава теория и практика на младежките движения за права и свободи

SirBob

Едно хубаво ново начало би било корпулентният с бъзи стъпки да се отправи към затвора. И там компания да му правят Боко и неграмотниците от ПП-ДБ.

Ново начяало със стар шопар начело няма как да се случи......

Сякви нерези се изреждат в таз разбита кочина

Коментари - Пеевски: Едно ще кажа - ново начало. Ще ме разберете скоро | Днес.dir.bg

Пеевски: Едно ще кажа - ново начало. Ще ме разберете скоро

"Изключените 17 депутати на практика са се самоизключили като са направили фракция ДПС-17. Определени хора искат да разрушат ДПС", твърди председателят на партията

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: Едно ще кажа - ново начало. Ще ме разберете скоро | Днес.dir.bg

Коментари

Като ГО махнат, него и още десетина от Народното събрание, тази държава може и да тръгне в правилна посока!

Вече е НИКОЙ, когато Д ПС не е зад гърба му! Сега е един провален бизнесмен, разрушил всичко, до което се е докоснал. За всички ще си остане Дъ Магнит ски Г ай.

Сега ще трябва да се бръкнеш още по- надълбоко, за да купуваш гласове.

След като Пеевски беше изтрит от сайта на движението, последва ответен отговор – той пусна алтернативен сайт на партията, на който са качени всички негови изказвания.

Не мога да повярвам, че сега трябва да викам за Доган...

май си изпя песента...

Отбелязвайки нещото от страна на АЛДЕ - токувиж Се окаже Полезно че Е чак Такъв (изберете думата)…

защо не коментирате Доган като цяла България знае за гнусните далавери на това лице. Това за студеният резерв е само поредната капка в далаверата. Не виждате ли как се държи като паша. Не видяхте ли как отидоха да докладват в сараите. Не съм за Шиши ама дано да има някаква промяна. А и не само в тази партия.

защото никоя отрепка от тази сбирщина по принцип не заслужава коментар. Аз поне коментирам само субектите, за които става въпрос в заглавието.

От менЛично - той Е Изцяло ясен, Колега. …(комай) Единственият “наш” Йощ от началото на “Прехода”. …Да ! - Сте прав ! Е КритичноНеобходимо тая Воня у Нас да я СпреМ ! ВеднъжЗавинаги. Ние. Всички. Заедно. …и Без Вси”наште”.

Ново Начало ще е новата изцяло циганска, Евроатлантическа партия! В нея е вашето бъдеще, те ще ви ръководят, свиквайте с това!

Пътник

е-хе-хе-хеееее е-хе-хе, и замириса на ПРАСЕ....

песента май беше на братя Аргирови

И какво, Шиши ше прави партия ли? Този, дото за 15 години има под 1% присъствие в пленарна зала. Ае вън, мърша. Не се нагрухтя с дъжавни пари и покровиталстване от държавни служители за далавери на турската граница ....

ще изрита ББ и ще превземе ГЕРБ заедно с Йончева (тя ще му е царицата отстрани на трона)

Еми то далаверите са както с Пашата, така и с Боко, тъй че си прав, тоя е следвашия...

Да. …май се Налага да Си поговорим с Швейцарците….

Няма по-неприятно същество

Позаглеждайки Всичките “наши” “избранници” през “Прехода” - Човек се втрещява що за Критерии (и то Изобщо…Всичките) за “селекция” има Ясно#Кой…

Днес е добър ден за българската демокрация - ДПС се разцепва

Съгласен. ….но Ако от Едно дъпъсъ - ДъСъ пръкнат 3-4 (или повече) ?! …и Ако изборите - Продължат ДъСъ “Избори” ?!

Един коментатор каза нещо много вярно. За разлика от другите дерибеи, които търсят аванта от турските общини, Пеевски дава на турските общини, даже раздава. Турците имат чувство за благодарност. От друга страна Ахмед Доган е икона за тях.

Социалният Инженеринг - НЕ е шега, Колега…и Ако ДъСъ Е “инженеринг” - ясноЗащо нещата СА тези Днес. ——— Възродителният ? …колко ги Няма ?! …и Има ли Завърнали се ?

