Коментари - Ахмед Муса ”вкарвал” бойци в армията на ИДИЛ | Днес.dir.bg

Ахмед Муса ”вкарвал” бойци в армията на ИДИЛ

Пазарджишкият религиозен лидер Ахмед Муса Ахмед е призовавал да се убиват християни и е помагал на чужденци да се присъединят към армията на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Ахмед Муса ”вкарвал” бойци в армията на ИДИЛ | Днес.dir.bg

Коментари

Тези от ИД такива мощни финансирания получават от Саудитска арабия и Турция... Най ми стана смешно, когато този, точно в оскубана България, събрал нашите цигани, да финансирали армиите им. Как си ги е прибрал тези смешни левчета в задния джоб, само той си знае :))))))

Ще ми правят Луков марш по София. Я бегайте в квартал Токай Ито в Пазарджик, има работа за вършене!

Мангалка е!

казвахме, че държавата се разпада. От сега явно няма държава. Жалко много жалко.

алах ли мохамед ли все едно кои.да идва да си прибере вересиите.тез не ги искаме.

Бабаитите, дето набиха младежа на пътя, радикални ислямисти ли са или псевдо християни?

безбожници, или по-точно атеисти с терористичен маниер, като в ислячския шериат. Раздават правосъдие, като са иззели функциите на своя бог, за когото твърдят, че е създател. Но те решават дали ще вземат живот, който уж техния бог е дал. Нещо като шизофренно виждане - обърнато виждане имат шизофрениците.

Трябва да въведем законова поправка като във Франция за отнемане на българско гражданство на лица, които се занимават с радикален ислям. Да си събира челядта и да отиват в рияд или мосул: жена му там да си развява черните ръкавици, а той рошавата брада.

Да и отнемането на гражданство ще започне да се използва като политически инструмент за саморазправа - стил отлюспване, според това кой е силния на деня. Освен това е противоконституционно и няма прецедент....Хайде по-интелигентни изказвания.

Местане, ти ли си, или Хафъзов?

Това си е противодържавна дейност! Наказанието трябва да е съответно на деянието! Затвор! (а в затвора самообесване)

с един малоумен циганин ли не може да се справи държавния апарат??? аре пращайте го в Ислямската държава барабар със семейството му без право на връщане,да си живее там в ислямския рай,аман от простотии

Баба Ванга: Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!

Това важи с още по голяма сила за цели държави и държавниците им! Може би затова някои държави ще изчезнат от картата на света и ще се преселят в небитието!

Пазарджишкият религиозен лидер Ахмед Муса Ахмед е оказвал логистична подкрепа на чужденци да се присъединят към армията на "Ислямска държава". Де се е чуло и видяло религиозен циганин.А понятието логистична подкрепа му е ясно, колкото на бат Сали от Самоков понятието концесия. С тези мотиви в съда циганина , набеден за джихадист 100% ще бъде оправдан.

не подценявай проблема

"съпругата СВЕТЛА ДИМИТРОВА"????????????? тази ако е етническа Българка трепането и е малко!!!!!!!!!!!

Мангалка е!

Тоз брадат урунгел неможаха ли до сега да го "самоубият"МОСАД са тук кво го чакат?????????????

Чудесна новина ! По елегантен начин може да се оттървем и от ислямските главорези и от поне стотина катуна с орки . Незабавна екстрадация в югоизточна посока и отнемане на Българското гражданство . Същата схема е приложима и за 70-80% от " управляващите " България . Рязко ще дръпнем напред ! Със здраве :)))

По времето на бай Тошо този отдавна щеше да е "безследно изчезнал".

когато Арлин Антонов обсади циганската махала в Пазарджик им държа с години тоя стрес.

