Педофилите в Русия ще лежат доживот зад решетките

Досега законът предвиждаше такова наказание само за посегателство върху деца до 14 г., вече се отнася за насилие върху всички непълнолетни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много правилно решение

Руското семейство се състои от майка,баща и деца, а не от Родител 1,родител2 и деца

Ставаме руска република и нашите братя с традиционните ценности ги изселват в Сибир. Тогава всичко ще си дойде по местата. България ще остане 3-4 милиона, но затова пък пощата ще оставя колетите пред вратата като в Швейцария. Стратегическите ракети базирани в Сибир ще бъдат нарязани за скраб и няма да има ток и комуникации, докато руснаците не заменят медта с разпадащ се при нагряване алуминий. Това ще реши и проблема с военното противопоставяне.

Также депутаты Госдумы обсуждают новый подход к отбытию пожизненного наказания — предлагается отправлять осуждённых за педофилию на тяжёлые работы. «Мы можем же с вами заставить их работать на рудниках, в северных территориях. Это будет намного тяжелее, чем смертная казнь. Но тогда давайте продумаем это. И общество будет понимать, где эти северные территории, какие рудники, в каких условиях», — пояснил Володин.

Доживотна - обаче работят в мините!

Бравоо така трябва. А тук е нормално, то с тези евро ценности...

Само така. У нас могат да намалят възрастта до 8 г.

На пръв поглед изглежда разумно решение, ама от няколко години в Русия се развихри нещо, което те наричат "педоистерия", при която произволно дете или недоволна майка и бивша жена директно отиват и обвиняват някого. И след това оня директно отива в затвора. Един от фрапиращите случаи беше за един треньр във фитнес, който седял на дивана във фитнеса, до него някаква малолетна кифла, на която изведнъж й се сторило, че тоя докато си гледа в телефона, всъщност си васдил оная работа и си я показвал. Имаше съд, имаше видеоматериал от камерите за наблюдение, на който се вижда, че няма нищо такова, ама човека си го осъдиха на 12 години. Дребна подробност е, че бащата на кифлата държал конкурентен фитнес на две преки. Навъдиха се и лапета, които работят по двойки, едното отива, хваща те за ръката и казва "загубих се, помогнете ми", изведнъж излиза другото и казва "аз те заснех, ти го водеше и вас/в храстите/и т.н., дай пари или ще кажем, че си педофил". В момента са се докарали дотам, че когато само дете падне или реве на улицата, никой не смее да го доближи, за да не го обвинят в нещо. Сами си го направиха.

Ще стане като в Канада. Там жените имат толкова много права, че мъжете предпочитат да ги трепят като объркат нещо което се води криминално деяние. Същото ще стане и в Русия , сега ще има в пъти повече убити млади хора, след криминално деяние.

Преди десетина години другарят Путин на публично място вдигна ризката на едно момченце, дошло с баба си да види Кремъл и почна да го целува по пъпчето. За невярващите - това още го има на тубата. Така че Джуджака пръв трябва да влезе до живот (а и не само за това)!

Айде, Навални сега ще го хванат с малко момче и ще го скрият до живот.

Ако не се крие добре докато мърсува...

От сума ти време една нормална и имаща стойност новина!

Кочината винаги е мачкала различните

У нас ако ромката е над 16 години вече си е стара мома :))))) Да не говорим тинейджърите какви ги вършат, но тук е нормално такова нещо.

Чудовищно! Къде отива правото на малолетните да бъдат изнасилвани....

Едва ли ще е доживот. Само след няколко месеца ше бъдат изчегъртани или самоубили се в гулака. Такива требе да се тепат и копат без съд и присъда в БГ.

Досега вкарва а руснаците в затвора пожизнено за Чуждестранен Агент, сега и ще ги преквалифицират в "педофили". Педофили ще има....няма да има политически затворници. ГУЛАГ в Магадане и Калыма няма да има повече политически затворници.

Шмати , властта винаги ще намери за какво да вкара неудобните в затвора ,а сега просто ще свърши нещо полезно и ще затвори и предофилите

И как реши , че съм чебурашка бе жмел зальохав ?

Ееее набутва ти се някаква,сваля те цуни гуни после се оказва на 16г а ти отиваш до живот в затвора?!Раждаемостта в Русия ще спадне рязко По големия им проблем е повсеместния алкохолизъм. А за отвличанията и мъченията? За тях какво?Идиотщина някаква.

Ти гледай твоята кочина, че ромите са си на 100% педофилско общество, но никой не ги закача.