стига с тия турци да ги повтаряте!! В началото на кризата се оказа че в ДПС имало само етнически турци по думите на журналистите. В ДПС има всякакви от българи, до цигани, арменци има също . Етнически турци е най глупавото и опасно изказване. Коментатора каза че като идвал Дилян той поемал масрафа сиреч госта си плаща за веселието което се организира. Дилян го тачат в общини където има българи изповядващи исляма!!

Партиите са мафиотски структури и реално няма 240 Народно представители , а има марионетки-подлоги които НЕ ГЛАСУВАТ ПО СЪВЕСТ в интерес на народа , а гласуват само каквото им наредят Кукловодите (председателите на партии )

Кланове. Родствени и/или Териториални. Отдавна СтриктноУправлявани под Единно ръководство. …в Една Единна Мафия. …естествено - И с Същински Водещ “триумвират” …и Вероятно - Един Финанс кончиглери. - значи ТочноДва Варианта или Се намира кончиглериТО и Надлежно му/й се Показва че Така НЕ става …респ. Започва щоТрябва, та полека Нормалност ….илииии - Полеви Операции.

Щом се вдига много шум в медиите значи нещата са добре дирижирани , ПиПи-нцата стават втора сила , а отцепниците се присъединяват към тях , а Шиши целува ръка на новия си господар Кире-Истината , селсите постановки продължават ... изродите в парламента продължават да са тумора който трови държавата ни !!!!!!!!

Респ. Дълбоката държава…която у Нас - Продължава ДъСъ Е “държава” ! ——— Ченгета, хеле пък тип ДъСъ/кагебе - НЕ могат да бъдат Държавници ! …хеле пък Зидари.

на Словакия и ... Северна Корея

Жертваш пешка, за да осигуриш бързо развитие. Като не можеш да играеш шах и не разбираш, що ме блокираш, бе?

ДП ли Е пешката ? …абе Едричък е…и то май И Финансово…коетоооо…. А ! - а Защо Очаквате да е Осигурен (така) напредък ?

да прибере Пеевски на топло?

Още малко остава и шиши да се провикне- "...аз съм промяната! Тя започва от мен и зависи от мен! Когато и за когото кажа, се променя както кажа. " Очаквам да си подаде документите в ПП-ДБ. Ама от там са наясно с мазното и лекьосващо кафе, което единствено може да забърка шиши. Така, че скоро всички срещу дерибея шиши.

Да. …макар че Продължаващите “неяснотии” из ппдб (и Сие) - НЕ са Полезни.

Само не разбрах Данчо Ментата чия страна е заел, на Пеевски или на Доган, че Данчо е най-големия тарикат от ДПС-то.

Българското национално радио спря излъчването на интервюто на Петър Волгин с руския посланик у нас Елеонора Митрофанова. Решението е на Програмния съвет на БНР и се основава на констатации за несъответствие с редакционните стандарти.

Струва ми се Засега - е Наложително да Замразим Всякакви обсъждания/разговори отн/с КремълРусия… Засега ! …т.е.докато Си Приберем вересиите ! …после - според зависи.

Пеевски може и да оглави някакво ДПС , но в него няма да има турци.

в ДПС то сегашното има всякакви и най-смешното е че Доган си е циганин и управлява турци!

ще управлява БНТ Откриха формулата как мандатите на генералните директори на БНТ и БНР да станат пожизнени като в Светия синод, въпреки че Законът за радиото и телевизията казва те да са 3-годишни. https://www.segabg.com/category-observer/koshlukov-shte-reshi-dokoga-koshlukov-shte-upravlyava-bnt

Проект на Закона за въвеждане на еврото в Република България https://www.strategy.bg/PublicConsultations/View.aspx?lang=bg-BG&Id=8241

Намирисва. …кой Е хост/собственик/финансиращ ?

Попитали радио Ереван кой трябва да си отиде, Пеевски или Доган? Радиото отговорило: И Борисов.

Новото време" и Сезгин Мюмюн скрепяват дружбата си с подписи МВР не разполага с данни, че покойният Ахмед Емин е дал на партия „Атака“ над един милион лева. https://www.dnes.bg/politika/2008/11/12/koshlukov-se-srodiava-s-vrag-na-dogan.60686

Казват че дори (Дори !) наблизо живеещите до Концлагери - НЕ са знаели що Е било…и чак когато са били Заведени (виа Нюрнбергския) - Всичко се Е разбрало. …та - Същото. …но на Ента Степен за у Нас ! …отн.”потайностите” на “Прехода”.

