Хванаха 4 т ”дупета” в склад, търсят и на пазара

Около четири тона изрезки (т.нар "дупета") от пушен врат и колбаси, които нямат документи, са открити в склад в Пазарджик.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха 4 т ”дупета” в склад, търсят и на пазара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко не се е разбрал с тях, явно, щом са ги хванали.

На кой му пука дали са дупета или задници. Въпросът е да са съхранявани правилно и да не са развалени. Тези изрески са много пъти по-вкусни от българските "стандартизирани" колбаси.

Абе тия от Тандем В не спряха ли да плащат на Найденов за тия кампании.Не си ли продадоха техните гумени боклуци или искат трайно пазара само за тях.Гледам даже стоят нова фабрика с парите от Стара планина:)

Покрай "дупетата" двама-трима задници, които гледам, още се разхождат свободно между "Хилтън" и "Кемпински....".

Дупета продават свободно в Пени Маркет на фирмата "Камарко" под названието италиански салам или нещо такова. Мазни и лепкави, преди консумация направете резервация в най-близката тоалетна.

Много е важно да знаем, кой е собственик на Складова база СТЕД-88 ООД - продават месо, риба, ориз, брашно, сол, захар, млечни продукти, захарни изделия, безалкохолни напитки, COCA COLA, колбаси и много други.

Кога ша го разкарат тва диво свине Найденов, та на спокойствие да си купя каквото искам. Стига сте му припявали: Дупета та Дупета. Еднакво противни като него ми станахте.

Тези над 4000 килограма боклуци, как са минали през граничния "контрол" без документи?

Няма нужда да се мъчат - достатъчно е да влезат в който и да магазин на Кауфланд, Дар или Хранкомерс и ще намерят колкото си искат месни "дупета". А в магазините Европа на Христо Ковачки пък свободно се продават "дупета" от полски сирена и кашкавали.

А на морето колко дупета има.

Ало Танов, какво правят твоите хора бе? Това митници ли са или? Сигурно те държат, защото се отчиташ редовно и слушкаш, като се обади началника да изтеглиш екипите си от бирената фабрика, а още за колко неща ли си слушкал?

Язък за цялата шумотевица на Найденов. Само трайно вдигна цените с тъпите си кампании. Хубаво би било, ако успоредно с това беше подобрил и качеството, но къде ти толкова късмет...

Аз не можах да разбера каква беше идеята с тази скъпа "Стара планина". Ами то което кюфте сложа на скарата и се разпада.

Във всяко квартално магазинче ги предлагат. Едни вакумирани зелени опаковки. И никога не са спирали да ги предлагат.

Забравих да спомена , че и ние си ги купуваме от ,,Фантастико ,, . Но да не забравяме , че те са немски или италиански заначи качествени .. Остава шанса да са правилно съхранявани .

Как така 4 тона, без документи. Да не е птичка, та да премине границата. Съвсем се обърках, обяснете ми.

На митниците, едно телефонче от когото трябва ... и клекват. Що си мислиш, че тези от дупета правят по-малко пари от оня с бирата...

Абе нали казахме вече - без назадничави постъпки.

..аз само изрезки от салами и радиоактивни отпадъци ям и нищо ми няма! И съм симпатяга ;)

В метро, кауфланд, билла и Лидл е пълно с такива дупетааааааа

Не са евтини дупетата!!!

Ами истинските крадливи политически дупета кога ще ги хванете??