Аз не веднаж съм писал мнението си, как този казус може да се реши един път за винаги. Тричленка, коята да ръководя лично аз. Присъда по барзътъ процедура и след това наказателен взвод. С

Адвокат Елвира Панкова: Ахмед Муса не е добре психически и емоционално след шестмесечния си престой в ареста Според адвокат Панкова, от събраните до момента доказателства по делото никой не казва, че той е проповядвал екстремистки идеи, цитирал е само Корана. Клипове ли да и предоставим с медийната и звезда как се заканва да превърне България в халифат и какво ще се случи с децата и жените... link Съдийка, прокурор и адвокат в холивудски клип ... link

далеч съм от желанието да защитавам някаква алчна бг адвокатка , но все пак мога да се поставя на нейно място !

А другия адвокат по делото - на Александрина, адв. Александър Попчев, председател на дисциплинарната комисия на пловдивската адв. колегия ... Преди 2 г. не пожела да се занимава с казуса на православен духовник, накиснат, за това че изгони педерасите от манастира в който служи ... трябвало да си изтърпи наказанието щом е нарушител ... каза адв. Попчев.

и адвокат Елвира Панкова няма да е добре, ако ѝ се случи атентат или стане жертва на джихад. В Пазарджик си действа радикална клетка, финансирана отвън. Там има циганка, женена за имама, учил в СА. Тоя ги подстрека всичките мангали. Всички, които са се забрадили са спрели да работят. Кой ги храни? Външно финансиране.

Чак сега ли се сетиха?Това отдавна ни го е казал сириец работещ и живеещ в България в статията""Истината за конфликта в Сирия".В нея сириецът казва.:.Ето ти една история свързана с България. Ако някой си спомня събитията в Пазарджик и ислямо-салфитското шествие там, нека му известя, че организатор на тези учения, по-късно и подсъдим, бе Муафак Ал-Асаад, а той е братовчед на.Риад Ал-Асаад символът и лидерът на свободната армия, т.е. на бунтовниците. Защо никоя медия не спомена този факт? Аз как да се идентифицирам с човек, чиято фамилия се занимава с разпространение на радикален ислям и шериат? Как да се идентифицирам с престъпници и главорези, каквито са 90% от Свободната армия, и които искат да избият християните и всички различни в Сирия. Как да се идентифицирам с армия, която където и да е влязла, налага шериат и гони малцинствата? Това е нетърпимо, ежедневен терор, прикриван от западните и българските медии.

Е това е истината, казана в прав текст, ама явно няма кой да я чуе и проумее!

Цигани се борят за Ислямска държава? Не мога да си ги представя -да живеят по нормите на шериата. Дали изобщо си дават сметка за какво се борят? Какво предвижда шериата за кражба,употреба на алкохол и цигари ,за прелюбодеяние, за пропусната молитва?Знаят ли? Или си мислят дай да изколим българите и после -ядене и пиена на корем...

дали са им някой лев,те нямат мозък да мислят ,тия примати

тоъ помиър муса го знам от виена 2009 година там беше мошеник иска ше пари от дямиите в виена след ходише на ротативки помиър си беше *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

вие правите реклама на джихадисти! Знаем, че сте турски сайт! Цитирате дословно проповедите на джихадистите! Трийте новината, че ще бъдете вкючени в делото и вие!

Аз също съм мюслюм. Но бих избил и отрепал всеки който тръгне срещу моите приятели християни.

Antoinette Todorova

затова ли има толкова много , защото още не си тръгнал ли ?!

Според мен този трябваше да претърпи инцидент на някой прелез.

дали се прави на идиот или си е такъв?

Прилича ,на нашите управници,само че тоя на снимката е убавец.

с бемка и синьо около бемката. сигурно и със сини венци

Смърт за тоя.

Горката адвокатка.Толкова жалка и смешна.За гадните арабски пари ще изкара тия уроди най-милите и д0обри хора.Мангалите пък много тъпи.Ахмет Муса лризовава на война в името на Аллах и да се умре за него, ако трябва.Той , обаче, не отива в Сирия нито да се бие, нито да мре.Той помага отдалече. Жена му, опакована в черни чаршафи, пък се казва Светла.Мюсюлманка от всякъде.Тия мързеливи и лъжливи мангали и на Марс биха отишли, стига да има кой да им дава пари без да работят.До вчера тъпкали пържоли на Банго Васил, днес тъпчат овча лой.Прекрасно.