Помните ли филма Sleepers с боби дениро,брад пит,Кевин Бейкън, Дъстин Хофмъм...Да посегнеш на дете...Едва ли,НЕ НЯМА ПО-ГАДНО ОТ ТВА. НЯМА!.Тва са душевно болни двуноги.Нарочно не казвам хора.На теа им е объркана химията.Тва е.И след като те са душевно болни същества-ЯСНО Е КЪДЕ Е ТЕХНОТО МЕСТО-В ЛУДНИЦАТА.Прошка,уговорка няма и не може да има.Некои тук споменават че президент пиздев бил педофил...Ми той извода се налага сам.Както и да е. Искам да повдигна един не по-малко важен проблем-ПРОБЛЕМА С ДРОГАТА. ДРОГАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЛЕГАЛИЗИРАНА.Знам че тва е неприемливо за много,от които зависат нещата.Щото ако дрогата се легализира теа сУщите ше ИЗСЪХНАТ.И ако ги питате що требва да се легализира дрогата ,ше ви донесат не от 100 ,от 1000 кладенеца вода.И ше ви изкарат най-гадното копеле на света.И така какво требва да се направи? 1)Дрогата се легализира.Продава се в специализирани магазини. 2)Който иска да си купува.Никой не ти държи сметка.Тва си е твой избор.Никой не ти нарушава правото на избор. 3)И сега почва купона.КОЙТО СГАЗИ ЛУКА,ПО КАКЪВТО И НАЧИН ДА ГО НАПРАВИ И СЕ ДОКАЖЕ ЧЕ Е УПОТРЕБИЛ ДРОГА -"ПРЕМИЯТА" ,КОЯТО ПОЛУЧАВА Е ПО 10 ИЛИ ПО 100.кАКТО ВИ ХАРЕСВА.Искате ли пример?Ми ако за дадено сгазване на лука,"бонуса" е 1 година,ТО АКО СИ БИЛ ПОД ВЛИЯНИЕ НА ДРОГА,А ЩО НЕ И НА АЛКОХОЛ СТАВА 10Г.Една не лоша идеа-ДА ПРЕКАРАШ ВРЕМЕТО НЕ В ЗАТВОРА А В ЛУДНИЦА.СРЕД НАЙ-"ХУБАВИТЕ" .ТАМ.Ше имаш по 24 часа "румсървиз".И за тва копелето дето си НАПРАВИ КЕФА ДА ПРЕЧУКА МИЛЕН ЦВЕТКОВ НЕ ТРЕБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН.Требва комисия от трима психиатри да го вкарат в лудницата .При най-побърканите.След една седмица ше е по-луд и от тех.А от лудницата излизане нема.А ТАКА ЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СЕ ИЗКУПУВА ЧРЕЗ СТРАДАНИЕ.Задавали ли сте си въпроса КАК СЕ ИЗКУПУВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.мИ ЗАДАЙТЕ СИ ГО. 4)На децата всеки родител обяснява какво е и до какво води дрогата.И тогава нито дилърите ше висат като сополи пред френската щото нема да имат файда,а и нема да има нищо "ГЕРОЙСКО" В ТВА ,СОПОЛА ТИНЕЙЖЪРА ДА ПОЧВА С ДРОГА. А МАЛКИТЕ ИДИОТЧЕТА ТОЧНО ТАКА ПОЧВАТ С БЕЗУМИЕТО.Щото така се става наркос. 5)И колко момчета от DEA ше останат живи... Но както казах мнозина "фактори" ше изсъхнат и за тва ше ме анатемосат за тва предложение.За "ваше" добро разбира се . Не знам какъв е пазара на дрога.Тогава евентуално може да излезе проблем : СВОБОДНИТЕ КИНТИ КОИТО ШЕ ОСТАНАТ У ХОРАТА ДАЛИ МОГАТ ДА БЪДАТ ПОЕТИ ОТ ПАЗАРА.Щото като не дадеш мангизи за дрога те ше останат в теб и стях ше идеш у магазина да си купиш нещо друго.Но да се надаме че пазара нема чак толкова да се затрудни. Тва е гласът на здравия разум.

Легни си със 17 годишна, дето е изяла 300 патки, ама и хрумне да се оплаче, и после ще лежиш доживот. И това е според теб справедливо?

Сладък,айде не ми се прави на много умен...Кво ше кажеш? Щото е много тъпо гат некой не много умен почне да се прави на умен.След като кура ти е по умен от теб ,аз що требва да се тревожа за некой който има акъл колкото да пази равновесие...маминия ебач той...Пострадал от войните,иска справедливост...Аз говора за сериозни неща ,а той умника ше ми се прави на 6 метра висок.

Ще лежиш баце , щото си бил тъп .

Ако си на 17, е законно. Ако си на 18 - спокойно може да те вкарат в затвора. Колкото и пишки да е изяла.

