Плюшено зайче разкри 47 педофила

Разследване на мрежа за детска порнография, което започна в американския щат Масачузетс, доведе до арестуването на 43 души в 7 страни и идентифицирането на над 140 деца жертви, предаде АП, цитиран от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Плюшено зайче разкри 47 педофила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мили хора помогнете ми да открия заснет порно филм с внучката ми . Търсете филм с четири годишно момиченце с дълга изтънена коса, със запалена свещичка от бенгалски огън над главата, заснет на 05.05.2012г. Детето пищи и казва какво е правил баща и с нея, но органите на страната ни - Отдел закрила на дете, ВП , лекари при които ходим и показваме последствията от случилото се ,не желаят да се замесят и кротко си пасуват. В продължение на 1 г. се стопиха нервите ни от писане, сигнализиране и безразличие.

Не ща Холания в Шенген като влезем. Хахаха!

естония, русия, турция, вееликобритания, южна корея и ред други държави отдавна приеха закон за химическа кастрация на тези изроди. холандците и белгиициите какво чакат? Двета държави с най-много педофили в Европа!

Идеята е много добра.

Най-гадното нещо в света е педофила, за радост в пандиза получават любовта на всички и се побъркват или самоубиват

на такива изверги присада 5г затвор-че там много "обичат" педофилите, да му пруснат гaза като pоза, и после смaртна присада!

MIRAGE

Новият хит по магазините е плюшен Бойко снабден с видео камери и подслушвателни устройства.