Тоя само за физиономия трябва да му дадат от 20 до доживот .

Да го наградят с еднопосочен билет за Ракка.

Ислямизацията на циганите е факт!!!! Пита се: КАКВО прави държавата за да ИЗКОРЕНИ това явление до дъно??????За наше огромно съжаление --НИЩО!!!!!

Да питаме Израел ли, какво ли? Що се правим на гугушчуци? Чакаме мангалския неоислям да почне да ни трепе наред ли? Трябва да се даде шанс на традиционния ислям и на изповядващите го български турци да живечт нормално, както и досега. Заплахата е за радикализация сред мангалите. То след 1878ма година циганите у нас са си били мюсюлмани - те са там де е келепира. Постепенно са станали голямата част християни , а сега едва ли не зорлем ги помохамеданчваме. Стига антидържавност, стига измислена толерантност.

Ей, като черна станция съм, ама няма се спра! Защо Корман Исмаилов и Касим Дал от РБ открито защитаваха Муса, когато първоначално му повдигнаха обвинението? Защо никой не ги попита за мнението им ДНЕС, КОГАТО СА ВЪВ ВЛАСТТА?

Искам да се върне соца само за месец , та всеки да си отиде на мястото " И мангали , и бандити -всички щяха да са бити "

А В МЮФТИЙСТВОТО в СОФИЯ ,КАКВИ СА ?

Турски културни аташета с вмирисани чорапи.

Нека излезем на шествие в подкрепа на Ахмед Муса Ахмед! Несправедливо обвинен от властите в Булгаристан.

Абе Щероглу, ти с акъла ли си си? Sамо като прочета Щерев (и още един - OZZI) слагам (-)! Впрочем защо не ни улесниш и сам да си нацъкваш минусчетата предварително?

Това е путлераст, който се пише за Щерев.

Че какво друго да очакваме? хАмериканската дружба и демократичните им ценности вървят заедно с радикалния ислям, така че го имаме и в България!

Цял свят знае с какво се занимава този умирисан манг- ал, само нашия съд не може да намери начин да го прибере "на топло"!

На тъмно и студено му е мястото - 2 м. под земята.

Ахмед муса е помагал на ИДИЛ , срещу Асад, ами тогава Митов и цялото правителство защо са против режима на Асад в Сирия.Май пак избрахме страната на злото.

Само като погледне човек снимката на урангутана към статията и коментарите са излишни........

''Яла котка сиренИЕ,яла че намерила''. ''Яла булка бой ,яла че заслужила''.. ''А.Муса е правил каквото си иска , защото никой не му е пречил''.

В държавата ни има вече отделен вид престъпност и тя се казва циганска.Която партия ни спаси от тях ще управлява вечно.ГЕРБ има морална отговорност за престъпление срещу нацията точно толкова, колкото и Ахмед Муса, защото тяхния председател на НС не реагира на публичното унижение и не зачитане на минутата мълчание от ДПС като излезнаха демостративно и нецивилизовано от залата като показаха на всички че всеки може да прави какво то си иска срещу държавата.За мен всички в пърламента доскоро без Атака бяха и ще останат потурчени предатели, които си съгласуваха всички ходове като си пият кафенци , включително и фалита на една банка за да се върнат на власт и да изпълняват плановете на Брюксел и САЩ.

ГЕРБ има морална недостатъчност, корупционно излишество и цивилизационна немощ. Ааа и стратегическа плитчина да добавя.

Тези пред съда с бради и чалми трябва да се картотекират и следят от службите. Има хора които знаят ромски и могат да са полезни в работата срещу ислямска държава.

Този прилича на мотивиран хитрец, не свързано с религия, а нещо по-мащабно високо.

В казана, с малко натриева основа и розова есенция.

Казана е зает ,от българи .