Една стъпка в правилната посока! За да се оправи моралът в обществото, и коригира поведението на някои индивиди обаче, трябва ДА СЕ КРИМИНАЛИЗИРАТ ВСЯКАКВИ ФОРМИ НА ИЗВРАТЕН СЕКС (на пълнолетни, и разбира се не толкова строги да бъдат, например половин-една година да чука...камъни, ще се отрази много здравословно и отрезвяващо на някой пен-дел/траверс )! Друго полезно е ограничаване на порното - еротика - да, порно - не! Трябват също и глоби за неприлично облекло, татуировки, пиърсинги, които се показват на обществени места и т.н - пример: не сте ли се чувствали гадно, когато се качите в превозно средство, отидете на работа и прочие, а някоя разхлопана (полу)гола уруспия от съседната седалка/бюро да ви зяпа (като) надрусала се, с един празен поглед, и вие нищо да не можете да направите! В тази посока, не е зле да се въведат под някаква по-задължителна форма организации като скаутската (подобно на чавдарчетата и пионерчетата от едни забравени времена), летните лагери, бригади или друг труд (възмездно, плащани по пазарни цени - вместо да се шляят по молове цяло лято, някои малки рветини могат да се грижат за възрастни и да взимат по 1000 лв/мес, нали). ЗАЩО ЛИ - ЗАЩОТО СЕКСУАЛНАТА РАЗПУСНАТОСТ И ПРЕКАЛЕНОТО ПОКАЗВАНЕ НА НАСИЛИЕ ПО ИНТЕРНЕТ И МАСМЕДИИТЕ ВОДИ ДО ДЕМОГРАФСКАТА КАТАСТРОФА, ПРЕСТЪПНОСТТА, ФЕМИНИЗМА - обратната крайност на насилието над жени от страна на мъжете, ДЖЕНДЪРЩИНАТА, дискриминацията на ЗДРАВИ, БЕЛИ, ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ МЪЖЕ, и други пороци, бич на 21-ви век!

Педофилията е психично отклонение/сексуално растройство и не зависи от волята на човека. Затвора няма да му повлияе, тъй като е нелечимо. На Запад се прилагат практики като химическа кастрация / лекарства, които подтискат сексуалното влечение, както и посещения при психолог/психиатър съчетано с наблюдение върху приема на лекарствата. Никой не е виновен, че е педофил. Просто е такъв. Както и никой не е виновен, че е хомосексуалист или зоофил....

За жертвитВе им нещо да споменеш .. или те се са натискали ? А щом казваш , че няма промяна ... ,, От пръст дойдоха , и на пръст да станат " ... или ще започнеш да обясняваш , че е ,, недемократично" ?

Боли ме ..я , дали е по неговата воля , щом е заплаха за най-уязвимата част от обществото - децата значи трябва да бъде изолиран

Колкото и да си падаш по деца, ставаш педофил в момента, в който предприемеш някакви действия. Ако не знаеш, в България даже за притежание на снимки с детско порно могат да те осъдят. За секс с малолетна/малолетен път директно ще си го лежиш (да напомня за оня депутат от Атака, дето си падаше по момчета циганета, събрани от гарата). А за останалите, дето са на 16, ама изглеждат като на 22 - най-добре им искай лична карта, за да си нямаш неприятности. Да напомня, че преди няколко години в Австралия забраниха да се снима порно с плоски жени, точно за да не се стимулирали педофилите. А това с химическите кастрации никъде до момента не е дало резултат.

Знаем какво прави Владко с 5 годишните деца. Виждали сме и на клипове :)))))

Много ли ти е смешно, откачалко?

да очакваме ли дело с/у Путин. Или той за това прие миналата година закона, че президентите на педеРассия не могат да бъдат съдени? Щото много добре знем афинитета му към малки момченца още от 2006та година.

Бай Дъно ли имаш предвид ?

Казваш за това папата си трае ... има няма 2000 години . Абе барал те е и теб ватиканец .

Браво приветствам...Към тях да се присъединят и герантофили, гейове и гейки, джедърняци и десетки полово объркани.

ти искаш 75% от руснаците да са доживотно

А у нас?

Херо МустакА не дава .

Мрачен ден за евроатлантическата демокрация и ценности :-)

да припомним на любителите на Шаломов lenta.ru/articles/2006/06/29/kiss/ и още 100 че и видеота от ТАСС гоогле - путин поцеловал детей сега кажи че не е педофил !!!!!!!!!!

Така де - бай дън се здрависа с камила ... нормално - бай даън ебе камила . Явно мисленето не е приоритет при теб ... но лизането на задници - задължение .

ВВП загази

Браво! Нещо смислено и нормално!

Сороските мастии на повикване пак се разлаяха, бесни на Путин, че им спъва евроатлантическите ценности. Те откога приветстват всякакви извращения, нашенските модерни джендъри и третополови идиоти.