Първо дпс е движение, а не партия /просто измислена от държавна сигурност да разцепва гласовете на българите и да всява смут в държавата. И второ това са едни циркове и трикове за пред " глупавия народ", та който им се върже. Просто проверка си правят с тези инсинуации.

Новото време партия Символите на Новото време са: знак – усмихнат таралеж; знаме – синя и зелена ивица с жълта вълнообразна ивица по хоризонтала в средата; Кошлуков се сродява с враг на Доган

Да наистина - къде Е тов.Кашлукав ?! ….колкото до Логото - ами какво ако ала рекламата на Бони ? (…НЕ и Клайд…а нова ссс кккренвиршшиттте ;-)

Тази история сме я гледали и преди за справка Андрей Луканов-Илия Павлов. Тъжното на БГ прехода е че имаме посредствени кукловоди и некъдърни ученици (марионетки). Общото между тях е че винаги свършват по един и същи начин. Гушват букета на булката 2 педи под земята.

“Зидарите”…откъдето и Целевото “сбъркване” отн. Камъка.

Струва ми се че Се адресираме Единствено&Само до/към : - какво НЕ може…и - че АбсолютноВсичко Е Мазало ..и - че по Досегашному - Нищо Положително Няма да стане. …и макар да Сме Абсолютно Прави - НЕ бива да Оставяме Днешната Наша Работа за Утре ! - т.е. Следва Да Решим каквоТочно и Как ПравиМ. ———- МоетоЛично Предложение - все така Инвариантно.

Бюлетина на следващите избори: ... [ ] ДПС - турци [ ] ДПС - еничари [ ] Величие - марковисти [ ] Величие - михайловисти ...

Даааа…че и Още бинбиля ! …докато - в Франция - 2-3 ! Изобщо при това !! ….САЩ - Същото. …Канадата - тоже.

"Ново Начало" май ще се казва новата партия на Пеевски

Ново начало... хм по скоро Първия Ред,... както се случи в една далечна галактика. Освен ако не се мисли за принцеса Лея.

СкайУокър - май Е затънал в Тренинг…а Соло - в Хазартни незнамквоси… - Чюи ?! …дали пък Това/Така Е Насочването/Задействането ?

И аз едно ще кажа - каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го направи. Аре, движение!

На снимката - от цялата сага липсва ми само умнокрасивият ,подслушващ диверсант Настю курпулетния ,който се беше маскирал с фикуса , като нерез в теменужки!

е хубав ден за българската демокрация! Поздравления за Пеевски, направи нещо, което много българи чакат от много време!

Браво ! …Абсурдно !, но Абсолютно Вярно.

В ДПС се случиха добри неща, в нея се включиха и българи. Така от абсолютно етническа партия вече постепенно се получава полу етническа. Ако в 90-те години е била необходима, днес за такава партия няма обяснение. За такова обновление допринася най-вече Пеевски. Процесът трябва да продължи и в бъдеще да нямаме партия на етническа основа.

Кво обновление - досега дерибейства за власт и пари, скрит зад етническата партия "която осигурява баланса". Вече набрал много сила и заграбил по-голямата част от държавата, сега ще продължи да дерибействакато с ново начало за лице, но ще си остане същата нагла и алчна за власт и пари личност, която в името на собствените си интереси може да загроби мизерните животици на мъждукащите по територията 6 млн светулки. Нагледахме се на нови лица на харвардци, магьосници, академици, комисирки, нападжии с резервно жилище в дубай,....

Доган, който знаеше за безграничната лакомия на Шиши, изчака точния момент, в който да го обвини, че правел преврат срещу него и сега ще си вземе партията обратно, по-задружна и като електорат, и като власт. Пеевски е безскрупулен, енергичен, феномен и всички други клишета, които са използвани през годините, но никога не е бил стратег. В момента Пеевски печели битката за малкото село, но ще загуби голямата война за властта. Това сочно момче ще има много, ама много неприятности. Ще му е трудно без турски език и турско самосъзнание да спечели някакъв електорат. За българските мюсюлмани Пеевсли е абсолютно никой...