Кой застана на страната на този? БХК-"Един за всички. Всички за Ахмед" 24 Март 2014 През 2004 г. БХК защитава джихадиста Ахмед Ахмед, чието мото е: Поклон пред тези, кои-то режат глави

Аз съм атеист. Но при религиите конкуренцията е сериозна. Ясно е, че най-заспала е БПЦ. И другите се възползват - ромите какви ли не религии изповядваха, сега превес е взел исляма. Дано съдът внимателно да се прецени радикален ли е или обикновен точно този ислям. Иначе българите по подразбиране си се водим християни и най вече когато трябва да заклеймим мюсюлманите мигранти. Иначе на църква не ходим, не постим... а мюсюлманите спазват правилата на религията си.

Ох мале спазвали били. Ядат свинско и смучат ракия та чак ушите им плющат.

Много е опасно, че ромите са станали ислямаджии. О т там стъпката към радикален е много малка.

Местен

Бабаитите, дето набиха младежа на пътя, радикални ислямисти ли са или псевдо християни?

Гледам съществото на снимката и неусетно се превръщам в крайно десен.. Направо в безкрайно десен Искам Свят в който да не се раждат такива, а ако случайно това се случи Бързо бързо Да минават през комина

Не всичко през соца беше грешно...тогава например тоя ИЗРОД БЕЗПОДОБЕН щеше много бързо да изчезне от лицето на земята абсолютно безследно и медиите нямаше по никакъв начин да отразят това...чисто и просто с краен резултат в полза на обществото.

Абе , няма ли кой да го обръсне тоя . Дееба и въшкарника .

Как да го обръснем, като не се е къпал поне една година.

До там сме стигнали в Бг , и въшкарници да се качът на главата на държавата...

В Бг има ИДЕАЛНИ УСЛОВИЯ ,ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ... Кога едно нещо просъществува? --КОГАТО ИМА СЪЗДАДЕНИ УСЛОВИЯ.

Иван Костов: България се превръщала в предмостие за разпространение и изостряне на посочените рискове за европейските страни с мюсюлмански и турски малцинства.

доживот безплатна принудителна работа в свинарник.спане на местоработата.храна каквато ядат свинете.

Коментари - Ахмед Муса ”вкарвал” бойци в армията на ИДИЛ | Днес.dir.bg

Ахмед Муса ”вкарвал” бойци в армията на ИДИЛ

Пазарджишкият религиозен лидер Ахмед Муса Ахмед е призовавал да се убиват християни и е помагал на чужденци да се присъединят към армията на "Ислямска държава".

Обратно в новината

Коментари - Ахмед Муса ”вкарвал” бойци в армията на ИДИЛ | Днес.dir.bg

Коментари

Тези от ИД такива мощни финансирания получават от Саудитска арабия и Турция... Най ми стана смешно, когато този, точно в оскубана България, събрал нашите цигани, да финансирали армиите им. Как си ги е прибрал тези смешни левчета в задния джоб, само той си знае :))))))

Ще ми правят Луков марш по София. Я бегайте в квартал Токай Ито в Пазарджик, има работа за вършене!

Мангалка е!

казвахме, че държавата се разпада. От сега явно няма държава. Жалко много жалко.

алах ли мохамед ли все едно кои.да идва да си прибере вересиите.тез не ги искаме.

Бабаитите, дето набиха младежа на пътя, радикални ислямисти ли са или псевдо християни?

безбожници, или по-точно атеисти с терористичен маниер, като в ислячския шериат. Раздават правосъдие, като са иззели функциите на своя бог, за когото твърдят, че е създател. Но те решават дали ще вземат живот, който уж техния бог е дал. Нещо като шизофренно виждане - обърнато виждане имат шизофрениците.

Трябва да въведем законова поправка като във Франция за отнемане на българско гражданство на лица, които се занимават с радикален ислям. Да си събира челядта и да отиват в рияд или мосул: жена му там да си развява черните ръкавици, а той рошавата брада.

Да и отнемането на гражданство ще започне да се използва като политически инструмент за саморазправа - стил отлюспване, според това кой е силния на деня. Освен това е противоконституционно и няма прецедент....Хайде по-интелигентни изказвания.

Местане, ти ли си, или Хафъзов?