Пица гейт - покрай хакнатата поща на Хилари Клинтън изплуваха неприятни новини за педофилските наклонности на тогавашните политици. Хващали са деца, гаврили са се с тях и са ги убивали. Затова Джефри Епшейн го 'самоубиха' в ареста, за да не каже кои точно политици са се възползвали от децата на неговият педофилски остров. Тук разни джендър огранизации, под булото на 'закрила от насилие' прокарват точно таква антидетски закони. Дори по Дарик веднъж рониха сълзи, колко неразбрани били педофилите...

Сега ще се окаже, че повечето останали НПО-та в Русия са заложили предимно на руснаци педофили. Сред хората на Навални също е пълно с такива.

Това е много лошо за императора Путин, той е доказан педофил.

Ти ли го доказа, недоебан еврогейски джендър ? Хахаха

Ех... още един закон в защита на мъника Путин.

А в същото време в либерастка Гейропа и ФАЩ искат да легализират педофилията. Затова е този зор за джендър обучение и промиване на мозъци на децата още от 3 годишна възраст. Даже в модерна и напредничава Нидерландия откога си имат и такава партия. Няма ли прогресивния Запад да наложи санкции на Русия, че спъва евроатлантическите им ценности...? Пак ще ми изтриете коментара ? Цензура ли има ? Как е правилното по либерастки ? Да плюем по Путин и да агитираме за правата на педофилите ?

е и тоя коментар го затриха с името на статията: Понять и принять педофилов: в США опубликовали шокирующую статью американските учени искат да се легализира педофилията. А в Русия я забраняват строго. И какво му е на този коментар, че да се трие. Лъжа, измама ли е.

Либерастка цензура. Истината не е политкоректна и пречи на евроатлантическите ценности да ни се представят за нормално, а не за извращения, каквито в действителност са.

Педофил е дете затворено в тяло на голям човек. И имат нужда да си играят с реални деца за да се уравновесяват психологически...... Цитирам препоръки на новата методология по психопрофилактика и помощ на западния медицински елит. Област психиатрия. Русия - профилактика до живот

Или него ще го спаси предния закон дето приеха, да не могат да му търсят наказателна отговорност?

Най-хубавата новина! Дано всички държави вземат пример. За мен няма по-голямо изчадие от педофила. Както знаем, тях и затворниците ги мразят. Та, по-добре до живот да гният, вместо смъртно наказание.

Те са болни хора. В Германия има разлепени диплянки с горещи телефони, ако някой се усети като педофил да потърси психологическа помощ преди да е извършил престъпление, за което ще съжалява. Има и изповеди на педофили, които никога не са посягали на деца, разказвайки какви усилия им коства това. Тези хора трябва да се лекуват. Може би кастрират. Физическа или химическа кастрация. Защото за тях единственият секс е този с дете. А това е гнусно престъпление.

И тук от година насам има център за лечение и гореща линия. Следя темата, родител съм и абсолютно всеки ден чета новини за хванати педофили и съдебни дела срещу такива. 6 г. е максималната присъда. 6 години! Един млад мъж направи страница в Инстаграм и започна да ги изобличава, осъдиха го да плати колосални пари, защото извадил самоличността им. А, той иска да създаде национален регистър за да можем ние да пазим децата си. Тук е страшно просто.

Този закон ако се приеме е нас няма да ни стигнат затворите.Във всеки град в циганските махали 14 годишни и по две деца имат вече и са заредени с трето.

ако приемат такъв закон в САЩ и Европа половината политици и милиардери ще трябва да лежат доживот, начело с Бай Дън

а в Русия само путя ли ще лежи

Може да въведат по-ранно излизане, срещу доброволна кастрация.

Няма да помогне. Ще продължат както могат да задоволяват извратените си инстинкти. И няма да спрат да разпространяват материали с такова съдържание.

ЧУКО У ГЛАВЪТЬ ЗА КЛЕСАВИТЕ ИЗРОДИ И МЪРШАТА НА ЕКАРИСАЖА

е най после да затворят Путин до живот в затвора

Крайно време беше. Страната с най-много педофили на 1 млн човека. но пък от друга страна - то па един живот в педеРассия. Съществуване, не живот. Добре, че е и доста кратък. Повечето не доживяват до пенсия.

Не знам каква статистъика четеш, но от край време там няма много такива. Водят ги най-много в арабски държави, заради ранни бракове. После в северните народи, там им е като национален спорт. И заедно с тях е САЩ.

Абсолютно точно. Същото щях да пиша. Индия, арабските държави, Скандинавия и САЩ. И в Германия има доста.

Това е държавност и държава Факт

На Путин му се е.. мамата.

Ако някой на 18 навършени години направи тройка с две момичета на 17 и половина може да лежи доживот?!

а както Путин прави любов с момчета...

До живот?!? Колко недемократично, нехуманно и в противовес на евроатлантическите ценности! Веднага санкции.