делян пеевски никога не е печелил гласовете, той ги е набавял чрез купуване, корупция, зависимости и заплахи. Под санкциите на закона Магнистски е, а българските прокуратура, служби и резследващи органи са слепи и глухи за това.

Оправете си статията, той е съпредседател, а не председател, председател е само на парламентарната група.

е такава от седмица поне! В т.нар. "национални телевизии" е същото !

като се обърне Новите мутри нема да ги спре натуту да рекетират наред дупетати Предлагам данък амнистия Всеки дупетат от зората на демокрацията по 1 млн лева

Кой ще застане зад Дебелян? Електората на ДПС е 80% турски-надали ще подкрепят един гяур.Останалите цигани ще трябва да се бори с Тиквата за тях. Няколкото партийни велможи , които държи с компромати нямат особено влияние по места и ще отпаднат при едни избори.Подкрепа от Бойко-на дали.Той ще предпочете да работи с Доган - предвидим партньор.С президента-никакъв шанс.Руснаците от които открадна няколко стотин милиона--след като го посъветваха в Дубай нашия половин година не се мерна никъде и след това стана виден атлантик.Явно това ,което са му вкарали отзад е било доста голямо.Американците-на дали.Те сами го намагнитиха.Сега колкото и да им се подлага няма да го огрее.При следващите избори ще остане навън.Прокуратурата и службите ще го предадат на момента , когато остане без власт.

Преди десетина дни коментирахме,че държавното предприятие се е шашнало и не подозира очакващият го фалит.Сега мога да продължа- поради реакцията му и да предположа,че скоро ДП ще стане разследван с обвинения за участие в ОПГ и пране на пари.Незаконното обоготяване не го броя ,защото става дума само за пикливите над 530 млн лв усвоени от фирмите му за сметка на КТБ.Вероятно от Турция и Русия ще помогнат с данни за осъществявана от него противозаконна дейност.А, ако се задълбаят и в тъмните машинации на майка му от шефството й в тотото и ползването на " Фестивална" и " Универсиада", като свои.Тогава ща ни светне,че отдавна държавата ни е превърната в обезкостявана псевдо фирма от безумно крадливи комплексари за които " Кръстника" бе филм не като за обикновените хор.Няма ... не останаха българи,които да изметат тази сган и да дръпнем малко въздух.Убиха ни тези гадове! Не само нас, а и децата

Що за простотия е израза " ново начало" !!! Може би се има в први " нов бардак със стар/и............персонал ? А? :-)

Дебелият, когото Падишахът провъзгласи от Катарзис във Феномен явно се гласи да вади компроматите! (Щом има пушка в първото действие но пиесата, значи до края тя непременно ще гръмне) Щам този старателно събира от години инфо и компромати (още когато го инстарираха и за шеф на ДАНС, макар и за 1 ден, но след като цяха прехвърлили и ЦОП-а (организираната престъпност) там, после ако си спомняте бе откраднато и ЦЯЛАТА информационна система на МВР, ясно е, че той беше тарторът и на групите на Петьо Еврото и Нотариука, които също събираха компромати, както и за онези захлеби и и от КТБ. Така че интересното (тоест пушката на компроматите) тепърва предстои да гръмне! Да видим каква е представата на този за “интересно”…

Ба те сички си се знаят. Ще гръмне само за нас. Пък и ние няма да сме изненадани, щото имаме 6 чувство

Ако това не е някаква игра прасето ще бере ядове. При руснаците мина само с потрошаване в Дубай и връщане на борча. Да видим тук как ще е. Абе ибрикчията си е ибрикчия.

Шило

Да очакваме ли нова партия? В ДПС двама вождове са много!

ШЕ СЕ КРИЕ ПО ЩАТИТЕ НАКРАЯ

Ше го направят даже хонорован преподавател в Колумбийския до живот, да преподава теория и практика на младежките движения за права и свободи

SirBob

Едно хубаво ново начало би било корпулентният с бъзи стъпки да се отправи към затвора. И там компания да му правят Боко и неграмотниците от ПП-ДБ.

Ново начяало със стар шопар начело няма как да се случи......

Сякви нерези се изреждат в таз разбита кочина