Това си е противодържавна дейност! Наказанието трябва да е съответно на деянието! Затвор! (а в затвора самообесване)

с един малоумен циганин ли не може да се справи държавния апарат??? аре пращайте го в Ислямската държава барабар със семейството му без право на връщане,да си живее там в ислямския рай,аман от простотии

Баба Ванга: Нека знаят всички, че нищо не остава неизплатено на този свят. Хората вършат престъпления и мислят, че никой не ги е видял. Не е така! Всичко се вижда и идва време, когато провинилият се трябва да плати!

Това важи с още по голяма сила за цели държави и държавниците им! Може би затова някои държави ще изчезнат от картата на света и ще се преселят в небитието!

Пазарджишкият религиозен лидер Ахмед Муса Ахмед е оказвал логистична подкрепа на чужденци да се присъединят към армията на "Ислямска държава". Де се е чуло и видяло религиозен циганин.А понятието логистична подкрепа му е ясно, колкото на бат Сали от Самоков понятието концесия. С тези мотиви в съда циганина , набеден за джихадист 100% ще бъде оправдан.

не подценявай проблема

"съпругата СВЕТЛА ДИМИТРОВА"????????????? тази ако е етническа Българка трепането и е малко!!!!!!!!!!!

Мангалка е!

Тоз брадат урунгел неможаха ли до сега да го "самоубият"МОСАД са тук кво го чакат?????????????

Чудесна новина ! По елегантен начин може да се оттървем и от ислямските главорези и от поне стотина катуна с орки . Незабавна екстрадация в югоизточна посока и отнемане на Българското гражданство . Същата схема е приложима и за 70-80% от " управляващите " България . Рязко ще дръпнем напред ! Със здраве :)))

По времето на бай Тошо този отдавна щеше да е "безследно изчезнал".

когато Арлин Антонов обсади циганската махала в Пазарджик им държа с години тоя стрес.

Аз не веднаж съм писал мнението си, как този казус може да се реши един път за винаги. Тричленка, коята да ръководя лично аз. Присъда по барзътъ процедура и след това наказателен взвод. С

Адвокат Елвира Панкова: Ахмед Муса не е добре психически и емоционално след шестмесечния си престой в ареста Според адвокат Панкова, от събраните до момента доказателства по делото никой не казва, че той е проповядвал екстремистки идеи, цитирал е само Корана. Клипове ли да и предоставим с медийната и звезда как се заканва да превърне България в халифат и какво ще се случи с децата и жените... link Съдийка, прокурор и адвокат в холивудски клип ... link

далеч съм от желанието да защитавам някаква алчна бг адвокатка , но все пак мога да се поставя на нейно място !

А другия адвокат по делото - на Александрина, адв. Александър Попчев, председател на дисциплинарната комисия на пловдивската адв. колегия ... Преди 2 г. не пожела да се занимава с казуса на православен духовник, накиснат, за това че изгони педерасите от манастира в който служи ... трябвало да си изтърпи наказанието щом е нарушител ... каза адв. Попчев.

и адвокат Елвира Панкова няма да е добре, ако ѝ се случи атентат или стане жертва на джихад. В Пазарджик си действа радикална клетка, финансирана отвън. Там има циганка, женена за имама, учил в СА. Тоя ги подстрека всичките мангали. Всички, които са се забрадили са спрели да работят. Кой ги храни? Външно финансиране.

Чак сега ли се сетиха?Това отдавна ни го е казал сириец работещ и живеещ в България в статията""Истината за конфликта в Сирия".В нея сириецът казва.:.Ето ти една история свързана с България. Ако някой си спомня събитията в Пазарджик и ислямо-салфитското шествие там, нека му известя, че организатор на тези учения, по-късно и подсъдим, бе Муафак Ал-Асаад, а той е братовчед на.Риад Ал-Асаад символът и лидерът на свободната армия, т.е. на бунтовниците. Защо никоя медия не спомена този факт? Аз как да се идентифицирам с човек, чиято фамилия се занимава с разпространение на радикален ислям и шериат? Как да се идентифицирам с престъпници и главорези, каквито са 90% от Свободната армия, и които искат да избият християните и всички различни в Сирия. Как да се идентифицирам с армия, която където и да е влязла, налага шериат и гони малцинствата? Това е нетърпимо, ежедневен терор, прикриван от западните и българските медии.

Е това е истината, казана в прав текст, ама явно няма кой да я чуе и проумее!

Цигани се борят за Ислямска държава? Не мога да си ги представя -да живеят по нормите на шериата. Дали изобщо си дават сметка за какво се борят? Какво предвижда шериата за кражба,употреба на алкохол и цигари ,за прелюбодеяние, за пропусната молитва?Знаят ли? Или си мислят дай да изколим българите и после -ядене и пиена на корем...

дали са им някой лев,те нямат мозък да мислят ,тия примати

тоъ помиър муса го знам от виена 2009 година там беше мошеник иска ше пари от дямиите в виена след ходише на ротативки помиър си беше *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

вие правите реклама на джихадисти! Знаем, че сте турски сайт! Цитирате дословно проповедите на джихадистите! Трийте новината, че ще бъдете вкючени в делото и вие!

Аз също съм мюслюм. Но бих избил и отрепал всеки който тръгне срещу моите приятели християни.

Antoinette Todorova

затова ли има толкова много , защото още не си тръгнал ли ?!

Според мен този трябваше да претърпи инцидент на някой прелез.

дали се прави на идиот или си е такъв?

Прилича ,на нашите управници,само че тоя на снимката е убавец.

с бемка и синьо около бемката. сигурно и със сини венци

Смърт за тоя.

Горката адвокатка.Толкова жалка и смешна.За гадните арабски пари ще изкара тия уроди най-милите и д0обри хора.Мангалите пък много тъпи.Ахмет Муса лризовава на война в името на Аллах и да се умре за него, ако трябва.Той , обаче, не отива в Сирия нито да се бие, нито да мре.Той помага отдалече. Жена му, опакована в черни чаршафи, пък се казва Светла.Мюсюлманка от всякъде.Тия мързеливи и лъжливи мангали и на Марс биха отишли, стига да има кой да им дава пари без да работят.До вчера тъпкали пържоли на Банго Васил, днес тъпчат овча лой.Прекрасно.

Тоя само за физиономия трябва да му дадат от 20 до доживот .

Да го наградят с еднопосочен билет за Ракка.

Ислямизацията на циганите е факт!!!! Пита се: КАКВО прави държавата за да ИЗКОРЕНИ това явление до дъно??????За наше огромно съжаление --НИЩО!!!!!

Да питаме Израел ли, какво ли? Що се правим на гугушчуци? Чакаме мангалския неоислям да почне да ни трепе наред ли? Трябва да се даде шанс на традиционния ислям и на изповядващите го български турци да живечт нормално, както и досега. Заплахата е за радикализация сред мангалите. То след 1878ма година циганите у нас са си били мюсюлмани - те са там де е келепира. Постепенно са станали голямата част християни , а сега едва ли не зорлем ги помохамеданчваме. Стига антидържавност, стига измислена толерантност.

Ей, като черна станция съм, ама няма се спра! Защо Корман Исмаилов и Касим Дал от РБ открито защитаваха Муса, когато първоначално му повдигнаха обвинението? Защо никой не ги попита за мнението им ДНЕС, КОГАТО СА ВЪВ ВЛАСТТА?

Искам да се върне соца само за месец , та всеки да си отиде на мястото " И мангали , и бандити -всички щяха да са бити "

А В МЮФТИЙСТВОТО в СОФИЯ ,КАКВИ СА ?

Турски културни аташета с вмирисани чорапи.

Нека излезем на шествие в подкрепа на Ахмед Муса Ахмед! Несправедливо обвинен от властите в Булгаристан.

Абе Щероглу, ти с акъла ли си си? Sамо като прочета Щерев (и още един - OZZI) слагам (-)! Впрочем защо не ни улесниш и сам да си нацъкваш минусчетата предварително?

Това е путлераст, който се пише за Щерев.

Че какво друго да очакваме? хАмериканската дружба и демократичните им ценности вървят заедно с радикалния ислям, така че го имаме и в България!

Цял свят знае с какво се занимава този умирисан манг- ал, само нашия съд не може да намери начин да го прибере "на топло"!

На тъмно и студено му е мястото - 2 м. под земята.

Ахмед муса е помагал на ИДИЛ , срещу Асад, ами тогава Митов и цялото правителство защо са против режима на Асад в Сирия.Май пак избрахме страната на злото.

Само като погледне човек снимката на урангутана към статията и коментарите са излишни........

''Яла котка сиренИЕ,яла че намерила''. ''Яла булка бой ,яла че заслужила''.. ''А.Муса е правил каквото си иска , защото никой не му е пречил''.

В държавата ни има вече отделен вид престъпност и тя се казва циганска.Която партия ни спаси от тях ще управлява вечно.ГЕРБ има морална отговорност за престъпление срещу нацията точно толкова, колкото и Ахмед Муса, защото тяхния председател на НС не реагира на публичното унижение и не зачитане на минутата мълчание от ДПС като излезнаха демостративно и нецивилизовано от залата като показаха на всички че всеки може да прави какво то си иска срещу държавата.За мен всички в пърламента доскоро без Атака бяха и ще останат потурчени предатели, които си съгласуваха всички ходове като си пият кафенци , включително и фалита на една банка за да се върнат на власт и да изпълняват плановете на Брюксел и САЩ.

ГЕРБ има морална недостатъчност, корупционно излишество и цивилизационна немощ. Ааа и стратегическа плитчина да добавя.

Тези пред съда с бради и чалми трябва да се картотекират и следят от службите. Има хора които знаят ромски и могат да са полезни в работата срещу ислямска държава.

Този прилича на мотивиран хитрец, не свързано с религия, а нещо по-мащабно високо.

В казана, с малко натриева основа и розова есенция.

Казана е зает ,от българи .

Кой застана на страната на този? БХК-"Един за всички. Всички за Ахмед" 24 Март 2014 През 2004 г. БХК защитава джихадиста Ахмед Ахмед, чието мото е: Поклон пред тези, кои-то режат глави

Аз съм атеист. Но при религиите конкуренцията е сериозна. Ясно е, че най-заспала е БПЦ. И другите се възползват - ромите какви ли не религии изповядваха, сега превес е взел исляма. Дано съдът внимателно да се прецени радикален ли е или обикновен точно този ислям. Иначе българите по подразбиране си се водим християни и най вече когато трябва да заклеймим мюсюлманите мигранти. Иначе на църква не ходим, не постим... а мюсюлманите спазват правилата на религията си.

Ох мале спазвали били. Ядат свинско и смучат ракия та чак ушите им плющат.

Много е опасно, че ромите са станали ислямаджии. О т там стъпката към радикален е много малка.

Местен

Бабаитите, дето набиха младежа на пътя, радикални ислямисти ли са или псевдо християни?

Гледам съществото на снимката и неусетно се превръщам в крайно десен.. Направо в безкрайно десен Искам Свят в който да не се раждат такива, а ако случайно това се случи Бързо бързо Да минават през комина

Не всичко през соца беше грешно...тогава например тоя ИЗРОД БЕЗПОДОБЕН щеше много бързо да изчезне от лицето на земята абсолютно безследно и медиите нямаше по никакъв начин да отразят това...чисто и просто с краен резултат в полза на обществото.

Абе , няма ли кой да го обръсне тоя . Дееба и въшкарника .

Как да го обръснем, като не се е къпал поне една година.

До там сме стигнали в Бг , и въшкарници да се качът на главата на държавата...

В Бг има ИДЕАЛНИ УСЛОВИЯ ,ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ... Кога едно нещо просъществува? --КОГАТО ИМА СЪЗДАДЕНИ УСЛОВИЯ.

Иван Костов: България се превръщала в предмостие за разпространение и изостряне на посочените рискове за европейските страни с мюсюлмански и турски малцинства.

доживот безплатна принудителна работа в свинарник.спане на местоработата.храна каквато ядат свинете.